10عنوان دارای بهترین Texture های این نسل

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

LiviNG D3AD

کاربر سایت
سایت gamingbolt که سابقه مقایسه های گرافیکی زیادی از بازیها را دارد، این بار به معرفی 10 تا از برترین بازیهای این نسل از نظر بافت پرداخته است. در سایت اشاره شده است که لیستی که بازیها در آن قرار گرفته اند بصورت رندوم میباشد.

منبع

ویرایش : خب به در خواست دوستان یسری عکس تامبینال گذاتم پست اول ! ;)

آخرین ویرایش:
من کاری به خود بازی و گیم پلیش ندارم ولی هر جای هیلو رو بشه ماله کشید این قسمت رو نمی شه بخدا!
دقیقا چرا باید روی یه بازی با میانگین 94 ماله کشید؟:-/
========

عکس های تکستچر بازی رو گذاشتم، امتیاز IGN هم به گرافیکش 9ـه، بازم بامبول دربیارید تا به درجات والاتر در Bambool Creating دست یابید>:d<

کلا درک میکنم یه سری رو:دی هیلو همه جوره فشار وارد میکنه، حالا یه چیزی مثل تکستچر هم اضافه بشه دیگه به مرز انفجار میرسه...:دی
دوست عزیز خواهشا توی بحث دنبال مچگیری نگردید.اینقدر مبتدی نیستم که این اشتباه بچه گونه رو مرتکب بشم:|موقع نوشتن کلمه گرافیک حدس میزدم دستمایه ایراد گرفتن بشه.انتظار ندارید که Texture رو زیر مجموعه Sounds قرار بدم؟یا جز گیم پلی بیارم؟
اشاره نکردن اغلب سایت ها به گرافیک بازی ها فوق میتونه دلیل بر معمولی بودن Texture این بازی ها باشه میتونه هم نباشه ولی مشئله اینجاست که غالبا هم اشاره ای به Texture استثنایی توی بازی های فوق نشده،درحالی که مثلا توی اکثر نقدهای KZ2 گفته شده....
اگر این دو بازی بهترین Texture های این نسل رو داشتند و یا حتی میتونستند جز 10 تای اول قرار بگیرند احتمال اینکه اکثر سایت ها به خیلی خوب بودن Texture بازی اشاره کنند وجود داشت.ولی اشاره نشده یا نهایتا به خوب بودن و قابل قبول بودن بافت ها اشاره شده.
خداییش خودت فکر میکردی Halo تو لیست باشه؟

[URL="http://www.img4up.com/viewer.php?file=69605212333930890425.jpg"]
[/URL]

حالا باز اینی که گذاشتی از دوره ! رو این لعنتی هرچی زوم هم بکنی بازم تکسچراش پیکسلی نمیشن. اصلا metro 2033 واقعا برای نسل بعده...
دقیقا همینه! این چیزی که میگی بارها با اسلحه های دوربین دار تست کردم، ولی الان متاسفانه عکس ازش نداشتم آپلود کنم.

مترو از هر لحاظ عالی بود. یعنی واقعا من موندم چطور با همچین گرافیکی روی کارت های معمولی DirectX 10 هم نسبتا خوب اجرا می شد. واقعا حیرت آور بود این گیم...

دیگه دارم مطمئن میشم خیلی از دوستان هنوز فرق detail ، texture و افکت های مختلف گرافیکی نمی دونن !!! ds 2 دیگه چه صیغه ایی ـه؟؟؟ یا چطوری دوستان تکسچرهای GOW 3 رو با یه دوربین ثابت تشخیص میدن خوبه یا نه (بحث سره این نیست که تکسچر هاش بده ولی یه بازیِ fixed camera چطوری میان با عناوین که جدا از Free بودن دوربین قابلیت زوم داره مقایسه میکنید ؟؟؟!!!!)

یعنی این عکس هایی که بابک گذاشت رسماً پرونده بست بحث اضافه نداره !!! جالب اینجاست محیط بازی 10 برابر بعضی عناوین تو لیست هست و از طرفی بابک این عکس ها رو تو نزدیک ترین فاصله ممکنِ گذاشته !!!( همین الان برین رو تکسچر های killzone 3 زوم کنید بعد بیان دم از برتری killzone نسبت به halo بزنین !! )

دقیقا چرا باید روی یه بازی با میانگین 94 ماله کشید؟:-/
========

عکس های تکستچر بازی رو گذاشتم، امتیاز IGN هم به گرافیکش 9ـه، بازم بامبول دربیارید تا به درجات والاتر در Bambool Creating دست یابید>:d<

