شایعه کپ‌کام در حال کار بر روی بازسازی Resident Evil 4 است

WonderMahdi

کاربر سایت
طبق گزارش VGC، کپ‌کام دستور ساخت بازسازی Resident Evil 4 را برای عرضه در سال 2022 داده است.
RE4PC-2-1024x570-1.jpg

این بازی توسط استودیو M-Two ساخته میشود و از سال 2018 آماده توسعه این بازسازی شده‌اند. استودیو M-Two توسط اعضای سابق Platinum Games تاسیس شده است. همچنین همانند روند توسعه Resident Evil 3 Remake، استودیوهای زیر نظر کپ‌کام به M-Two کمک خواهند کرد. شینجی میکامی کارگردان نسخه‌ی اصلی بازی نیز از ساخت این بازسازی حمایت کرده ولی درخواست رهبری پروژه را رد کرده است و فقط در طول مدت ساخت مشاوره خواهد داد. M-Two به تازگی در ساخت Resident Evil 3 Remake نقش داشته است ولی تمرکز اصلی خود را برروی بازسازی قسمت چهارم قرار داده‌اند.
بازی Resident Evil 4 سال 2005 برای PlayStation 2 و GameCube عرضه شد، مدتی بعد نیز برای PC و نسل هفتم و هشتم کنسول‌های Xbox و PlayStation نیز به بازار آمد. در سال 2007 نیز این بازی برای...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
امیدوارم هر کاری میکنند لااقل Separate Ways و Assignment Ada رو حذف نکنند , البته از کپکام بعید نیست در قالب DLC براش پول بگیره از ملت
استاد اگر حتی نظارت کوچولو هم داشته باشه (در حد نظر دادن) بازم میشه امیدوار بود که یه چیز درست حسابی بسازن . اصلا هم نباید بازی بین نسلی باشه باید کاملا بر پایه نسل بعد ساخته شه (راجب بین نسلی نبودنش شایعه ای نشده؟ ) . دوست دارم ADA و LEON نسل بعدی رو با اون انجین خفن ببینم :D دوست دارم امیدوارم باشم

کپ کام اگه انصاف سرش میشد کد دورنیکا رور ریمیک میکرد.
ولی وقتی گول فروش خوب و موفقیت 4 رو خورده فکر کرده با ریمیکش هم هم همین اتفاقات خوب براش میفته.
ولی بعید میدونم چیزی در خورد نسخه اورجینالش بیرون بدن.

کپ کام اگه انصاف سرش میشد کد دورنیکا رور ریمیک میکرد.
ولی وقتی گول فروش خوب و موفقیت 4 رو خورده فکر کرده با ریمیکش هم هم همین اتفاقات خوب براش میفته.
ولی بعید میدونم چیزی در خورد نسخه اورجینالش بیرون بدن.
photo_2020-04-13_19-08-14.jpg

دوستانی که میگن این بازی نیازی به بازسازی نداره بهتره گرافیک و تکسچرها و مدلها رو با ضعیف ترین بازیه گرافیکی این نسل مقایسه کنن
واقعا عجیبه دوستان میگن این بازی همچیش عالیه و نیاز به ریمیک نداره
به جز گرافیک که احتمالا در نسل بعد صد برابر نسخه اورجینال میشه ( اچ دی آر ، ری تریسینگ ، تکسچرهای واقعی ، فور کا و ... ) ، گیمپلی میتونه خیلی روانتر و مدرنتر بشه
ایشالا حذفیاتم نداشته باشه و حتی طولانیترش هم ممکنه بکنن

• Like
Reactions: kamyy
نمیدونم شما رمیک نسخه سوم رو بازی کردی یا نه نسخه سوم بر خلاف چیزی که خیلیا تصور میکنن دو سه جا رسما فیلم هندی میشه فاز اخر باس فایت نمسیس هم دیگه اوج فیلم هندی بود قشنگ معلوم بود اعضای Platinum Game پشت قضیه بودن پس خیالت از این بابت راحت باشه فقط میمونه حذفیات , نسخه سوم متاسفانه قربانی خسیس بازی کپکام شد از اضافه کردن استدیو خارجی گرفته تا پروسه ساخت موازی قشنگ پیدا بود کپکام میخواست فقط از اسم بازی استفاده کنه و کیفیت براش در وحله دوم بوده حالا اینجا طبق چیزی که بالاتر گفته شده M-Two با یـ تیم بزرگ به صورت تمام و کمال از 2018 داره روش کار میکنه و خود میکامی هم که تو روند ساخت بازی دخیل بوده پس میشه امیدوار بود که حذفیاتی در کار نباشه

