گرشاسپ

• Thread starter Thread starter Itnog
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به این دلیل که با دید یه بازی چند میلیون دلاری سال 2010 بهش نگاه میکنن. اونا طبیعتآ بازی رو با عنوانهایی مثل God of War , Dante`s Inferno , DarkSiders و ... مقایسه میکنن که هرکدوم 10 ها میلیون دلار روشون خرج شده و سازنده هاشون چندین و چند سال تجربه ساخت بازی رو پشت سر گذاشتن.
جالبه با این وجود امتیاز این تریلر از 69 تا رآی 7.7/10 هست که به نظرم برای همچین عنوانی اون هم در دوران GoW III و ... عالیه.
ممنون;)
رای ها خوب بود ولی نظرات نه:(
بارها گفته شده که این عنوان بی نظیر در ایران سکوی پرتاب و معرف صنعت گیم ایران به دنیا خواهد بود.
به امید یک گیم پلی لذت بخش(مهمترین رکن)!
کاش میشد یه جوری مثلا بازی رو برای live منتشر میکردن تا بیشتر شناخته بشه چون در اون سطح حتی توان رقابت هم خواهد داشت.
کسی نمیتونه انکار کنه گرشاسپ یه تحول تو صنعت بازی ایران نیست;)

ممنون;)
رای ها خوب بود ولی نظرات نه:(
رای رو کیا میدن؟ خوب معلومه همونایی که نظر میدن :biggrin1:
به نظرم کسانی که نظر دادن تو رای دادن اینکه این بازی ایرانی هست رو توجه کردن که تونسته 7.7 بیاره
ولی تو نظرات یه جورایی مشکلاتش رو بیان کردن :biggrin1: اتفاقا باید از اون نظرات برای بهتر کردن بازی های بعدی استفاده کرد ;)
البته من نظراتو ندیدم آخه سایتش فی.لت.ره ( منم که حال استفاده از ** شکن ندارم :biggrin1:)

بچه ها اینجا رو بخونید فروم یوبی سافته همه ازش تعریف کردن:
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/861108132/m/7831018658/p/1
یکیشون گفته بود:"این خیلی خوبه که بازی فقط بر روی PC عرضه میشه و این میتونه سونی رو به چالش در بیاره"
24.gif

یکی دیگه گفته بود:"من حتما Playable demo رو بازی میکنم ولی نسخه اصلی رو نخواهم خرید."
یا مثلا یکی دیگه:"اونا دارن روی یک بازی نقش آفرینی جدید کار میکنن که خیلی شبیه Demon's souls هست و فقط هم بر روی PC عرضه میشه"(منظورشون عصر پهلوانان بود
4.gif
)
بعضی ها هم گفته بودن :"من حتما بازی رو میخرم باید بازی زیبایی باشه" بدبخت فکر کرده بازی قراره بصورت جهانی عرضه بشه
4.gif
نمیدونسته فقط تو ایران منتشر میشه.
خیلی ها هم ازش تعریف کرده بودن این جمله هم واقعا منو به وجد آورد:"Iranian have good history, good King and Powerfull Country"

خیلی ها هم ازش تعریف کرده بودن این جمله هم واقعا منو به وجد آورد:"Iranian have good history, good King and Powerfull Country"
دم شما و اون نفر گرم !!!
به نظر من و با توجه به تریلر آخری باید بازی توپی دربیاد حتی ممکنه فرا تر از حد انتظار !

تاپیک پاکسازی شد و تعداد زیادی پست از دوستان پاک شد. شرمنده از دوستانی که حرفهای منطقی زدن ولی به خاطر پاک شدن پستهای اصلی مجبور شدم اونها رو هم پاک کنم.
فقط متآسفم برای دوستانی که طرز تفکرشون از یه بچه پیش دبستانی هم پایین تره ...
دوستانی که انقدر زیبا فکر میکنن و نظریه صادر میکنن , لطفآ اگه روزی یه نفر جیب مبارکشون رو زد و پولهاشون رو ورداشت , اونها هم برن جیب یکی دیگه رو بزنن تا جبران بشه. جیب کسی که هیچ تقصیری نداشته ولی با این طرز تفکر , مقصر محسوب میشه ...
از شما برای این لطفی که کردین واقعا ممنونم و واقعا برای خیلیا متاسف شدم......

به این دلیل که با دید یه بازی چند میلیون دلاری سال 2010 بهش نگاه میکنن. اونا طبیعتآ بازی رو با عنوانهایی مثل God of War , Dante`s Inferno , DarkSiders و ... مقایسه میکنن که هرکدوم 10 ها میلیون دلار روشون خرج شده و سازنده هاشون چندین و چند سال تجربه ساخت بازی رو پشت سر گذاشتن.
جالبه با این وجود امتیاز این تریلر از 69 تا رآی 7.7/10 هست که به نظرم برای همچین عنوانی اون هم در دوران GoW III و ... عالیه.
من این رو کاملا تایید میکنم تو مخله ny game که مجله امریکایی هست گفته بود این پرژه به نظرشون چندین ملیون دلار خرج برداشته و در حیرت بودن از طراحی هایی که دیده بودن باورشون نمیشده کار ایران باشه و گفته بودن نیومدن این بازیها روی کنسول ها باعث تعجب شده و این بازی با این حالت گیم پلی باعث به چالش کشیدن کنسولها میشه من از طریق 1دوستی که در طراهاشون دارم میدونم خیلی زیاد زحمت کشیدن دمشون گرم خون اریایی تو رگاشون میجوشه.