کلا درک میکنم یه سری رو:biggrin1: هیلو همه جوره فشار وارد میکنه، حالا یه چیزی مثل تکستچر هم اضافه بشه دیگه به مرز انفجار میرسه...:biggrin1:
اول اینکه بحث به امتیازات هم داره کشیده میشه! تبریک به یکی از کاربرا که پیش بینی کرده بود! البته فکر کنم از گروه طرفداران بازی بود تا مخالف!:دی
یه بازی با میانگین 97 هم باز اشکالاتی داره که میشه اشکالاتش رو قبول کرد و یا ماله کشید . همین هیلو رو یه دورانی شما( طرفداران بازی) ازش به عنوان یه بازی با گیم پلی عالی یاد می کردین و همیشه می گفتین که بحث گرافیکی توی این بازی مهم نیست و این بازی محیط بزرگ داره و نمی شه یه گرافیک خفن ازش خواست ولی الان مثل اینکه با دیدن این لیست به این ویژگی جدید پی بردید و ادعای گرافیکی هم می کنید که در نوع خودش جالبه.
کاری به سایت ها ندارم چون هر کسی یه نظر داره و هر سایتی روش نمره دهی خاص خودش رو داره
شات هم متاسفانه وقتش نیست و الا برات از یه سری بازی شات می گرفتم بعد دیگه این شات ها رو فکر نمی کنم میزاشتی. نمی دونم تو توی این تکسچرها چی می بینی که من نمی بینم. یه surface texture معمولی که رزولوشن بالایی هم نداره و هیچ مدل افکتی هم روش کار نشده
فقط یه دونه شات از ماد Doom 3 برات میزارم

71jnryttxndz39kf4uc5.jpg

بعد اگه منظورت ازون یه سری منم هست باید بگم که دقیقا واسه چی باید به من فشار بیاد؟! :-/ خودت که می دونی که من نه فن کنسول خاصی و نه بازی خاصی و فقط دنبال بازی خوب هستم حالا روی هر کنسولی می خواد باشه
مشکل من بیشتر با این موضوع هست که به نظر شما هیلو پرفکت ترین بازی دنیاست و تا الان مشکل گرافیکی داشت که دیگه با انتخاب این سایت خوشحال این مشکل هم حل شد! نگی که من منظورم فقط تکسچر هست چون تو هیچ موقع( تاکید می کنم هیچ موقع) صحبتی در مورد تکسچر های فوق العاده(!) این بازی نکردی و نهایتش به همون بحث های نورپردازی خوب و محیط بزرگ و گرافیک مناسب این محیط بسنده کردی.
من هر چی خواستم جلوی خودم رو بگیرم نشد چون مقایسه ها بعضی ها خیلی جالب بود و خود لیست که از همه جالب تر.
هیلو بازی خوبیه و نوش جون طرفداراش. بازی ها سلیقه ای هستن و خوبی این صنعت اینه که واسه همه سلیقه ها بازی خاص خودش رو داره و برای همین هم هست که همه ما عاشق بازی کردن هستیم و هیچ کجای دیگه نمی شه این همه تنوع رو دید ولی این موضوع که بازی مورد علاقتون بهترین بازی دنیاست و توی همه چی آخرشه یه مقدار مشکل داره و داد یه سری ها رو در میاره که به نظر من حق دارن که این حرف رو قبول نکنن.

آخرین ویرایش:
دیگه دارم مطمئن میشم خیلی از دوستان هنوز فرق detail ، texture و افکت های مختلف گرافیکی نمی دونن !!! ds 2 دیگه چه صیغه ایی ـه؟؟؟ یا چطوری دوستان تکسچرهای GOW 3 رو با یه دوربین ثابت تشخیص میدن خوبه یا نه (بحث سره این نیست که تکسچر هاش بده ولی یه بازیِ fixed camera چطوری میان با عناوین که جدا از Free بودن دوربین قابلیت زوم داره مقایسه میکنید ؟؟؟!!!!)
تو همین GOW III که میگی Fix camera هست درسته که زوم نیست ولی خیلی جاها دوربین خیلی نزدیک میشه اونجا ها که میشه بررسی کرد؟
اینجا دوستان 4 تا عکس از زمین گذاشتن تو GOW 3 هم خیلی راحت میشه 4 تا عکس از زمین گذاشت با کیفیت عالی.حیف که تو PC اصلا از بازی ها عکس ندارم... اگه کسی از دوستان داره 4 تا عکس از GOW بذاره ببینیم چی به چیه.
یعنی این عکس هایی که بابک گذاشت رسماً پرونده بست بحث اضافه نداره !!! جالب اینجاست محیط بازی 10 برابر بعضی عناوین تو لیست هست و از طرفی بابک این عکس ها رو تو نزدیک ترین فاصله ممکنِ گذاشته !!!( همین الان برین رو تکسچر های killzone 3 زوم کنید بعد بیان دم از برتری killzone نسبت به halo بزنین !! )
آقا جون ما بیخیال شما رو دور افتادی دیگه داری همه چی رو زیر سوال میبری یکم دیگه پیش بره عملا به برتری تکسچر های مدال ps1 نسبت به KZ3 هم میرسیم هیلو هم به عنوان یه بازی open-world تصویب میشه اینجا...
ابنجوری که داری پیش میری و همه چی رو زیر سوال میبری ممکنه برنده ی LOL ترین کامنت سال بشیا یه وقت نگی نگفتی...

