شایعه کپ‌کام در حال کار بر روی بازسازی Resident Evil 4 است

WonderMahdi

کاربر سایت
طبق گزارش VGC، کپ‌کام دستور ساخت بازسازی Resident Evil 4 را برای عرضه در سال 2022 داده است.
RE4PC-2-1024x570-1.jpg

این بازی توسط استودیو M-Two ساخته میشود و از سال 2018 آماده توسعه این بازسازی شده‌اند. استودیو M-Two توسط اعضای سابق Platinum Games تاسیس شده است. همچنین همانند روند توسعه Resident Evil 3 Remake، استودیوهای زیر نظر کپ‌کام به M-Two کمک خواهند کرد. شینجی میکامی کارگردان نسخه‌ی اصلی بازی نیز از ساخت این بازسازی حمایت کرده ولی درخواست رهبری پروژه را رد کرده است و فقط در طول مدت ساخت مشاوره خواهد داد. M-Two به تازگی در ساخت Resident Evil 3 Remake نقش داشته است ولی تمرکز اصلی خود را برروی بازسازی قسمت چهارم قرار داده‌اند.
بازی Resident Evil 4 سال 2005 برای PlayStation 2 و GameCube عرضه شد، مدتی بعد نیز برای PC و نسل هفتم و هشتم کنسول‌های Xbox و PlayStation نیز به بازار آمد. در سال 2007 نیز این بازی برای...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
امروز صبح متوجه شدم که "پاول حداد" صداپیشه لیان توی رزیدنت ایول 2 در سن 57 سالگی فوت کرده. واقعا دلم گرفت. =((
شاید بیشتر از 20 بار این بازیو تموم کردم، همیشه هم از شنیدن صدای لیان لذت میبردم. خدا رحمت کنه چنین مرد خوب و خوش صدا و سیمایی رو !

شماره چهار یادم نیست خیلی .... محیطش جهان باز بود و گسترده ؟؟ یا لوکیشن به لوکیشن جلو می رفتیم و نمی شد به قبل برگشت ؟!!
فقط یک روستا خاطرم هست

شماره چهار یادم نیست خیلی .... محیطش جهان باز بود و گسترده ؟؟ یا لوکیشن به لوکیشن جلو می رفتیم و نمی شد به قبل برگشت ؟!!
فقط یک روستا خاطرم هست
نه جهان باز نیست و یه بازی کاملاً خطی و رو به جلو هست.با این حال بازی خیلی بزرگیه و سه تا لوکیشن اصلی داره، یه روستا، یه قلعه و یه جزیره که هر کدوم استیج ها و لوکیشن های مختلفی دارند و به چپتر های مختلف تقسیم شدند. البته بعضی از لوکیشن ها در طول بازی بیشتر از یه بار میبینید اما این هم در راستای همون خطی بودن بازی هست و اصلاً چیزی شبیه به بک ترکینگ بازی های کلاسیک نیست.

فرستاده شده از BKK-LX2ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: kamyy
خود همین RE7 هم چند سالی هست اومده. اینم میتونن ریمیک کنن دوربین رو ببرن رو شونه. اما RE4 خودش دوربین رو شونه هست پس باید اول شخصش کنن.=)):D

امثال کمپانی هایی مثل کپکام و کونامی و اسکوئر و غیره که کفگیر ایده هاشون به ته دیگ خورده و فقط دارن از صدقه سر گذشته هاشون امورات میگذرونن کرکره رو بکشن پائین برن تعطیلات بهتره. یه تلخ پایان دار بهتر از یه بی پایان تلخه.=)):D کلا دقت کرده باشید این جریان ریمستر و ریمیک و غیره رو ژاپنی ها و در راسشون سونی راه انداختن. غربیا به خوابشونم همچین چیزایی نمیرسید. الانم فقط برای سود دارن ریمستر میدن اما ریمیک کلا تو فازشون نیست چون معنی نمیده واقعا.

خود همین RE7 هم چند سالی هست اومده. اینم میتونن ریمیک کنن دوربین رو ببرن رو شونه. اما RE4 خودش دوربین رو شونه هست پس باید اول شخصش کنن.=)):D

امثال کمپانی هایی مثل کپکام و کونامی و اسکوئر و غیره که کفگیر ایده هاشون به ته دیگ خورده و فقط دارن از صدقه سر گذشته هاشون امورات میگذرونن کرکره رو بکشن پائین برن تعطیلات بهتره. یه تلخ پایان دار بهتر از یه بی پایان تلخه.=)):D کلا دقت کرده باشید این جریان ریمستر و ریمیک و غیره رو ژاپنی ها و در راسشون سونی راه انداختن. غربیا به خوابشونم همچین چیزایی نمیرسید. الانم فقط برای سود دارن ریمستر میدن اما ریمیک کلا تو فازشون نیست چون معنی نمیده واقعا.
شما خودتو نبین ... شرکت کپکام کاری به بازیبازان قدیم نداره چون استفادشو کرده و الان بازار هدفش نسل جدید هستند که بین 10 سال تا 18 سال سن دارند نه بازیبازان قدیمی که 30 به بالا هستند . دوره الان اینجوری می طلبه که بازی ها اکشن تر بشه با معمای کمتر که در ریمیک شماره 3 شاهد بودیم (تغییرات زیاد در بازسازی ها) از طرفی عناوین نابی مثل شماره های اول رزیدنت الان گرافیکشون که تو ذوق می زنه پس کار خوبی هست که ریمیک می شوند با تکنولوژی روز برای اون دسته از کسانی که تجربه نکردند عنوانی ناب و تازه هست .
وقتی کمپانی می بینه که ریمیک هاش پنج شش میلیون فروش داره و استقبال می شه مخصوصا از طرف نسل جدید چرا نکنه (شماره هفت هم شاید 10 12 سال دیگه ریمیک بشه):D:D:D:D

