گفتگو درباره سریال ارباب حلقه ها [ صحبت درباره کتاب ها در تگ اسپویلر می‌باشد ]

آلبوم موسیقی سریال رسما منتشر شده و بر مک‌کرری حقیقتا سنگ تموم گذاشته!قشنگ چندتا ترکش به طرزی عجیبی زیبا و بسی غم انگیزه!
کاری به کیفیت خود سریال ندارم که قراره چجوری باشه، ولی از حیث موسیقی متن حجتو تموم کردن!
در عین اینکه تازگی داره و عین موسیقی متن فیلم‌های سینمایی سرزمین میانه نیست، ولی اون حس و حال منحصر به فرد دنیای تالکین رو خیلی قشنگ منتقل میکنه و جای تقدیر داره!
لینک دانلودش برام بی زحمت بفرست

آمازون سر این سریال قمار بزرگی کرد. خودم هنوز سریال رو ندیدم و نمیتونم قضاوتی کنم.. ولی هرکاری کنن این سریال میره زیر سایه ارباب حلقه های پیتر جکسن، حالا عده ای یا به درستی یا از روی تعصب و حساسیت بهش نمره کم میدن ولی آمازون که میخواست این همه هزینه کنه خب میداد همون پیترجکسن یه سه گانه جدید ازش بسازه دیگه :D

• Like
Reactions: Taha75
آمازون سر این سریال قمار بزرگی کرد. خودم هنوز سریال رو ندیدم و نمیتونم قضاوتی کنم.. ولی هرکاری کنن این سریال میره زیر سایه ارباب حلقه های پیتر جکسن، حالا عده ای یا به درستی یا از روی تعصب و حساسیت بهش نمره کم میدن ولی آمازون که میخواست این همه هزینه کنه خب میداد همون پیترجکسن یه سه گانه جدید ازش بسازه دیگه :D
دقیقا

فقط پیتر جکسون می تونه عالی دربیاره اقتباس از سرزمین میانه

• Like
Reactions: Evil
قشنگ زدن همه چیزو تغییر دادن حالا شاید برای کسی که کتابشو نخونده یا کلا تغییر براش مهم نیست قشنگ باشه و لذت ببره ولی اگه وفاداری به منبع براتون مهمه کلا بیخیالش شین که اعصابتون خرد میشه فقط
داستان قسم فئانور و مهاجرت نولدور به میدل ارث و کشتار تلری و دزدیدن کشتی ها رو کلا بیخیال شدن :)) فقط گفت که آره رفتن مورگوث رو شکست بدن
احساس میکنم میخوان شوهر گالادریل و دخترشو کلا بیخیال بشن یا حداقل از لحاظ خط زمانی بندازن عقب

خب دو تا قسمت اول رو دیدم. از اونجایی که کتاب ها رو نخوندم نمیدونم چقدر وفادارن بهش پس اهمیتی نمیدم به این. نسبت با دید سه گانه بخوام بگم خب متفاوت بود نمیشه مقایسه کرد اصلا. سریال کلا قضیه اش فرق میکنه ولی خب خیلی خوب و امیدوار کننه بنظر میرسه. با اینکه چهره مشهوری تو سریال نیست ولی بازیا خوب بود اکشن های زیادی قرار هست ببینیم موسیقی خیلی خوب بود جلوه های ویژه هم خارق العاده است واقعا.
یکم داستان برام گنگه ترغیب شدم که کتاب هاشو بگیرم بخونم
در مقایسه با House of the Dragons خب House of the Dragon برام خیلی جذابیتش بیشتره چون کتاب هاشو تا حدود زیادی خوندم و میدونم چیه به چیه. ولی خب Lord of the Rings فقط سه گانشو دیدم و یکم گنگه برام داستانای سریال
در کل امیدوارم به آینده سریال و خوشحالم یه شهریور با سریالای ناب داریم

خب من هیچ آشنایی با تالکین و کتاب و فیلم های قبلی و هابیت ندارم برای همین متوجه تغییراتی که دوستا میگن نمیشم
در باب قسمت اول بنظرم متوسط بود. اسامی هم یکم سخته آدم یادش بمونه :D
اون گوش تیزها الف هستن؟ اون کوچولوها چین؟ فکر میکنم الف ها کوچک باشن :-?
یه سوال دیگه : اینا مگه چند سال زنده میمونن؟ اون گوش تیز سیاهه میگه 75 ساله اینجام، قبلشم کشاورز بودم تازه پسر جوونیه :-? این تا پیر بشه یه میلیون سال طول میکشه

قضیه چیه یهو امتیازات خیلی پایین شد :D

• Like
Reactions: TheGodfather
خب من هیچ آشنایی با تالکین و کتاب و فیلم های قبلی و هابیت ندارم برای همین متوجه تغییراتی که دوستا میگن نمیشم
در باب قسمت اول بنظرم متوسط بود. اسامی هم یکم سخته آدم یادش بمونه :D
اون گوش تیزها الف هستن؟ اون کوچولوها چین؟ فکر میکنم الف ها کوچک باشن :-?
یه سوال دیگه : اینا مگه چند سال زنده میمونن؟ اون گوش تیز سیاهه میگه 75 ساله اینجام، قبلشم کشاورز بودم تازه پسر جوونیه :-? این تا پیر بشه یه میلیون سال طول میکشه

قضیه چیه یهو امتیازات خیلی پایین شد :D
گوش تیز ها الف (جن) با سن بالا هستند . کوتوله ها دورف/هابیت هستند (بیشتر در معدن موریا زندگی می کنند)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or