گفتگو درباره سریال ارباب حلقه ها [ صحبت درباره کتاب ها در تگ اسپویلر می‌باشد ]

قسمت سوم نسبت به دو قسمت قبلی بهتر بود! با تموم کم و کاستی‌ها و ایراداتی که این سریال داره ولی حقیقتا زمان ورود به نومنور با اون موسیقی خیلی اپیک بود! موهای تن آدم سیخ میشد اون لحظه. مشتاقم اون اتفاق بزرگ جزیره رو ببینم چجوری قراره دربیارن.
سکانس‌های این آروندیرم هم‌چنان فاقد جذابیته! خیلی دارن زور میزنن ایشون رو خفن و همه فن حریف نشون بدن نتیجه عکس داشته تا الان. ای کاش تایم این رو اختصاص میدن به وقایع مهمتر.
اورک‌ها طراحیشون فوق العادس و قشنگ یاداور سه گانه ارباب حلقه هاس.گند پیتر جکسون سر سه گانه هابیت و اون اورک‌های کارتونیش رو شست و برد!
با وجود اینکه خیلی زود بود، ولی به نظرم الندیل رو خوب نمایش دادن و از ابهت و اکت بازیگرش خیلی خوشم اومد.با اینکه تازه وارد سریال شده ولی بهترین شخصیت این ۳ قسمت بود برای من.ایسیلدور هم فعلا نظری ندارم بابتش چندان جذاب به تصویر کشیده نشد، یا حداقل تو این قسمت!بازیگرش اصلا بهش نمیخوره بخواد اون آدم بزرگی باشه که قراره بعدها ببینیم!
تغییرات اعمال شده هر قسمت بیشتر میشه هی ولی جدای از قضایای رنگین پوست‌ها، میشه ازش لذت برد.قسمت سوم رو شخصا بیشتر دوست داشتم و امیدوار کرد که بشه به عنوان یه سریال فانتزی باهاش کیف کرد. :D
این شمشیر الندیل تو ارباب حلقه ها برای همین دوست عزیز پدر ایزیلدور هستن ایشون ؟

فک کنم واکنش منتقدان و طرفداران بیش از اندازه منفی بوده.
طبیعیه وقتی میخوان از یه کتاب چندین فصل سریال بسازن مجبور به خلق داستان های فرعی یا شخصیت های فرعی بشن. در مورد رنگ کرکترها هم تا جایی که صاحب خود اثر یعنی نویسنده مستقیما اشاره ای به ظاهر و رنگ پوستش نکرده باشه هر کس میتونه برداشت متفاوتی از اون شخصیت داشته باشه.
در کل من گلایم از سریال اینه که برخی وقایع یا خلقیات شخصیت ها در سریال مطابق کتاب نیست ولی وجود شخصیت های جدید یا اتفاقات فرعی ایرادی حساب نمیشه برای یه سریالی که قرار 5 فصل روایت بشه و یه فیلم 4...5 ساعته نیس و یجورایی باید پر کنن این زمان رو.

3 قسمت اول سریال هم بنظرم ریتمش خوب بوده و تازه داره جون میگیره - همین فیلم سه گانه نیم ساعت اولش جشن هابیت ها و خوشگذرونی و .... بود و رفته رفته اون حس حماسی و کلیات داستان اضافه شد.

.

باز هم میگم از نظر بصری فوق العاده است البته نور پردازی سریال استودیویی هست ولی با این حال بسیار چشم نواز هست رنگ ها با چشم آدم بازی میکنه من به یاد ندارم سریالی با این حجم از کیفیت بصری.
اما از نظر داستانی تو همین قسمت سوم گالادریل به شدت شخصیت پر رو و بچه گانه و خود سر نشون داده شده البته قسمت های قبلی هم همین بود. وقتی تو دربار نومنور بود اول از همه جواب مهمان نوازی و سوال هاشون رو با تهدید و پرخاشگری داد بعد هم گفت شما این جزیره رو به خاطر الف ها دارید !
اصلا این شخصیت پردازی بچه گانه و وقیحانه با شخصیت گالادریل که همیشه آرام و با وقار و سنجیده صحبت میکنه همخوانی نداره. یعنی نمی دونست که انسانها کنار الف ها با ملکور جنگیدن و کشته شدن و اینجا رو از صدقه سر الف ها دارید!! چطور میشه اینو ندونه.
به هیچ وجه نیازی نبود اینقدر اخمو و همیشه عصبانی و مغرور شخصیت پردازیش کنن. انگار همیشه طلبکاره.

به نظرم خارج از هرگونه غر زدن و فاز منفی که هست :دی این سریال تعریف کاملی از "فانتزی" هست! حتی من تو سینما هم فکر نمیکردم یک همچین اثر فانتزی ببینم. خوبه خوبه ادامه بدن :دی
واقعا کیفیت World Building سریال زیادی خوبه! یعنی زیادی خوبه! یک سری از کاراکترها نچسب بودن اولین قسمت سریال، ولی هرچقدر جلوتر میره احساس میکنم تازه دارن شکل میگیرن.
من خیلی نگران نویسندگی داستان بودم اما اونقدرا که فکر میکردم بد نیست!

