گفتگو درباره سریال ارباب حلقه ها [ صحبت درباره کتاب ها در تگ اسپویلر می‌باشد ]

به عنوان یک سریال این سه قسمت خوب بوده و من راضیم ایراداتی وجود داره اما باید توقع آدم منطقی باشه به نظرم چون این سریال به کتاب پایبند نبوده و از المانهای فمینیستی و ضد نژاد پرستی استفاده کرده بیش از حد داره بهش انتقاد وارد میشه و مخاطب ها کوچکترین ایرادی به یک کوه تبدیل میکنند خلاصه یک موج انتقادی راه افتاده و همه سوارش هستن و این طبیعی هست
در کل سطح فنی این سریال باید به عنوان یک سریال ببیند و مقایسه کردن با اون سه گانه ها کار عاقلانه ای نیست قطعا تو سریال محدودیت های خیلی زیاده شما به خاطر بودجه و زمان طولانی نمی توانی از بازیگران درجه یک استفاده کنی همچنین سکانسهای معمولی تو سریال ها زیاد هست و مثل فیلم نیست که سکانسهای ناب گلچین کنند و خیلی مسائل دیگر

در مورد گالاردیل هم به نظر میاد تو این سریال نشان میده که چه جوری از یک دختر سرکش و جنگجو به گالاردیل سه گانه تبدیل میشه

• Like
Reactions: Red Ѵ
در مورد گالاردیل هم به نظر میاد تو این سریال نشان میده که چه جوری از یک دختر سرکش و جنگجو به گالاردیل سه گانه تبدیل میشه
مساله اینجاست که بانو گالادریل هیچ وقت یه دختر سرکش و جنگجو نبوده.

و خیلی خیلی هم بعید میدونم این سریال بخواد به سه گانه ربطی داشته باشه چون سه گانه بر خلاف داستان خیالی سریال به داستان کتاب پایبنده .

سن گالادریل در همین لحظه که در سریال می‌بینید از سن ماه و خورشید بیشتره، از ابتدای تولدش تا این نقطه از زمان، هم زمان طولانی‌تریه و هم بلایای بیشتری دیده تا از اینجا تا سه‌گانه. اسمی که پدرش فینارفین براش میذاره، آرتانیس، به‌معنای بانوی فرزانه‌س. کلا کانسپت «رشد کاراکتر» برای الف‌ها بی‌نهایت مسخره‌س

آخرین ویرایش:
مساله اینجاست که بانو گالادریل هیچ وقت یه دختر سرکش و جنگجو نبوده.

و خیلی خیلی هم بعید میدونم این سریال بخواد به سه گانه ربطی داشته باشه چون سه گانه بر خلاف داستان خیالی سریال به داستان کتاب پایبنده .

سن گالادریل در همین لحظه که در سریال می‌بینید از سن ماه و خورشید بیشتره، از ابتدای تولدش تا این نقطه از زمان هم زمان طولانی‌تریه و هم بلایای بیشتری دیده تا از اینجا تا سه‌گانه. اسمی که پدرش فینارفین براش میذاره، آرتانیس، به‌معنای بانوی فرزانه‌س. کلا کانسپت «رشد کاراکتر» برای الف‌ها بی‌نهایت مسخره‌س

همینطور که در جریانید این سریال به کتاب پایبند نیست و این چیزهای که میگید حتما در این سریال قرار نیست اتفاق بی افته

همینطور که در جریانید این سریال به کتاب پایبند نیست و این چیزهای که میگید حتما در این سریال قرار نیست اتفاق بی افته
خوب وقتی قراره سریالی اسمن اقتباس از روی کتاب باشه ولی کلا یک داستان ساختگی به اسم اقتباس بده حداقل از نظر یک اثر اقتباس هم در نظر بگیریم مشکل داره.خود سه گانه پیتر چکسون هم تغییراتی نسبت به کتاب داشت ولی این تغییرات در حدی نبود که ایراد حساب بشه به عنوان یک اثر اقتباسی عالی بود

در کل به نظر من هر کسی که یکم هم داستان و اینا براش مهم باشه نمیتونه با این سریال ارتباط برقرار بکنه مخصوصا اگر انتظار کتابی و مربوط بودن به فیلم های قبلی داشته باشه
به شخصه فقط میبینم این سریال رو چون سریال دیگه ای ندارم برای دیدن وگرنه واقعا جذاب نیست برام یا حس کنجکاوی بهم نمیده

