ممنونبه این دلیل که با دید یه بازی چند میلیون دلاری سال 2010 بهش نگاه میکنن. اونا طبیعتآ بازی رو با عنوانهایی مثل God of War , Dante`s Inferno , DarkSiders و ... مقایسه میکنن که هرکدوم 10 ها میلیون دلار روشون خرج شده و سازنده هاشون چندین و چند سال تجربه ساخت بازی رو پشت سر گذاشتن.
جالبه با این وجود امتیاز این تریلر از 69 تا رآی 7.7/10 هست که به نظرم برای همچین عنوانی اون هم در دوران GoW III و ... عالیه.

کسی نمیتونه انکار کنه گرشاسپ یه تحول تو صنعت بازی ایران نیستبارها گفته شده که این عنوان بی نظیر در ایران سکوی پرتاب و معرف صنعت گیم ایران به دنیا خواهد بود.
به امید یک گیم پلی لذت بخش(مهمترین رکن)!
کاش میشد یه جوری مثلا بازی رو برای live منتشر میکردن تا بیشتر شناخته بشه چون در اون سطح حتی توان رقابت هم خواهد داشت.

رای رو کیا میدن؟ خوب معلومه همونایی که نظر میدن :biggrin1:ممنون
رای ها خوب بود ولی نظرات نه![]()

از شما برای این لطفی که کردین واقعا ممنونم و واقعا برای خیلیا متاسف شدم......تاپیک پاکسازی شد و تعداد زیادی پست از دوستان پاک شد. شرمنده از دوستانی که حرفهای منطقی زدن ولی به خاطر پاک شدن پستهای اصلی مجبور شدم اونها رو هم پاک کنم.
فقط متآسفم برای دوستانی که طرز تفکرشون از یه بچه پیش دبستانی هم پایین تره ...
دوستانی که انقدر زیبا فکر میکنن و نظریه صادر میکنن , لطفآ اگه روزی یه نفر جیب مبارکشون رو زد و پولهاشون رو ورداشت , اونها هم برن جیب یکی دیگه رو بزنن تا جبران بشه. جیب کسی که هیچ تقصیری نداشته ولی با این طرز تفکر , مقصر محسوب میشه ...
من این رو کاملا تایید میکنم تو مخله ny game که مجله امریکایی هست گفته بود این پرژه به نظرشون چندین ملیون دلار خرج برداشته و در حیرت بودن از طراحی هایی که دیده بودن باورشون نمیشده کار ایران باشه و گفته بودن نیومدن این بازیها روی کنسول ها باعث تعجب شده و این بازی با این حالت گیم پلی باعث به چالش کشیدن کنسولها میشه من از طریق 1دوستی که در طراهاشون دارم میدونم خیلی زیاد زحمت کشیدن دمشون گرم خون اریایی تو رگاشون میجوشه.به این دلیل که با دید یه بازی چند میلیون دلاری سال 2010 بهش نگاه میکنن. اونا طبیعتآ بازی رو با عنوانهایی مثل God of War , Dante`s Inferno , DarkSiders و ... مقایسه میکنن که هرکدوم 10 ها میلیون دلار روشون خرج شده و سازنده هاشون چندین و چند سال تجربه ساخت بازی رو پشت سر گذاشتن.
جالبه با این وجود امتیاز این تریلر از 69 تا رآی 7.7/10 هست که به نظرم برای همچین عنوانی اون هم در دوران GoW III و ... عالیه.

امروز رفتم و اخرين تريلر هاي پرينس 5 رو ديدم و يه جورايي تعجب كردم چطوره كه پرينس همچين تريپي پيدا كرده
نمي دونم يوبي از گرشاسپ برداشت كرده يا ....
البته من خودم به نظرم مياد يوبي كپي برداشته چون شواهد اين رو نشون ميده
البته اين كپي برداري يوبي نه تنها به اينجا ختم نميشه بلكه ميتونم به جرئت بگم پرينس 5 از خيلي از بازي هاي ديگه كپي كرده ديگه اون سبك پرينس رو نداره و دركل يك افتضاحه و اين ميتونه فرصت خوبي براي گرشاسپ باشه تا بازار جهاني هم بتركونه

:laughing::confused:این صحبت شما به این تاپیک ربطی نداره
در ضمن هیچ کس پرنس با گرشاسپ مقایسه نمیکنه
واقعا فکر میکنی ubi از گرشاسپ کپی کرده:laughing::confused: