کنفرانس مایکروسافت در سمپوزیوم Hot chips درباره Xbox one

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
72862424939951705014.jpg

بیست و پنجمین سمپوزیوم Hot chips امسال به رسم هر سال با نام HC25 برگزار میشه و مایکروسافت در این سمپوزیوم کنفرانسی داره که پیرامون چیپ به کار رفته در کنسول Xbox one هست. محل برگزاری این کنفرانس دانشگاه استنفرد هست و مایکروسافت به همراه AMD و اینتل در این کنفرانس که پیرامون SoC ها هست برنامه ای رو تحت عنوان XBOX One Silicon ارائه میده John Sell و Pat O’Connor از مایکروسافت برگزار کنندگان این کنفرانس هستن مدت این کنفرانس 1 ساعت و نیم هست و در اون به ترتیب AMD با موضوع Kabini APU SoC و مایکروسافت با موضوع XBOX One Silicon و اینتل با موضوع Clover Trail+ – Intel’s Next Atom SoC پیرامون آخرین تکنولوژیها در SoC صحبت میکنن.
این کنفرانس از این جهت جالبه که مدتی قبل کاربری در نئوگاف که لینک پروفایلش در Linkedin تایید میکنه که طراح GPU در AMD هست ادعا کرده که APU/dGPU رو در Xbox one تست میکرده هنوز مشخص نیست منظور این شخص از dGPU چی بوده به همین دلیل ممکنه در این کنفرانس مایکروسافت بخشی از مشخصات سخت افزاری Xbox one رو به صورت واضح تری تشریح کنه.

Beyond3D Forum - View Single Post - Xbox One (codename Durango) technical hardware investigation (news and rumours)

http://cn.linkedin.com/in/vinberlei

Hot Chips: A Symposium on High Performance Chips | Sponsored by the IEEE Technical Committee on Microprocessors and Microcomputers in Cooperation with ACM SIGARCH

یه سوال

خب توی E3 بازیای X1 روی یه PC انجام میشده که دوستان گفتن مشابه خوده X1 بوده،اینطور که الان مشخص شده این بسیار تغییر و تحول توش ایجاد شده

خب الان اون سخت افزار چی بوده که مشابه این بوده ؟!

ربطی نداره به اینکه تغییر و تحول کرده باشه. اینا نمیتونن اون همه Dev Kit رو برای نمایشگاه آماده کنن و مجبورن از PC استفاده کنن. + اینکه مایکروسافت کلا یکم عقب تره تو ساخت.
این ماله همین هفته پیش GC. ربطی به تغییر و تحول نداره:

6f1e25f2e7f6d2ae1.jpg

Timeless One

امیر علی خب تا جایی که میدونیم سخت افزار PS4 اونقدر تغییر نداشته "یا شایدم داشته که 100 % یه چیزی داره" و اونها هم گفتن روی یه سخت افزار مشابه بوده "که به نظرم درست نیست و خیلی قوی تر بوده"

کاری با تعداد Dev Kit ندارم، منظور من دقیقا رو کلمه مشابه هست ، دقیقا چطوری و با چه سخت افزاری مشابه این رو درست کردن ؟! اصلا مگه همچین چیزایی رو الان داریم ؟!

مایکروسافت مگه فقط Xbox ــه؟ که بخاطرش بخوان مدیر عامل رو اخراج کنن؟ بعدش کنسولی که هنوز نیومده و اصلا معلوم نیست سرنوشتش چی میشه چطور میشه به خاطرش مدیر عاملی که این همه ساله تو این پستِ رو اخراج کنن؟ بیل گیتس با اون ابوهت وقتی سنش دیگه رفته بود بالا بازنشست کرد خودشو حالا شما این صحبتا رو از کجا میارید نمیدونم!

