گرشاسپ

• Thread starter Thread starter Itnog
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقایون در مورد اسم ببخشید. من نفهمیدم اخر سوشیانت بود یا گرشاسپ، قبلا یه تریلر که ازش دیدم می نوشت سوشیانت، پس این قضیه ی گرشاسپ، عوض شدن اسم بود. خبر نداشتم. OK گرشاسپ. من که تا 60 تومان می خرم.
داداش......;)
تو تریلر سوشیانت رو دیدی اینقدر کف کردی
اگه تریلر گرشاسپ رو ببینی......حتما شادی مرگ میشی:p:angel:

تو اخرین تریلری که دیدم نوشته بود گرشاسپ. همونی که الان تو سایتش هست. گفتم که خبر نداشتم اسمش عوض شده و چون یه بار نوشته بود سوشیانت و یه بر گرشاسپ، نفهمیدم اسمش کدومه. ممنون که روشنم کردید.
یکی از آشنایان من مثل اینکه رفته بود بازی کرده بود، می گفت خیلی خوبه. البته خیلی خوب واسه اول کار هست ها. یعنی فعلا تازه بازی سازی شروع شده و می گیم خیلی خوب یعنی اینکه نسبت به بازی های ایرانی خیلی خوبه. واقعا عالی. چند تا عکس از شماره دوش دیدم. هنوز یکش نیومده دارن دوش رو می سازند؟؟؟؟ امیدوارم اینکار رو نکنند و یه بازیه دیگه بسازن، مگر اینکه داستان نصفه مونده باشه.

آقایون در مورد اسم ببخشید. من نفهمیدم اخر سوشیانت بود یا گرشاسپ، قبلا یه تریلر که ازش دیدم می نوشت سوشیانت، پس این قضیه ی گرشاسپ، عوض شدن اسم بود. خبر نداشتم. OK گرشاسپ. من که تا 60 تومان می خرم. چون واقعا روش زحمت کشیدن و کلی خوشحال شدم تریلرش رو دیدم. البته یه مقدار فقط رو خود بازی کار شده بود. فک کنم اصلا فیلم نداشته باشه بازیش و فقط چند تا صحنه ی سینماتیک داشته باشه. یعنی در واقع داستان رو توش چطوری می گند؟ تو آخرین تریلری که دیدم شخصیت اصلی بازی ( که اسمش رو نمی دونم ) یک کلمه هم حرف نزد. البته کلا یک کلمه هم هیچ کس حرف نزد. فقط صدای شمشیر و ریختن خون رو زمین و ... بود ولی صدای صحبت هیچی. اهنگ دوم تریلرش هم افتضاح بود. ببینم این بازی تو E3 بود، دموش؟
هم اسم بازی گرساپ هست هم اسم شخصیت اصلی بازی.
حالا عزیز ما یه چیزی گفتیم,تو چرا اینقدر بزرگ کردی؟دیگه به E3 که نمی رسه!یه مصاحبه با سازندگانش تو گیمر تریلرز محروم(فیل** شده) گذاشته بودند.

garshasp.jpg

من زمانی می خرم که بازی با یه موتور حرفه ای ساخته شده باشد نه از این موتور های رایگان که حتی اون لیسانس چند دولاری را نیز پرداخت نم کنند اینا به جای اینکه بیان حی بازی معرفی کنن از جمله سیاره میترا و... پول و انرپی شون رو برای یک باز وقف بدند اونوقت همه استقبال میکنن

(دولار= دلار) (نم کنند=نمی کنند) (حی=هی) (انرپی=انرژی) :biggrin1: ایران تا زمانی که تحریم هستش نمیتونه یک Engin بخره ، اون لطفعلی خان زند رو هم نگاه نکنید که با انجین C4 طراحی شد.این انجین توسط یه برنامه نویس نوشته شده بود و از نظر فروش هم براش هیچ محدودیتی وجود نداشت و اینکه قیمتی هم نداشت ( لایسنس برای پلتفرم Pc میشد 200 تومن و برای پلتفرم 360 و Ps3 میشد 10 میلیون تومن که باهاش بازیهای خیلی معمولی همین در حد بازیهایی که توی لایو قرار دارند ساخته میشه )
انجینی که هم برای طراحی بازی گرشاسپ استفاده شده OGRE3Dنام داره و در اصل فقط یه نرم افزار برای رندرینگ هست ( ادیتور نداره تا بشه مراحل بازی رو ادیت و ویرایش کرد)و خود تیم سازنده یه ادیتور رو طراحی کرده که بسیار قوی عمل میکنه الان متاستفانه اسمش رو یادم نیست و اینکه این ادیتور به صورت رسمی به ثبت هم رسیده.
در پایان من شما دوستان رو به صبر و شکیبایی دعوت میکنم و ازتون میخوام که با خرید این بازی به سازنده هاش کمک و امیدواری بدید.راستی قیمت رو یادم رفت بگم.قیمت بازی 6500 در نظر گرفته شده

آخرین ویرایش:
هم اسم بازی گرساپ هست هم اسم شخصیت اصلی بازی.
حالا عزیز ما یه چیزی گفتیم,تو چرا اینقدر بزرگ کردی؟دیگه به E3 که نمی رسه!یه مصاحبه با سازندگانش تو گیمر تریلرز محروم(فیل** شده) گذاشته بودند.
من یه بازی تو E3 دیدم شبیه اتاری بود. چطور این در سطح E3 نیست. E3 سطح نداره که. پس مگه نمایشگاه نیست؟ شرایط می خواد واسه شرکت درش؟

قیمت رو یادم رفت بگم.قیمت بازی 6500 در نظر گرفته شده
خوب این یعنی چقدر؟ 6,500 تومان؟

من یه بازی تو E3 دیدم شبیه اتاری بود. چطور این در سطح E3 نیست. E3 سطح نداره که. پس مگه نمایشگاه نیست؟ شرایط می خواد واسه شرکت درش؟
نه !منظورم این بود که اونها که هنوز پابلیشر ندارند.برای شرکت در E3 باید پابلیشر داشته باشی!گفتم سازنده ها در حال صحبت با چند پابلیشر معروف هستند.یه جا خوندم در مورد یوبی سافت و EA حدس زده می شه!