خوب وقتی قراره سریالی اسمن اقتباس از روی کتاب باشه ولی کلا یک داستان ساختگی به اسم اقتباس بده حداقل از نظر یک اثر اقتباس هم در نظر بگیریم مشکل داره.خود سه گانه پیتر چکسون هم تغییراتی نسبت به کتاب داشت ولی این تغییرات در حدی نبود که ایراد حساب بشه به عنوان یک اثر اقتباسی عالی بود
دیگه فکر کنم چند میلیون بار همه گفتند که این سریال به کتاب پایبند نیست و تک تک مردم دنیا این موضوع رو میدونند پس هر اتفاقی امکان داره تو سریال بی افته حالا اینکه گالادریل روح لطیفی نداره فکر کنم کوچکترین تغییر این داستان باشه

دیگه فکر کنم چند میلیون بار همه گفتند که این سریال به کتاب پایبند نیست و تک تک مردم دنیا این موضوع رو میدونند پس هر اتفاقی امکان داره تو سریال بی افته حالا اینکه گالادریل روح لطیفی نداره فکر کنم کوچکترین تغییر این داستان باشه
خب اگر قرار نیست ارتباطی با کتاب داشته باشه که دیگه اسم سریال هم عوض میکردن و یک چیز اورجینال با شخصیت های جدید خلق میشد.ولی در شرایط فعلی انتقادهایی که به سریال میشه کاملا به جا هست.

خب اگر قرار نیست ارتباطی با کتاب داشته باشه که دیگه اسم سریال هم عوض میکردن و یک چیز اورجینال با شخصیت های جدید خلق میشد.ولی در شرایط فعلی انتقادهایی که به سریال میشه کاملا به جا هست.

من یک مطلب آخری بگم دیگه ادامه نمیدم چون یا منظور منو درک نمی کنید یا خودتان میزنید به درک نکردن!

ما یک سریالی داریم که درصدی از موضوع کتاب تغییر داده حالا یا سلیقه شخصی یا دلایل سیاسی یا دلایل اجتماعی و این قضیه همه مردم دنیا میدانند و هیچ کس روی این کره خاکی وجود نداره که این قضیه نداند حالا ما انسان های عاقل با فهم اینکه عوامل این سریال قسمتی از داستان تغییر دادن داریم ادامه این سریال میبینیم و چون عقل داریم میدانیم که امکان دارد تو هر قسمتی داستان تغییر کند پس هر احتمالی وجود دارد حالا چه خوشتان بیاد چه خوشتان نیاد سازنده این تصمیم گرفته منم بالا با توجه به این موضوع گفتم تو این سریال گالادریل داستانش اینجوری پیش میره حالا دوباره یک عده بیان بگن تو کتاب نه اینجوری نگفته واقعا خنده داره ما که بچه 10 ساله نیستیم دارم میگم تو این سریال اینجوریه و کاری به کتاب ندارم
اینقدرم به من نگید داستان کتاب تغییر داده داستان کتاب تغییر داده به خدا همه عالم هستی این موضوع میدانند شلغم فروش سر کوچه هم این موضوع میدانه

• Like
Reactions: HalfLife G and 779
اقتباس لازم نیست حتما خط به خط کتاب رو تبدیل به فیلم کنه. همینکه World Building دنیای سریال شده حتی بخشیش مثل کتاب باشه میشه اقتباس. یک اقتباس میتونه آزاد باشه یک اقتباس دیگه هم میتونه خط به خط کتاب باشه!
و اینکه اگه اسم LOTR رو یدک نمیکشید هیچوقت شما نمیتونستید همچین دنیایی رو با همچین بودجه فضایی ببینین

کلا اگر مثه من اهل داستان کتاب هستین، این سریال رو بی خیال بشین چون ادعایی هم نکردن که ما قراره عین کتاب بسازیم سریالو و اقتباس آزاده تا حدی.
ولی اگر دنبال یه سریال خوشگل موشگل و باشکوهید گزینه عالی پیش روتونه

.

آخرین ویرایش:
من یک مطلب آخری بگم دیگه ادامه نمیدم چون یا منظور منو درک نمی کنید یا خودتان میزنید به درک نکردن!

