شایعه کپ‌کام در حال کار بر روی بازسازی Resident Evil 4 است

WonderMahdi

کاربر سایت
طبق گزارش VGC، کپ‌کام دستور ساخت بازسازی Resident Evil 4 را برای عرضه در سال 2022 داده است.
RE4PC-2-1024x570-1.jpg

این بازی توسط استودیو M-Two ساخته میشود و از سال 2018 آماده توسعه این بازسازی شده‌اند. استودیو M-Two توسط اعضای سابق Platinum Games تاسیس شده است. همچنین همانند روند توسعه Resident Evil 3 Remake، استودیوهای زیر نظر کپ‌کام به M-Two کمک خواهند کرد. شینجی میکامی کارگردان نسخه‌ی اصلی بازی نیز از ساخت این بازسازی حمایت کرده ولی درخواست رهبری پروژه را رد کرده است و فقط در طول مدت ساخت مشاوره خواهد داد. M-Two به تازگی در ساخت Resident Evil 3 Remake نقش داشته است ولی تمرکز اصلی خود را برروی بازسازی قسمت چهارم قرار داده‌اند.
بازی Resident Evil 4 سال 2005 برای PlayStation 2 و GameCube عرضه شد، مدتی بعد نیز برای PC و نسل هفتم و هشتم کنسول‌های Xbox و PlayStation نیز به بازار آمد. در سال 2007 نیز این بازی برای...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
من واقعا درک نمی‌کنم این همه علاقه به ریمستر و آنلاین گیمینگ، بابا به پیر به پیغمبر ریسک کنن بازی جدید بدن خیلی بهتره، این نسل چقدر نسل مزخرفی بود، ی نگاه به نسل هفت بندازید ببینید چقدر بازی های خوبی و عالی داشتیم از اول نسل بگیر تا آخرش، چقدر نوآوری، پر از عناوینی که هر کدوم استاندارد تعریف میکردن ، کنسول هایی که شونه به شونه هم پیش میرفتن(منظورم فروش برابر ps3 و x360)
فقط به چندتاش اشاره میکنم:
راک استار -- نسل هفت: gtaIV - gtaV - maxpayne3 - reddead - midnightclub - LANoire نسل هشت: reddead 2
ناتی داگ -- نسل هفت : uncharted 1 2 3 - TLOF نسل هشت: TLOF دو که معلوم نیست به خاطر ps5 چه نقشه ای براش دارن!!!
و ....
تقریبا از تمامی عناوین معروف و ریشه‌ای یه نسخه جدید داشتیم در کنارش کلی ip جدید با ایده‌های نو که بخوام بگم تا صبح طول میکشه! نمیدونم شایدم به خاطر همینه که هم نسل‌های ما دیگه حوصله بازی ندارن، در واقع ما بی‌حوصله نشدیم بازی‌ها خوب و سرشار از نوآوری وجود ندارن!
واقعا وسوسه شدم که برم x360 ps3 بگیرم دوباره، خلاصه چه دورانی بود!

من واقعا درک نمی‌کنم این همه علاقه به ریمستر و آنلاین گیمینگ، بابا به پیر به پیغمبر ریسک کنن بازی جدید بدن خیلی بهتره، این نسل چقدر نسل مزخرفی بود، ی نگاه به نسل هفت بندازید ببینید چقدر بازی های خوبی و عالی داشتیم از اول نسل بگیر تا آخرش، چقدر نوآوری، پر از عناوینی که هر کدوم استاندارد تعریف میکردن ، کنسول هایی که شونه به شونه هم پیش میرفتن(منظورم فروش برابر ps3 و x360)
فقط به چندتاش اشاره میکنم:
همون نسل قبل هم نسبت به نسل قبل ترش کلی افت کرده بود تو همه مواردی که اشاره کردی.
هزینه ساخت بازی و کیفیتی که باید داشته باشه یعنی همون سطح استاندارد بازی ها خیلی بالا رفته.
برای همین سطح ریسک پذیری کمپانی ها خیلی کم شده.
بابا ناتی داگ بدبخت چندسال داره روی Tlou کار میکنه، یا همین CDPR و سایبرپانک، اون هم با منابعی که اینها دارن.
واقعا بازی سازی تو سطح این بازیها یک کار نشدنی داره تبدیل میشه، خدا به داد نسل بعد برسه.

حالا باز دم کپکام گرم که داره کلا ریمیک میکنه، 3-2 سال اول این نسل فاجعه بود، چپ و راست میرفتی ریمستر پشت به پشت.

