گرشاسپ

• Thread starter Thread starter Itnog
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من یه preview از بازی توی بازیرایانه خوندم فقط ...با توجه به نوشته های نویسنده به نظر من میتونه خیلی بازی خوبی از آب در بیاد ...حالا دوستان میگن بهتر هم شده ...10+ هم پول میدم براش ...
=-=-=-=-=-=
lmao
فقط بگو بودجه این کار چقدره؟؟؟(امیدوارم نگی که بودجش سر جمع به 40 50 میلیون هم نمیرسه که واقعا خنده داره)
باید بودجه بازی 7-8 میلیارد باشه که ارزش بازی کردن داشته باشه ؟

واقعا نظر بعضی از اساتیدو که آدم میخونه....
بالاخره بازی ایرانی هم باید از یه جایی شروع کنه
10 تومن پول که ارزش این حرفا رو نداره
من حتما میخرم بخاطر حمایت از سازنده های ایرانی
همین که با این وضع کشور و این محدودیت ها تونستن همچین بازیی بسازن خیلیه
جالبه بعضیا انتظار بازیی با کیفیت GOW3 رو دارن مثل اینکه تو این مملکت زندگی نمیکنن:laughing:

مطمئن باشید اگر پابلیشر خارجی بگیرند,تمام کسانی که می گویند بازی بدرد نخوره بازی را می خرند.
آقا جون برای حمایت از بازیسازی در ایران این بازی را نمی خرم!این بازی را می خرم چون فکر می کنم بازیه خوبی هست!در واقع این بازی را می خرم که ازش لذت ببرم!چون کیفیت خوبی داره.دقیقا عین بازی های دیگری که می خرم!

یکی از دوستان من که این بازی رو بازی کرده بود، می گفت که واقعا خوب شده نسبت به امکانات.
شنیدم کمتر از 20 نفر هستند. حالا گیریم 20 نفر. ( البته یکی از دوستان گفت 17 نفر ولی ما گیریم 20 نفر )
بودجه هم گیریم 15 میلیارد. البته من فکر می کنم خیلی کمتر از این خرج کردن.
حالا مثلا بیاید بازی یه GTA IV رو نگاه کنید. به سبک بازی نگاه نکنید که بگید این که اصلا شبیه ی اون نیست و ... به اصل قضیه نگاه کنید. من چند روز پیش که این بازی رو تموم کردم و لیست برو بچس سازنده رو نوشت، تقریبا حدود 20 دقیقه طول کشید تا تموم بشه ( فکر کنم بیشتر هم بود ) این یعنی که خیلی نفر روش کار کردند، حالا اگر فرض کنیم که 1000 نفر هم کار کردن ( که خیلی بیشتر هست ) میشه 50 برابر کارکنان گرشاسپ. طبق خبری که من شنیدم این بازی بیش از 90 میلیون دلار خرج برده. یعنی حدود 6 برابر گرشاسپ.
حالا به من بگید که آیا اگر بودجه ی این افراد 6 برابر بودجه ی فعلی و تعداد کارکنان 50 برابر بود، نمی تونستند یک بازی در حد POP 3 بسازند ( چهارش که افتضاح بود ). حالا در حدش هم اگر نبود، ولی خوب بازی در حدی بود که با این بازی مقایسه بشه.

من هم حاضرم بابت اين بازی تا 10 تومن بدم. به نظرم اين بازی چون اولين بازی ايرانی كه به اين خوبی عمل كرده ارزشش رو داره. دوستان هم برای حمايت سعی كنند كپی بازی رو نخرند يا اگه يه مغازه دار كپی كرد حالشو بگيرن :laughing:

وقتی تو بیای این بازی رو با متال گیر مقایسه کنی توقعی ازت نیس

تو میخوای شرکت به اون بزرگی رو با این چند نفر سازنده گرشاسپ مقایسه کنی؟
اون هم با این همه تحریم و امکانات کم؟

