کنفرانس مایکروسافت در سمپوزیوم Hot chips درباره Xbox one

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
72862424939951705014.jpg

بیست و پنجمین سمپوزیوم Hot chips امسال به رسم هر سال با نام HC25 برگزار میشه و مایکروسافت در این سمپوزیوم کنفرانسی داره که پیرامون چیپ به کار رفته در کنسول Xbox one هست. محل برگزاری این کنفرانس دانشگاه استنفرد هست و مایکروسافت به همراه AMD و اینتل در این کنفرانس که پیرامون SoC ها هست برنامه ای رو تحت عنوان XBOX One Silicon ارائه میده John Sell و Pat O’Connor از مایکروسافت برگزار کنندگان این کنفرانس هستن مدت این کنفرانس 1 ساعت و نیم هست و در اون به ترتیب AMD با موضوع Kabini APU SoC و مایکروسافت با موضوع XBOX One Silicon و اینتل با موضوع Clover Trail+ – Intel’s Next Atom SoC پیرامون آخرین تکنولوژیها در SoC صحبت میکنن.
این کنفرانس از این جهت جالبه که مدتی قبل کاربری در نئوگاف که لینک پروفایلش در Linkedin تایید میکنه که طراح GPU در AMD هست ادعا کرده که APU/dGPU رو در Xbox one تست میکرده هنوز مشخص نیست منظور این شخص از dGPU چی بوده به همین دلیل ممکنه در این کنفرانس مایکروسافت بخشی از مشخصات سخت افزاری Xbox one رو به صورت واضح تری تشریح کنه.

Beyond3D Forum - View Single Post - Xbox One (codename Durango) technical hardware investigation (news and rumours)

http://cn.linkedin.com/in/vinberlei

Hot Chips: A Symposium on High Performance Chips | Sponsored by the IEEE Technical Committee on Microprocessors and Microcomputers in Cooperation with ACM SIGARCH

خیلی ساده براتون بیان کنم که مهمترین دلیلی که این 32 مگ با این سرعت رو گذاشت کم کردن بار رزولوشن های بالا مثل 1080هست!!!!
یه جورایی الان x1 تنها کنسولی هست که تو رزولوشن بالا مشکلی نداره

مایکروسافت غول نرم افزاریه میدونه چیکار کنه که از سخت افزارش بهترین نحو استفاده کنه!
بعد هم بازیسازانی که dev kit رو دریافت کردن خیلی راضی بودن!
این 32 مگابایته جدید که نیست از روز معرفی کنسول هم همین بود و معرفی شده بود.چیزه جدیدی نیست که هر کی یه جور برداشت میکنه.هیجا هم همچین چیزی ننوشتن که واسه رزولوشن هست.شما اگه منبعی داری بزار ما هم بخونیم

که واسه رزولوشن هست.شما اگه منبعی داری بزار ما هم بخونیم
قربون شکلت منبع نمیخواد یه همچین سرعتی و esram فقط به همین درد میخوره! شما یکم تحقیق کنی میفهمی
این 32 مگابایته جدید که نیست از روز معرفی کنسول هم همین بود و معرفی شده بود.چیزه جدیدی نیست
مگه من گفتم جدیده؟ اما برای نسل بعد مهمترین چیز ممکنه!

قربون شکلت منبع نمیخواد یه همچین سرعتی و esram فقط به همین درد میخوره! شما یکم تحقیق کنی میفهمی

مگه من گفتم جدیده؟ اما برای نسل بعد مهمترین چیز ممکنه!
خب شما که تحقیق کردی همون منبعشو بگو
اخه من هر جا رفتم با احتساب همون 32 مگابایته نوشته بودن چهل درصدی عقبه.واسه همین میگم جدید نیست
ببخشید داداشم قصد بدی نداشتم