@Wander

مشکل اینه که تو اصلا متوجه موضوع بحث نیستی! یعنی اصلا نمیدونی بحث سر چیه و بازم مثل همیشه تا دیدی یکی از هیلو تعریف کرده اومدی ترول کردی.
من هیچوقت نگفتم گرافیک هیلو 3 فوق العادست، تو پست های همین تاپیکم هم صد بار گفتم رزولوشن و AA و انیمیشن و ایناش خوب نبود. ولی تکستچر رو از همون زمان عرضه بازی همیشه گفتم خوب بوده، به اضافه نورپردازی و Draw Distance. بحث سر تکستچره، نه گرافیک. تکستچرهای هیلو 3 به جز یه سری مراحل in doorـش عالی بود و تو عکس هایی که خودم رفتم مستقیم از بازی گرفتم بهت نشون دادم.
ازش به عنوان یه بازی با گیم پلی عالی یاد می کردین و همیشه می گفتین که بحث گرافیکی توی این بازی مهم نیست
من کی گفتم مهم نیست؟:-/ اگه مهم نبود موتور Halo: Reach کلا بازنویسی نمیشد و با همون گرافیک هیلو 3 عرضه میکردنش. جالبه بدونی همین هیلو که به قول تو گرافیک توش مهم نیست، نسل قبل هر دو شمارش بهترین گرافیک کنسولی بودن در زمان عرضه;;)

از نظر تو این تکستچرهاش معمولیه، از نظر من و خیلی های دیگه مثل آریا که الان بهم PM داد و گفت محشره، یه جور دیگه است! به هر حال همه چشم دارن و عکس ها رو میبینن:دی
ضمنا من نگفتم از ماد Doom 3 بهتره، اگه جایی گفتم نشونم بده:-/

=================

راستی از یکی از مَپ های Reach هم عکس گرفتم:دی

ولی شرمنده اگه خیلی معمولیه و رزولوشنش پایینه:( قبول دارم این تکستچرها مال PS2 بوده>:d<
پست آخر در تاپیک:دی

بعد این همه مدت هنوزم کرایسیس داره در زمینه ی تکستچر و گرافیک پادشاهی میکنه.اینجاست که من به عنوان یه pc باز میرم فضاb-)

Dreadlord@
من کاملا به بحث اشراف دارم و تا حالا نشده بدون اینکه پست های قبلی رو بخونم توی تاپیکی پست بدم. مثل شما هم وقتش رو ندارم برم عکس از بازی ها بندازم بزارم اینجا و مقایسه راه بندازم. انتظاری هم ندارم که تو حرف من یا کسه دیگه رو قبول کنی چون شش ساله اینجام و شما فن ها رو خوب می شناسم. این یکی از اون موقعیت ها بود که فن بودن باعث میشه که آدم واضح ترین چیزها رو هم زیر سوال ببره.
پست آخر

Dreadlord@
من کاملا به بحث اشراف دارم و تا حالا نشده بدون اینکه پست های قبلی رو بخونم توی تاپیکی پست بدم. مثل شما هم وقتش رو ندارم برم عکس از بازی ها بندازم بزارم اینجا و مقایسه راه بندازم. انتظاری هم ندارم که تو حرف من یا کسه دیگه رو قبول کنی چون شش ساله اینجام و شما فن ها رو خوب می شناسم. این یکی از اون موقعیت ها بود که فن بودن باعث میشه که آدم واضح ترین چیزها رو هم زیر سوال ببره.
پست آخر

شما اگه راست میگی جواب ایشون رو بدید.چی شد که یهو از بحث تکستچره و اینا رد شدی و اشاره کردی به سابقه ی 6 ساله و اینا.البته در مواقع کم اوردن اشاره به سابقه و فلان راه حل خوبیه.

من نمیدونم دیدن یک عکس براتون اینقدر سخته.. حداقل خودتون نمیتونید بازی کنید عکسهای که بابک گذاشته رو ببینید..

تازه این بازی مال سال 2007 هست..

=====

جدای از بحث Halo و دوستان ، من الان دارم Crysis2 رو بازی میکنم واقعا گرافیک و تکسچرهای فوق العاده ای داره هنوز دستم به Gears 3 نرسیده ولی فکر کنم Crysis2 با این گرافیک حرف اول رو بزنه..