• Like
Reactions: SepehrR
از دوستانی که مخالف ریمیک هستند یه سوال دارم، آیا بازی اصلی رو ازتون گرفتن؟ اگه با ریمیک حال نمیکنید برید اوریجینال بازی کنید.
حالا انتقاد خودم از این ریمیک ها: از بین این همه منتقد یکی پیدا نشد بگه چرا به نسخه های ریمیک، اسلحه و آیتم جدید اضافه نمیشه، چرا حالت چند Ending بهش اضافه نمیشه و صرفاً به ارتقای گرافیکی بسنده میکنند؟ پلیر با یک بار تمام کردن بازی و دیدن گرافیکش، دیگه انگیزه ای برای دوباره بازی کردنش نداره.

آخرین ویرایش:
شاید زیاد ربطی نداشته باشه ولی به هر حال :

View attachment RezaHatami1993-1253512678863245317-20200424_070446-vid1.mp4

خود میکامی به اشتباهش سر نسخه 4 اعتراف میکنه اینم اشاره میکنه که سیکوئل ساختن برا سری اشتباه بوده ولی خوب بسوزه پدر پول که این چیزا رو نمیشناسه

از دوستانی که مخالف ریمیک هستند یه سوال دارم، آیا بازی اصلی رو ازتون گرفتن؟ اگه با ریمیک حال نمیکنید برید اوریجینال بازی کنید.
عجیبـــه ها !!!
فعل برید برای کسی که تازه اومده باشه ، ما از اولش بودیم و در ریشه های این بازی ریشه داریم !
اونایی که به اسم ریمیک میان از اسم یه بازی عالی سو استفاده میکنن باید برن سراغ یه بازی دیگه ، چرا گیر دادن حتما هر بازی جدیدی اسمش رزیدنت اویل باشه !
اونایی که دوست دارن بازی جدیدی تجربه کنن باید برن سراغ بازیای دیگه ، خب چرا گیر دادید حتما رزیدنت اویل باید تبدیل به یه بازی جدید بشه !
اتفاقا نسخه های اصلی و هر چند وقت یک بار بازی میکنم حتی اویل سه
با احترام و کمی شوخی ...

اونایی که به اسم ریمیک میان از اسم یه بازی عالی سو استفاده میکنن باید برن سراغ یه بازی دیگه
منظورت ناشر اصلیه دیگه... :)
بلاخره نفهمیدم ساخت ریمیک چه سنگینی ای روی شانه های شما مخالفان گرامی داره؟
من هم با ریمیک افتضاح مخالفم، اما دلیل مخالفت مطلق شما با ریمیک رو نمیفهمم. ریمیک های قبلی نشون داد کار Capcom اونقدر هم بد نمیشه، کمبود هایی هم داشت منکر نمیشم

آخرین ویرایش:
منظورت ناشر اصلیه دیگه... :)
بلاخره نفهمیدم ساخت ریمیک چه سنگینی ای روی شانه شما مخالفان گرامی داره؟
من هم با یک ریمیک افتضاح مخالفم ولی دلیل مخالفت مطلق شما با ریمیک رو نمیفهمم. ریمیک های قبلی نشون داد کار Capcom اونقدر هم بد نشده، ایراداتی هم داشت نمیگم نداشت
بله ، حالا چون ناشر اصلی هست باید هر کاری دلش میخواد با خاطرات ما بکنه ؟!
سنگینی که روی شانه نه بلکه روی دل ما میذاره اونقدری هست که بشه باهاش کارایی جز مخالفتم کرد .
علت مخالفت من اینه که با ریمیک کردن نادرست و نا بجا ، بازی از اصل خودش منحرف میشه و دیگه امیدی هم به ادامه درست مجموعه نمیشه داشت .
این شماره از بازی نیازی به ریمیک نداره بلکه خود بازی نیازمند بازسازی در ریشه ها و تغییر در رویکرد اشتباهی هست که پیش گرفته شده
میخوای بازی به سبک ترس و بقا بسازی خب بساز میخوای بازی بازسازی کنی خب بازسازی کن ولی از اسم و اعتبار و خاطرات خوب یه بازی خوب سو استفاده نکن لطفا ...
همین

