طبق گزارش VGC، کپکام دستور ساخت بازسازی Resident Evil 4 را برای عرضه در سال 2022 داده است.
![]()
این بازی توسط استودیو M-Two ساخته میشود و از سال 2018 آماده توسعه این بازسازی شدهاند. استودیو M-Two توسط اعضای سابق Platinum Games تاسیس شده است. همچنین همانند روند توسعه Resident Evil 3 Remake، استودیوهای زیر نظر کپکام به M-Two کمک خواهند کرد. شینجی میکامی کارگردان نسخهی اصلی بازی نیز از ساخت این بازسازی حمایت کرده ولی درخواست رهبری پروژه را رد کرده است و فقط در طول مدت ساخت مشاوره خواهد داد. M-Two به تازگی در ساخت Resident Evil 3 Remake نقش داشته است ولی تمرکز اصلی خود را برروی بازسازی قسمت چهارم قرار دادهاند.
بازی Resident Evil 4 سال 2005 برای PlayStation 2 و GameCube عرضه شد، مدتی بعد نیز برای PC و نسل هفتم و هشتم کنسولهای Xbox و PlayStation نیز به بازار آمد. در سال 2007 نیز این بازی برای...
Continue reading...
آخرین ویرایش:

نسخه ۶ من همون یه ساعت اولش بیشتر نتونستم برم اینقدر افتضاح بود من چی کار به ۶ دارم؟
) من میگم چرا که نه. هرچند با این روند ریمیک 2 و 3 بعیده ریمیک 4 شبیه به این شکلی که میگم باشه... ولی در کل من فکر میکنم یکم داریم سخت میگیریم قضیه رو، اگه مخالف ریمیک کردنش هستید که خب در بهترین حالت یه بازی فوقالعاده میاد و نظرتون عوض میشه. در بدترین حالت هم اگه باب میلتون در نیومد، همونطور که الان دارید میگید میشینید نسخه کلاسیک رو بازی میکنید و حالشو میبرید.