گفتگو درباره سریال ارباب حلقه ها [ صحبت درباره کتاب ها در تگ اسپویلر می‌باشد ]

والا تا جایی که من تو ردیت میبینم فن های سوپر آتیشی توکین که درصد خیلی کمی هستند (اونایی که کامل همه کتاب ها و اینارو خوندن) اونقدر مشکلی با سریال نداشتند و چیل بودن :D
اتفاقا خوداشون میگن که این فن های دیگه سری(Peter jackson و ...) اکثرا دارن گیر میدن! به شدت هم از World Building سریال تعریف کردن (من که کلا یک LOTR و هابیت رو خوندم :D مشکلی هم نداشتم تا الان با سریال)
یکی دیگه از دلایل هیت اینکه همزمان با House of Dragon این سریال داره پخش میشه، و یکجورایی تقابل HBO و Amazon که خوب هممون عاشق HBO هستیم. از طرفی هم اونور نویسنده GRRM مستقیم روی پروژه نظارت داره، اینور Tolkien خدا بیامرز خیلی وقته نیست، نوادگانشم که ماشالله نسبت به همه چی هیت دارن :D
البته کلا بعد از Game of Thrones یک نگاه پسا گیم آو ترونزی اومد که سبکش کاملا با Tolkien و دنیای رنگین ترش متفاوت هست. مخصوصا کاراکترها به اون حد خاکستری نیستند و داستان تاریک شروع نمیشه و ...
من که به شدت به سریال امید دارم و فکر میکنم اون نیاز فانتزی خونم رو تامین میکنه. اینم در نظر بگیرید که اینا فقط لایسنس LOTR و Hobbit رو دارند و نمیتونن به بقیه سورس متریال دستی بزنند.
انصافا دیگه این سریال رو با ویچر مقایسه نکنیم :D خیلی خیلی تو لول های متفاوتی هستند.
p.s: یکی از دلایل نزدیکی سریال به Tolkien همین تم داستان هست. سریال اتفاقا کاملا داره تم های داستانی خود توکین رو پیش میبره.

آخرین ویرایش:
منطقی بخوای نمره بدی میشه امتیاز بین ۶ تا ۷ رو به این دو اپیزود داد . بعد جریانی که واسه این سریال اتفاق افتاد دیگه حتی نمرات یوزر اسکور هم واسم پشیزی دیگه ارزش نداره . چه تو گیم چه تو سینما

ای یاران حلقه، جان اون بچتون یه سایت معرفی کنید من برم این سریالو بدون زینویس چسبیده و بدون سانسور دانلود کنم. هرجارو میرم زیرنویسو چسبوندن بهش با برنامه هم نمیتونم جدا کنم:| دست شما درد نکنه

ای یاران حلقه، جان اون بچتون یه سایت معرفی کنید من برم این سریالو بدون زینویس چسبیده و بدون سانسور دانلود کنم. هرجارو میرم زیرنویسو چسبوندن بهش با برنامه هم نمیتونم جدا کنم:| دست شما درد نکنه
دیجی موویز هم چسبیده داره هم ساده

زیرنویس ها اکثرا هارد ساب نیستا دوست عزیز با kmplayer دکمه های ALT+H رو بزن میره زیرنویس

از دی جی دانلود کن بعدش با PotPlayer یا KM گزینه Subtitle off رو بزن.
------------------
من الان دو قسمت تو این 2 3 روز دیدم، حالا اگر بحث بازیگری افتضاح و عدم هماهنگی نه چندان داستان با کتاب هارو در نظر نگیریم، کلا اتمسفر سریال به درد این ژانر نمیخوره! نمیدونم چطوری بگم ولی وقتی شروع شد من حس کردم انگار یه سریال تینیجری پلی کردم/:)
جلوه های ویژه اش واقعا عالیه اما بازم اون حس دارک و مرموز به من منتقل نکرد! مثلا سه گانه ایی که جکسون ساخت خیلی وسواس و دقت زیادی در ایجاد کردن اتمسفر فیلم داشت، زاوایای دوربین دقیق و منطقی بود طراحی صحنه ها و حتی رنگ نهایی فیلم مخاطب خواه یا ناخواه به یه دنیایی پر از اتفاق های عجیب دعوت میکرد.
دیالوگ ها تو این 2 قسمت خیلی ضعیف و سطحی بودن! من به هیچ وجه قصد انتقاد از روی احساسات ندارم اما دیالوگ های بازیگرا در حد مشورت و صحبت های دوران دبستانمون بودن، متقاعد کردن همدیگه یا نصیحت کردن یا حتی صحبت های معمولی به شدت ضعیف! جوری که آدم میتونه 60% دیالوگ های سریال بزنه بره جلو.
البته تو این 2 قسمت آمازون به نظرم بیشتر میخواست که قدرت و هزینه زیاد جلوه های ویژه اشو به رخ بکشه و الا خیلی بهتر و شیک تر میتونست در حد نشون دادن همون سرزمین الف ها داستان رو شروع بکنه.
من الان هیچ امتیازی به سریال نمیدم چون این 2 قسمت آمازون بیشتر جنبه معرفی داستان من درآوردیش بود با این وضع کارگردانی و تیم بازیگریش حداقل فکر کنم باید تا قسمت پنجمش صبر کنیم ببینیم چی میشه:D

