RoCoCo
کاربر سایت
دقیقا گلادریل به تنهایی نابود کرده کل سریال نه این که همه چیز در بهترین حالت خودش باشه اما همین یدونه بازیگر فرا افتضاح هستبا اختلاف بدترین سکانس ها، بدترین دیالوگ ها و بدترین اکت ها برای همین گالادریله.
دقیقا گلادریل به تنهایی نابود کرده کل سریال نه این که همه چیز در بهترین حالت خودش باشه اما همین یدونه بازیگر فرا افتضاح هستبا اختلاف بدترین سکانس ها، بدترین دیالوگ ها و بدترین اکت ها برای همین گالادریله.
بخدا حالش رو نداشتم میخواستم برم بگردم پیدا کنم میخواستم همین سکانس رو بذارم و بگم کیفیت سریال در حد همین سکانس. گلادریل به زور خودش رو حمل میکنه دوتا سرباز رو به همین راحتی کرد تو سلول در رو هم قفل کرد؟
خیلی نچسبه. خیلی. تن صدا. نوع حرف زدنش. فاجعهست. کاش اینم سیاه میکردن.با اختلاف بدترین سکانس ها، بدترین دیالوگ ها و بدترین اکت ها برای همین گالادریله.
بسیار هم عالی... یک بانو با ناخن های مانیکور کرده 7 مرد قوی هیکل را قیچی کرد اون هم با دست خالی و با فن میمون مست
خیر، بدنشون مقاومتر از انسانهاست و از آسیبی که برای انسان کشندهس نجات پیدا میکنن ولی زخمهای عمیق یا قطع عضو درمان نمیشهمگه الف ها خود به خود درمان نمیشن و زخماشون خوب نمیشه ؟
ازدواج الف با انسان خیلی به ندرت (یک، در صدهاهزار به ندرت) و بین افراد مهم اتفاق میافته. برن و لوثین مثلا که فرزندشون دیور بود، یا آراگورن و آرون که حداقل ۳ فرزند داشتن. این سوال که چی میشن تو دنیای تولکین یجوریه، چون تفاوت «اصلی» الفها و انسان در ذات آفرینش و روحشونه؛ مثل آثار فانتزی دیگه نیمهالف یا نیمهانسان نداریم. مثال بزرگش میشه همین الروند و برادر دوقلوش الروس (عکس پایین) که مادرشون الوینگ سپید، دختر همون دیور بود که بالا نوشتم و پدرشون ارندیل انسان بود. الروند و الروس حق انتخاب سرنوشتشون و نزدیکی روحشون به انسان یا الف رو دارن و همین میشه که الروند جاودانهس، الروس نیست (هر چند ۵۰۰ سال عمر میکنه)بعد اگه یه الف با یه انسان ازدواج کنه بچشون الف میشه یا انسان؟
منم داشتم فکر میکردم هم این سریال هم She-Hulk با 225 میلیون بودجه یک اسکم بزرگن! انگار یک در مخفی ان برای پر کردن جیب جف بزوس و اون کوین فایگی ... اصلا و ابدا تو کت من نمیره قسمت چهارم اینجوری Lame باشه. این سریال هر چیزی هست به جز ارباب حلقه ها که حیفِ اسمش و لوکیشن هاش و دنیاش که افتاده دست اینا.wow
چقدر ضعیف بود قسمت 3 و 4 ...
قسمت 1 و 2 بد نبود ولی 3 و بعدش 4 هی ضعیف و ضعیف تر شدن - کرکتر گالادریل هم با اون میمیک و نقش آفرینی ضعیفش به تنهایی 50 درصد ضعف سریاله
چیزی که برای من سواله اینه که اینا این همه پولو خرج چی کردن که خروجی این دراومده؟؟؟ نه بازیگرای خفن و میلیاردی بازی کردن تو سریال، نه اکشن های سریال قابل اعتناست و نه نویسندگی منسجم و قوی داره - احتمال پول شویی خیلی بالاست
.
دقیقا «مشکل» اینه که این چیزی که اینا دارن نشون میدنولیییییی با همه اینا من داستان قبل 3 گانه ارباب حلقه ها رو زیاد نمیدونم ولی خیلی علاقه دارم که بدونم چه اتفاقی افتاده و به عنوان یه فن ارباب حلقه ها که هر چی بازی و فیلم ازش اومده رو دیدم و بازی کردم و هر بار چشمام قلب قلبی میشه