10عنوان دارای بهترین Texture های این نسل

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

LiviNG D3AD

کاربر سایت
سایت gamingbolt که سابقه مقایسه های گرافیکی زیادی از بازیها را دارد، این بار به معرفی 10 تا از برترین بازیهای این نسل از نظر بافت پرداخته است. در سایت اشاره شده است که لیستی که بازیها در آن قرار گرفته اند بصورت رندوم میباشد.

منبع

ویرایش : خب به در خواست دوستان یسری عکس تامبینال گذاتم پست اول ! ;)

آخرین ویرایش:
آخه gears of war و موتور unreal کی تکسچر قوی داشتی که این بار دومیش باشه ؟؟؟
مطمئنم که شما به نسخه سوم دست نزدی و از روی کنسول هایی هم که داری میشه فهمید که فقط گیم های PS3 رو انجام میدی.

بعد میفهمی جرا u2 تو لیست تو جایگاه نهمه :d
شما هنوز نمی دونی لیست بر اساس برتری نیست بعد کامنت هم می ذاری اینجا !؟ مطئنم خیلی از دوستاتم که اینجا با ذوق و شوق کامنت می ذارن این موضوع رو نمی دونن !

شما هنوز نمی دونی لیست بر اساس برتری نیست بعد کامنت هم می ذاری اینجا !؟ مطئنم خیلی از دوستاتم که اینجا با ذوق و شوق کامنت می ذارن این موضوع رو نمی دونن !

من موندم یسری از کاربا چرا بی جنبه ان تا حالا 10 نفر همینو گفتن شما هم یه نگاه به پست های بعد پست این کاربر میکردید میدید که خیلی ها اینو گفتن و دیگه لازم نبود شما مجددا بگی که اسپم محسوب شه

دوستومن یه چیز رو اشتباه متوجه شد و کاربران دیگه گفتن و تموم شد رفت دیگه واقعا زشته کاربرا اینقدر بی جنبه باشن و جرفی واسه گفتن نداشته باشن که 10 بار اینو تکرار کن

جک سال ـم در اومد :))
04269832457736332731.jpg

47620553193313288447.jpg
بازم عکس بذارم ؟؟؟

دوست عزیز مواظب باش ها چون اینجا رحم ندارن با عکس و فیلم و سایت و کتاب و توپ و خمپاره می افتن به جونت که خودتم یادت بره چه گفتی.کلا بهتره تو بحث های بچه ها شرکت نکنی چون بحثاشون تمومی نداره

واقعا من موندم چی بگم هی هرچی خواستم پست ندم نشد آخه دوست عزیز این موتور دلیل معروفیتش به خاطر داشتن تکسچر های قوی و چند ضلعی بودنش وسایه بندی روی تکسچر ها هستش که شهرت داره . من یکی کم آوردم

واقعا من موندم چی بگم هی هرچی خواستم پست ندم نشد آخه دوست عزیز این موتور دلیل معروفیتش به خاطر داشتن تکسچر های قوی و چند ضلعی بودنش وسایه بندی روی تکسچر ها هستش که شهرت داره . من یکی کم آوردم

شايدم دليل معروفيتش به خاطر texture loading هاي عاليش باشه كه در دو نسخه ي اول بيش از اندازه خودنمايي مي كرد.=))
لطفا ناراحت نشين فقط گفتم فضا عوض شه وگرنه خودم به شخصه قبول دارم unreal خيلي موتور قدرتمنديه.

---------- نوشته در 12:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:42 PM ارسال شده بود ----------

Halo 3 از همه بافتهاش با کیفیت تر و بهتر ِ.

آدم شاخ در مياره اين مطالبو مي خونه.:-o
يعني شما داري ميگي بافت هاي HALO 3 از uncharted بهتره؟

انتظار دارین کسی که تا حالا Halo 3 بازی نکرده چه جوری در مورد بافتهاش نظر بده..!؟

90 درصد کاربرهای اینجا اصلا نمیدونن Texture یعنی چی..؟

خیال میکنند یعنی رنگهای شاد و پر رنگ به همراه چفیه..!:d
فقط مونده بود تکسچر های آنچارتد زیر سوال بره که به لطف اساتید بازیسنتر رفت >:d<
جک سال ـم در اومد :))بازم عکس بذارم ؟؟؟
همین عکس ها رو روش زوم کنی یه یه کم بری نزدیک چند ضلعی ها رو میتونی بشمری :)
نه عزیز اشتبه به عرضت رسوندن.ضعف در تکسچر ها و دیر لود کردنشون+طیف رنگ های خاکستری و قهوه ای از ضعف های و دلایل معروفیتش هست نه دلیل برتری.
==========================
به قول دوستمون خود ایکس باکس فن ها باورشون نمیشد هیلو تو لیست باشه ولی حالا که هست باید تا پای جان دفاع کرد...
ورداشته زرت 2 تا هیلو انداخته وسط لیست.همون آنچارتد 1 سال 2007 تکسچر های هیلو رو میخورد.حیف که عکس ازش ندارم هرچی عکس هم سرچ میکنم فقط با چیز پی ان وا میشه و حال سیو و آپلود ندارم...
Halo 3 از همه بافتهاش با کیفیت تر و بهتر ِ.
مرتضی تو دیگه چرا؟؟؟؟ :d x_x

مثله اینکه وجود دو تا هیلو به بعضی ها از پشت فشار شدیدی وارد کرده.:d خو به هر حال هیلو 3 یی که 7 8 تا از انحصاری های سونی رو هم اندازه ی اون فروش نکردن باید هم فشار وارد کنه.

اینا بازین؟:-o:Dجدا تمام انتخاباش درسته من نمیدونستم Half life آنقدر گرافیکیه حتما امروز میخرمش:D

بچه ها دیگه دو تا عکس دیدید جو گیر نشید:|Terova این چفیه مثله اینکه خار شده تو چشم شما هم رفته همون چفیه تو موقع عرضش کلی جایزه گرفت خوبه من بگم شما بچسبید در......لوکاست هاتون:Dمن هر دو کنسول رو دارم و فن بازی هم در نمیارم(فن پی سی هستم:D)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or