گزارش لحظه اي فروش Halo 3 ...

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

خوب ديگه همتون اطلاعات کافی در رابطه با اين بازی ، حرف و صحبت های در موردش داريد و نياز به صحبت ديگری نيست
بازی به صورت کلی Launch شده امروز و الان که دارم اين رو مينويسم 9 ساعت از فروش گذشته

494475749_4422eee22f.jpg

در اين 9 ساعت بخش اخبار سايت Filefront.com گزارشش کرده که در 8 ساعت ابتدايی فروش 1.8 مليون نسخه فروخته شده ..
1.5 مليون از قبل پيش فروش شده بوده و يه چيزی حدود 300 هزار نسخه بدون پيش فروش خريده شده از زمان ريليز بازی ...
خوب فعلاً تخمين زده شده و پيش بينی شده با اين وضع که داره پيش ميره 950 هزار عدد توی اين 24 ساعت که در پيش هست فروخته بشه ..
يعنی کلاً 2.45 مليون ..پيش بين ها الان اين هست که ماکروسافت با قيمت فعلی بازی تا پاين روز 191 مليون دلار فروش کنه ...
اونها هنوز هم اميدوارند که در سدر رکورد فروش روز اول
قرار بگيرند ..

آمار و ارقام بعدی به صورت گزارش لحظه به لحظه و Update خواهد شد .. همينجا اعلام ميشه ...

آخرین ویرایش:
بابا الان من اومدم تو سايت ! چه قيامتي راه افتاده . halo3 بدجوري داره فروش ميره .

در پست اول كه نوشته شده 1/5 ميليون پيش فروش و 1/8 ميليون هم بعدش فروخته شده كه ميشه 3 ميليون 300 هزار واحد !!هنوز هم كه فروشش ادمه داره و خيلي خوشحالم كه پيشبيني هاي مايكرو درست از اب دراومد .
.
نه خیر halo3 روی هم دیگه 1.8 میلیون فروخته.

تا الان چند میلیون دلار فروخته؟؟؟
چند میلیون دیگه باید فروش کنه تا رکورد دنیای سرگرمی ها رو بزنه؟!؟!؟!
این بیل گیتس چقدر بی حاله انگار زورکی از رختخواب کشیدنش بیرون که تو این مراسم شرکت کنه!!!:biggrin1:

pandora tomorrowجان شرمندمون كردي دمت گرم واقعا 100تا تشكر هم برات كمه .
فروش خيلي خوبي داشت به نظرتون gta ivهم ميتونه همچين كاري بكنه تازه با اينكه gtaبراي ps3هم مياد .
ولي به نظر من rockstarدر تبليغ gtaخيلي ضعيف كار كرده.

pandora tomorrowجان شرمندمون كردي دمت گرم واقعا 100تا تشكر هم برات كمه .
فروش خيلي خوبي داشت به نظرتون gta ivهم ميتونه همچين كاري بكنه تازه با اينكه gtaبراي ps3هم مياد .
ولي به نظر من rockstarدر تبليغ gtaخيلي ضعيف كار كرده.
سلام
خواهش میکنم قابلی نداشت!
واسه GTA هم تبلیغ نشده واسه اینکه هنوز زوده چون بازی رفت واسه 2008 ....

به نظر من يكي از بازي هايي كه ممكنه در اندازه halo3 موفق باشه cod4 هست .درسته شايد مثل halo3 سريع بفروش نره ولي در طول زمان اين كار ميشه .
حالا سه نسخه قبلش اينطوري نبوده و طرفداران خاص خودش را داشته ولي اين cod4 بدجوري دل همه برده يعني اون ادمهايي كه هيچ علاقه نداشتند هم به طرف خودش كشيده الان هر سايتي ميري بيشتر از هر بازي سر cod4 بحث ميشه انصافا هم حقش هست هرچه قدر بفروشه .
حالا به غير از اين مولتي پلتفورم هم هست براي pc , ps3 و xbox360

به نظر من يكي از بازي هايي كه ممكنه در اندازه halo3 موفق باشه cod4 هست
اتفاقا فکر نکنم.بازیهایی مثل Halo چون Fan Base خیلی بزرگی دارن اینقدر از نظر فروش عالی عمل میکنن و فکر نکنم سری COD یه Fan Base اینطوری داشته باشه.
در مورد فروش هیلو هم هنوز خبرگذاری های بزرگ چیزی نذاشتن گویا.
این تعداد بیشتر از این هاست یعنی چیزی تقریبا حدود 3 برابر که میشه 11.6 ملیون نسخه در سراسر دنیا...
فکر نکنم،اینقدر 360 اصلا فروش رفته؟:biggrin1:
اقا یکی میشه بگه wow توی روی اول چقدر فروخته؟؟؟؟
قابل مقایسه نیست اصلا.
البته در مورد رکورد روز اول،کسی میدونه کتاب هریپاتر7 چقدر فروخته؟؟یا اون حساب نمیشه؟
مطمئن هستم خيلي موفق ميشه .
:laughing::laughing::laughing:

اتفاقا فکر نکنم.بازیهایی مثل Halo چون Fan Base خیلی بزرگی دارن اینقدر از نظر فروش عالی عمل میکنن و فکر نکنم سری COD یه Fan Base اینطوری داشته باشه.

يه نظر بود دادم گفتم كه اين سري خيلي تونسته جلب توجه كنه .

:laughing::laughing::laughing:

اينم يه نظر بود .
حالا چه گيري دادي به اين مسئله حالا تو فكر كن اسم اين فيلم HALO نيست و يه چيزه ديگست منظورت اينه كه يه فيلم نميتونه موفقيت حاصل كنه .
حالا به فرض اينكه يه فيلم هم شناخته شده باشه .

حالا از كجا ميدوني كه چي از اب در بياد يا نه ؟ نه من نه تو نميتونيم يه چيزي را با اطمينان صددرصد بگيم .

منم شک کردم ولی چیزیه که گیم اسپات مثل اینکه گفته:biggrin1:

بابا اين همون مثلا 11/6 ميلون كنسول بفروش رفته XBOX360 هست و هنوز هم تو سايتها داره اشاره ميشه و اول اخر هم ندونستم كه SOLD هست يا SHIP كه البته فكر كنم ship هست

بابا اين همون مثلا 11/6 ميلون كنسول بفروش رفته XBOX360 هست و هنوز هم تو سايتها داره اشاره ميشه و اول اخر هم ندونستم كه SOLD هست يا SHIP كه البته فكر كنم ship هست

خبر درباره ی هیلو 3 بود در ضمن خوبه گفتم پیش بینی کردن 4 ملیون بفروشه بعد گفتن 11 ملیون ولی الان هر چی میگردم دنبال اون لینکش پیداش نمیکنم!

عجب فروشگاه های قشنگی دارن مخصوصا فروشنده های باحالی(مثل بهنام شادی نیستن که بلد نباشه جواب سلام بده:)) کاشکی ایران هم یه خرده اعتبار داشت تا یکی از فروشگاه ها ما داشتیم...
ولی خدایی چه خبره ها ....:love:
ولی به نظر من خیلی الکی یعنی زیاد بزرگش کردن;)
ولی به نظر من زیاد فروش کن حدود 5 میلیون که یه رقم خدایی هست ولی دیگه 11 میلیون فروش نمیکنه چون حدود 8 میلیون 360 بیشتر فروخته نشده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or