گزارش لحظه اي فروش Halo 3 ...

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

خوب ديگه همتون اطلاعات کافی در رابطه با اين بازی ، حرف و صحبت های در موردش داريد و نياز به صحبت ديگری نيست
بازی به صورت کلی Launch شده امروز و الان که دارم اين رو مينويسم 9 ساعت از فروش گذشته

494475749_4422eee22f.jpg

در اين 9 ساعت بخش اخبار سايت Filefront.com گزارشش کرده که در 8 ساعت ابتدايی فروش 1.8 مليون نسخه فروخته شده ..
1.5 مليون از قبل پيش فروش شده بوده و يه چيزی حدود 300 هزار نسخه بدون پيش فروش خريده شده از زمان ريليز بازی ...
خوب فعلاً تخمين زده شده و پيش بينی شده با اين وضع که داره پيش ميره 950 هزار عدد توی اين 24 ساعت که در پيش هست فروخته بشه ..
يعنی کلاً 2.45 مليون ..پيش بين ها الان اين هست که ماکروسافت با قيمت فعلی بازی تا پاين روز 191 مليون دلار فروش کنه ...
اونها هنوز هم اميدوارند که در سدر رکورد فروش روز اول
قرار بگيرند ..

آمار و ارقام بعدی به صورت گزارش لحظه به لحظه و Update خواهد شد .. همينجا اعلام ميشه ...

آخرین ویرایش:
واسه اينکه از اين به بعد هرکی يه دليلی پيدا نکنه تا يه پست بده
هر آماری منتشر بشه من يا ديگر دوستان تو همين تايپ ميزاريم .. چيز مشخصيه

يكي بگه امار جهاني چقدره؟
چه ربطی داره ؟ متأسفم که بايد برات ابراز تاسف کنم که شما هنوز فرق بين 2 تا شخصيت و پيشينشون رو متوجه نميشی بعد ميآی تشخيص ميدی که کی فن بويه چيه
بهتره اول چيز های بهتری رو ياد بگيری تا به اين جور مسائل هم برسی

من نمیدونم چرا بعضی از این مدیر های سایت به جز LICH KING خان :-" بهشون میاد فن بوی PS3 باشن

فکر کنم لازمه بازم من تاکيد اشکان رو روش تاکيد کنم!
ادامه نديد باهاتون برخورد ميکنن

کسی اینجا بخواد هری پاتر رو با halo بعد از پست من مقایسه کنه به شدت باهاش برخورد می شه.

آخرین ویرایش:
تا الان چقدر فروخته ؟
GOOD LUCK
این که چه تعداد بازی فروخته شده هنوز منبع موثقی چیزی اعلام نکرده ولی در مورد میزان فروش همانطور که گفته شد در صفحات قبل، این بازی در 24 ساعت اول 170 میلیون دلار در امریکا فروش رفته که به گفته مایکروسافت رکورد دنیای Entertainment زده شده با این رقم.
حالا بالاخره كدومشون بزرگترن:laughing:
ربطی داره به این تاپیک که کدوم بزرگترن؟

چه ربطی داره ؟ متأسفم که بايد برات ابراز تاسف کنم که شما هنوز فرق بين 2 تا شخصيت و پيشينشون رو متوجه نميشی بعد ميآی تشخيص ميدی که کی فن بويه چيه
بهتره اول چيز های بهتری رو ياد بگيری تا به اين جور مسائل هم برسی

يه جوري نقد كردي اينگار ماله منو جواب دادي زير پست جواب مي دن نه بالاش

ربطی داره به این تاپیک که کدوم بزرگترن؟[/quote]

چرا همه مي خوان ادمو بخورن بابا به شوخي گفتم كلي توضيح دادين و تهديد كردين بعد من زيرش اينم به مسخره گفتم نه به جدي

اشکان جان واقعا از اینکه اون پستها رو پاک کردی ممنون
هدف من فقط این بود که فروش روز اول هری پاتر و هیلو رو مقایسه کنم کاری هم به بهتر بودن و محبوب تر بودن هیچ کدوم نداشتم.
اما بعضیا اینجا تا اسم چیزی که به 360 ربط پیدا کنه میاد از زیر لحاف هم که شده استدلال میکنن که اینطور نیست همه جوره هم اعمال قدرت میکنن و ...
به هر حال بحث تمام یا بهتر بگم :pFinish The Fight

به نقل از N4G:
مثل اینکه halo3 تونسته توی ژاپن توی روز اول 45 هزار تا بفروشه!!!!!!!:eek::eek:
این فروش برای HALO3 اونم توی ژاپن به نظر من خیلی خوب هستش.
اینم لینک اصلی منبع:http://www.xbox360only.nl/nieuwsitem.php?nid=8578
پ.ن:از صحت و سابقه منبع خبر اطلاعاتی ندارم.

اگه درست ديده باشم اين بازي توي ژاپن sold out شده:eek:
ظاهرا اين بازي ژاپني ها هم به سمت سبك fps كشيده

کسی اینجا از آمار فروش بازی در ایران خبر نداره؟! :confused: ( :biggrin1: )

تا اونجا که من درجریان هستم بچه های وست که از فروش این بازی اصلآ راضی نیستن !!!

توی بازار هم تا اونجا که من بازهم در جریانم (آخه توجوب نشستم قشنگ توی جریان هستم!!) اصلآ فروش خوبی نداشته !

درواقع توی ایران (بازار تهران مربوط به پاساژ پایتخت و توپ خونه و یه جای دیگه...!!) فروش BIOSHOCK از HALO 3 بهتر بوده!!!!

اینو من نمیگما فروشنده ها میگن برین بپرسین بچه های وست هم که همتون شمارشون رو دارین از همونا بپر سین راه دور نمیخواد برین !!

به نقل از N4G:
مثل اینکه halo3 تونسته توی ژاپن توی روز اول 45 هزار تا بفروشه!!!!!!!:eek::eek:
این فروش برای HALO3 اونم توی ژاپن به نظر من خیلی خوب هستش.
اینم لینک اصلی منبع:http://www.xbox360only.nl/nieuwsitem.php?nid=8578
پ.ن:از صحت و سابقه منبع خبر اطلاعاتی ندارم.

امکان نداره:eek:
اگه درست باشه فکر کنم ژاپنی ها جوگیر شدن:laughing:
360 تو ژاپن با rpg هیچ غلطی نکرد ولی حالا با fps ....:laughing:

تا اونجا که من درجریان هستم بچه های وست که از فروش این بازی اصلآ راضی نیستن !!!

توی بازار هم تا اونجا که من بازهم در جریانم (آخه توجوب نشستم قشنگ توی جریان هستم!!) اصلآ فروش خوبی نداشته !

درواقع توی ایران (بازار تهران مربوط به پاساژ پایتخت و توپ خونه و یه جای دیگه...!!) فروش BIOSHOCK از HALO 3 بهتر بوده!!!!

اینو من نمیگما فروشنده ها میگن برین بپرسین بچه های وست هم که همتون شمارشون رو دارین از همونا بپر سین راه دور نمیخواد برین !!

اخه اگثر بچه ها میترسن که اگه این بازی رو بگیرن و توی 360 بزارنش ممکنه بن بشن . این دلیل اصلیه اینه که بچه بازی رو فعلا نمیخرن . البته من خودم بازی رو خریدم و کلی هم LIVE بازی کردم و هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or