لطفا با این جور پست های سطح پایین، آبروی طرفدارای سونی از جمله من و خیلی دیگه از کاربرای سایت رو نبرید :|
اونجا ایران نیستش که باید همه سازمان رو طرف نابود کنه تا حکم عزلش رو بدن.بالمر تو این مدت کارای بزرگی واسه ماکرو انجام داد ولی اشتباهاتش هم کم نبود.تو نظام سیاسی و ارزشی usa ملاک سن نیست بلکه کارایی طرف هستش.گیتس هم به خاطر سنش نرفته که از خودتون در میارین.نکته مهم اینکه گیتس خودش یکی از گزینه های مدیرعاملی هستش.اون پست آخرت هم نمیدونم به حساب چیت بزارم.آخه از کجا فهمیدی من فن سونی هستم؟!!تا حالا نفهمیدی مردم به خاطر بازی کنسول میخرن نه این که به خاطر کنسول بازی بخرن؟!!!
یه عادت بد هم تو سایت وجود داره تا یه نفر میاد پست توهین آمیز میزاره یه عده kid میان خودشونو خالی کنن

Timeless One

امیر علی خب تا جایی که میدونیم سخت افزار PS4 اونقدر تغییر نداشته "یا شایدم داشته که 100 % یه چیزی داره" و اونها هم گفتن روی یه سخت افزار مشابه بوده "که به نظرم درست نیست و خیلی قوی تر بوده"

کاری با تعداد Dev Kit ندارم، منظور من دقیقا رو کلمه مشابه هست ، دقیقا چطوری و با چه سخت افزاری مشابه این رو درست کردن ؟! اصلا مگه همچین چیزایی رو الان داریم ؟!

از لحاظ قدرت مشابه هست
وگرنه هیچ سخت افزار PCی مشابه سخت افزار کنسولی نیست..

Timeless One

نه خب کامل مشابه نمیشه. خیلی چیزا هست تو کنسول مثل چیپ ها و رم و ... که نمیشه به هیچ وجه مشابهشون درآورد. چه Ps4 چه One. یه کانسپت کلی از کنسول رو دارن که اولش براساس PC بوده. همون رو به عنوان مشابه در نظر میگیرن و معادل قدرت دستگاه قطعات رو میذارن.

الان به خیال خودت خیلی هوشمندانه تیکه انداختی؟ راحت میتونست همونطور که سونی توضیح داد، اینم توضیح بده. oh wait سخت افزار Xbone خیلی فضایه اصلا تو مخیله جا نمیشه که توضیح بده. بیخشید.
خُب منم که گفتم. باید یکی دو ساعتی به اون کنفرانس اولش اضافه میکرد همونجا این چیزا رو میگفت. کنفرانس میشد 4 ساعت، مردم عادی هم که قشنگ متوجه میشدن:دی
یه سوال

خب توی E3 بازیای X1 روی یه PC انجام میشده که دوستان گفتن مشابه خوده X1 بوده،اینطور که الان مشخص شده این بسیار تغییر و تحول توش ایجاد شده

خب الان اون سخت افزار چی بوده که مشابه این بوده ؟!
کی گفته همه بازیها رو PC بودن؟:-/ DF تو مقاله اش، یه سری بازی های X One رو دیده که مستقیم روی خود کنسول اجرا میشدن (Forza 5, Ryse, Killer Instinct, Project Spark, FIFA 14).
اینا احتمالا تا اون موقع نتونستن Dev kit رو به همه برسونن. از E3 یا حتی قبلش هم دارن کنسول های ساخته شده رو انبار میکنن. حتی به خاطر همین وقتی سیاست بازیهای دسته دوم و آنلاین رو عوض کرد گفت باید روز اول آپدیت کنید (چون خیلی از کنسول ها تا اون موقع ساخته شده بودن).