حالا اومدی حرف از کیفیت میزنی؟

درست کردن یه کلبه کوچیک با سیخ کبریت

سخت تر از درست کردن برج با مصالح ساختمانیه

آی قربونت داداش واقعا حرف دل من رو زدی
بعضی ها......
آخه انسان چقدر میتونه کم لطف باشه
ببینید این حرف من به کلیه بچه هاییه که میگن بازی اله بله ......
ببینید ما عصر پهلوانان رو ساختیم در حد بازیهای پلی 1......لطف علی خان ساختیم در حد..............بعدش اومدیم گرشاسپ رو ساختیم ....حالا نظر بدید
به نظر شما بده که یه بازی در حد خدای جنگ ساختن؟؟؟؟(حتی اگه خدای جنگ 1باشه):confused:

این حرف شما اصلا درست نیس

اگه بخوایم از دید شما به قضیه نگا کنیم ما از همه نظر از کشورهای غربی کمتریم

مثال میزنم:

پس بگیم چون شرکت های خودرو سازی مثل bmw audi و... هستن ما هزار سال دیگه هم که به اونا نمیرسیم پس بهتره بیخیال صنعت ماشین بشیم؟

بسر خوب هيج وقت صنعت اتومبيل با بازي هاي كامبيوتري مقايسه نكن الان قيمت يه bmw ارزون قيمت 70 مليون اما شما ميتوني با يه برايد 5 مليوني يه ماشين داشته باشي و ازين ور به اون ور بري!!!
اما اون bmw كجا و اين برايد كجا!!!! حكايت بازي هاي ايراني هم همينه: دقيقا برعكس
بول بيشتر امكانات كمتر البته در مقايسه با محصولات خارجي!!!

كاش دوستان يكم به حرفايي كه زدم فكر ميكردن!! به خدا من نه كينه اي نسبت به بازي سازان ايراني دارم نه دشمني فقط بستن جشم به روي حقايق ففط باعث عقب موندكي ميشه
دوستان از بيشرفت كفتن الان 5ساله بازيسازي در ايران شروع شده!!! به نظرتون ما بيشتر بيشرفت كرديم يا غربي ها؟

به هر حال من به نظر دوستان احترام ميزارم و اميدوارم كه من اشتباه كرده باشم و ارزو ميكنم كه اين بازي بازي خوبي باشه و لياقت اينهمه دفاعي كه ازش شد داشته باشه

با تشكر
موفق باشيد!!!

کم لطف چیه عزیزم ببین : من خودم از گرافیک حرف نزدم میگم با توجه به خصوصیت ایرانی جماعت یچیز به خورد ما میدن و میره و همین سطحم باقی میمونه دیگه پیشرفت فکر نکنم وجود داشته باشه سه تا بازی ایرانی خریدم برای هفت پشتم کافیه . نظر سلیقه دوستان محترم هرکس نظر خودش و میده

حال نیز پس از دعوا ها و مشاجره های فراوان میرسیم به قسمت نام بازی :laughing:

کمی بیشتر با گرشاسپ اشنا شین :

گرشاسپ پهلوان بزرگ ایرانی و نیای بزرگ رستم و ملقب به اژدهاکش است. منظومهٔ گرشاسپ‌نامه از اسدی طوسی در شرح دلاوریهای اوست. این پهلوان از چهره‌های نامدار اساطیر ایران است. او را نباید با گرشاسپ پادشاه پیشدادی اشتباه کرد.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

گرشاسپ در اوستا

نام گرشاسپ از اوستایی کِرِساسپَ گرفته شده و به معنی «دارندهٔ اسب لاغر» است. اَترَتهوم را آماده کرد و به پاداش این کار مقدس دو پسر به نام‌های گرشاسپ و اورواخشیه به او عطا شد. (ثریته) پدر گرشاسپ از خاندان سام سومین کسی از مردمان بود که نوشابه آیینی اسپ هوم را آماده کرد و به پاداش این کار مقدس دو پسر به نام‌های گرشاسپ و اورواخشیه به او عطا شد.
در اوستا، کتاب دینی زرتشتیان، از گرشاسپ با صفت‌های زبردست، گیسوَر (موبلند) و گُرزبُردار (حامل گرز) یاد می‌شود.
گرشاسپ از جاودانگان و در شمار یاوران سوشیانت (موجود موعود آخرالزمان) است. او نمرده است و تا روزگار سوشیانت در خواب خواهد بود.در این هنگام ضحاک از بند فریدون می‌گریزد و گرشاسپ او را نابود می‌کند.

