داداش......آقایون در مورد اسم ببخشید. من نفهمیدم اخر سوشیانت بود یا گرشاسپ، قبلا یه تریلر که ازش دیدم می نوشت سوشیانت، پس این قضیه ی گرشاسپ، عوض شدن اسم بود. خبر نداشتم. OK گرشاسپ. من که تا 60 تومان می خرم.

:angel:هم اسم بازی گرساپ هست هم اسم شخصیت اصلی بازی.آقایون در مورد اسم ببخشید. من نفهمیدم اخر سوشیانت بود یا گرشاسپ، قبلا یه تریلر که ازش دیدم می نوشت سوشیانت، پس این قضیه ی گرشاسپ، عوض شدن اسم بود. خبر نداشتم. OK گرشاسپ. من که تا 60 تومان می خرم. چون واقعا روش زحمت کشیدن و کلی خوشحال شدم تریلرش رو دیدم. البته یه مقدار فقط رو خود بازی کار شده بود. فک کنم اصلا فیلم نداشته باشه بازیش و فقط چند تا صحنه ی سینماتیک داشته باشه. یعنی در واقع داستان رو توش چطوری می گند؟ تو آخرین تریلری که دیدم شخصیت اصلی بازی ( که اسمش رو نمی دونم ) یک کلمه هم حرف نزد. البته کلا یک کلمه هم هیچ کس حرف نزد. فقط صدای شمشیر و ریختن خون رو زمین و ... بود ولی صدای صحبت هیچی. اهنگ دوم تریلرش هم افتضاح بود. ببینم این بازی تو E3 بود، دموش؟
من زمانی می خرم که بازی با یه موتور حرفه ای ساخته شده باشد نه از این موتور های رایگان که حتی اون لیسانس چند دولاری را نیز پرداخت نم کنند اینا به جای اینکه بیان حی بازی معرفی کنن از جمله سیاره میترا و... پول و انرپی شون رو برای یک باز وقف بدند اونوقت همه استقبال میکنن
من یه بازی تو E3 دیدم شبیه اتاری بود. چطور این در سطح E3 نیست. E3 سطح نداره که. پس مگه نمایشگاه نیست؟ شرایط می خواد واسه شرکت درش؟هم اسم بازی گرساپ هست هم اسم شخصیت اصلی بازی.
حالا عزیز ما یه چیزی گفتیم,تو چرا اینقدر بزرگ کردی؟دیگه به E3 که نمی رسه!یه مصاحبه با سازندگانش تو گیمر تریلرز محروم(فیل** شده) گذاشته بودند.
خوب این یعنی چقدر؟ 6,500 تومان؟قیمت رو یادم رفت بگم.قیمت بازی 6500 در نظر گرفته شده
نه !منظورم این بود که اونها که هنوز پابلیشر ندارند.برای شرکت در E3 باید پابلیشر داشته باشی!گفتم سازنده ها در حال صحبت با چند پابلیشر معروف هستند.یه جا خوندم در مورد یوبی سافت و EA حدس زده می شه!من یه بازی تو E3 دیدم شبیه اتاری بود. چطور این در سطح E3 نیست. E3 سطح نداره که. پس مگه نمایشگاه نیست؟ شرایط می خواد واسه شرکت درش؟
من یه بازی تو E3 دیدم شبیه اتاری بود. چطور این در سطح E3 نیست. E3 سطح نداره که. پس مگه نمایشگاه نیست؟ شرایط می خواد واسه شرکت درش؟
خوب این یعنی چقدر؟ 6,500 تومان؟
در پایان من شما دوستان رو به صبر و شکیبایی دعوت میکنم و ازتون میخوام که با خرید این بازی به سازنده هاش کمک و امیدواری بدید.راستی قیمت رو یادم رفت بگم.قیمت بازی 6500 در نظر گرفته شده
اره دقیقا!!! من این بازی رو نمیخرم.تو هم خودتو خسته نکن چون کسی با حرفای تو نظرش عوض نمیشه!
این همه خرج واسه چی؟؟؟بگن اره ما هم صنعت بازیسازی داریم و اره دیگه الان از غرب هم جلو زدیم ولی حقیقت چیز دیگه ای هست..![]()
پرش ها را عوض کردن از آخرین تریلر به بعد!خواهشا از این حرف های بچه گانه که ای گرافیکش اتاری هستش یا خیلی سطحش بالاستو اینا نزنین ... نه اون قدر بالاست نه این قدر پایینه که به اتاری تشبیه کنین من بازیشو دیدم خوبه ولی تا دلت بخواد توش باگ داره پرش هاش مثله بازی هالک مزخرف بود مشکلاته زیادی داشت ولی من تعجب کردم وقتی دیدم ایران هم میتونه این طور بازی هایی رو بده در کل بد نبود و طرح های قشنگی داشت یکمم توی مایه های (gow) بود خب این خودش خیلیه که توی این سبک بازی بسازن من فقط گرافیک بازی رو تحسین میکنم :biggrin1::biggrin1: (در ضمن با همه ی این حرفا 2تومن بیشتر نمیدم :biggrin1![]()