شایعه کپ‌کام در حال کار بر روی بازسازی Resident Evil 4 است

WonderMahdi

کاربر سایت
طبق گزارش VGC، کپ‌کام دستور ساخت بازسازی Resident Evil 4 را برای عرضه در سال 2022 داده است.
RE4PC-2-1024x570-1.jpg

این بازی توسط استودیو M-Two ساخته میشود و از سال 2018 آماده توسعه این بازسازی شده‌اند. استودیو M-Two توسط اعضای سابق Platinum Games تاسیس شده است. همچنین همانند روند توسعه Resident Evil 3 Remake، استودیوهای زیر نظر کپ‌کام به M-Two کمک خواهند کرد. شینجی میکامی کارگردان نسخه‌ی اصلی بازی نیز از ساخت این بازسازی حمایت کرده ولی درخواست رهبری پروژه را رد کرده است و فقط در طول مدت ساخت مشاوره خواهد داد. M-Two به تازگی در ساخت Resident Evil 3 Remake نقش داشته است ولی تمرکز اصلی خود را برروی بازسازی قسمت چهارم قرار داده‌اند.
بازی Resident Evil 4 سال 2005 برای PlayStation 2 و GameCube عرضه شد، مدتی بعد نیز برای PC و نسل هفتم و هشتم کنسول‌های Xbox و PlayStation نیز به بازار آمد. در سال 2007 نیز این بازی برای...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
خودتونو واسه بدترینا آماده کنید...مخصوصا که به احتمال زیاد دوباره با همون RE Engine بازی رو ریمیک میکنن و اتمسفر بازی و قیافه‌ی دشمنا کاملا تغییر میکنه نسبت به ورژن اصلی.
ولی اگه بخواهیم به نیمه پر لیوان نگاه کنیم، بهتره برگردیم به اواخر نسل قبل و اوایل همین نسل که تقریبا نه امیدی به رزیدنت بود و نه سایلنت هیل و کلا سبک ترس و بقا بدترین روزاشو داشت میگذروند ولی الان برای هر دو سری شایعه‌های هیجان‌انگیزی داره منتشر میشه...فقط امیدوارم یکمی دوزِ نوآوری هم توی بازیهای این سبک بالا ببرن، فقط ریمیک و تقلید از گذشته اصلا خوب نیست. صد در صد الان واسه RE8 بیشتر از هر ریمیک و ریمستری هایپم چون اگه داغونم از آب دربیاد، طبق شایعه‌ها معلومه میخواد تجربه‌ی جدیدی ارائه بده.

این ها اگه می خواستن برن سراغ ورونیکا، نمی تونستن یه بازی عامه پسند بسازن! ایول 4 اکشنش می چربه به هارور، عنوان پرفروشی میشه براشون، حداقل من خوشحالم! از اینکه قرار نیست کد ورونیکا رو اکشن ببینم!!

• Like
Reactions: Cait Sith
حالا خدا میدونه سر باس فایت ها و پازل ها چه گندی میخوان بزنن

RE4 به غیر از اون پازل جورچین قسمت اشلی پازل دیگه ای مثل سری کلاسیک نداره. پس در این مورد خیلی نگرانی وجود نداره :D
اما در مورد باس فایت ها اره براحتی میشه حدس زد بعضی از باس ها به کل حذف یا دچار تغییرات بزرگی میشن.
اصلا تصورش هم نمیتونم بکنم چطور میخوان این باس فایت رو توی RE Engine بازسازی کنند وقتی که یه کرم یا عنکبوت عظیم جثه رو به بهانه رئالیسم حذف میکنند. :))
rr4sala.jpg

من الان متوجه یه چیز شدم.
اگر اون شایعات در مورد RE8 درست باشه و لوکیشن های اصلی بازی یه دهکده و قلعه باشن و طبق برنامه ریزی ها 2021 منتشر بشه و از طرفی RE4 هم سال بعدش منتشر بشه، این یعنی اینکه کپکام میخواد دو تا بازی رو به فاصله یک سال پشت سر هم با یه تم و ستینگ مشابه منتشر کنه :))=))
من نمیدونم کپکام پیش خودش چه فکری میکنه. مگر اینکه یکی از این دو تا بازی توی لول دیزاین دچار تغییرات گسترده ای بشه که مسلما اون بازی RE4 نیست :D

• Like
Reactions: g4mer
کسایی که میگن RE4 منسوخ و تاریخ گذشته هست لطف کنن بیان توضیح بدن منظورشون چیه و چه بخش هایی از بازی می‌تونه از اینی که هست بهتر باشه، تا ریمیک شدن بازی رو توجیه کنه.
این که بازی شاهکار بود هیچ شکی توش نیست ولی برای استاندارد های الان یه مقدار قدیمی شده یه سری المنتاش و میشه بهترش کنن
۱. وقتی aim میگرفتی نمیتونستی حرکت کنی که البته گیم پلی بر پایه همین بود و باید یه دست اساسی بکشن روش
۲. qte با این که زمان خودش خیلی سر و صدا کرد الان دیگه منسوخ شده و باید به حال صحنه هایی مثل لیزر و کراسر یه فکر اساسی بکنن.
۳. قسمت های اشلی واقعا رو مخ و غیر استاندارد بودن اونم نیاز به تغییر داره

اگه فکر می کنیدevil4 هیچ تغیری نخواهد کرد.کور خوندین تغییر می کنه خوبن تغیر می کنه.به قیافه خودتون تو آینه یه نگا بندازین.ریش در آوردین،دور چشمتون گود رفته،موهتان تغییر کرده،کچل شدین،زن گرفتین،یا شوهرتون دادن.- خلاصه پیر شدین لعنتی ها-.تغییر اجتناب‌ناپذیره.