یـ چیز دیگه هم من بگم نسخه های کلاسیک به خاطر ثابت بودن دوربین و گرافیک نابود (به نسبت الان) خیلی کار ها و تغیرات باید روشون صورت میگرفت ولی نسخه چهار به غیر منسوخ شدن یک سری از المان هاش هنوز عنوان سرپایی محسوب میشه (به نسبت الان) و اون تیم سازنده هم دیگه مجبور نیست بیاد اون مدلی تغییرات ایجاد کنه یعنی لول دیزاین مدرن دارن طراحی های 3D محیط و دشمنها رو هم دارن فقط باید بیان اینا رو از نو بازسازی کنن بازم میگم اگه کپکام نخواد دوباره خسیس بازی در بیاره موفقیتش تا حدودی تضمین شدست
نه هنوز بازی نکردم اما از حذفیات و اون صحنه های دراماتیک خبر دارم.:D
اره کپکام قطعا به RE3 به چشم یه پروژه فرعی نگاه کرد و بازی قربانی پروژه های مهمتری مثل RE8 و RE4 شد. اگر اشتباه نکنم داسک یه جا گفته بود یکی از دلایلی که RE3 فقط ۴ ماه قبل از ریلیز معرفی شد این بود که می خواستند بخشی از هزینه ی تبلیغات رو برای RE8 که سال بعد میاد و مسلما به مارکتینگ خیلی بیشتری نیاز داره، نگه دارند.
در مورد ریمیک RE4 هم اره همونطور که گفتم با وجود میکامی و یه تیم بزرگتر میشه امیدوار بود. خود کپکام هم میفهمه این پروژه به مراتب جاه طلبانه تر از ریمیک های قبلی هست.
اما واقعا شک دارم اینها بیان یه ریمیک 1:1 با همون جزئیات و مراحل بسازند. اینها اگر بخوان یه بازی 15 ساعته رو عینا با اون گرافیک دیوانه کننده نسل بعد بسازند که هزینه اش سر به فلک میشه.:D
پس همه چیز مربوط به خسیس بازی کپکام نمیشه و متاسفانه کپکام شرکتی مثل مایکروسافت یا سونی نیست که بخواد 200 تا 300 میلیون در اختیار استودیو قرار بده و بگه هر کاری دوست داشتید بکنید و یه بازی کامل و جامع بسازید.
اینها احتمالا متناسب با بودجه ای که دارند یه چیزی در خور بازی اورجینال بسازند. یعنی امیدوارم. اما بازی مسلما دچار تغییراتی میشه. مخصوصا قلعه که طولانی ترین قسمت بازی هست و بنظرم از لحاظ لول دیزاین به مراتب کوتاه تر بشه و بعضی از قسمت ها که با استاندار های امروزی با عقل جور در نمیاد حذف بشه. مثل مجسمه سالازار چون خود کپکام هم میفهمه واقعا خنده داره لیون بخواد توی سال 2022 با اون گرافیک واقع گرایانه از دست مجسمه به اون بزرگی فرار کنه. :)) هر چند قبول دارم این هم بخشی از اون charm بازی اورجینال بود و باعث جذابترین شدنش میشد.

