گزارش لحظه اي فروش Halo 3 ...

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

خوب ديگه همتون اطلاعات کافی در رابطه با اين بازی ، حرف و صحبت های در موردش داريد و نياز به صحبت ديگری نيست
بازی به صورت کلی Launch شده امروز و الان که دارم اين رو مينويسم 9 ساعت از فروش گذشته

494475749_4422eee22f.jpg

در اين 9 ساعت بخش اخبار سايت Filefront.com گزارشش کرده که در 8 ساعت ابتدايی فروش 1.8 مليون نسخه فروخته شده ..
1.5 مليون از قبل پيش فروش شده بوده و يه چيزی حدود 300 هزار نسخه بدون پيش فروش خريده شده از زمان ريليز بازی ...
خوب فعلاً تخمين زده شده و پيش بينی شده با اين وضع که داره پيش ميره 950 هزار عدد توی اين 24 ساعت که در پيش هست فروخته بشه ..
يعنی کلاً 2.45 مليون ..پيش بين ها الان اين هست که ماکروسافت با قيمت فعلی بازی تا پاين روز 191 مليون دلار فروش کنه ...
اونها هنوز هم اميدوارند که در سدر رکورد فروش روز اول
قرار بگيرند ..

آمار و ارقام بعدی به صورت گزارش لحظه به لحظه و Update خواهد شد .. همينجا اعلام ميشه ...

آخرین ویرایش:
قابل مقایسه نیست اصلا.
البته در مورد رکورد روز اول،کسی میدونه کتاب هریپاتر7 چقدر فروخته؟؟یا اون حساب نمیشه؟

::
تا اونجایی که من می دونم این عنوان(سریعترین فروش)دست wow هستش.
فکر کنم یکی از مدیر های همین جا هم بهش اشاره کرده بود.

اگه اشتباه نکنم کتاب هفتم هری پاتر یعنی Harry Potter and the Deathly Hallows در 24 ساعت اول نزدیک به 11 میلیون کپی فروخت. فکر هم نمی کنم کسی حالا حالا ها بتونه این رکوردو تغییر بده.

توی بازی ها بیشترین مقدار مال WOW: Burning Crusade بود با 2.4 میلیون کپی در روز اول.

Halo3 هم هنوز آمار رسمی از فروشش در روز اول ارائه نشده ولی فکر نمی کنم تونسته باشه این رکورد رو بکشنه ولی اونم در همین حدود باید باشه.

ولی به نظر من زیاد فروش کن حدود 5 میلیون که یه رقم خدایی هست ولی دیگه 11 میلیون فروش نمیکنه چون حدود 8 میلیون 360 بیشتر فروخته نشده
بابا درسته همه الکی اینجا فروش 360 رو بالا می برن ولی شما هم دیگه خیلی داری پایین می یاری آمار فروششو.:biggrin1:

سلام

خوب G4tv.com آمار فروش روز اول halo 3 رو دقايقی پيش منتشر کرد به اين ترتيب:

ما همه ميدونيم که halo 3 يک فروش بزرگ خواهد کرد! اما چقدر بزرگ ؟
بله ظاهرا بازی تا اين لحظه (روز اول) فقط و فقط در امريکا 170 مليون نسخه فروخته ..

سلام

خوب G4tv.com آمار فروش روز اول halo 3 رو دقايقی پيش منتشر کرد به اين ترتيب:

ما همه ميدونيم که halo 3 يک فروش بزرگ خواهد کرد! اما چقدر بزرگ ؟
بله ظاهرا بازی تا اين لحظه (روز اول) فقط و فقط در امريکا 170 مليون نسخه فروخته ..

دوست عزیز یکم خبر رو اشتباه ترجمه کردی ;)
170 میلیون دلار هست نه نسخه

اینم خبر

Confirming the expectations of many industry pundits, Microsoft announced today that its flagship Xbox 360 shooter Halo 3 had the biggest entertainment launch in history, generating a record-breaking $170m in the United States on its Tuesday debut.

مایکروسافت رسما اعلام کرد رکورد بزرگترین لانچ Entertainment در تاریخ رو با 170M فروش بازی Halo 3 شکسته. جالبه Halo 3 رکورد Halo 2 رو شکسته. رکورد Spider-Man 3 رو هم شکسته.

آخرین ویرایش:
دوستان اون رقم 11 ملیون که من گفتم اشتباه بود یعنی اشتباه ترجمه کردم یه جایی رو:blushing:

پ.ن:مایکروسافت هم که رسما ترکوند
84.gif
حالا چند ملیون نسخه به فروش رسیده؟!