منبع : دانشنامه ازاد فارسی

======================================================

چند عکس از بازی

763_realsize.jpg
Garshasp-02.jpg
GarshaspGame_Garshasp_Gorz-618x799.jpg

گالری تصاویر

داستان

===========================================

نظر منو بخوای اینکه یک شخصیت داستانیه ایرانیه اصل رو دارن به این زیبایی ترسیم میکنن به سبک بازی عالیه

حداقل از غنائم داستانی مون خودمون استفاده کنیم

نظیرش Assassin Creed که از غنائم ما بود با ابتکار اونا
و Prince of Persia که اسم و اتمسفریک بازی مال ما بود اما بازم ابتکار اونا

که البته جفتش عالی بود

و نظرمم بخوای میگم که کارو باید بدی دسته کاردون

اما باور داریم که ما نمیتونیم

و این مشکل ریشه ست کسیم نمیتونه درستش کنن (دلایلش روشنه و دوستان اشاره کردن)
و بس
که ما بخوایم بازی های خوبی بزنیم

حتی اگه هنرمندم باشه کسی نمیاد روی بازی سرمایه گذاری کنه

تا 4 ارزش داره

امیدواریم موفق بشه

متاسفانه دوستان اصلا خوششون نمياد ايرانی ها پيشرفت كنن همه هي ميگن مكا اصلا هيچ كاري نميكنيم. وقتي خودتون نشستين تو خونه دارين پيتزا ميخورين و پشت كامپويتر نشستين دارين كيف ميكنين انتظار دارين پيشرفت كنيم. خيلي ها اينطورين و فقط بلدن بگن كه فلان كس هيچي بلد نيست و فلان كس و فلان. خودتون هيچكاري نميكنين فقط ايراد ميگيرين. حداقل اگه كاري نميكنين از كسايي كه دارن يه كارايي ميكنن حمايت كنين. اونا به خاطر اين بازی زندگيشون رو گذاشتن و اون موقع شما سر 10 تومن دارين دعوا ميكنين

کسی سر پولش دعوا نکرد من بابت بعضی از بازی های غربی هم حاضر نیستم 1000 تومان بدم! پس ربطی به پول نداره...

من موقعی میگم باشه ما داریم پیشرفت میکنیم که همین برو بچه هایی که این بازی گرشاسبه چیه..رو ساختن...اگه میگن 20 نفر هستن! فرض میکنیم 20 نفر باشن.واسه پروژه بعدی ( نه 4 سال بعد) بشن حداقل 60 نفر! و بازی بعدیشون هم از هر لحاظ پیشرفت توش حاصل بشه. اگه این کارو کردن( که باید منتظر بود و دید) که هیچ! من قبول میکنم که ما داریم رو به جلو میریم! ولی اگه با همون تعداد همون امکانات ..همون وسائل همون تلاش قبلی..یه بازی ساختن در حد همین گرشاسب....یا اصلا نساختن و رفتن دنبال یه کار دیگه! یا تازه خواشتن 1 سال استراحت کنن بعد شورع کنن...اونقته که باید گفت صنعت گیم در این مملکت داره راه رو اشتباهی میره!

آینده مشخص میکنه!

خب اون كه معلومه آينده همه چی رو مشخص ميكنه. اما ميشه گفت اوضاعمون يخورده داره بهتر ميشه. به نظرم بنياد كار خودشو به خوبی انجام داده. اون روز دكتر مينایی هم در رابطه با بنياد در شبكه ی چهار حرف ميزد كه من ازش خوشم اومد و ديدم يه چيزی حاليشه. بازی گرشاسپ هم هيچی نباشه يه سر و گردن از اين يكی بازی ها بهتره و من حتما ميخرمش.

اگه این کارو کردن( که باید منتظر بود و دید) که هیچ! من قبول میکنم که ما داریم رو به جلو میریم! ولی اگه با همون تعداد همون امکانات ..همون وسائل همون تلاش قبلی..

آینده مشخص میکنه
!

شما که از اینده خبر نداری

پس بهتره به جای کنایه زدن به سازنده ها یه خورده ازشون حمایت کنی

این اخرین پست من در این تاپیک بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or