سریال رو واقعا خوشگل و چشم‌نواز و با کیفیت ساختن از نظر بصری. یعنی تو این مورد کاملا از پتانسیل دنیای ارباب حلقه‌ها استفاده کردن. جلوه‌های ویژه هم به نظرم خیلی خوبه. کلا دیدن مناظر و لوکیشنای مختلف حس خوبی میدن. ولی ازونور بازیگرا و بازیاشون گیرایی خاصی نداره و خیلی معمولین. امیدوارم ازین نظر هم بهتر بشه تو قسمتای بعدی. به عنوان کسی که کتابارو نخونده و ولی تا تونسته ۳گانه رو بارها و بارها دیده، سریال واسم سرگرم کننده و جالب بود :D باید منتظر بمونیم تا قسمتای بیشتری بیاد و امیدوار باشیم که بهتر بشه.

سریال رو دیدم و باید بگم جلوه های ویژه عالیه، با توجه به اینکه سریال هست و مثلا همون سکانس های اولیه در حد ۳۰ ثانیه هم نبود ولی یه نبرد درست حسابی رو ساخته بودن. تعداد سکانس هایی که جلوه های ویژه داشت هم از خیلی از فیلمها بیشت و کیفیتشون هم تقریباً بالاتر از انتظارم بود.
موسیقی سریال هم تو لول خوبیه ولی انتخاب بازیگرها و بازیشون رو خوشم نیومد. مخصوصا الف سیاه. با سیاه بودنش مشکلی ندارم ولی خیلی نچسبه! حقیقتا الان جوری شده که اگه آمازون هیچ کاراکتر سیاه پوستی رو وارد داستان نمیکرد این جنبش ها در شرکت رو تخته میکردن.
با توجه به اینکه کتابها رو نخوندم و تنها فیلم های سه گانه رو دیدم. هنوز‌نه میشه ناامید بود و نه خیلی امیدوار.
قطعاً به ارباب حلقه ها نمیرسه ولی فکر میکنم از هابیت بهتر در بیاد.

حرص و جوش طرفدارا رو درک میکنم ولی فصل های بعد حتما ساخته میشه و خیلی بعیده چیزی جلوی ساخت و پخش سریال رو بگیره.

چون مثلا خودم هیچ برنامه ای برای دیدن سریال نداشتم به خصوص اینکه همین چند ماه قبل سه گانه هابیت و ارباب حلقه ها رو مجدد دیدم و فوق العاده لذت بخش بود، نمیخوام با دیدن سریال اون حس رو خراب کنم. اما با این همه تعریف های بدی که از سریال داره میشه بدتر مشتاق شدم ببینم چه چیز مزخرفی هست :D حالا دیدن ما تاثیری نداره اما دیدن خارجی ها حتما داره.

دوم اینکه بعضی ها از سر فانتزی بودن، موسیقی، جلوه های ویژه، جایگزین GoT کردن و حتی همون تیتر "پر خرج ترین سریال" خیلی ها حتما نگاه میکنند و اصلا اهمیتی به کتاب و شخصیت ها نمیدن.

بعد با قدرتی که آمازون داره اصلا نظر کسی مهم نیست فقط به فکر پول بیشتره به خاطر همین حتما و حتما ادامه پیدا میکنه.