• Like
Reactions: graywolf
فک کنم واکنش منتقدان و طرفداران بیش از اندازه منفی بوده.
طبیعیه وقتی میخوان از یه کتاب چندین فصل سریال بسازن مجبور به خلق داستان های فرعی یا شخصیت های فرعی بشن. در مورد رنگ کرکترها هم تا جایی که صاحب خود اثر یعنی نویسنده مستقیما اشاره ای به ظاهر و رنگ پوستش نکرده باشه هر کس میتونه برداشت متفاوتی از اون شخصیت داشته باشه.
در کل من گلایم از سریال اینه که برخی وقایع یا خلقیات شخصیت ها در سریال مطابق کتاب نیست ولی وجود شخصیت های جدید یا اتفاقات فرعی ایرادی حساب نمیشه برای یه سریالی که قرار 5 فصل روایت بشه و یه فیلم 4...5 ساعته نیس و یجورایی باید پر کنن این زمان رو.

3 قسمت اول سریال هم بنظرم ریتمش خوب بوده و تازه داره جون میگیره - همین فیلم سه گانه نیم ساعت اولش جشن هابیت ها و خوشگذرونی و .... بود و رفته رفته اون حس حماسی و کلیات داستان اضافه شد.

.
رنگ پوست اتفاقا صاحب اثر دقیق اشاره کرده مخصوصا نومه نوری ها و الفها

در جهت اهداف فمینیستی کاراکتر گالادریل از یک شخصیت عارف گونه به یک شخصیت بزن بهادر آرنولد گونه تغییر ماهیت داده.
این خودِ نژادپرستی و افتادن از اون ور بوم هست!

دیروز یه تکه از سه گانه ارباب حلقه ها رو به صورت تصادفی یک لحظه در تلویزیون دیدم و باز هم گندی که این سریال داره با کاراکتر گالادریل و کلی چیز دیگه میزنه اومد جلوی چشمام... در حالیکه تازه داشت یادم میرفت=D>

آخرین ویرایش:
همچنان معتقدم صرفا یه سریال خوشگل و خوش رنگ و لعابه و چیز دیگه‌ای نداره :D
یه شخصیت تو این سریال نیس که جذب کنه آدمو. لااقل برای من که اینطوره. مشکل اصلا ریتمش هم نیس. ما خیلی سریال داریم که کلا کند پیش میرن و ۹۰٪ فقط دیالوگه ولی اینقدر جذاب و گیرا هستن شخصیتا و نوع بازیشون که اصلا گذر زمان رو حس نمیکنی. این وارگ چرا اینقدر یه جوری بود؟ :D

اصلا آقا این فمینیستی قبول, این بحث diversity هم قبول,هر کی رو هر رنگی دوس دارین کردین. LGBT هم اگه بیارن و یا نیارن بازم قبول.
بازم این سریال بده منظورم اینه که سریال مشکلات پایه ای داره. شخصیت پرازی مشکل داره act بازیگری معمولیه و بدتر از همه کارگردانی و صحنه های اکشن بیش از حد ضعیفه یعنی من حس میکنم قشنگ یه پولشویی توی اون آمازون اتفاق افتاده با ۱/۴ این بودجه صحنه های اکشن به شدت جذاب تری داریم (بخش های آخر قسمت ۳ رو اشاره میکنم) چقدر بد بود. فقط اومدن محیط های خیلی بزرگ و قشنگ درست کردن اما تو خالی واقعا تو خالی و حتی این ویدیو که یکی از دوستان پست بالایی گذاشته واقعا بی هدف.
طرز روایت حوصله سر بره یه جاهای جذاب میشه اما حوصله سر بر و به نوعی pace داستان خوب نیست الان قسمت ۳ ایم از ۸ قسمت و واسه یکی بخوام بگم داستان چی شد هیچی نمیتونم بگم عملا هیچی لعنتی HBO (‌چون من باور دارم اگه HBO این سریال می ساخت از GOT هم بهتر می ساخت) توی فصل ۱ GOT, همون قسمت اول همه رو میخکوب کرد. اما این نه.
خلاصه حرفم اینه بیایم بگیم بده همه میان روی خط اول که تو اینجوری و اونجوری اما اصل حرف من این چند خطیه که نوشتم.
قسمت آخر نمره ام رو به سریال میدم

این سکناس اسلوموشن گالادریل براتون یه جوری نبود یا فقط من مشکل داشتم باهاش ؟ :D احساس میکنم این صحنه اصلا نیازی به سوپر اسلوموشن کردن و کلوزآپ اینطوری نداشت :D

View attachment 271677
حالا میفهمم چرا هیچوقت نمیخنده :D

Untitled.jpg

رنگ پوست اتفاقا صاحب اثر دقیق اشاره کرده مخصوصا نومه نوری ها و الفها
اره خب میدونم
اون کرکترها و نژادهایی که خود تالکین اشاره مستقیم کرده رو نباید تغییر بدن - منظور من اونایی بود که اشاره ای نشده بهشون

قسمت سوم رو هم دیدم - بازم باحال بود نسبتا ولی کم کم دارم مطمین میشم که اگر کلا کرکترها حرف نزنن و حتی وجود هم نداشته باشن و به جاش مناظر و شاتهای واید نشون بدن بهتر :D

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or