گزارش لحظه اي فروش Halo 3 ...

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

خوب ديگه همتون اطلاعات کافی در رابطه با اين بازی ، حرف و صحبت های در موردش داريد و نياز به صحبت ديگری نيست
بازی به صورت کلی Launch شده امروز و الان که دارم اين رو مينويسم 9 ساعت از فروش گذشته

494475749_4422eee22f.jpg

در اين 9 ساعت بخش اخبار سايت Filefront.com گزارشش کرده که در 8 ساعت ابتدايی فروش 1.8 مليون نسخه فروخته شده ..
1.5 مليون از قبل پيش فروش شده بوده و يه چيزی حدود 300 هزار نسخه بدون پيش فروش خريده شده از زمان ريليز بازی ...
خوب فعلاً تخمين زده شده و پيش بينی شده با اين وضع که داره پيش ميره 950 هزار عدد توی اين 24 ساعت که در پيش هست فروخته بشه ..
يعنی کلاً 2.45 مليون ..پيش بين ها الان اين هست که ماکروسافت با قيمت فعلی بازی تا پاين روز 191 مليون دلار فروش کنه ...
اونها هنوز هم اميدوارند که در سدر رکورد فروش روز اول
قرار بگيرند ..

آمار و ارقام بعدی به صورت گزارش لحظه به لحظه و Update خواهد شد .. همينجا اعلام ميشه ...

آخرین ویرایش:
فقط نزدیک 3 میلیون که تو امریکا فروخته که!

calculation.jpg

شما منبعی هم دارید.....؟
شما هر نسخه رو 59 دلار حساب کردی.........ولی halo 3 دو نسخه دیگر هم داره که قیمتش 69 دلار و 129 دلار هست.......
سایت joystiq که معتبر هم هست از GameDaily آماری رو منتشر کرده که نشون میده فروش halo 3 در آمریکا کلا 2.48 میلیون نسخه در روز اول بوده و معادل 170 میلیون دلار ......که سهم هر یک از سه نسخه این بازی متفاوت بوده....

سهم Standard edition تقریبا 57 درصد و معادل 1,600,000 نسخه و معادل 94400000 دلار
سهم Limited edition تقریبا 29 درصد و معادل 694,000 نسخه و معادل47886000 دلار
سهم Legendary edition تقریبا 14 درصد و معادل 187,000 نسخه و معادل 24123000 دلار
جمعا:166409000 که رند شده 170 میلیون دلار ;)

=======================================================
microsoft_logo.jpg

آمار مایکروسافت مورد انتقاد برخی سایتهای آمار دهنده......
طوری که تو چند جا هم نوشته شده بود برخی منتقدین از آمار مایکروسافت انتقاد کردند و اینکه مایکروسافت آمار فروش خودش به فروشگاه ها رو اعلام کرده و خواسته یک عدد رویایی رو بگه.......(واقعا هم رویایی هست ولی....).......البته همش فقط یک نظر هست.....البته تو همین سایت هم بهش اشاره هایی شده.....تنها راهش هم اینه که صبر کنیم تا NDP آمریکا آمارش رو ارایه بده که بدون شک نزدیکترین آمار به واقعیت هست....

آخرین ویرایش:
از كجا 3 ميليون را شنيدي ؟

من كه نديدم ولي مشخص نيست كه نسخه هاي فروخته شده مربوط به كدوم پك بازي هستند .
گفتم نزدیک 3 میلیون.منظورم این بود که اون آمار 2.4 میلیون در کل دنیا تقریبا غیر ممکنه.

اینطور که معلومه به نقل از سایت xbox.com بازی halo 3 بیشترین میزان فروش رو در 24 ساعت در تاریخ سرگرمی ها داشته و تونسته رکورد spider-man 3 و کتاب هری پاتر رو بزنه
http://www.xbox.com/en-US/games/h/halo3/launch/20070926halo3biggestday.htm
درسته که منبع خبر سایت رسمی خود xbox هست ولی من تا حالا ندیدم که این سایت خالی ببنده!!!:biggrin1:همه چیش officially هست!;)

دقيقاً لحظه اي که اينو نوشتم به همين فکر کردم که اشتباه هست و کل دنيا نبود
دوباره رفتم رو tab انگليسی خبر رو نگاه کردم و اومدم ويرايش کنم net م تا همين همين الان يعنی 2 روز قطع بود
به بزرگی خودت ببخش :biggrin1:

فقط نزدیک 3 میلیون که تو امریکا فروخته که!

خوب فروش جهانی اعلام شده
halo 3 در 5 روز ابتدايی 3.83 مليون نسخه فروش کرده
2.6 مليون در امريکا و کانادا فروخته
1.1 مليون در اروپا و استراليا و 60 هزار در ژاپن

این بازی تونست در هفته ی اول بیشتر از 300 ملیون دلار در سراسر دنیا فروش کند!
2.7 ملیون نفر این بازی رو در هفته ی اول انلاین بازی کردن!
در روز اول 3.6 ملیون ساعت این بازی انلاین بازی شد و در پایان هفته این رقم به بیشتر از 400 ملیون ساعت رسید!
گیمر ها 30 ملیون اچیومنت در طول این مدت ازاد کردن(این رو دقیقا مطمئن نیستم که ماله halo 3 هست یا کلا)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or