شاید کمی اف تاپیک باشه، اما با توجه توییت های داسک و منبع خبر، فکر کنم قضیه میکامی فقط دعوت ساده نبوده و میکامی واقعا میخواسته از تانگو جدا بشه و همراه مینامی M-Two رو تاسیس کنه تا بتونه دوباره روی سری کار کنه.
اما بعد از خروج ایکومی ناکامورا از استودیو و مشکلاتی که برای گوست وایر پیش میاد تصمیم میگیره موقتا توی تانگو بمونه و خودش گوست وایر رو کارگردانی کنه. احتمالا بعد از تموم شدن پروژه گوست وایر هم از استودیو جدا و به M-Two ملحق میشه. در غیر این صورت نمیدونم چرا هنوز اسم شرکت M-Two هست.
در هر صورت علاقه میکامی به RE بر کسی پوشیده نیست و فکر کنم تو یه مصاحبه قبل از انتشار RE7 هم هر چند به شوخی گفته بود دوست داره نسخه بعدی رو کارگردانی کنه.
اگر کپکام تصمیم بگیره در اینده دوباره RE1 رو ریمیک کنه میتونه رهبری پروژه رو به دست میکامی بده. این یعنی اینکه میکامی میتونه برای بار سوم RE1 رو کارگردانی کنه. :))
البته مسلما همچین اتفاقی نمیافته و میکامی همچین پیشنهادی رو قبول نمیکنه، اما خب اگر قبول کنه واقعا جالب میشه و فکر کنم اتفاق کم سابقه ای برای یه کارگردان باشه.

بنظرم همش به بودجه و تصمیم کپکام بستگی داره که ریمیک 4 طولانی دربیاد ولی در کل واقعا افسوس که اویل 3 اینقدر کوتاه بود حق این بازی این نبود تهیه کننده های re3 ریمیک خیلی نامردی کردن پتانسیل شهر راکون سیتی خیلی بیشتر از اینا بود حالا دوباره باید برگردیم توی روستاهای پر از مرغ هی تخم مرغ ورداریم بخوریم:D. این پیتر فابیانو ح*ال چکاره می کرده اون وسط...

راستی این دموی بتا نسخه RE4 گیم کیوب عجب اتمسفری داره نمیدونم چرا منو یاد الن ویک انداخته فقط یه نگاه به طراحی هنری گوتیک بازی بکنید در یک کلام بی نظیره...

:-"

آخرین ویرایش:
4 رو اگر کنترلش رو مثل ریمیک 2 و 3 کنن و گرافیکش رو با RE Engine به روز کنن، میشه Remake:D واقعا منم دلیلی نمیبینم واسه ریمیک شدن این بازی. گیم پلیش جا نداره بهتر بشه واقعا:D
تنها راهی که کپکام داره اینه که کلا همه چیز بازیو بریزه به هم و کل بازی بره تو یه عمارت تو در و پر از معما و اشباح ! بعد نتیجش چی‌ می شه ؟ نتیجه میشه همونطور که سر ریمیک re 3 رفت رو مخ ما فن های کلاسیک ، از اینطرف هم‌ میره رو مخ فن های re 4 که ویروس فن ازاریش کامل بشه :D همون re 3.5 رو بدن بیرون بخندیم:D

• Sad
Reactions: kamyy
راستی این دموی بتا نسخه RE4 گیم کیوب عجب اتمسفری داره نمیدونم چرا منو یاد الن ویک انداخته فقط یه نگاه به طراحی هنری گوتیک بازی بکنید در یک کلام بی نظیره...

:-"

طبق شایعه ها دارند این ایده رو توی RE8 پیاده میکنند.
اره طرز کشتن اون هوک من(استفاده از نور برای ضعیف کردن دشمن ها) خیلی شبیه الن ویک هست. این دمو مربوط به سال 2003 هست، خیلی قبلتر از اینکه الن ویک وجود داشته باشه.

• Like
تنها راهی که کپکام داره اینه که کلا همه چیز بازیو بریزه به هم و کل بازی بره تو یه عمارت تو در و پر از معما و اشباح ! بعد نتیجش چی‌ می شه ؟ نتیجه میشه همونطور که سر ریمیک re 3 رفت رو مخ ما فن های کلاسیک ، از اینطرف هم‌ میره رو مخ فن های re 4 که ویروس فن ازاریش کامل بشه :D همون re 3.5 رو بدن بیرون بخندیم:D
RE8 رو برای همین دارن میسازن:D
البته اینو در نظر بگیر که میکامی خودش ایده ریمیک رو داده و تا حدودی هم نظارت داره روی ریمیک 4. وقتی هم که بیاد، 4 سال در دست ساخت بوده. من که انتظاراتمو نمیبرم بالا ولی بعید میدونم کپکام سر این یکی بخواد کوتاهی کنه چون یه جورایی نگاه ملت به شدت متوجهشون هست.

RE8 رو برای همین دارن میسازن:D
البته اینو در نظر بگیر که میکامی خودش ایده ریمیک رو داده و تا حدودی هم نظارت داره روی ریمیک 4. وقتی هم که بیاد، 4 سال در دست ساخت بوده. من که انتظاراتمو نمیبرم بالا ولی بعید میدونم کپکام سر این یکی بخواد کوتاهی کنه چون یه جورایی نگاه ملت به شدت متوجهشون هست.
re 8 که سلطانه :D

• Love
امیدوارم در حد همین شایعه بمونه ، اگرچه برای من بیشر لطیفه ای بی مزه بود ..
این دفعه از اسم آقای میکامی هم داره به عنوان تبلیغات استفاده میشه ! کسی که ایشون و بشناسه میدونه آدم یک بام و دو هوا نیست .
فعلا که اسمش خوب داره جواب میده ولی امیدوارم روزی نرسه که با شنیدن اسم رزیدنت اویل خاطرات تلخ یادآوری بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or