ولی خب اگر جلوی سریال گرفته بشه حقیقتا حرکت خیلی بزرگی زدن. نه تنها آمازون میره تو دیوار (!) بلکه بقیه شرکت ها هم دست و پا خودشون رو جمع میکنن و دیگه شاهد کارایی مثل این آشغال های چند سال اخیر نمیشیم.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
من یک پست دادم اینجا الکی پاک شد با وجود اینکه تو اسپویلر گذاشته بودم همش رو.
به هر حال دوباره گویی نمی خوام بکنم ولی اگر قراره سریالی از روی یک کتاب و مجموعه ای از نوشته ها اقتباس بشه چرا نباید دقیق باشه و به نویسنده احترام بذاره. چرا خواسته طرفداران کتاب ها تو سریال نادیده گرفته بشه.
موجی که پشت این سریال هست همون موج Woke و موج Oscar So WHITE هست که بعد ها با جریان غش کردن استودیو ها و فیلم سازان سمت رنگین پوست ها شدت گرفت.
وقتی خود نویسنده به صراحت گفته کتاب داستان هاش پیرامون ارباب حلقه ها و هابیت قرار بوده نمایانگر فرهنگ انگلیسی باشه رنگین پوست ها رو چرا به زور وارد داستان میکنن.
از اون طرف اگر جلوی این قضیه همون اول کار گرفته نشه بدتر هم میشه چون خیلی تغییرات دیگه هم میدن و به همین چند مورد بسنده نمیکنن.
عملا شو رانر های سریال اومدن گفتن توصیفات تالکین از نژادهای داستانش مطابقتی با جامعه امروزی نداره. بعد هم به زبون بی زبونی گفتن تالکین نژاد پرست بوده.
این موجی که راه افتاده چیزی رو بهتر نمیکنه بلکه فشاری روی نویسنده ها و یا تهیه کننده گان و کارگردان ها میذاره که همیشه داستانشون و شخصیت هاشون رو با استاندارد های لیبرالی روز تطبیق بدن. مهم نیست که نویسنده چقدر دیدگاه مذهبی داشته یا تاکید کرده روی رنگ پوست یک شخصیت، باید نوشته هاش تغییر پیدا کنه تا مطابق دید روز بشه. خود همین موضوع به تنهایی یعنی مقابله با آزادی بیان و اندیشه و تحریف و سانسور آثار .
همین مورد در House of Dragon هم جریان داره که
خاندان ولروین ها سفید پوست توصیف شدن در کتاب ولی به مارتین گفتن رضایت میدی این خاندان سیاه پوست بشه اونم گفته باشه. فقط تصور کنید میگفت نه اصلا کل سریال رو کنسل میکردن. حالا بماند که این کتاب ها قراره نمایانگر نوع نگاه مردم قرون وسطایی باشه اونوقت یک خاندان سیاه پوست خیلی راحت پذیرفته میشه تو دربار . چطور چنین چیزی رو میشه واقع گرایانه دونست .

آخرین ویرایش:
من یک پست دادم اینجا الکی پاک شد با وجود اینکه تو اسپویلر گذاشته بودم همش رو.
به هر حال دوباره گویی نمی خوام بکنم ولی اگر قراره سریالی از روی یک کتاب و مجموعه ای از نوشته ها اقتباس بشه چرا نباید دقیق باشه و به نویسنده احترام بذاره. چرا خواسته طرفداران کتاب ها تو سریال نادیده گرفته بشه.
موجی که پشت این سریال هست همون موج Woke و موج Oscar So WHITE هست که بعد ها با جریان غش کردن استودیو ها و فیلم سازان سمت رنگین پوست ها شدت گرفت.
وقتی خود نویسنده به صراحت گفته کتاب داستان هاش پیرامون ارباب حلقه ها و هابیت قرار بوده نمایانگر فرهنگ انگلیسی باشه رنگین پوست ها رو چرا به زور وارد داستان میکنن.
از اون طرف اگر جلوی این قضیه همون اول کار گرفته نشه بدتر هم میشه چون خیلی تغییرات دیگه هم میدن و به همین چند مورد بسنده نمیکنن.
عملا شو رانر های سریال اومدن گفتن توصیفات تالکین از نژادهای داستانش مطابقتی با جامعه امروزی نداره. بعد هم به زبون بی زبونی گفتن تالکین نژاد پرست بوده.
این موجی که راه افتاده چیزی رو بهتر نمیکنه بلکه فشاری روی نویسنده ها و یا تهیه کننده گان و کارگردان ها میذاره که همیشه داستانشون و شخصیت هاشون رو با استاندارد های لیبرالی روز تطبیق بدن. مهم نیست که نویسنده چقدر دیدگاه مذهبی داشته یا تاکید کرده روی رنگ پوست یک شخصیت، باید نوشته هاش تغییر پیدا کنه تا مطابق دید روز بشه. خود همین موضوع به تنهایی یعنی مقابله با آزادی بیان و اندیشه و تحریف و سانسور آثار .
همین مورد در House of Dragon هم جریان داره که
خاندان ولروین ها سفید پوست توصیف شدن در کتاب ولی به مارتین گفتن رضایت میدی این خاندان سیاه پوست بشه اونم گفته باشه. فقط تصور کنید میگفت نه اصلا کل سریال رو کنسل میکردن. حالا بماند که این کتاب ها قراره نمایانگر نوع نگاه مردم قرون وسطایی باشه اونوقت یک خاندان سیاه پوست خیلی راحت پذیرفته میشه تو دربار . چطور چنین چیزی رو میشه واقع گرایانه دونست .
اصرار بر اینکه حضور یک شخصیت سیاه پوست در سریالی که اژدهاها دائما در حال پروازن واقع گرایی سریال رو از بین می‌برد از عجایب روزگاره

