سوال: چرا اسم بازی را تغییر دادن؟ کسی خبر داره؟
سوال 2: چرا عنوان این تاپیک را هنوز تغییر ندادن؟
با وجود این طرز فکر باید کشورمون از آفریقا هم عقب تر باشه . آینده ی این صنعت تو ایران برای من مثه روز روشنه .ای کاش*که شما هم میدید !!!! من یقین دارم که در بین این 70 ملیون مردم ایران کسی هست که بتونه بازی بسازه ,کسی هست سرمایه بده و کسی هست که بازی رو بخره و تا زمانی که این مثلث در ایران هست , نه تنها از این صنعت حمایت میکنم و بیشترین بها رو براش میپردازم بلکه به طرف این علم حرکت میکنم تا اون رو تا جایی که ممکنه فرا بگیرم .ولی حالا که فکر میکنم میفهمم این خرییت نیست .در جایی که همه به نیمه خالی استکان نگاه میکنن , نگاه کردن به نیمه ی پر اون میتونه سود آور باشه .!!!من زمانی می خرم که بازی با یه موتور حرفه ای ساخته شده باشد نه از این موتور های رایگان که حتی اون لیسانس چند دولاری را نیز پرداخت نم کنند اینا به جای اینکه بیان حی بازی معرفی کنن از جمله سیاره میترا و... پول و انرپی شون رو برای یک باز وقف بدند اونوقت همه استقبال میکنن
(دولار= دلار) (نم کنند=نمی کنند) (حی=هی) (انرپی=انرژی) :biggrin1: ایران تا زمانی که تحریم هستش نمیتونه یک Engin بخره ، اون لطفعلی خان زند رو هم نگاه نکنید که با انجین C4 طراحی شد.این انجین توسط یه برنامه نویس نوشته شده بود و از نظر فروش هم براش هیچ محدودیتی وجود نداشت و اینکه قیمتی هم نداشت ( لایسنس برای پلتفرم Pc میشد 200 تومن و برای پلتفرم 360 و Ps3 میشد 10 میلیون تومن که باهاش بازیهای خیلی معمولی همین در حد بازیهایی که توی لایو قرار دارند ساخته میشه )
انجینی که هم برای طراحی بازی گرشاسپ استفاده شده OGRE3Dنام داره و در اصل فقط یه نرم افزار برای رندرینگ هست ( ادیتور نداره تا بشه مراحل بازی رو ادیت و ویرایش کرد)و خود تیم سازنده یه ادیتور رو طراحی کرده که بسیار قوی عمل میکنه الان متاستفانه اسمش رو یادم نیست و اینکه این ادیتور به صورت رسمی به ثبت هم رسیده.
در پایان من شما دوستان رو به صبر و شکیبایی دعوت میکنم و ازتون میخوام که با خرید این بازی به سازنده هاش کمک و امیدواری بدید.راستی قیمت رو یادم رفت بگم.قیمت بازی 6500 در نظر گرفته شده
خب شاید این تاپیک نباید زده میشد نمیدونم اما نظر خودم و میدم :smile:
ببینید الان این بازی بیا و زیاد فروش بره میان و میگن خوششون اومده و همین و به خورذ همه میدن فقط مونده یه بازی ترسناک بسازن یعد سر یه مرغ روسری کنن :laughing: انیمیشن درست میکنن روی سر بزغاله روسری میکنن :laughing:
من که نمیخرم من خرجی میکنم که ارزش داشته باشه که خرجش میکنم . الان بخری میگن این نشون میده بچه های ما از همین بازیها خوششون اومده و سراغ دنیای غرب نمیرن یک مشت حرف خنده دار که جهان هزارم هم نمیزنه :laughing::laughing::laughing:
دیدم کیفیت کار رو داداش متال گیر رو قورت داده بود! :biggrin1: بیخیال! از کی تا حالا ایران هم تونسته گیمی بسازه که کیفیت کار بالا باشه؟ میشه کیفیت بالا رو تعریف کنی؟
به قول يكي از نويسندكان بازيرايانه: كناهي به نام تقلب!!!
از انجايي كه ما تو كشورمون بايد همه جيز داشته باشيم و اصلا دقت نميكنيم با جه كيفيتي و ججوري مجبور شديم صنعت بازي هاي كامبيوتري هم افتتاح كنيم!!!!
اقا من فقط يه سوال از شما دارم از اونايي كه ميكن اين بازي ميخرن؟ با وجود اينكه اينهمه بازي روز با كيفيت مثل stalker , bioshock2.mass effect 2. و غيره با قيمت خيلي بايين تر از اين بازي هست ما جرا بايد اين بازي بخريم؟؟
به نظر شما با خريد اين بازي جه اتفاقي ميافته؟
كسي ميتونه به من قول بده كه ما طي 5سال اينده ميتونيم بازي به كيفيت pop بسازيم؟ البته بدون تقليد؟
برادران من صنعت بازي هاي كامبيوتري در ايران يه صنعت مردست به دلايل زير
1- وجود سانسور و كلي محدوديت( كه تو اكثر هنرهاي ما هم هست)
2- شروع دير اين صنعت در حالي كه در دنيا بيش از 20 سال كه اغاز شده!!!
3- مقايسه اين بازي ها با بازي هاي روز دنيا
4- نبود حق كبي رايت تو ايران كه باعث عدم بركشت سرمايه شركت هاي بازيسازي تو ايران ميشود
5- نكاه بد حدود 70 درصد مردم ايران به اينجور بازي ها با تبليغاتي كه از سوي رسانه ها به اين بازي ها برداخته شده!! كه نميدونم واسه روحيه بجه ها مضر از اين دري وريا!!!
6-به حساب اوردن اين صنعت از طرف باز هم 70 درصد مردم براي كودكان زير 10 سال
7- حمايت نشدن بازيساز ها
8-تحريم جهاني
به نظر شما با اين مشكلات ما با خريد اين بازي جه كمكي ميتونيم به اين صنعت بكنيم؟
با خريدن من و شما اين صنعت هركز حمايت نميشه حمايت كسايي بايد انجام بدن كه تواناييشو دان نظير:
1-اموزش عالي: با قرار دادن واحدهاي دانشكاهي اموزش بازيسازان
2- مجلس: با بيشتر كردن بودجه اين صنعت حتي بيش از بودجه ورزش ما اكر واقعا ميخوايم اين صنعت بيشرفت كنه!!!!
3-خانواده ها: كه حاضر باشن براي اين صنعت بول به بجه ها بدهند تا بازي حتي اكر 60 تومنم بود بتونن خريداري كنن!!!
4- خيلي او جرخه هاي جامعه كه اكه خواستي ميشه بحث كرد!!!
ميبيني با زدن 2تا حرف احساسي نميشه واقعيت كنار زد!!! ادم بايد واقع بين باشه با حضور بازي هايي نظير pop كمتر كسي دنبال كبي نظير كرشاسب ميره!!!
مطمىنن!!
خود شما واقعا حاضري pop جديد با قيمت 2تومن بازي كني يا كرشاسب با قيمت 6تومن در حالي كه نصف كيفيت pop رو هم نداره!!!
محيط بازي رو اگر ميشد يه جورايي بيشتر شبيه ايران باستان طراحي كرد خيلي زيباتر ميشد.