گزارش لحظه اي فروش Halo 3 ...

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

خوب ديگه همتون اطلاعات کافی در رابطه با اين بازی ، حرف و صحبت های در موردش داريد و نياز به صحبت ديگری نيست
بازی به صورت کلی Launch شده امروز و الان که دارم اين رو مينويسم 9 ساعت از فروش گذشته

494475749_4422eee22f.jpg

در اين 9 ساعت بخش اخبار سايت Filefront.com گزارشش کرده که در 8 ساعت ابتدايی فروش 1.8 مليون نسخه فروخته شده ..
1.5 مليون از قبل پيش فروش شده بوده و يه چيزی حدود 300 هزار نسخه بدون پيش فروش خريده شده از زمان ريليز بازی ...
خوب فعلاً تخمين زده شده و پيش بينی شده با اين وضع که داره پيش ميره 950 هزار عدد توی اين 24 ساعت که در پيش هست فروخته بشه ..
يعنی کلاً 2.45 مليون ..پيش بين ها الان اين هست که ماکروسافت با قيمت فعلی بازی تا پاين روز 191 مليون دلار فروش کنه ...
اونها هنوز هم اميدوارند که در سدر رکورد فروش روز اول
قرار بگيرند ..

آمار و ارقام بعدی به صورت گزارش لحظه به لحظه و Update خواهد شد .. همينجا اعلام ميشه ...

آخرین ویرایش:
نه درستش همون 170 میلیونه اون 194 میلیون به یه واحد پول دیگه س که دوستان خوشحال شده بودن:biggrin1:چیزی که رسما اعلام میشه که دیگه اپدیت نمیشه که!مثلا میان به ین میگن که زیادتر بشه:biggrin1:بعد یکی دیگه میاد میگه نه84 میلیون فروخته فقط غافل از اینکه در جهان واحد های پول مختلف با ارزش های مختلف وحود داره:laughing:

نه درستش همون 170 میلیونه اون 194 میلیون به یه واحد پول دیگه س که دوستان خوشحال شده بودن:biggrin1:چیزی که رسما اعلام میشه که دیگه اپدیت نمیشه که!مثلا میان به ین میگن که زیادتر بشه:biggrin1:بعد یکی دیگه میاد میگه نه84 میلیون فروخته فقط غافل از اینکه در جهان واحد های پول مختلف با ارزش های مختلف وحود داره:laughing:

نه بابا كدوم واحد ديگه امريكا واحدش دلاره ديگه
اينم منبع تا باورتون بشه كه واقعا دلاره
http://www.n4g.com/industrynews/News-70585.aspx
تا خود ماكروسافت امار دقيق نده نمي شه درست و حسابي فهميد
دلار بودنش كه دلاره مگه دلار جاي ديگه:confused:

احتمالا زاویه دید n4g با بقیه جاها فرق داره چون از زاویه دید بقیه سایتها 170 میلیون دلار بوده :cheesygri
اینجا 2 تا سوال پیش میاد:
1- این رقم با پیش فروش محاسبه شده با بدون پیش فروش
2- مگه کتاب هری پاتر جزو Entertainment نیست که میگن halo3 رکورد زده چون تا اونجایی که من میدونم رکورد هری پاتر خیلی بیشتر از اینهاست.
مایکروسافت رسما اعلام کرد رکورد بزرگترین لانچ Entertainment در تاریخ رو با 170M فروش بازی Halo 3 شکسته. جالبه Halo 3 رکورد Halo 2 رو شکسته. رکورد Spider-Man 3 رو هم شکسته.

ما چند تا دلار داریم اینم متن خبر:
MICROSOFT Corp's Halo 3 video game set an opening-day US sales record of $US170m ($194m), outdoing any video game or movie debut and giving the company's money-losing entertainment unit a strong boost toward profitability

منبع:http://www.news.com.au

اون au نمیدونم مخفف کجاس شاید استرالیا باشه دلار اونجا ارزشش کمتر از دلار امریکاس

پ.ن:این n4g رو زیاد بهش اهمیت ندین برین همیشه به لینک اصلی و خبرو اونجا بخونین

ویرایش:فرخ جان دقت کن نوشته 170 میلیون دلار امریکا تو پرانتز 194 میلیون دلار au(استرالیا)

آخرین ویرایش:
مايكروسافت دلار امريكا را ول ميكنه و با دلار استراليا آمار را اعلام ميكنه :laughing::-"
اصلا اين با عقل جور در مياد !ديگه وقتي ميگن دلار يعني دلار امريكا مايكروسافت را چه به استراليا؟!
وفتي ميگه us ..........

