franticfixer
کاربر سایت
چه جوری دقیقا منجر به بازگشت به عقب میشه؟اینکه wokeness رو گذاشتی در کنار مدرن سازی جالب بود
Wokeness در نهایت منجر به بازگشت به عقب میشه.
چه جوری دقیقا منجر به بازگشت به عقب میشه؟اینکه wokeness رو گذاشتی در کنار مدرن سازی جالب بود
Wokeness در نهایت منجر به بازگشت به عقب میشه.
افسانه محلی با داستان فانتزی فرق میکنه.فرض کنیم بیان از روی افسانههای محلی آفریقاییها یا آفریقاییتبارها یه اقتباس سینمایی بسازن و توش قهرمان رو عوض کنن و یه بلوند چشمآبی بذارن به جاش.یا از یه شخصیت گی یه فیلم بسازن و توش شخصیتش رو یه آدم استریت نشون بدن. آیا اعتراضاتی که به اینها میشه هم همینجوری برچسب میخوره؟ یا اصلا اجازه میدن همچین چیزایی ساخته بشه یا این موج مدرنسازی و اینا فقط یه جاده یه طرفهاس؟
متوجه تفاوتشون هستم شما مثال من رو کلی در نظر بگیر.در مورد هر مدیومی که شما فکرش رو بکنی صدق میکنه شما اصن فک کن GTA SA رو فردا ریبوت کنن با پروتاگونیست سفیدپوست ببین چه بلوایی میشه.افسانه محلی با داستان فانتزی فرق میکنه.
توییت ایلان ماسک
View attachment 271003
بر اساس هیچ کتابیدوستان این سریال بر اساس کدوم کتاب بوده؟ همونی که تالکین موفق نشده کاملش کنه و پسرش ادامه داده edit کرده؟
خب یعنی یه چیزی خارج از کتاب هاست؟ پس دوستان میگن فلان بخش و تغییر دادن و سفید و سیاهش کردن و ...؟ مال کجاست؟ اون اصلیه رو منظورمهبر اساس هیچ کتابی
میخواستم بگم پیغامهای قبلیم هست که توضیح دادمخب یعنی یه چیزی خارج از کتاب هاست؟ پس دوستان میگن فلان بخش و تغییر دادن و سفید و سیاهش کردن و ...؟ مال کجاست؟ اون اصلیه رو منظورمه
شما یه چیزی رو متوجه نشدین کسی به سیاه پوست بودن بازیگرای دیگه سریال گیر نمیده مشکل همه سیاه بودن الفه هیچ جای داستان گفته نمیشه که الف سیاه وجود داره همه ی الف ها پوست روشن دارن مخصوصا اونا که نور درخت ها رو دیدن که یجورایی نورانین از لحاظ تکاملی هم بخوای نگاه کنی بازم منطقی نیست که در طی چهار نسل پوستشون تغییر رنگ بدهدقیقا! و چه منطقی تو سریال میگه که بازیگر رنگین پوست تواون دنیا وجود نداشته؟!! دقت کنید گفتم سریال و نه کتاب