دوستان اون رقم 11 ملیون که من گفتم اشتباه بود یعنی اشتباه ترجمه کردم یه جایی رو:blushing:

پ.ن:مایکروسافت هم که رسما ترکوند
84.gif
حالا چند ملیون نسخه به فروش رسیده؟!
170میلیون بود هر کدومشم که نزدیک 60 قیمت داره نزدیک 3 میلیون نسخه فروخته...هرچی هست دیگه فکر کنم رکورد WoW رو زده:love:

نوشته شده توسط Wakashizuma
مایکروسافت رسما اعلام کرد رکورد بزرگترین لانچ Entertainment در تاریخ رو با 170M فروش بازی Halo 3 شکسته. جالبه Halo 3 رکورد Halo 2 رو شکسته. رکورد Spider-Man 3 رو هم شکسته.
آپدیت ......

Halo 3 first-day sales hit $194 million

مربوط به امريكاست يا كل دنيا ؟!
Microsoft Corp's Halo 3 video game set an opening-day US sales record of $194 million
در آمریکا.......
==========================
ببینید سرویس Xbox Live چه غوغایی کرده....... بیش از 1 میلیون اونهم تو 20 ساعت اول......
More than a million members took up virtual arms in Halo 3 in the first 20 hours

آخرین ویرایش:
واقعا خيره كننده هست حتي فراتر از انتظارات خود مايكروسافت 194 ميليون دلار فقط در امريكا يه چيزي خيره كننده هست .
قبل از اين مايكروسافت انتظار داشت در پيش بيني در كل دنيا 200 ميليون دلار فروش كنه ولي حالا اين فروش فقط در امريكا بدست اومده كه بي نظير هست .

حالا حتما امروز امار جهاني را ميدند و چند نسخه كلا بفروش رفته .

من واقعا نمیدونم چرا همه میگن رکورد اسپایدرمن3 رو زده.
اسپایدر من3 در روز اولش فقط 60 میلیون دلار فروخته تو امریکا!حتی به رکورد 120 میلیونی هیلو هم نرسیده!
Microsoft Corp's Halo 3 video game set an opening-day US sales record of $194
million
من الان چند جا رو چک کردم نوشته بود همون 170 تا.
"Halo 3" easily surpassed its predecessor, 2004's "Halo 2," which racked up $125
البته یه چیزی که شک برانگیزه دقیقا معلوم نیست که این رکورد مال US هستش یا کل دنیا چون بی بی سی این رقمو زده 84 میلیون پوند و اشاره ای به US نکرده.

واقعا خيره كننده هست حتي فراتر از انتظارات خود مايكروسافت 194 ميليون دلار فقط در امريكا يه چيزي خيره كننده هست .
قبل از اين مايكروسافت انتظار داشت در پيش بيني در كل دنيا 200 ميليون دلار فروش كنه ولي حالا اين فروش فقط در امريكا بدست اومده كه بي نظير هست .

حالا حتما امروز امار جهاني را ميدند و چند نسخه كلا بفروش رفته .

من يه جايي خوندم ماكروسافت امار پيش بينيشو عوض كرد و اونو به 300 مليون تغيير داد فكر كنم توي همين n4g بود البته متن كاملشو نخوندم اما هيچين چيزي نوشته بود

من الان چند جا رو چک کردم نوشته بود همون 170 تا.
"Halo 3" easily surpassed its predecessor, 2004's "Halo 2," which racked up $125
البته یه چیزی که شک برانگیزه دقیقا معلوم نیست که این رکورد مال US هستش یا کل دنیا چون بی بی سی این رقمو زده 84 میلیون پوند و اشاره ای به US نکرده.

خبرش اينه كه 194 ميليون دلار فروش كرده و فقط در امريكا :

http://www.news.com.au/entertainment/story/0,23663,22491904-7486,00.html
http://www.n4g.com/industrynews/News-70585.aspx

حوب یک مشکلی که اینجا وجود داره اینه که واقعا جالبه:biggrin1:در واقع قضیه اینه که آپدیت و اینا چیه!اگه دقت کرده باشین که صددرصد نکردین:
MICROSOFT Corp's Halo 3 video game set an opening-day US sales record of $US170m ($194m), outdoing any video game or movie debut and giving the company's money-losing entertainment unit a strong boost toward profitability.
حالا من نمیدونم اون 194 میلیون واحد پول کجاس ولی احتمالا استرالیا باشه.
هر دلاری که دلار امریکا نیس:biggrin1:از این به بعد قبل اینکه چیزی بگین تو سورستون دقت کنین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or