اصرار بر اینکه حضور یک شخصیت سیاه پوست در سریالی که اژدهاها دائما در حال پروازن واقع گرایی سریال رو از بین می‌برد از عجایب روزگاره
اصلا روی صحبتم در مورد وجود اژدها در سریال نبود . منظورم دست بردن توی اثر اون هم به اجبار هست یعنی نویسنده نمی تونه دیدگاه خودش رو بدون سانسور و گذشتن از فیلتر های ساخته شده به وسیله چپ گرا ها ارائه کنه.
این هم یک نوع دخل و تصرف در آثار و تغییر در اصل نوشته هست. اژدها ها یا وایت واکر ها و جادو و جمبل بخشی از کتاب ها هستن که بار فانتزی بهش میدن اما مثلا قراره ارتباط حقیقی و معنا داری کتاب ها با دنیای قرون وسطی داشته باشه و آینه ای از رفتار های و طرز فکر مردم اون زمانه باشه اونوقت چطور قابل باور هست که یک خاندان سیاه پوست در سرزمینی که همگی سفید پوست هستن راست راست راه برن چطور چنین چیزی با واقعیت همخوانی داره . مردمی که خرافاتی و هستن، دزدی و قتل و تجاوز در بینشون موج میزنه یک دفعه با وجود رنگین پوستان و ازدواج های نژادی ریلکس برخورد میکنن !!
حالا اصلا میگم اونجا مارتین خودش پیشنهاد سیاه پوست شدن اون خاندان رو داد بماند که این پیشنهاد تو این دوره زمونه بیشتر به یک دستور شبیه هست و به قولی مثل همون جمله معروف پیشنهادی که نمی تونه طرف ردش کنه.
اما در مورد تالکین قضیه فرق میکنه. نویسنده جدای از اینکه فوت کرده و حتی پسرش موافق این تغییرات نبوده و به صراحت مخالفت خودشون رو در دست بردن در نوشته هاش ابراز کردن اونوقت نه تنها نوشته هاش در ضمینه ظواهر شخصیت ها دستخوش تغییر میشه بلکه بدنه داستان هم تحت تاثیر موج فمنیسم روز تغییر میکنه. آیا انتظار زیادی هست که تهیه کنندگان به اثر پایبند باشن و دست نبرن داخلش؟ آیا انتظار زیادی هست که لااقل شباهت خودش رو با فیلم های ارباب حلقه ها حفظ بکنه. مگر پیتر جکسون اون زمان نگفت که ما قصد نداشتیم دیدگاه های خودمون رو بچپونیم تو ارباب حلقه ها و قرار بود فیلم بیانگر نگاه خود تالکین باشه چرا نمی تونن همین مورد رو دوباره تکرار کنن و دخل و تصرف نداشته باشن.
چرا وفاداری به کتاب و نوشته و احترام به نویسنده امروز خواسته زیادی تلقی میشه؟!
گفتن جملاتی مثل اینکه "اژدها و غول ها تو فیلم و سریال هستن " یا یک جمله ای که بین خودمون چندین بار تکرار میشه "شما که خودت از نظر سفید پوست های اصلا جزو آدم حساب نمیشی" جواب نیست بلکه فرار از اصل موضوع هست .
اصل موضوع هم سانسور و تغییر ظاهر و محتوای اثر به نفع دیدگاه روز بدون توجه و احترام به صاحب اثر هست و این رویه می تونه همینجور گسترش پیدا کنه.
اگر موافق این رویه هستید دیگه نمی تونید مثلا به سریال ها و فیلم های رزیدنت اویل ایراد بگیرید که چرا فلان شخصیت اونجوریه یا چرا داستان شباهتی به بازی ها نداره و یا چرا داستان فیلم آنچارتد اصلا پرت و پلا هست و از هر قسمت یک چیزی چپوندن.
به علاوه این رویه تو کشور خودمون هم به نوعی با ممیزی ها و سانسور های ارشاد و صدا و سیما تفاوتی نداره . دقیقا مثل همونه. اگر میخواهی و فیلم و سریالت مجوز بگیره باید فلان شخصیت یا جمله یا صحنه رو حذف کنی . فلان بازیگر پست گذاشته تو اینستا پس ممنوع الکار میشه یا فیلم توقیف میشه و مجوز بهش نمیدن تا وقتی مطابق دید و نظر بالا دستی ها فیلم بسازی . به نوعی باید سفارشی کار کنی.