بله ، حالا چون ناشر اصلی هست باید هر کاری دلش میخواد با خاطرات ما بکنه ؟!
سنگینی که روی شانه نه بلکه روی دل ما میذاره اونقدری هست که بشه باهاش کارایی جز مخالفتم کرد .
علت مخالفت من اینه که با ریمیک کردن نادرست و نا بجا ، بازی از اصل خودش منحرف میشه و دیگه امیدی هم به ادامه درست مجموعه نمیشه داشت .
این شماره از بازی نیازی به ریمیک نداره بلکه خود بازی نیازمند بازسازی در ریشه ها و تغییر در رویکرد اشتباهی هست که پیش گرفته شده
میخوای بازی به سبک ترس و بقا بسازی خب بساز میخوای بازی بازسازی کنی خب بازسازی کن ولی از اسم و اعتبار و خاطرات خوب یه بازی خوب سو استفاده نکن لطفا ...
همین
نمیدونم منظور شما از ریمیک نادرست و نا بجا چی هست ولی اگه منظورت صحنه های ثابت و از قبل رندر شده در RE 2 و 3 نسخه اصلی هست از نظر من خیلی حالت بدی بود، فاجعه بود! (خودم اون زمان گیمر بودم فکر نکنی تازه به دوران رسیده ام) .از نظر شما شاید خوب باشه ولی خود کمپانی اون روش رو برای فایق آمدن بر ضعف سخت افزاری ps1 انجام داده بود و دلیلی نداره که اون وضعیت رو ادامه بده. برای نمونه میتونم همین RE4 رو میتونم خاطر نشان کنم، اولین شماره در سری رزیدنت اویل بود که از دوربین آنلاک و رندر لایو استفاده کرد و دیدید که چقدر مورد استقبال واقع شد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and residen
به نظرم بعد پانزده سال یک کمپانی حق داره یک بازی ریمیک کنه برای گیمرهای نسل جدید چون بعد این فاصله گرافیک اون بازی نخ نما شده و تو ذوق می زند . گیمرهای نسل جدید هم استقبال خواهند کرد و این یعنی پول ... حالا این وسط به مذاق یک عده خوش نیاد بحث دیگری هست ...

من متولد ۱۹۹۰ هستم ( به میلادی) ولی نسخه های کلاسیک رزیدنت نرفتم . یادمه وقتی گیم پلی این بازی ها رو می دیدم با اون گرافیک اصلا فکر این که تجربه کنم بهم دست نمی داد تا اینکه به طور اتفاقی تریلر نسخه ریمیک شماره دو دیدم . از لحظه اول دلباخته بازی و گرافیک و کیفیت بازی شدم و همون لحظه اول که کرک شد گرفتمش و شماره سه شخصا رفتم اشتراکی تهیه کردم و دو روزه تمامش کردم ... شاید خیلی ها مثل من باشند و این خیلی خوبه که این عناوین با تکنولوژی روز تجربه می کنند ( خودمونیم بازی های جدید از لحاظ داستان آب بسته شده اند ... داستان بازی های قدیمی یک چیز دیگه هست)

برای منی ک رزیدنت اویل 4 رو همون زمان بازی کردم اونم روی کنسول های مختلف، گرافیکش قابل قبوله و مشکلی از بابت تکسچر های داغون ندارم، اما پلیر 15 ساله الان ک تریلر سایبرپاک و انچارتد و دوم و... رو میبینه، قبول کنید حاضر نیست بره همچین گیمی رو امتحان کنه، (حالا کاری ندارم بازی مثبت هیجده هست ب خاطر خشونت)
پس شرکت حق داره برای نسل جدید بازی های ناب قبلی رو با گرافیک بالا و ری تریسینگ و... منتشر کنه، منتها اگه مود جدیدی بهش اضافه بشه مثل سلاح جدید یا چینش آیتمها جدا از نسخه اصلی یا پایان های متفاوت، جذاب تر میشه و یه دلیل دیگه برای پلیر های قدیمی ک بازی رو بخرن

نمیدونم منظور شما از ریمیک نادرست و نا بجا چی هست ولی اگه منظورت صحنه های ثابت و از قبل رندر شده در RE 2 و 3 نسخه اصلی هست از نظر من خیلی حالت بدی بود، فاجعه بود! (خودم اون زمان گیمر بودم فکر نکنی تازه به دوران رسیده ام) .از نظر شما شاید خوب باشه ولی خود کمپانی اون روش رو برای فایق آمدن بر ضعف سخت افزاری ps1 انجام داده بود و دلیلی نداره که اون وضعیت رو ادامه بده. برای نمونه میتونم همین RE4 رو میتونم خاطر نشان کنم، اولین شماره در سری رزیدنت اویل بود که از دوربین آنلاک و رندر لایو استفاده کرد و دیدید که چقدر مورد استقبال واقع شد
شما اگه از گیمرهای دوران PS1,PS2 باشی پس احتمالا این بازی ها که همشون دوربین ثابتن برات فاجعه بوده:
Resident Evil 0, 1, 2, 3, Code Veronica
Dino Crisis 1, 2
Fatal Frame 1, 2
Parasite Eve 1, 2
Alone in the Dark the new nightmares
Onimusha 1, 2

البته اینها بازی هاییه که من یادمه. اگه قدیمی هستی و از نظرت اینها فاجعن گیمر نیستی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or