گزارش لحظه اي فروش Halo 3 ...

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

خوب ديگه همتون اطلاعات کافی در رابطه با اين بازی ، حرف و صحبت های در موردش داريد و نياز به صحبت ديگری نيست
بازی به صورت کلی Launch شده امروز و الان که دارم اين رو مينويسم 9 ساعت از فروش گذشته

494475749_4422eee22f.jpg

در اين 9 ساعت بخش اخبار سايت Filefront.com گزارشش کرده که در 8 ساعت ابتدايی فروش 1.8 مليون نسخه فروخته شده ..
1.5 مليون از قبل پيش فروش شده بوده و يه چيزی حدود 300 هزار نسخه بدون پيش فروش خريده شده از زمان ريليز بازی ...
خوب فعلاً تخمين زده شده و پيش بينی شده با اين وضع که داره پيش ميره 950 هزار عدد توی اين 24 ساعت که در پيش هست فروخته بشه ..
يعنی کلاً 2.45 مليون ..پيش بين ها الان اين هست که ماکروسافت با قيمت فعلی بازی تا پاين روز 191 مليون دلار فروش کنه ...
اونها هنوز هم اميدوارند که در سدر رکورد فروش روز اول
قرار بگيرند ..

آمار و ارقام بعدی به صورت گزارش لحظه به لحظه و Update خواهد شد .. همينجا اعلام ميشه ...

آخرین ویرایش:
بعضیها واقعا دیگه دارند کارای مزخرف و احمقانه میکنند و من بهشون میگم که دیگه این کارو نکنند.N4G و Digg!!واقعا مثل اینکه شما رو به زور وادار کردن که نظر بدی؟نه خیر اگر نظری نداری میتونی ساکت بمونی.
فروش این بازی 170 میلیون دلار بوده و اگر کسی حرفی خلاف این بزنه و منابعی در این حد یا بالاتر!!نیاره به طور جدی باهاش برخورد میشه:
BBC:
Video game Halo 3 earned £84m ($170m) in sales in its first 24 hours on release, according to Microsoft.
Reuters:
Microsoft "Halo 3" 1st-day sales hit $170 million
Bloomberg:
The world's largest software maker said its ``Halo 3'' Xbox 360 brought in $170 million in sales on its first day in U.S
پس این چیه پس اون چیه نداریم.
واقعا اینقدر سخته درک این که واحد های پول مختلفی تو دنیا داریم یا شاید از توانایی بعضیها خارجه.
فروش روز اول halo3 فقط در امریکا از فروش روز هری پاتر در کل دنیا بیشتر بوده چون کتاب هری پاتر روز اول 8.3 میلیون کپی فروخت که قیمت هر نسخه فکر کنم 20 دلار باشه میشه 166 میلیون دلار پس بنابراین:
مستر چیف به صدر جدول خوش آمدی
البته کتاب هری پاتر 40 دلار بوده،دوما فکر کنم فروشش بیشتر از این چیزا باشه،و هیچ چیزی اعم از فیلم و بازی و موسیقی اصلا قابل مقایسه نیست با اون.ولی Literature روگویا Entertainment حساب نمیکنن.و اون چیزی که مایکروسافت گفته مبنی بر رکورد دنیای سرگرمی،منظورش بین فیلم و بازی و موسیقی بوده و کتاب رو شامل نمیشه.

آخرین ویرایش:
اي عماد .................... :biggrin1:
من منظورم پا فشاري در مورد 194 ميليون دلار نبود !
من گفتم اگه قرار باشه واحدي را با دلار حساب كنن حتما با مال دلار امريكا حساب ميكنن .
نه اينكه پا فشاري در مورد 194 ميليون دلار كنم .
اگه قرار باشه دلار باشه با مال امريكا ميشه چه دليلي داره كه با مال استراليا باشه .

به خاطره اینکه تنها منبع درست درمونی که گفته 194 میلیون یک منبع استرالیایی بوده،همونطوری که بی بی سی هم گفته 84 میلیون پوند و بعدش یه سری هم رفتن اونارو گذاشتن تو N4g و بقیه این درپیتا.مایکروسافت آمارو به دلار امریکا اعلام کرده.
مثل اینکه مثلا سایت ایرنا بنویسه فلان بازی در روز اول خود یک میلیارد و نیم فروخت.

سايت 1up

In the first 24 hours, Halo 3 racked up $170 million in sales in the US alone. That's more than major summer releases such as Spider-Man 3 and Harry Potter and the Deathly Hallows were able to achieve, although it's important to note even the least expensive version of Halo 3 costs a significant amount more than either of those releases. Unfortunately, while we know that at least 1.7 million copies of the game were pre-ordered, Microsoft has yet to comment on how many copies of Halo 3 have been sold.