این که بازی شاهکار بود هیچ شکی توش نیست ولی برای استاندارد های الان یه مقدار قدیمی شده یه سری المنتاش و میشه بهترش کنن
۱. وقتی aim میگرفتی نمیتونستی حرکت کنی که البته گیم پلی بر پایه همین بود و باید یه دست اساسی بکشن روش
۲. qte با این که زمان خودش خیلی سر و صدا کرد الان دیگه منسوخ شده و باید به حال صحنه هایی مثل لیزر و کراسر یه فکر اساسی بکنن.
این مسئله aim گرفتن در حال حرکت یکی از انتقادای بزرگی بود که به نسخه ۶ وارد بود که لیون aim می‌گرفت بعد میدویید و لیز میخورد و ... :)) به نظرم چیزی نیست که خیلی بگیم از مد افتادس.
آقا من توی این مسئله qte یکم مشکل دارم که چرا منسوخ شدست(فقط منظورم شما نیستی، زیاد شنیدم) مثلا به هرحال هیچکس تو کات‌سین توانایی کنترل کردن و ... رو نداره و این qte خودش یک چالشی هم تو کات‌سین اضافه میکنه. مثلا واقعا اون سکانس چاقو بازی با کرازر رو نمیتونم بدون qte تصور کنم( مگه اینکه مثلا شمشیربازی توی آنچارتد ۴ درش بیارن)
قسمت‌های اشلی رو ولی به شدت قبول دارم که کلا باید یه هوش مصنوعی درست حسابی براش درست کنن. هنوز اون فریادای لیون لیونش تو مخمه.
به نظر من رزیدنت ایول ۴ مثل اثر پروانه‌ای میمونه، تغییر در هر تیکش روی جاهای دیگه تاثیر میزاره و توازن رو به هم میزنه

resident evil 4 یک بازی ps2 یا gamecube نیست
این بازی زمانی که اومد به راحتی یک نسل از بازی های زمان خودش جلوتر بود و همین الانش هم شاهکاره و قدیمی نشده
این بازی اصلا به بازسازی نیاز نداره و تازه با گندی که کپکام به ریمیک resident evil 3 زد کسی هم دلش نمیخواد ریمیک resident evil 4 ساخته بشه
code veronica باید ریمیک بشه چون اگه تغییرات هم زیاد باشه خیلی ها استقبال میکنن چون code veronica زمانی که اومد خیلی کلیشه ای شده بود و مردم صداشون درامده بود که به همین دلیل resident evil 4 از نظر گیم پلی خیلی تغییرات داشت
(البته هنوز از نظر من res 1,2,3 > res 4,5,6)

این شرکت دیگه ایده بازی ساختن نداره هنوز از مال میکامی بالا میره :))
اویل 4 هم بسازن از الان مشخصه میخوان چند تا باسش رو حذف کنن و کلا نابودش کنن
اینا ایول 2 رو ریمیک کردن از فروشش گرخیدن گفتن همه رو ریمیک میکنیم این وسط هم چندتا عنوان مثل شماره اصلی یا رولوشن منتشر میکنیم میشیم COD و هر سال يه رزیدنت میدیم دست خق الله :))
اینا با ایول 6 به بن بست خوردن شانسشون کوجیما راه جدید رو بهشون نشون داد (با pt)
بعد هم که دیدن ملت تشنه ریمیک رزیدنت هستن گفتن چاه نفت جدید پیدا شد بذار بتیغیم :))

فکر میکنم شما فقط re4 بازی میکنید دوست عزیز بازی کهنه شده تنها بازی از اون د.ران که هنوز مثل بازی های مدرنه MGS 3 هستش
متن خبر فکر کنم مشکل داره بازی فکر کنم اول روی gamecube عرضه شده بود
مطمئنید؟

بعد از ریمیک اویل ۳ الان نگرانی اصلی فقط حذف بعضی محتویات بازی هست
متاسفانه کاری از دستمون بر نمیاد که اگر کپکام بخواد یه بازیه نصفه و نیمه مثل evil3 بده بیرون و یا از evil3 بخواد درس بگیره و سنگ تموم بذاره بره evil4 و تمام بازی رو بدون حذفیات بازسازی بکنه مثل کاری که با evil2 کرد
در کل درسته اویل ۳ پایین تر از انتظاراتمون بود ولی دوستان یادشون رفته کپکام همون شرکتی بود که اویل دو رو سال ۲۰۱۹ عرضه کرد

۱.خب خودت داری میگی، کل گیم پلی بازی بر پایه همین قضیه بنا شده، یعنی شما به هیچ وجه احساس نمیکنی که محدودیت داری نسبت به دشمن ها. اینکه یه قابلیتی توی نسخه های قبلی نبوده دلیل بر منسوخ بودن گیم پلی نیست، طبق این فرض بخوایم پیش بریم گیم پلی GoW 2018 هم کاملا تاریخ گذشته هست چون یه قابلیت ساده Jump نداره.

۲. تعداد QTE های بازی کاملا معقول هست و اگه بخوایم اینطوری فکر کنیم، RE6 خیلی بیشتر به ریمیک احتیاج داره تا RE4.

۳.از چه نظر نظر غیر استاندارده؟ تا اونجایی که یادمه توی اکثر لوکیشن هایی که درگیری هست، میشه اشلی رو پنهان کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or