فقط یه چیزیو از یاد نبرید !!!
این گروهی که بازیو می سازه مثل یه کمپانی بزرگ مثل یوبی سافت نیست!
چند تا با استعداد ایرانی تو طراحیه یه بازی هستن که دارن یه حرکتی برای این صنعت تو ایران می کنند.
اونایی که میگن این بازی ارزشی نداره ,حتی پایه ساخت یه بازیو نمی دونند!اگه بلدین خودتون شجاعت ساخت یه بازیو نشون بدین!
من تا 60 پول نمیدم چون با سختی پول در میارم !ولی تا 10 رو حتما خواهم داد.
خیلی چیزا تو ایران باعث میشه ما شبیه سازندگان بزرگ نشیم !;)

من واقعا معذرت ميخوام به خاطر اون حرف هايي كه زدم بيشتر از روي عصبانيت بود و مسايلي ديگر
البته بايد اين رو در باب مسايلي كه پيش اومد بگم
واقعا براي بعضي ها متاسفم كه به جاي بحث كردن فقط ديگران رو بي شعور و بي منطق خطاب ميكنن در حالي كه از بحث چيزي نميدونن
البته من هم اگه جايي تند روي كردم واقعا معذرت ميخوام ولي من تا اين حد چيزي نگفتم كه همچين جواب هايي رو بشنوم
واقعا متاسفم
ولي اين مطلب هيچ ربطي به اون مطالب نداره
امروز رفتم و اخرين تريلر هاي پرينس 5 رو ديدم و يه جورايي تعجب كردم چطوره كه پرينس همچين تريپي پيدا كرده

نمي دونم يوبي از گرشاسپ برداشت كرده يا ....

البته من خودم به نظرم مياد يوبي كپي برداشته چون شواهد اين رو نشون ميده

البته اين كپي برداري يوبي نه تنها به اينجا ختم نميشه بلكه ميتونم به جرئت بگم پرينس 5 از خيلي از بازي هاي ديگه كپي كرده ديگه اون سبك پرينس رو نداره و دركل يك افتضاحه و اين ميتونه فرصت خوبي براي گرشاسپ باشه تا بازار جهاني هم بتركونه

امروز رفتم و اخرين تريلر هاي پرينس 5 رو ديدم و يه جورايي تعجب كردم چطوره كه پرينس همچين تريپي پيدا كرده

نمي دونم يوبي از گرشاسپ برداشت كرده يا ....

البته من خودم به نظرم مياد يوبي كپي برداشته چون شواهد اين رو نشون ميده

البته اين كپي برداري يوبي نه تنها به اينجا ختم نميشه بلكه ميتونم به جرئت بگم پرينس 5 از خيلي از بازي هاي ديگه كپي كرده ديگه اون سبك پرينس رو نداره و دركل يك افتضاحه و اين ميتونه فرصت خوبي براي گرشاسپ باشه تا بازار جهاني هم بتركونه

این صحبت شما به این تاپیک ربطی نداره;)
در ضمن هیچ کس پرنس با گرشاسپ مقایسه نمیکنه;)
واقعا فکر میکنی ubi از گرشاسپ کپی کرده:eek::laughing::confused:

این صحبت شما به این تاپیک ربطی نداره;)
در ضمن هیچ کس پرنس با گرشاسپ مقایسه نمیکنه;)
واقعا فکر میکنی ubi از گرشاسپ کپی کرده:eek::laughing::confused:

چرا كه نه ؟

البته منظورم از كپي بيشتر برداشت آزاده تا اينكه ازش مستقيما كپي كرده

اگه به تريلراي پرنس نگاهي بندازي اين موضوع رو كه پرينس ديگه اون پرينس قديم نيست رو متوجه ميشي

به اميد روزي كه ما هم بگيم اين بازي ساخت ماست و افتخار كنيم

نه اينكه تا تريلري ازش تو سايتي گذاشتن داد بزنيم به بازي ماهم تريلرشو گذاشتن اونجا

به اميد اون روز

من تا 5تومن ميخرم ... چه خبره 60 تومن خوده سازنده هاي بازي هم عمرا فكرش رو نميكردن كه كسي 60تومن حتي به مغزش برسه !

چه برسه به اينكه تو نظر سنجي بزاره ؟ واقعا اونايي كه گفتن تا 60 تومن بازي رو ميخرن بيان عين مرد خودشون رو معرفي كنن !

دوستان مشخص شده اين بازي كي مياد ؟

آخرین ویرایش:
چرا برام اینقدر عجیبه تا 40،30 تومنو یکی دو نفر رای دادن اما 60 تومنو 12 نفر تا الان رای دادن!!!!!!!!!! من که موندم چی فکر کردن و کردی دوستی که 60 تومنم گذاشتی تو نظر سنجی؟؟؟؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

سلام به همگی
برای بعضی از دوستان با این طرز فکر هاشون متاسفم
من حتما این بازی رو می خرم به نظر من خیلی هم عالی شده برای چند تا جوون تازه کار ساختن همچین بازی ای واقعا جای تحسین داره
بعضی از دوستان فقط به فکر گرافیکن طرز حرکات و شمشیر زدن و گرز زدنشو ادم نگاه میکنه حال میکنه
دمشون گرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or