اخه میدونید مشکل از نظر من چیه الان lotr یه عالمه فن داره در سراسر دنیا حتی تو خوده ایرانمون هم سره فیلمای قشنگ و خاطره انگیز پیتر جکسون یه عالمه فن داره بعد امازون اومده از یه متریال غنی مثل lotr با این همه فن بیس یه سریال ساخته که 1- اصلا حق مالکیت داستانش رو نداشته و فقط اقتباس کرده 2- داستان رو از اول شروع نکرده (خیلی خلاصه و پر ایراد به ابتدای داستان اول قسمت یک اشاره میشه) و 3- یه عالمه دست برده تو وقایع داستانی و شخصیت ها (گالادریل شوالیه) خب یکی نیست بگه اقایون شما که حق مالکیت داستان رو درست درمون ندارید و تو داستانی به این خوبی که یه عالمه هم فن بیس و متعصب داره(که حق دارن تعصب داشته باشن روش چون داستانی هست به شدت زیبا که عاشقشن) میخواید دست ببرید تو اسامی و ماهیت و زمان ها و مکان ها خب اصلا چه کاریه یا برید دنبال یه داستان خوب دیگه که جدید باشه و این همه فن بیس نداشته باشه یا برید خودتون با چند تا نویسنده قرار داد ببندید و یه داستان جدید و ارجینال خودتون خلق کنید سریالش کنید اونجا ازادم هستید زن فضایی و شوالیه و الف مکزیکی و سیاه هم میتونید وارد داستان کنید ولی چرا این کارو امازون و امثال امازون انجام نمیدن و میان دستشون رو میذارن رو متریالی که داستانش کاملا واضحه و تازه یه عالمه فن متعصبم داره و یه عالمه تغییرات اونم تازه از نوع چرت و پرتش میدن توش غیر از اینه که این نمک به حروما فقط دنبال سواستفاده از نامه اثر هستن و همش دنبال مخاطبن ولی پایبندی به اثر اصلا براشون اهمیت نداره یه نمونه دیگه از این کارو در سریال resident evil دیدم من این سریالو دیدم چون میخواستم ببینم که چقدر مذخرفه سریال ولی یه چیزی رو راستشو بگم با اون قسمتای فلش بک سریال کمی حال کردم یعنی نتفلیکس یه عالمه تغییر داده بود تو سریال و اسمشو گذاشته بود resident evil ولی اگر کمی بیشتر تغییر میداد تو سریال واقعا دیگه resident evil نبود و اصلا میشد سریالو با یه اسمه دیگه منتشر کنه اینجوری بیننده هم انقدر متعصبانه و به عنوان بخشی از دنیای re به سریال نگاه نمیکرد و شاید میتونست ارتباط برقرار کنه با سریال ولی امازون و نتفلیکس دنبال راه راحتن که اسم عناوین بلاک باستر رو روی اثارشون که ذره ای مقید به اصل عناوین نیستن بذارن تا اینجوری مخاطب جذب کنن که در نهایت هم باعث شکستشون میشه این کارا