ما یک سریالی داریم که درصدی از موضوع کتاب تغییر داده حالا یا سلیقه شخصی یا دلایل سیاسی یا دلایل اجتماعی و این قضیه همه مردم دنیا میدانند و هیچ کس روی این کره خاکی وجود نداره که این قضیه نداند حالا ما انسان های عاقل با فهم اینکه عوامل این سریال قسمتی از داستان تغییر دادن داریم ادامه این سریال میبینیم و چون عقل داریم میدانیم که امکان دارد تو هر قسمتی داستان تغییر کند پس هر احتمالی وجود دارد حالا چه خوشتان بیاد چه خوشتان نیاد سازنده این تصمیم گرفته منم بالا با توجه به این موضوع گفتم تو این سریال گالادریل داستانش اینجوری پیش میره حالا دوباره یک عده بیان بگن تو کتاب نه اینجوری نگفته واقعا خنده داره ما که بچه 10 ساله نیستیم دارم میگم تو این سریال اینجوریه و کاری به کتاب ندارم
اینقدرم به من نگید داستان کتاب تغییر داده داستان کتاب تغییر داده به خدا همه عالم هستی این موضوع میدانند شلغم فروش سر کوچه هم این موضوع میدانه
باشه چون فقط جنابعالی متوجه شدی که داستان تغییر کرده و برات مهم هم نیست پس بقیه نباید به این قضیه گیر بدن.یعنی تو هر موضوع اقتباسی اگه کل داستان عوض بشه هم اهمیتی نداره و کسی نباید انتقاد کنه چون همه دنیا میدونن داستان تغییر کرده.رفیق شما برات مهم نیست خب نباشه،ولی خیلی ها براشون مهمه و کسی حق نداره بگه نباید به تغییرات داستان ایراد بگیرن.
اقتباس لازم نیست حتما خط به خط کتاب رو تبدیل به فیلم کنه. همینکه World Building دنیای سریال شده حتی بخشیش مثل کتاب باشه میشه اقتباس. یک اقتباس میتونه آزاد باشه یک اقتباس دیگه هم میتونه خط به خط کتاب باشه!
و اینکه اگه اسم LOTR رو یدک نمیکشید هیچوقت شما نمیتونستید همچین دنیایی رو با همچین بودجه فضایی ببینین
رفیق اصلا تو اقتباس بیان جای شخصیت های مثبت و منفی رو عوض کنن،ربطی به صحبت من نداشت.موضوع این هست که چون داستان اقتباسی هست خیلی ها انتظار دارن به منبع اصلی وفادار باشه،حالا به هر دلیلی نبوده نمیشه گفت چون سازنده به فلان دلیل نتونسته وفادار باشه پس کسی حق اظهار نظر و انتقاد نداره.

تغییرات داستان کتاب درسته ضدحاله ولی چون به سرزمین میانه و آثار تالکین مربوطه قطعا جذابیت خودشو داره و کسی که رو داستان اصلی کتاب حساس نیست لذتشو میبره ولی بزرگترین مشکل سریال به نظر سطح پایین بازیگرها و اکتهای مسخرشونه یعنی عملا سریال بدون لانگ شاتهای خفن و جلوه های پشم ریزون چیز خاصی واسه ارائه نداره

مثلا اگه تو خانه اژدهای got بیان اژدهای ایگان فاتح رو مارمولک کنن و به مسخره ترین حالت شخصیتها رو تغییر بدن باز سریال از همه نظر سطح بالاست و به جز تغیرات داستان بقیه موارد تو بالاترین سطح خودشون قرار دارن

اینکه نخواستن منطق کتاب رو رعایت کنن فدای سرشون ولی حداقل چنتا بازیگر درست درمون میاوردن حداقل با بازی اونا عشق میکردیم

میتونستن بازیگر شخصیت فاطی کماندو رو به جای این بانو:
237540-63bdea00c6a19721b3ad352c70925bae.jpg
از این بانو: images.jpeg
استفاده کنن که باعث میشد هر شب واسه رفتگانشون دعای ندبه بخونم

باشه چون فقط جنابعالی متوجه شدی که داستان تغییر کرده و برات مهم هم نیست پس بقیه نباید به این قضیه گیر بدن.یعنی تو هر موضوع اقتباسی اگه کل داستان عوض بشه هم اهمیتی نداره و کسی نباید انتقاد کنه چون همه دنیا میدونن داستان تغییر کرده.رفیق شما برات مهم نیست خب نباشه،ولی خیلی ها براشون مهمه و کسی حق نداره بگه نباید به تغییرات داستان ایراد بگیرن.

رفیق اصلا تو اقتباس بیان جای شخصیت های مثبت و منفی رو عوض کنن،ربطی به صحبت من نداشت.موضوع این هست که چون داستان اقتباسی هست خیلی ها انتظار دارن به منبع اصلی وفادار باشه،حالا به هر دلیلی نبوده نمیشه گفت چون سازنده به فلان دلیل نتونسته وفادار باشه پس کسی حق اظهار نظر و انتقاد نداره.
خوب واقعا همین موضوع هست :دی الان تو ردیت یا فروم های دیگه خارجی دیگه کسی سر وفاداری به کتاب و اینا بحث نمیکنه و سریال رو با خودش مقایسه میکنن :دی
البته نه اینکه سریال با خودش مقایسه بشه خیلی قوی هست! بزرگترین مشکل سریال تا اینجا نویسندگیش هست که به نظر من ضعیف کار شده تا اینجا.
برای مثال قسمت هارفوت ها خیلی حوصله سربر هست، یا اون صحنه آهسته یکم عجیب غریب بود برام، یا حتی سکانس آخر که کاراکتری رو تار کرده بودن و اینا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or