گفتگو درباره سریال ارباب حلقه ها [ صحبت درباره کتاب ها در تگ اسپویلر می‌باشد ]

من واقعا خیلی سریالشو دوس دارم و واسه قسمت های دیگه هیجان زدم :bash:
با اینکه بعضی صحنه ها موقع دیالوگ حس میکنم الانه که یکیشون بگه:
راستی مریم چطو بتو گیر ندادن
بعد طرف برگرده بگه شاید اگه تو ام پوشش مناسب داشتی کار به اینجا نمیکشید

طرفدارای lotor و تالکین حق دارن نه تنها خود امازون رو بلکه مدافعین این وقاحت رو از رو زمین و سرزمین میانه حذف کنن
GaladrielROTK.png
237540-63bdea00c6a19721b3ad352c70925bae.jpg
طراح سریال قطعا مادر شوهر گالادریل بوده

مشکلات گاندولف و سارامون هم از جایی استارت خورد که گاندلف خاکستری به خاطر عشقش به سارامون سفید پوشید،ولی افسوس که سارامون خاکستری دوست داشت
به اینکه چرا اسمیگل سعی داشت فرودو رو پشت یه تپه تاریک ببره هم کاری نداریم
وات د سپوختن

آخرین ویرایش:
این سکناس اسلوموشن گالادریل براتون یه جوری نبود یا فقط من مشکل داشتم باهاش ؟ :D احساس میکنم این صحنه اصلا نیازی به سوپر اسلوموشن کردن و کلوزآپ اینطوری نداشت :D

View attachment 271677

من اگه نمیدونستم این مال سریال ارباب حلقه‌ها هستش و حتی خودمم سریال رو ندیده بودم، با خودم میگفتم خب آخر این قراره یه پراید ببینیم و یکی هم بگه "آرامش و اطمینان با سایپا" :D

طرفدارای lotor و تالکین حق دارن نه تنها خود امازون رو بلکه مدافعین این وقاحت رو از رو زمین و سرزمین میانه حذف کنن
View attachment 271820
View attachment 271821
طراح سریال قطعا مادر شوهر گالادریل بوده
ایرانی ها متاسفانه واقعا قدر خودشونو نمیدونن. خانم نازنین بنیادی در سن 42 سالگی در همین سریال در نقش شیرزنی به نام Bronwyn بازی کرده و تا اینجای سریال بین بازیگران زن بهترین چهره رو داره. در سریال How I Met Your Mother هم خیلی جوون و زیبا بودن.:x

باز هم میگم از نظر بصری فوق العاده است البته نور پردازی سریال استودیویی هست ولی با این حال بسیار چشم نواز هست رنگ ها با چشم آدم بازی میکنه من به یاد ندارم سریالی با این حجم از کیفیت بصری.
اما از نظر داستانی تو همین قسمت سوم گالادریل به شدت شخصیت پر رو و بچه گانه و خود سر نشون داده شده البته قسمت های قبلی هم همین بود. وقتی تو دربار نومنور بود اول از همه جواب مهمان نوازی و سوال هاشون رو با تهدید و پرخاشگری داد بعد هم گفت شما این جزیره رو به خاطر الف ها دارید !
اصلا این شخصیت پردازی بچه گانه و وقیحانه با شخصیت گالادریل که همیشه آرام و با وقار و سنجیده صحبت میکنه همخوانی نداره. یعنی نمی دونست که انسانها کنار الف ها با ملکور جنگیدن و کشته شدن و اینجا رو از صدقه سر الف ها دارید!! چطور میشه اینو ندونه.
به هیچ وجه نیازی نبود اینقدر اخمو و همیشه عصبانی و مغرور شخصیت پردازیش کنن. انگار همیشه طلبکاره.
به نظرم تا اینجای سریال گالادریل از نظر رفتار و حرکاتش هیچ فرقی با نوری نداشته، با این تفاوت که نوری نوجوونه و اون یه 3 هزار سالی سنشه! :)

پ.ن: اون سکانس اسب سواری گالادریل چرا اون جوری بود؟ انگار به خر تیتاب دادی. :|

این سکناس اسلوموشن گالادریل براتون یه جوری نبود یا فقط من مشکل داشتم باهاش ؟ :D احساس میکنم این صحنه اصلا نیازی به سوپر اسلوموشن کردن و کلوزآپ اینطوری نداشت :D

View attachment 271677
این سکانس رو مقایسه کنید با سکانسی که رگنار با حضور اسب سفید بصورت اسلوموشن گذشتش و زن و بچش مخصوصا لاگرتا رو میبینه و از ته دل حسرت می کشه
چقدر اون سکانس اسلو دقیق و بجا بود و چه بازی فوق العاده ای داشت بازیگر رگنار تو اون سکانس(بهترین سکانس سریال بود با اختلاف)

اینجا ولی کاملا زاید و صرفا کارگردان شنیده که طرفدارا با مناظر بزرگ و وسیع حال میکنن و فقط سعی در تکرار اینجور لوکیشن ها و احوالات داره .

.

قسمت سوم رو دیدم >__> خیلی تیکه بدی تموم شد قسمت بعدی کی میاد ؟ 😭 اون یارو کی بود؟؟

چقد جلوه ویژه داره >_> یعنی همه ی اون شهر و کوه و سرسبزی همش جلوه ویژس ?!!! اینهمه جلوه ویژه ناعادلانس و باید غیر قانونی بشه[-(🤌
خلاصه که خیلی چشم نوازه حال میکنم وقتی اون قسمتا رو نشون میده
و اینکه اگه منو نمیزنین ( :D ) به نظرم سریالش خیلی سرگرم کنندس همش دلم میخواد به دیدنش ادامه بدم:bash:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or