نه خب کامل مشابه نمیشه. خیلی چیزا هست تو کنسول مثل چیپ ها و رم و ... که نمیشه به هیچ وجه مشابهشون درآورد. چه Ps4 چه One. یه کانسپت کلی از کنسول رو دارن که اولش براساس PC بوده. همون رو به عنوان مشابه در نظر میگیرن و معادل قدرت دستگاه قطعات رو میذارن.

من هم همون موقع ها میخواستم همینو بگم اما خب مسلما با برخورد فنها "چه سونی چه مایکرو" مواجه میشدم ، به نظرم استفاده از کلمه مشابه یه جور رد گم کنی هست و قدرت اون PCهایی که بازیای X1 و PS4 رو اجرا کرده بسیار بالاتر بوده " که برای BF4 مشخص شد" و نه به قول شما یه کانسپت

در کل منظورم اینه که نباید هرچی که میگن باور بشه ...

تکنولوژی مافوق بشری که زمانش به PS2 برمیگرده
یعنی ESRAM تو دوران PS2 هم وجود داشته؟ پس چرا خیلی ها فکر میکنن جدیده؟ :دی البته منظورم خود ESRAM هست نه بابابزرگش :دی وگرنه اینجوری حساب کنیم نصف تکنولوژی های به کار رفته تو کنسول های نسل بعد تو دوران PS2 هم به یه شکلی وجود داشتن دیگه!

با تشکر زیاد از DieDie عزیز;)

کاش دوستانی که اطلاعی از اینجوز مباحث تخصصی ندارن (مثل خودم:d) فقط بخونن و لذت ببرن تا دو صفحه اطلاعات نخواد 6 صفحه جلو بره.البته مشخصه که جای بعضیاشون تو اون دانشگاه خالیه و حقشون خورده شده ولی خب دیگه:d

یه سوالم دارم: اون پردازنده های اضافه همون move engine ها هستن که قبلا بحثشون بود؟ اونا فک کنم تعدادشون کمتر بود.

یعنی ESRAM تو دوران PS2 هم وجود داشته؟ پس چرا خیلی ها فکر میکنن جدیده؟ :دی البته منظورم خود ESRAM هست نه بابابزرگش :دی وگرنه اینجوری حساب کنیم نصف تکنولوژی های به کار رفته تو کنسول های نسل بعد تو دوران PS2 هم به یه شکلی وجود داشتن دیگه!

اینکه چیزی نیست تازه ایکس باکس وان GPU ام داره تکنولوژی مافوق بشری که زمانش به کامپیوترهای سال 1980 برمیگرده! از اونور با برقم کار میکنه که قدمتش به ادیسون میرسه!

به کسی بر نخوره اما خدایی بحثای این تاپیک رو میبینم شرم میکنم! همه کاراتون بچگونه و مسخره شده! همه چیز رو مسخره میکنید!!! حتی یک نفرم یه پست غیر مسخره کردن نداره
الان یکم این تاپیک رو ببینید لذت ببرید که با احترام و ادب دارن خیلی هم علمی بحث میکنن نه کسی توهین میکنه نه بچه بازیی شکل میگیره:
What does esram do | IGN Boards

جدیده ؟!! 4MB Embedded DRAM که توی معماری سخت افزار PS2 بکار رفته بود دقیقا همین کاری رو میکرد که قراره eSRAM برای Xbone انجام بده .

جدیده ؟!! 4MB Embedded DRAM که توی معماری سخت افزار PS2 بکار رفته بود دقیقا همین کاری رو میکرد که قراره eSRAM برای Xbone انجام بده .
Static random-access memory - Wikipedia, the free encyclopedia
فکر نکنم وقتی تکنولوژی پیشرفت میکنه، به اون تکنولوژی جدیدتر که تو همین شاخه بوجود میاد بگن تکنولوژی قدیمی :دی اینجوری باشه پس همون PS4 هم تقریبا هیچ چیز جدیدی نداره، هر چی توش به کار رفته تو دوران PS2 هم وجود داشته! بحث سر پیشرفت تکنولوژی هست :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or