من هم اصلا از این قضیه خوشم نمیاد. یه بازیه ایرانی داشتم بازی می کردم، بعد باید یه دختره رو نجات می دادیم ولی چون ما پسر بودیم، یکی از محدودیت های بازی این بود که حق نداشتیم به دختره دست بزنیم. در هر حال این کسانی که دارن این بازی رو می سازن، از من و شما خیلی بیشتر در مورد این مطلب رنج می برند، چون یکسری محدودیت دارند. ولی من این بازی هایی که خوب هستند رو می خرم، مثل گرشاسپ. چون اینا فعلا مجبورند که این محدودیت ها رو رعایت کنند تا بازی ممنوع نشه. ولی وقتی که وضع مالی خوب شد و تجربه و تونستند بازی های بسازند که در رتبه های بالا قرار داشته باشه، اون وقت دیگه این محدودیت ها واسه اون ها مهم نیست، مخوان ممنوع کنند، خوب بکنند، چون مشتری زیاد هست واسه اون ها مشکلی نیست.خب شاید این تاپیک نباید زده میشد نمیدونم اما نظر خودم و میدم
ببینید الان این بازی بیا و زیاد فروش بره میان و میگن خوششون اومده و همین و به خورذ همه میدن فقط مونده یه بازی ترسناک بسازن یعد سر یه مرغ روسری کنن انیمیشن درست میکنن روی سر بزغاله روسری میکنن
من که نمیخرم من خرجی میکنم که ارزش داشته باشه که خرجش میکنم . الان بخری میگن این نشون میده بچه های ما از همین بازیها خوششون اومده و سراغ دنیای غرب نمیرن یک مشت حرف خنده دار که جهان هزارم هم نمیزنه
منم اضافه می کنم اسم بازی گرشاسپه!!!
بعدش هم اونایی که میگن واسه بازی ایرانی پول نمیدن!!! شما که از کیفیتکار خبر نداری چرا میگی.....
شما بورو تریلر بازی روببین عکسهاش....شاتهایی که از بازی بیرون داده شده.....
سمینارهایی که برگزار شده و......بورو تحقیق کن.....بعد بیا نظر بده![]()
دیدم کیفیت کار رو داداش متال گیر رو قورت داده بود! :biggrin1: بیخیال! از کی تا حالا ایران هم تونسته گیمی بسازه که کیفیت کار بالا باشه؟ میشه کیفیت بالا رو تعریف کنی؟
برادران من صنعت بازي هاي كامبيوتري در ايران يه صنعت مردست به دلايل زير
1- وجود سانسور و كلي محدوديت( كه تو اكثر هنرهاي ما هم هست)
ساختن بازی مثل world of goo یا پرینس به سانسور نکردن احتیاج داره؟
مقايسه اين بازي ها با بازي هاي روز دنيا
قرار نیس از همین اول این بازیها رو با بازیهای روز دنیا مقایسه کنیم!
5- نكاه بد حدود 70 درصد مردم ايران به اينجور بازي ها با تبليغاتي كه از سوي رسانه ها به اين بازي ها برداخته شده!! كه نميدونم واسه روحيه بجه ها مضر از اين دري وريا!!!
6-به حساب اوردن اين صنعت از طرف باز هم 70 درصد مردم براي كودكان زير 10 سال
این دوتا جمله که دوتاییشون یه جوره!
2- شروع دير اين صنعت در حالي كه در دنيا بيش از 20 سال كه اغاز شده!!!
بالاخره باید از یه جایی شروع کرد (یه کشور از قاره افریقا هم اولین تجربش از بازی سازی رو یه سال پیش اغاز کرد که با استقبال زیادی روبرو شد)
4- نبود حق كبي رايت تو ايران كه باعث عدم بركشت سرمايه شركت هاي بازيسازي تو ايران ميشود
واسه شرکت های ایرانی حق کپی رایت وجود داره
7- حمايت نشدن بازيساز ها
اگه شما بازی رو بخرین میشه یه نوع حمایت از بازیسازها!
به نظر شما با اين مشكلات ما با خريد اين بازي جه كمكي ميتونيم به اين صنعت بكنيم؟
وقتی بچه های بازیسنتر بازی رو نخرن از بقیه چه انتظاری میره؟
اخه 5 هزار تومان چیه که دیگه پولتون جیف بشه؟:confused:
بیچاره ها اینهمه زحمت میکشن اخرش شما با این نظرات قشنگتون بکوبید تو سرشون؟
این بازی فعلا بهترین بازی که در ایران عرضه خواهد شد
درسته بعضی جاهاش تقلید از پرینس هست اما خب باید حق بدیم
با این امکانات کم
تحریم و...
فعلا انتظار بیشتری نمیشه
من هم تا 15 میخرم
وقتی تو بیای این بازی رو با متال گیر مقایسه کنی توقعی ازت نیس
تو میخوای شرکت به اون بزرگی رو با این چند نفر سازنده گرشاسپ مقایسه کنی؟
اون هم با این همه تحریم و امکانات کم؟
حالا اومدی حرف از کیفیت میزنی؟
درست کردن یه کلبه کوچیک با سیخ کبریت
سخت تر از درست کردن برج با مصالح ساختمانیه
به دليل دير اغاز كردن و نبود تجربه تو مملكت ما همين الان كه هيجي 10 سال ديكه هم اكر بخوايم مقايسه كنيم بازهم عقب تر از كشور هاي غربي هستيم و اين يعني شكست اين صنعت!!( من يه ايرانيم و موفقيت مملكتم دوست دارم اما هيج وقت تعصبي به اين موضوع نكاه نكردم!! منطق جيز خوبيست)
این حرف شما اصلا درست نیس
اگه بخوایم از دید شما به قضیه نگا کنیم ما از همه نظر از کشورهای غربی کمتریم
مثال میزنم:
پس بگیم چون شرکت های خودرو سازی مثل bmw audi و... هستن ما هزار سال دیگه هم که به اونا نمیرسیم پس بهتره بیخیال صنعت ماشین بشیم؟
خود شما واقعا حاضري pop جديد با قيمت 2تومن بازي كني يا كرشاسب با قيمت 6تومن در حالي كه نصف كيفيت pop رو هم نداره!!!
به خاطر حمایت این کارو انجام میدم

فقط بگو بودجه این کار چقدره؟؟؟(امیدوارم نگی که بودجش سر جمع به 40 50 میلیون هم نمیرسه که واقعا خنده داره)به خاطر این بازی واقعا به فن افزار شریف افتخار میکنم....
با کمال میل و افتخار حاضرم قیمت یه بازی کامل 50 دلاری براش پول بدم....
کارشون با این سطح امکانات و بودجه فوق العادس و بسیار قابل تحسین....
به نظر من نقطه ی پرتاب صنعت بازی در ایرن همین بازیه....البته به شرط حمایت همه ی ما....