من قسمت اول رو دیدم به جز موزیک که اون حال و هوای ارباب حلقه هارو نتونست بهم منتقل کنه بقیه چیزا خوب بود . واقعا گرافیک و Production Value خفنه و خلاصه حال کردم . از اول هم میدونستم بالاخره هیچ چیز نمیتونه به پای سه گانه اصلی برسه و الکی سطح توقعم رو بالا نبرده بودم و خوشحالم که این سریال یه کار تمییز و با کیفیته . قبلش سر قضیه استفاده دستوری و زوری از عنتر فیس ها و رنگین پوست ها خیلی نگران بودم ولی خب خداروشکر زیاد وا ندادن . همین که کرکتر اصلی قیافه خیلی خوبی داره و از این قیافه عجغ وجغ ها استفاده نکردن جای بسی شکر داره :دی . اون Elf سیاه پوسته هم به نظرم قیافه بسیار جذاب و گیرایی داره و من خوشم اومد ازش خیلی کاریزماتیکه . حتی اون پیر مرده هابیته هم به نقشش میخوره و خلاصه بازیگرای خوبی انتخاب کردن و من با اینکه به شدت بدم میاد از جو مزخرفی که راه افتاده برای استفاده بازیگرای نچسب تو فیلم و سریال ها و حتی بازی ها ، اصلا اذیت نشدم و خوشم اومد . حداقل از اون فاجعه Got بهتره اون یارو وولاریون واقعا کاری به رنگین پوست بودنش ندارم اصلا حس و حالی تو چهرش نیست خیلی یخ و بی مزست و کلا آفه .