سلام
درسته اشتباه کردم ، چيزی که من از روش نوشتم اين بوده .. ساعت پست هست .. ديگه بايد ياد بگيرم از اين به بعد 4:4 دقيقه صبح دنبال خبر نويسی نرم که اينجوری ميشه ..
خودم هم تاجب کرده بودم اما ديگه نميتونستم بهش حتی فکر کنم ..

دوست عزیز یکم خبر رو اشتباه ترجمه کردی ;)
170 میلیون دلار هست نه نسخه
Apparently, $170 million... in the US only!

نمیدونم شما خوشحالید یا نه !
به هر حال این سورس خبری خبرش رو به اینصورت اعلام کرده......اگر منظورش استرالیا هم بوده چیزی رو مشخص نکرده..... یکی به دلار آمریکا و یکی به دلار استرالیا......
Halo 3 on it's opening day made 194 million dollars in the United States alone

We all knew Halo 3 was gonna sell big... but how big? Apparently, $170 million... in the US only!
حالا برداشت شما چیه.....؟

البته مهم هم نیست .......انشاالله killzone 2 :cheesygri

آخرین ویرایش:
نمیدونم شما خوشحالید یا نه !
به هر حال این سورس خبری خبرش رو به اینصورت اعلام کرده......

Halo 3 on it's opening day made 194 million dollars in the United States alone

حالا برداشت شما چیه.....؟
البته مهم هم نیست .......انشاالله killzone 2 :cheesygri
این متنی که شما نوشتی هر کی نوشته غلط نوشته! مگه هر کی هر چی به زبان انگلیسی بنویسه یعنی درست داره می نویسه؟ 170 میلیون دلار امریکا می شه معادل 194 میلیون دلار استرالیا! حالا شما باز بیا متن ارائه بده از خودت!
http://finance.yahoo.com/currency/convert?amt=194&from=AUD&to=USD&submit=Convert

این متنی که شما نوشتی هر کی نوشته غلط نوشته! مگه هر کی هر چی به زبان انگلیسی بنویسه یعنی درست داره می نویسه؟ 170 میلیون دلار امریکا می شه معادل 194 میلیون دلار استرالیا! حالا شما باز بیا متن ارائه بده از خودت!
http://finance.yahoo.com/currency/convert?amt=194&from=AUD&to=USD&submit=Convert
خوب متاسفانه قوه تخیل من در ارایه متن اصلا بالا نیست......
چندین منبع هم دارم ......خواستار باشی منبع میدم....
من نمیگم درسته یا غلط ....به هر حال چیزی که گفته شده و دست من هم نیست ....

i4mjrk.jpg

آخرین ویرایش:
خوب متاسفانه قوه تخیل من در ارایه متن اصلا بالا نیست......
چندین منبع هم دارم ......خواستار باشی منبع میدم....
من نمیگم درسته یا غلط ....به هر حال چیزی که گفته شده و دست من هم نیست ....

i4mjrk.jpg
واقعا شما فکر می کنی Digg منبع هست؟ منم الان می تونم یسری چرت و پرت بنویسم تا از طریق Digg تو همه دنیا پخش بشه!

هر چیزی که گفته می شه قرار نیست شما اینحا بازگو کنی چون باعث اطلاع رسانی غلط و به هم ریختن اینجا می شی. (گرچه می دونم که شما هدفت فقط همینه نه اطلاع رسانی;))

من یکی از اینکه halo3 رکورد رو زده خیلی خیلی خوشحالم:guitar: :punk::thumbsup:
فروش روز اول halo3 فقط در امریکا از فروش روز هری پاتر در کل دنیا بیشتر بوده چون کتاب هری پاتر روز اول 8.3 میلیون کپی فروخت که قیمت هر نسخه فکر کنم 20 دلار باشه میشه 166 میلیون دلار پس بنابراین:
مستر چیف به صدر جدول خوش آمدی:hug:
:groupwave::groupwave:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or