سریال وقایع قبل از فیلمای ارباب حلقه ها و هابیت رو نشون میدهسریال ربطی به فیلم هاش داره؟
لازمه اونا رو ببینیم؟ البته دیدش فقط هیچی یادم نیس
داستانش قبل ارباب حلقه ها و هابیت هستحالا هی بگید تا 2 ماه دیگه که The Lord of the Rings: The Rings of Power اومد ببینم چیکار می کنید
این Rings of Power بر اساس همون کتاب های (سیلماریلیون و هورین و ...) منتشر شده بعد ارباب حلقه هاست ؟ یا کلا داستان دیگه ای هست ؟
تریلر آخری یکم امیدوار کننده بود حداقل از لحاظ جلوه های ویژه و گریم به نظر میاد خوب باشه حضور رنگین پوستا و .. هم که دور از انتظار نبود بعد فقط منم که احساس میکنم الف ها اونقدرا خوشگل نیستن ؟ (البته همین که پادشاهشون دو تا الف سیاه پوست زن نیستن باید خداروشکر کرد ولی باز)
کلی تغییر تو داستان دادن و گالادریل رو که اصلا نقش آنچنانی تو دوران دوم نداشته رو کردن شخصیت اصلی و فرمانده نیروهای شمال!!!View attachment 264512
من غیر فیلما که اونم صد سال پیش دیدم و اکثر چیزاش یادم نیست نفهمیدم چیه تریلرش اینقد بد بود که دیسلایک دارهاز نظر ویژوال که خیلی تمیز بنظر میاد، بازیا یکم مصنوعی بنظر میرسن که اونم باید صبر کرد دید.
بیاید روشن کنید مارو![]()
درسته ربطی به رنگ پوست نداره کلا به الفهایی به والینور نرفتن و نور دو درخت ندیده بودن دارک الف میگفتن که اکثر الفهای سرزمین میانه دارک الف هستن مثا لگولاس و الفهای سیاه بیشه-گلادریل و گلورفیندل از معدود الفهای برین هستن که نور دو درخت دیده بودن و در دوران دوم و سوم در سرزمین میانه بودنالبته منظور اینجا از دارک الف رنگ پوستشون نبوده. همونطور که "دارک" لرد های توی لوتر و هری پاتر قرار نبود لیترالی "دارک" باشن.
حق اقتباس از کتاب سیلماریلیون گرفتند و به خانواده تالکین فکر کنم ۱۵۰ میلیون دلار چند سال پیش دادند .
هیچکدوم از چیزهایی که نوشتید درست نیست.حق اقتباس از کتاب سیلماریلیون گرفتند و به خانواده تالکین فکر کنم ۱۵۰ میلیون دلار چند سال پیش دادند .
داستان سریال هم قرن ها قبل از هابیت و ارباب حلقه ها هست . ارباب حلقه ها دوره سوم سرزمین میانه . هابیت دوره دوم و سریال دوره اول سرزمین میانه ( شکل گیری حلقه ها و مورگوث و سایرون)
البته هابیت و ارباب حلقه ها هردو دوران سوم هستن و دوران ساخت حلقه ها توسط سارون دوران دوم بوده . دوران اول مربوط به نبرد الفها و انسان ها با مورگورث بوده و هر دوران بالای چند هزار سال هستش ولی فاصله بین هابیت و ارباب حلقه ها کمتر از 100 سال بوده . زمان سریال احتمالا بعد از ساخت حلقه ها و اواسط دوران دوم باشه.حق اقتباس از کتاب سیلماریلیون گرفتند و به خانواده تالکین فکر کنم ۱۵۰ میلیون دلار چند سال پیش دادند .
داستان سریال هم قرن ها قبل از هابیت و ارباب حلقه ها هست . ارباب حلقه ها دوره سوم سرزمین میانه . هابیت دوره دوم و سریال دوره اول سرزمین میانه ( شکل گیری حلقه ها و مورگوث و سایرون)
Years of the Sun | |||
---|---|---|---|
Age | Duration years | Began years ago | Events |
Years of the Lamps | 33,573 | 60,962 | End of the Spring of Arda: Melkor destroys the Two Lamps Arda's symmetry broken Aman and Middle-earth created The Valar move to Aman |
Years of the Trees | 14,373 | 27,425 | Yavanna creates the Two Trees of Valinor Awakening of the Elves and start of the First Age Melkor steals the Silmarils Ungoliant kills the Two Trees |
First Age (cont) | 590 | 13,052 | Awakening of Men War of Wrath: Morgoth's defeat in Beleriand Thangorodrim broken Most of Beleriand drowned |
Second Age | 3,441 | 12,462 | Akallabêth: Sauron's first downfall World made round Númenor drowned Valinor removed from Arda |
Third Age | 3,021 | 9,021 | War of the Ring: Final defeat of Sauron Destruction of the One Ring Elves depart from Middle-earth |