در پایان من شما دوستان رو به صبر و شکیبایی دعوت میکنم و ازتون میخوام که با خرید این بازی به سازنده هاش کمک و امیدواری بدید.راستی قیمت رو یادم رفت بگم.قیمت بازی 6500 در نظر گرفته شده[/QUOTE]

داداش......قیمتش رو از کجا درآوردی؟؟؟:confused:

خوب این یعنی چقدر؟ 6,500 تومان؟

در پایان من شما دوستان رو به صبر و شکیبایی دعوت میکنم و ازتون میخوام که با خرید این بازی به سازنده هاش کمک و امیدواری بدید.راستی قیمت رو یادم رفت بگم.قیمت بازی 6500 در نظر گرفته شده

داداش......قیمتش رو از کجا درآوردی؟؟؟:confused:[/QUOTE]

قیمتش رو تو نمایشگاه بازیهای رایانه ایی که چند ماه پیش تو تهران برگزار شد به دست آوردم.بله همون 6.500 تومان

من به تا 10 تومن رای دادم.چون حدس میزدم بیشتر از این ها نشه!:biggrin1:
ولی با اینکه فکر نکنم سیستمم این بازی رو بکشه(:biggrin1:)ولی حتما میگیرم!

اره دقیقا!!! من این بازی رو نمیخرم.تو هم خودتو خسته نکن چون کسی با حرفای تو نظرش عوض نمیشه!
این همه خرج واسه چی؟؟؟بگن اره ما هم صنعت بازیسازی داریم و اره دیگه الان از غرب هم جلو زدیم ولی حقیقت چیز دیگه ای هست..:mad:

خب شاید این تاپیک نباید زده میشد نمیدونم اما نظر خودم و میدم :smile:
ببینید الان این بازی بیا و زیاد فروش بره میان و میگن خوششون اومده و همین و به خورذ همه میدن فقط مونده یه بازی ترسناک بسازن یعد سر یه مرغ روسری کنن :laughing: انیمیشن درست میکنن روی سر بزغاله روسری میکنن :laughing:
من که نمیخرم من خرجی میکنم که ارزش داشته باشه که خرجش میکنم . الان بخری میگن این نشون میده بچه های ما از همین بازیها خوششون اومده و سراغ دنیای غرب نمیرن یک مشت حرف خنده دار که جهان هزارم هم نمیزنه :laughing::laughing::laughing:

من نميدونم تو بازي چيكار ميكنن و چه اتفاقهايي ميفته ... ولي بازيسازي ايران بايد پيشرفت كنه... اگه بازي واقعا در سطح جهاني باشه ارزش خريدن داره.منظورم از سطح جهاني اين نيست كه حتما از gow و splintercell هم بهتر باشه. ولي در حدي باشه كه قابل تحمل باشه.... من تا حالا بازيهاي ايراني رو نخريدم.... شايد اگه يه چند سال كوچيكتر بودم بازيهايي كه قبلا ايرانيها ساخته بودن رو ميخريدم ولي الان بايد حتما بازيي كه ميخرم يه بازيي باشه كه ارزش داشته باشه وقتم رو روش بزارم.

خواهشا از این حرف های بچه گانه که ای گرافیکش اتاری هستش یا خیلی سطحش بالاستو اینا نزنین ... نه اون قدر بالاست نه این قدر پایینه که به اتاری تشبیه کنین من بازیشو دیدم خوبه ولی تا دلت بخواد توش باگ داره پرش هاش مثله بازی هالک مزخرف بود مشکلاته زیادی داشت ولی من تعجب کردم وقتی دیدم ایران هم میتونه این طور بازی هایی رو بده در کل بد نبود و طرح های قشنگی داشت یکمم توی مایه های (gow) بود خب این خودش خیلیه که توی این سبک بازی بسازن من فقط گرافیک بازی رو تحسین میکنم :biggrin1::biggrin1: (در ضمن با همه ی این حرفا 2تومن بیشتر نمیدم :biggrin1:)

خواهشا از این حرف های بچه گانه که ای گرافیکش اتاری هستش یا خیلی سطحش بالاستو اینا نزنین ... نه اون قدر بالاست نه این قدر پایینه که به اتاری تشبیه کنین من بازیشو دیدم خوبه ولی تا دلت بخواد توش باگ داره پرش هاش مثله بازی هالک مزخرف بود مشکلاته زیادی داشت ولی من تعجب کردم وقتی دیدم ایران هم میتونه این طور بازی هایی رو بده در کل بد نبود و طرح های قشنگی داشت یکمم توی مایه های (gow) بود خب این خودش خیلیه که توی این سبک بازی بسازن من فقط گرافیک بازی رو تحسین میکنم :biggrin1::biggrin1: (در ضمن با همه ی این حرفا 2تومن بیشتر نمیدم :biggrin1:)
پرش ها را عوض کردن از آخرین تریلر به بعد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or