Dreadlord@
پست آخر
بزار یه چیزی یراست بگم !
ما انتظار نداریم شما که به قویترین نکته HALO که گیم پلی باشه که میای گیر میدی , بیای از گرافیک بازی تعریف کنی ! بابک سعی کرد بجای بحث تصویر نشون بده چون که چشم به انسان و ادم دروغ نمیگه ولی ظاهرا امروزه به چشم ها هم نمیشه اعتماد کرد ! LOL

جدای از بحث Halo و دوستان ، من الان دارم Crysis2 رو بازی میکنم واقعا گرافیک و تکسچرهای فوق العاده ای داره هنوز دستم به Gears 3 نرسیده ولی فکر کنم Crysis2 با این گرافیک حرف اول رو بزنه..
یه سایتی تکسچر های کرایسیس 2 رو با 1 مقایسه کرده بود گفته بود تکسچر های 2 از 1 ضعیف تره.(فک میکنم digital foundry بود) حالا نمیدونم درست باشه یا نه.
در هر صورت تکسچر هاش عالی بودن مخصوصا با اون آپدیتی که بیشتر از 1 گیگ بود و به بازی تکسچر اضافه میکرد.
جای خالیش تو لیست مشخصه.

@Wander

مشکل اینه که تو اصلا متوجه موضوع بحث نیستی! یعنی اصلا نمیدونی بحث سر چیه و بازم مثل همیشه تا دیدی یکی از هیلو تعریف کرده اومدی ترول کردی.
من هیچوقت نگفتم گرافیک هیلو 3 فوق العادست، تو پست های همین تاپیکم هم صد بار گفتم رزولوشن و AA و انیمیشن و ایناش خوب نبود. ولی تکستچر رو از همون زمان عرضه بازی همیشه گفتم خوب بوده، به اضافه نورپردازی و Draw Distance. بحث سر تکستچره، نه گرافیک. تکستچرهای هیلو 3 به جز یه سری مراحل in doorـش عالی بود و تو عکس هایی که خودم رفتم مستقیم از بازی گرفتم بهت نشون دادم.

من کی گفتم مهم نیست؟:-/ اگه مهم نبود موتور Halo: Reach کلا بازنویسی نمیشد و با همون گرافیک هیلو 3 عرضه میکردنش. جالبه بدونی همین هیلو که به قول تو گرافیک توش مهم نیست، نسل قبل هر دو شمارش بهترین گرافیک کنسولی بودن در زمان عرضه;;)

از نظر تو این تکستچرهاش معمولیه، از نظر من و خیلی های دیگه مثل آریا که الان بهم PM داد و گفت محشره، یه جور دیگه است! به هر حال همه چشم دارن و عکس ها رو میبینن:دی
ضمنا من نگفتم از ماد Doom 3 بهتره، اگه جایی گفتم نشونم بده:-/

=================

راستی از یکی از مَپ های Reach هم عکس گرفتم:دی

ولی شرمنده اگه خیلی معمولیه و رزولوشنش پایینه:( قبول دارم این تکستچرها مال PS2 بوده>:d<
پست آخر در تاپیک:دی

حرف حساب جواب نداره کسی هم جواب نداد:d

این ماد ماد می کنید چیه بدید دانلود کنیم این عکسی که گذاشتی خیلی هم شاخ نمی زنه dx11 برای crysis 2 خیلی بهتره با این که محیطشم خیلی باز تره

مطمئنا بازی کرایسیس 2 هم از لحاظ تکسچر ها و هم از لحاظ افکت ها و کیفیت افکت ها بازی های دیگرو میخوره!
بازی های سوم شخص که اصلا نباید تو این لیست بیان چون همین الان با 2 تا عکس میشه با خاک یکسانشون کرد . مثل آنچارتد !

یه سایتی تکسچر های کرایسیس 2 رو با 1 مقایسه کرده بود گفته بود تکسچر های 2 از 1 ضعیف تره.(فک میکنم digital foundry بود) حالا نمیدونم درست باشه یا نه.
در هر صورت تکسچر هاش عالی بودن مخصوصا با اون آپدیتی که بیشتر از 1 گیگ بود و به بازی تکسچر اضافه میکرد.
جای خالیش تو لیست مشخصه.
مود بلک فایر 2 یعنی زندگی با کرایسیس 2
ولی بازم رنگ های کرایسیس 1 طبیعی تر بود
با ابدیت direrxt 11 و hi res pack گرافیک کرایسیس 2 تا حدی بالا رفت که دهن ادم باز میموند.جاش خالی
uewv8oc2orf9zvte9zzm.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or