گفتگو درباره سریال ارباب حلقه ها [ صحبت درباره کتاب ها در تگ اسپویلر می‌باشد ]

View attachment 272158

البته از اینها بعید نیست نقش لگولاس رو به این بنده خدا بدن
البته منظورم بیشتر اون صحنه هایی از فیلم بود که وسط سرش خط نیست (خط واضح نه کمرنگ). مثل اینا:

1_t8hc.jpg

2_icpm.jpg

سلام
کاری که تو حلقه های قدرت انجام شده اقتباس نیست . برداشت آزاده و اثر بسیار ضعیفی هم خلق شده با توجه به غنای منبع اصلی .
حتی توالی زمانی و شرایط سرزمین میانه و کاراکترها تو اون دوره زمانی هم نادیده گرفته شده .
آدم یاد اون جملات سازنده های سریال Halo میافته که گفته بودن ما فقط از کاستوم شخصیتها خوشمون اومد و هیچ اطلاعاتی از داستان و ... نداشتیم و کاری هم بهشون نداریم تو سریال .

واقعا از این بدتر نمیشه این سریال. از سال ۱۶۰۰ عصر دوم تا سال ۳۳۰۰ که کلی وقایع خفن و هیجان‌انگیز اتفاق می‌افته رو همه رو فشرده کردن، توجیه هم کردن که آخه اونطوری باید همش بازیگرهای نقش انسان‌ها رو عوض می‌کردیم :| یک بخش عظیمی از پیرنگ داستان سیلماریلیون و افسانه‌های ناتمام تقابل میرا و نامیرا بودنه، که چطور گذر زمان باعث کمرنگ شدن پیمان‌های برادری میشه، که چطور مردم شر رو از یاد می‌برن، چطور شر از همین فرصت استفاده می‌کنه که خودش رو تو دل و ذهن و رفتار افراد وارد کنه.

واقعا مثل اینه که به یک آشپز بهترین و خوشمزه‌ترین مواد اولیه رو بدی، هر چی میخواد در اختیارش بذاری، بعد نهایتا برات یدونه ساندویچ تخم‌مرغ درست کنه. وقایع بزرگ نومه‌نور که میتونه برای هر انسانی پندآموز باشه رو تقلیل و شبیه کنی به طرفدارهای ترامپ. خاک بر سر آمازون واقعاً.

من خودم از کسایی بودم که بعد از دیدن دو قسمت اول، با سریال خیلی حال کردم. ولی رفته رفته اون حس و حال اولیه فروکش کرد.
سریال یه سطح کاملا معمولی داره، در جاهایی خوبه و در بخش هایی ضعیف، و به ندرت میتونه به سمت عالی شدن پیش بره (دلیلشم سطح بازیگرها و دیالوگهایی هست که برای سریال انتخاب شده)
به هرحال من همچنان تماشای سریال رو ادامه میدم چون ارزش دیدن رو داره به نظرم.

پ.ن: اگر بخوایم اینو با HOD مقایسه کنید اون سریال سطحش چندین لول از این بالاتر و بهتره.

رسماً سریال رو دراپ کردم!
همون House Of The Dragon رو دنبال کنیم بهتره...
دقیقا همین اپیزود چهارم باعث شد منم دراپ کنم... قبلش میگفتم حالا خیلی هم بد نیست ولی این اپیزود اخر واقعا بد بود و احتمالا بقیه سریال هم همینطور خواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or