هری پاتر در روز اولش در امریکا همونطور که اون دوستمون گفتن 8.5 میلیون نسخه فروخته که نسخه ای اگه اشتباه نکنم 40 دلار بوده که میشه حدود 350 میلیون دلار.و البته من جای دیگه ای هم ندیدم که اشاره کرده باشه به شکسته شدن رکورد هری پاتر.
و چیزی که در مورد هری پاتر هست اینه که در واقع ظرفیت فروش بیشتر از این در یک رو رو نداشتن فروشگاه ها!تو 24 ساعت 8.5 میلیون نسخه فروش رفته و 3 میلیون نسخه ی دیگه هم که چاپ شده بوده توی حدود 7-8 ساعت فروش رفته.کلا چه از نظر مخاطب چه از نظر فروش هری پاتر بحثش از بقیه جداس.
هیلو3 هم در بین فیلم و بازی بیشترین فروش روز اول رو داشته و نه بیشترین مخاطب.

عماد رکورد هری هم شکسته شده!

Microsoft today announced that the Xbox 360 exclusive game “Halo 3” has officially become the biggest entertainment launch in history, garnering an estimated $170 million in sales in the United States alone in the first 24 hours. The Xbox 360 title beat previous records set by blockbuster theatrical releases like “Spider-man 3” and novels such as “Harry Potter and the Deathly Hallows.

منبع

البته یه نکته رو نباید فراموش کنید که این امار مربوط به امریکا هست و هنوز چیزی راجب دنیا گفته نشده !

ویرایش:قیمت این کتاب به 10$ هم رسید تو جنگ قیمت پس نمیتونید اون 8 میلیون رو در 40 دلار ضرب کنید!

آخرین ویرایش:
یعنی حدود 150,000,000,000 تومان! :-"
من امروز سه هزار تومن هم نداشتم که اسپری تافت بخرم :biggrin1:
اي سامان جون گفتي
داغ دلمون رو تازه كردي
من ديروز 3 سري از جلوي وست گيم و نكس جن رد شدم
4تومن بيشتر نداشتم
اونوقت اين امريكاييه 60 دلار....
ولي مونده برم پول نزول كنم شنبه ميرم ميخرم:biggrin1:

Microsoft have announced that Halo 3 has officially become the biggest entertainment launch in history, garnering an estimated $170 million in sales in the United States alone in the first 24 hours. The Xbox 360 title beat previous records set by blockbuster theatrical releases like Spider-man 3 and novels such as Harry Potter and the Deathly Hallows.

Halo 3 is the conclusion to the epic trilogy and picks up where Halo 2 left off, answering questions around the fates of the beloved protagonist Master Chief and his artificial intelligence sidekick Cortana as they struggle to save humankind from destruction at the hands of the alien coalition known as the Covenant. In addition to the rich storyline, Halo 3 continues the franchise’s grand tradition of delivering innovative online multiplayer experiences via Xbox Live, the world’s largest social network on TV.

Halo 3 has become a pop-culture phenomenon,” said Shane Kim, corporate vice president of Microsoft Game Studios. “Not only is Halo 3 setting sales records, it’s also redefining entertainment. Within the first 20 hours alone, we’ve seen more than a million Xbox Live members come online to play Halo 3 – that makes September 25 the most active Xbox Live gaming day in history.

Retailers have also expressed their excitement about the launch of Halo 3.

Bob McKenzie, Senior Vice President of Merchandising for GameStop Corp commented that, “With consumer demand for Halo 3 and related products, we expect it to be the biggest video game title generator in GameStop's history."

The initial demand we’ve seen for Halo 3 has been astounding, and the game is on track to become the number one gaming title of all time. Halo 3 is a genuine entertainment phenomenon and our customers have responded very enthusiastically to the release,” said Jill Hamburger, vice president of movies and games at Best Buy.

Developed by Bungie Studios, the Halo franchise is exclusive to the Xbox 360 video game and entertainment system and optimized for the Xbox Live online entertainment network. The more than 7 million Xbox Live users will get a continually evolving gaming experience with Halo 3.”Its online multiplayer and cooperative gameplay for Xbox Live Gold users, the much-talked-about Saved Films feature that enables players to capture and save their favorite moments on their hard drives, and Forge, an innovative map editor that enables infinite customization options are just some of the new features to experience.