• Like
Reactions: kamyy
دوستانی که میگن این بازی نیازی به بازسازی نداره بهتره گرافیک و تکسچرها و مدلها رو با ضعیف ترین بازیه گرافیکی این نسل مقایسه کنن
واقعا عجیبه دوستان میگن این بازی همچیش عالیه و نیاز به ریمیک نداره
به جز گرافیک که احتمالا در نسل بعد صد برابر نسخه اورجینال میشه ( اچ دی آر ، ری تریسینگ ، تکسچرهای واقعی ، فور کا و ... ) ، گیمپلی میتونه خیلی روانتر و مدرنتر بشه
ایشالا حذفیاتم نداشته باشه و حتی طولانیترش هم ممکنه بکنن
خوب این منطق به نظرم جالب نیست
با این منطق میشه گفت چرا GOW 123 ریمیک نشن؟
چرا فلان ریمیک نشه و الی آخر قرار نیست هر بازی ریمیک بشه حتما !
در حال حاظر سه نسخه از سری هستن که کاملا بدرد ریمیک کردن میخورن نسخه 0 و 1 و Code: Veronica این که کپ کام اومده نسخه ای از سری که میشه گفت هیچ نیازی به ریمیک شدن نداره رو ریمیک میکنه یعنی پول چاپی بیشتر و با توجه به استفاده از انجین جدیدش یعنی نابود کردن کل بازی و ساخت یه بازی جدید و به اسم RE4 فروختنش !
وقتی قرار از انجین جدید کپ کام استفاده بشه یعنی صرفا اسم بازی RE4 ولا از نظر شباهت بعید میدونم اصلا شباهتی به RE4 داشته باشه!
حذفیات اینارو کاری نداریم که راحت نصف بازی به نظرم حذف خواهد شد مگه بخوان معجزه کنن و اون حجم از دشمن تنوع رو عینا تکرار کنن که احتمالش 5 درصد هم نیست اینا عرضه نداشتن RE2 و 3 رو کامل ریمیک کنن حالا RE4 که به تنهایی بیش از 3 نسخه اول تنوع داره رو میتونن کامل ریمیک کنن ؟
اگر میومدن مثل Shadow of the Colossus ریمیک میکردن فکر نکنم هیچ کس مخالفتی داشت ولی ریمیک فعلی بدون شک تر زدن به RE4 واقعی و سو استفاده از نام بازی هستش و وقتی بازی منتشر شه مشخص میشه این قضیه

علی کدورونیکا نسبت به زمان خودش فروشش چجوری بود؟
روی دریم کست 1.14 میلیون نسخه فروخت که نسبت به عناوین قبلی ضعیف بوده ولی نسبت به بازی های دیگه دریم کست خوب بود. روی PS2 هم 1.4 میلیون نسخه فروخت.
در کل CV بیشتر نقدهایی که بهش وارد شد به گیم پلی و گرافیک تاریخ مصرف گذشته-ش و یه سری ایرادات توی طراحیش بوده ولی به طور کلی، به نظرم ریمیکش میتونه تبدیل به یه عنوان با اتمسفر قوی تبدیل بشه چون توی این بازی باز هم یه عمارت تو در تو داریم که جون میده برای ترس:D

آخرین ویرایش:
در رابطه با رزیدنت اویل ۴ ، همین چند ماه پیش بلافاصله بعد از اینکه اویل ٢ ریمیک رو تموم کردم، "برای اولین بار" بازی رو رفتم. یعنی شما توجه کنید از اون گیم پلی به اصطلاح مدرن ریمیک سویچ کرده بودم روی رزیدنت ۴ . در وهله ی اول کنترل کارکتر اونقدر نچسب و بد بود که احساس میکردم دارم مهره ی شطرنج رو تکون میدم! مخصوصا وقتی که موقع شلیک نمیشد حرکت کرد! اما جالب اینکه بعد از چند ساعت بازی همین گیم پلی که تو نگاه اول فکر میکردم چطور میتونم با همچین چیز بدقلقی میشه بازی رو تموم کرد ، اونقدر با اجزای دیگه ی بازی مثل طراحی مراحل و دشمن ها مچ شد که واقعا حتی فکر اینکه کاش گیم پلی راحت روون بازی های امروزی بخواد جایگزینش بشه رو هم نداشتم.
حالا چیزی که هست اینه که کپکام حتی اگه کل نیروهای انسانی رو بسیج کنه تا بهترین رزیدنت ۴ رو بسازن غیر ممکنه مگر اینکه دستگاهی بسازه تا ذهن ادم ها رو از نسخه ی اصلی پاک کنه اونموقع شاید این تلاشش کارساز باشه! در نتیجه هر تلاشی غیر از این برای ساخت رزیدنت ۴ که بتونه یک نسخه ی بهتر از این بازی دربیاره بیهوده است. اما ریمیک ۴ دو تا مزیت بزرگ داره برای کپکام. یک اینکه بهر صورت که بازی ساخته بشه طیف عظیمی از طرفدارهای نسخه ۴ قطعا بازی رو تجربه میکنن و از طرفی طرفدارهای جدید کپکام که حالا با ریمیک بیشتر با اویل ها اشنا شدن هم میرن سمت این نسخه که نتیجتا کپکام از انتشار این نسخه سود خوبی میبره. البته ناگفته نماند شخصا وقتی به ریمیک ۴ فکر میکنم میبینم واقعیتش بدم هم نمیاد از یک زاویه ی دیگه دوباره وارد دنیای بازی بشم ولی قطعا چیزی که مشخصه اینه که برای طرفدارهای اصلی نسخه ی ریمیک نمیتونه تجربه ی بهتری رو ارائه بده.

