Justiciar
کاربر سایت
متای ۷۱ حدود ۴۰ امتیازش احتمالا بخاطر Diversity هست . یوزر اسکور گویای همه چیزه. من نمیدونم چطور کسی که اسم خودش رو میذاره منتقد به این دو قسمت بالای ۵ میدهView attachment 270542
فعلا که ملت اصلا از سریال خوششون نیومده
من خودم هنوز ندیدم اما حسم میگه که اگه رقابتی بین این و house of dragon باشه قطعا house of dragon میبره
برای بار چندم، «اقتباس» نیست. اینها دارن داستانی رو تعریف میکنن که حق ساخت سریال ازش رو ندارن. بهترین توصیفی که میشه کرد اینه که رویه سریال lore gapئه، به این شکل که تولکین نوشته این اتفاق در این سال و به این شکل اتفاق افتاد. سریال چون نمیتونه اون اتفاق رو نشون بده میاد چندین سال قبل یا بعدش رو نشون میده، یا از دید کاراکتر دیگهای که اصلا تو کتابها نیست.یه جوری اینجا دوستان کوبیدن سریال هرکی بیاد بخونه پشیمون میشه برای شروع به نظرم بد نبود ، جلوه های ویژه خوب بود موسیقی متوسط رو به بالا بازی ها هم بد نبود ، لوکشین ها رو هم دوست داشتم از اول هم قرار بوده اقتباس باشه نمیدونم چرا یه سری نارحتن بله تغییر داره نسبت به سورس ولی از اول قرار همین بوده که اقتباس باشه طبق قراردادی که داشتن شروع خوبی بود در کل به بنظرم نمیگم عالی بود ولی من خوشم اومد دنبال میکنم سری رو . اینو کسی میگه که اصلا اهل سریال دیدن نیست تو این 10 سال اخیر به غیر از این دوتا سریال بیشتر ندیدم.
دقیقا چون مو به موی کتاب نیست حق نداریم لذت ببریم باید حتما باید بدمون بیاددوستان خیلی راحت اگه دوست ندارین نگاه نکنین این همه هیت و اعصبانیت واسه چیه
بزوس یا نتفلیکس یا CW فردا میان یک سریال براساس فرنچایزی که بهش علاقه داری معرفی میکنن، کلی هم تبلیغش رو میکنن، دروغ میبافن که آره ما به طرفدارها و سورس متریال احترام میگذاریم…بعد تهش میشه این، یا Resident Evil، یا Halo، یا Uncharted، یا فیلم Assassin's Creed، یا Witcher، یا Cowboy Bebop، یا Death Note، یا ده هزارتا زبالهای که CW میسازه، یا…دوستان خیلی راحت اگه دوست ندارین نگاه نکنین این همه هیت و اعصبانیت واسه چیه
اصلا بیان فرانچایزی که دوست دارم رو بر*** توش حقیقتا بعد یه سنی نتونستم اهمیتی قائل شم واسه این چیزابزوس یا نتفلیکس یا CW فردا میان یک سریال براساس فرنچایزی که بهش علاقه داری معرفی میکنن، کلی هم تبلیغش رو میکنن، دروغ میبافن که آره ما به طرفدارها و سورس متریال احترام میگذاریم…بعد تهش میشه این، یا Resident Evil، یا Halo، یا Uncharted، یا فیلم Assassin's Creed، یا Witcher، یا Cowboy Bebop، یا Death Note، یا ده هزارتا زبالهای که CW میسازه، یا…
بازم بگم؟
کسی نمیگه شما و سایر دوستان «باید» بدتون بیاد، ولی وقتی یک گروهی (که کم تعداد هم نیستن) و نسبت به شما بیشتر با اون فرنچایز آشنایی دارن از وضع این اثر ناراضیان، مثل این یکی دوستمون که میگه سریال خوشگله و گرافیکش بالاست پس هیترها «جوگیرن» آدم یکم زورش میاد حرفی نزنهدقیقا چون مو به موی کتاب نیست حق نداریم لذت ببریم باید حتما باید بدمون بیاد
خب پس داری تجربه شخصی رو تعمیم میدی به بقیه دوست عزیزاصلا بیان فرانچایزی که دوست دارم رو بر*** توش حقیقتا بعد یه سنی نتونستم اهمیتی قائل شم واسه این چیزا
تجربه شخصیم میگه نظرات و فکت های ما قرار نیست چیزی رو تو این دنیا عوض کنهخب پس داری تجربه شخصی رو تعمیم میدی به بقیه دوست عزیز
«برای من مهم نیست، پس برای بقیه هم نباید باشه.» با این منطق هیچوقت هیچکس نباید از هیچ چیزی انتقاد کنه، چون اگر خوشت نیومد ول کن برو بذار فقط افرادی که از یک چیزی خوششون اومده حرف بزنن.
اتفاقا میکنهتجربه شخصیم میگه نظرات و فکت های ما قرار نیست چیزی رو تو این دنیا عوض کنه