More than 10,000 retailers hosted Midnight Madness events to celebrate the launch of this third installment in the billion-dollar franchise. In New York, Seattle, Miami and Los Angeles, Microsoft and retail partners hosted marquee launch events that featured contests and appearances by local celebrities and professional athletes who are fanatical about the Halo franchise, including Ludacris and Zac Efron and Microsoft Chairman Bill Gates.

More than 1.7 million copies of Halo 3 were preordered in the United States before a single store opened its doors at midnight, Sept. 25, making this the fasting pre-selling game in history, surpassing the previous record-setting pre-sales of Halo 2. Well beyond just a U.S. phenomenon, the launch of Halo 3 was a worldwide celebration that released in 37 countries and available in 17 languages.

http://www.planetxbox360.com/index.php/articledetails/show/2729

ویرایش:قیمت این کتاب به 10$ هم رسید تو جنگ قیمت پس نمیتونید اون 8 میلیون رو در 40 دلار ضرب کنید!
دقیقا قضیه همینه!ولی خوب به نظر من بازم مقایسه این دو تا اشتباهه،8.5 میلیون نفر در مقابل 3 میلیون نفر!کلا هری پاتر اسمیه که همه جلوش به زانو در میان،چه Halo چه Spider Man چه بابای این دوتا:biggrin1:
پ.ن:من خودم الان تو آرشیوها رو گشتم هیچ چیزی راجه به مقدار پولی که از فروش هری پاتر در روز اول بدست اومده نوشته نشده بود،احتمالا مشکل به خاطر همین قیمتها بوده.
من الان تقریبا هر جایی که بگی رو چک کردم و هیچ جا هیچ عددی که بیانگر پول بدست اومده از فروش هری پاتر باشه نبود،و فکر میکنم این سایتایی که اعلام کردن رکورد هری پاتر7 رو هم زده(که میشه گفت اکثرشون در پیت،البت جز میجر نلسون)این حرفو از اونجایی زدن که مایکروسافت اعلام کرده رکورد دنیای Entertainment زده شده و پیش خودشون گفتم پس حتما رکورد هری پاتر رو هم زده دیگه:دی
چون اینجوری که من دیدم حدود 3.8 میلیون نفر هری پاتر رو به قیمت رسمیش یعنی 40 دلار خریدن که میشه حدود 150 میلیون دلار،اون 4.5 میلیون نفر بقیه اگه هر کتابی رو 5 دلار هم بخرن:دی بازم بیشتر از 170 میلیون میشه!:دی
تقریبا میشه گفت که محاله که رکورد هری پاتر رو زده باشه.

آخرین ویرایش:
معلوم نيست آخر فروش چند تا بوده من اگه جاي بيل گيتس بود آمار فروش رو به ريال ميدادم تا چشمه سوني وا بمونه حالا كي مياد ايران ببينيم ماكروسافت چي ساخته كه دارن براش سرو دست ميشكنند

دوستان فردا حتما تکرار برنامه شباهنگ از شبکه صدار امریکا رو ببینید
چون در مورد هیلو 3 یه گزارش بخش کرد که البته من اخراش رسیدم:(

کسی اینجا بخواد هری پاتر رو با halo بعد از پست من مقایسه کنه به شدت باهاش برخورد می شه.

این استدلال های کاملا مسخره و بچه گانه رو هم که برای بزرگتر جلوه دادن مستر چیف نسبت به هری پاتر بیان می کنید را یا برای خودتون نگر دارید یا برید جایی عنوان کنید که ملت چیزی حالیشون نباشه و فکر کنن شما درست می گید. کسی اینجا پذیرای استدلال های شما نیست!

چه عجب یک مدیر پیدا شد و جلو این پست ها را گرفت. من نمی دانم با مقایسه این دو با هم چه کمکی به ما میکند .شاید من اشکال دارم و با مقایسه این دو چیزی به اطلاعاتم افزوده نمی شود.:-"

کسی اینجا بخواد هری پاتر رو با halo بعد از پست من مقایسه کنه به شدت باهاش برخورد می شه.

این استدلال های کاملا مسخره و بچه گانه رو هم که برای بزرگتر جلوه دادن مستر چیف نسبت به هری پاتر بیان می کنید را یا برای خودتون نگر دارید یا برید جایی عنوان کنید که ملت چیزی حالیشون نباشه و فکر کنن شما درست می گید. کسی اینجا پذیرای استدلال های شما نیست!

حالا بالاخره كدومشون بزرگترن:laughing:
اينا رو بي خيال شين مثلا تايپيك امار بازي هست نه جنگ كتاب و بازي يكي بگه امار جهاني چقدره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or