این 32 مگابایته از اول هم بود جدید نیست که
سایتها با احتساب همون 32 مگابایت مقایسه کردن اون رم کارش مثل 8 گیگ رم اصلی کنسولا نیست که جمع میکنید میارینش روش
ما نیاوردیم دوست عزیز از خودمون که نمیگیم توی عکسها و مشخصات موجوده

طبق گفته مارک سرنی میتونستن با تقلیل دادن رم به 128bit-bus/GDDR5 و 88GB/s پهنای باند و استفاده از این تکنولوژی مافوق بشری که زمانش به PS2 برمیگرده با یک Embedded Ram پهنای باند رم PS4 رو تا بیش از 1000گیگابایت افزایش بدن ولی چون تکنولوژیشو داشتن اومدن بصورت یک پارچه از 8گیگ رم 256bit-bus/GDDR5 با پهنای باند 176GB/s استفاده کردن !
ps4-dual-architecture.jpg

طبق گفته مارک سرنی میتونستن با تقلیل دادن رم به 128bit-bus/GDDR5 و 88GB/s پهنای باند و استفاده از این تکنولوژی مافوق بشری که زمانش به PS2 برمیگرده با یک Embedded Ram پهنای باند رم PS4 رو تا بیش از 1000گیگابایت افزایش بدن ولی چون تکنولوژیشو داشتن اومدن بصورت یک پارچه از 8گیگ رم 256bit-bus/GDDR5 با پهنای باند 176GB/s استفاده کردن !
ps4-dual-architecture.jpg

این طور که معلومه سرنی فکر همه چی رو کرده:dTOMMY FISHER اگه میشه یکم بیشتر توضیع میدی:-/

جالبه با این همه تفاسیر و اون 15 تا پردازنده ی کمکی که در کنار gpu قرار داره و پهنای باند بیشتر رم بازم عده ای از دوستان میگن 50% از PS4 ضعیفتره!!!! کلا مایکرو باید میومد با مشورت بچه های بازیسنتر کنسول می ساخت .....من موندم با این همه توانایی چرا ایران یه کنسول نمیسازه تا ما از دست مایکروی حیله گر! نجات بده .....

آقا بی خیال شید آخر این بحث از همین الان معلومه دعوا و کل کل و صحبت درباره چیزایی که کسی کامل نمیدونه چیه ...

به نظرم بهتره یه مدیر یا ناظم بیاد تاپیکو قفل کنه .

البته طبق گفته دوستان این 5 میلیارد ترانزیستور "عمله خفه کن" ـه:)) باید وسط کنفرانس معرفی کنسول میومدن یک ساعت و نیم جزئیات فنی کنسول رو توضیح میدادن. اونم به مردم عام>:d

الان به خیال خودت خیلی هوشمندانه تیکه انداختی؟ راحت میتونست همونطور که سونی توضیح داد، اینم توضیح بده. oh wait سخت افزار Xbone خیلی فضایه اصلا تو مخیله جا نمیشه که توضیح بده. بیخشید.

یه سوال

خب توی E3 بازیای X1 روی یه PC انجام میشده که دوستان گفتن مشابه خوده X1 بوده،اینطور که الان مشخص شده این بسیار تغییر و تحول توش ایجاد شده

خب الان اون سخت افزار چی بوده که مشابه این بوده ؟!

یه سوال "این دوست بالایی یه چیزی گفت یادم اومد"

خب توی E3 بازیای X1 روی یه PC انجام میشده که دوستان گفتن مشابه خوده X1 بوده،اینطور که الان مشخص شده این بسیار تغییر و تحول توش ایجاد شده

خب الان اون سخت افزار چی بوده که مشابه این بوده ؟!

تا بازی رو مستقیم رو کنسول اجرا نکردن باور نکن هر وقت دیدی بازی رو PS4 یا XBOXONE اجرا شد اونوقت یه چیزی:bighug: ولی تا جایی که ما فهمیدیم PC که BF4 روش اجرا شد سیستم فضایی داشته که نسل بعدو رو هم بذاری به اندازه اون نمیشه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or