اگر میومدن مثل Shadow of the Colossus ریمیک میکردن فکر نکنم هیچ کس مخالفتی داشت ولی ریمیک فعلی بدون شک تر زدن به RE4 واقعی و سو استفاده از نام بازی هستش و وقتی بازی منتشر شه مشخص میشه این قضیه
به عنوان کسی که کلا با ریمیک کردن بازی مخالفم و یا اینکه بنظرم کپکام باید حداقل تیم داخلی و اصلیش رو برای این پروژه انتخاب میکرد بنظرم بزارید حداقل یه تریلر از بازی بیاد بعد قضاوت کنید.:D چون هنوز هیچ شواهد یا اطلاعاتی در دسترس نیست که نشود بده قراره بازی رو در حد RE3 سلاخی کنند.
اره ریمیک قطعا نمیتونه موفقیت نسخه اورجینال رو تکرار کنه، چون بازی اورجینال در زمان خودش یه بازی انقلابی و تکرار نشدنی بود. اما اگر همین ریمیک بیاد و بتونه مثل ریمیک RE2 متای بالای 90 بگیره و نامزد گوتی بشه، فکر نکنم کسی اعتراض کنه. اکثر فن هایی هم که امروز اعتراض میکنند همون day1 بازی رو میخورند.:D
اینکه از همین الان بدون هیچ اطلاعات یا فوتیجی بگیم بازی اشغاله محضه بنظرم یکم زیاده رویه.

• Like
Reactions: dark souls
خوب این منطق به نظرم جالب نیست
با این منطق میشه گفت چرا GOW 123 ریمیک نشن؟
چرا فلان ریمیک نشه و الی آخر قرار نیست هر بازی ریمیک بشه حتما !
در حال حاظر سه نسخه از سری هستن که کاملا بدرد ریمیک کردن میخورن نسخه 0 و 1 و Code: Veronica این که کپ کام اومده نسخه ای از سری که میشه گفت هیچ نیازی به ریمیک شدن نداره رو ریمیک میکنه یعنی پول چاپی بیشتر و با توجه به استفاده از انجین جدیدش یعنی نابود کردن کل بازی و ساخت یه بازی جدید و به اسم RE4 فروختنش !
وقتی قرار از انجین جدید کپ کام استفاده بشه یعنی صرفا اسم بازی RE4 ولا از نظر شباهت بعید میدونم اصلا شباهتی به RE4 داشته باشه!
حذفیات اینارو کاری نداریم که راحت نصف بازی به نظرم حذف خواهد شد مگه بخوان معجزه کنن و اون حجم از دشمن تنوع رو عینا تکرار کنن که احتمالش 5 درصد هم نیست اینا عرضه نداشتن RE2 و 3 رو کامل ریمیک کنن حالا RE4 که به تنهایی بیش از 3 نسخه اول تنوع داره رو میتونن کامل ریمیک کنن ؟
البته نظر هر شخصی قابل احترامه من خودم از ریمیک گاد اف وار ۱ و ۲ استقبال میکنم
بازیهای خاطره انگیز زیادی هست که در صورت بازسازیشون خیلی از گیمرها خوشحال میشن
اویل ۴ یکی از ارزشمندترین بازیهای همه ی دوران هست که همیشه رویایه ریمیک شدنش رو داشتم و حتی تصورش با گرافیک نسل بعد برام هیجان انگیزه و البته خودم از اینکه بازی حذفیات داشته باشه نگران بودم تا امروز که اطلاعاتی از بازی خوندم و خیالم راحت شد که کپکام این بازی رو کاملا جدی گرفته و در بازسازیش سنگ تموم میذاره پیش تولید بازی از دو سال قبل شروع شده ولی تا دوسال و نیم دیگه قرار نیست از اویل ۴ رو نمایی بشه
در مورد بازسازی نسخه های دیگه ی سری که کفتید هم موافقم چون هر چی از اویل برسه استقبال میکنم
و ریمیک اویل ۲ بنظرم عالی بود ولی اویل ۳ حذفیات داشت ولی باز هم امتیازش بالای ۸۱ شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or