اصلا روی صحبتم در مورد وجود اژدها در سریال نبود . منظورم دست بردن توی اثر اون هم به اجبار هست یعنی نویسنده نمی تونه دیدگاه خودش رو بدون سانسور و گذشتن از فیلتر های ساخته شده به وسیله چپ گرا ها ارائه کنه.
این هم یک نوع دخل و تصرف در آثار و تغییر در اصل نوشته هست. اژدها ها یا وایت واکر ها و جادو و جمبل بخشی از کتاب ها هستن که بار فانتزی بهش میدن اما مثلا قراره ارتباط حقیقی و معنا داری کتاب ها با دنیای قرون وسطی داشته باشه و آینه ای از رفتار های و طرز فکر مردم اون زمانه باشه اونوقت چطور قابل باور هست که یک خاندان سیاه پوست در سرزمینی که همگی سفید پوست هستن راست راست راه برن چطور چنین چیزی با واقعیت همخوانی داره . مردمی که خرافاتی و هستن، دزدی و قتل و تجاوز در بینشون موج میزنه یک دفعه با وجود رنگین پوستان و ازدواج های نژادی ریلکس برخورد میکنن !!
حالا اصلا میگم اونجا مارتین خودش پیشنهاد سیاه پوست شدن اون خاندان رو داد بماند که این پیشنهاد تو این دوره زمونه بیشتر به یک دستور شبیه هست و به قولی مثل همون جمله معروف پیشنهادی که نمی تونه طرف ردش کنه.
اما در مورد تالکین قضیه فرق میکنه. نویسنده جدای از اینکه فوت کرده و حتی پسرش موافق این تغییرات نبوده و به صراحت مخالفت خودشون رو در دست بردن در نوشته هاش ابراز کردن اونوقت نه تنها نوشته هاش در ضمینه ظواهر شخصیت ها دستخوش تغییر میشه بلکه بدنه داستان هم تحت تاثیر موج فمنیسم روز تغییر میکنه. آیا انتظار زیادی هست که تهیه کنندگان به اثر پایبند باشن و دست نبرن داخلش؟ آیا انتظار زیادی هست که لااقل شباهت خودش رو با فیلم های ارباب حلقه ها حفظ بکنه. مگر پیتر جکسون اون زمان نگفت که ما قصد نداشتیم دیدگاه های خودمون رو بچپونیم تو ارباب حلقه ها و قرار بود فیلم بیانگر نگاه خود تالکین باشه چرا نمی تونن همین مورد رو دوباره تکرار کنن و دخل و تصرف نداشته باشن.
چرا وفاداری به کتاب و نوشته و احترام به نویسنده امروز خواسته زیادی تلقی میشه؟!
گفتن جملاتی مثل اینکه "اژدها و غول ها تو فیلم و سریال هستن " یا یک جمله ای که بین خودمون چندین بار تکرار میشه "شما که خودت از نظر سفید پوست های اصلا جزو آدم حساب نمیشی" جواب نیست بلکه فرار از اصل موضوع هست .
اصل موضوع هم سانسور و تغییر ظاهر و محتوای اثر به نفع دیدگاه روز بدون توجه و احترام به صاحب اثر هست و این رویه می تونه همینجور گسترش پیدا کنه.
اگر موافق این رویه هستید دیگه نمی تونید مثلا به سریال ها و فیلم های رزیدنت اویل ایراد بگیرید که چرا فلان شخصیت اونجوریه یا چرا داستان شباهتی به بازی ها نداره و یا چرا داستان فیلم آنچارتد اصلا پرت و پلا هست و از هر قسمت یک چیزی چپوندن.
به علاوه این رویه تو کشور خودمون هم به نوعی با ممیزی ها و سانسور های ارشاد و صدا و سیما تفاوتی نداره . دقیقا مثل همونه. اگر میخواهی و فیلم و سریالت مجوز بگیره باید فلان شخصیت یا جمله یا صحنه رو حذف کنی . فلان بازیگر پست گذاشته تو اینستا پس ممنوع الکار میشه یا فیلم توقیف میشه و مجوز بهش نمیدن تا وقتی مطابق دید و نظر بالا دستی ها فیلم بسازی . به نوعی باید سفارشی کار کنی.
یه پست دیگه بالاتر هم توضیح دادم. نوشته های تالکین، مارتین، یا هرکس دیگه ای جزو مقدسات نیست که نشه بهش دست زد و با شرایط روز هماهنگی کرد. بر عکس، کاملا هم این کار واجبه و دیدگاههای روز باید تو این آثار منتقل بشن. رزیدنت ایول یا آنچارتد رو ندیدم و نمی توانم نظر بدم ولی احتمالا مشکلاتش بالاتر از نحوه ی اقتباس بوده. این حرف هم که الان سانسور هست و این حرفا، پروپاگاندای راستی ها و امثال ترامپ و طرفدارشه. یه عده که سانسور ندیدن و نمیدونن چیه تو بوغ و کرنا کردن و یه عده هم تو جهان سوم باورشون شده. آمریکا کشور آزادیه. هرکسی پول داره و میخواد سرمایه گذاری کنه می‌تونه اقتباس خودش رو ارائه بده. همون راستی که شما دارید سنگش رو به سینه میزنید و فکر میکنید مظلوم واقع شده کاملا این حق رو داره که پول بده، حق اقتباس بخره و یک اقتباس صد در صد وفادار از هر اثری که میخواد تهیه و پخش کنه، همه قهرمان ها رو هم سفید بلوند بزاره. دلیل این که این کار رو نمیکنن اینه که خودشون هم میدونن دوره ی اون کارا گذشته، و نون تو ساخت همچون چیزی نیست بلکه نون تو اینه که صبر کنی یه نقش سفید پوست رو تو یه سریال بدن به سیاه پوست و بعد اینها بیان جامع درانی کنن و فریاد وا wokeness سر بدن. مردم هم که آماده تریگر شدن که وای vision تالکین به فنا رفت! اتفاقا بازی رو خوب بلدن ، و با دقت بازی میکنن. طوری که تو ایران مردم رو تریگر میکنن چه برسه به آمریکا! کسی هم نیست بپرسه چرا خودشون نمی سازن اون دید خاص تالکینی؟ فکر این رو هم که دستور از بالا میرسه از سرتون به در کنید. اینجا هر کسی پول داشته و بخواد می‌تونه بسازه، هیچ سانسور و دستور از بالایی هم در کار نیست. پول و سرمایه حرف اول و آخر رو میزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or