کنفرانس مایکروسافت در سمپوزیوم Hot chips درباره Xbox one

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
72862424939951705014.jpg

بیست و پنجمین سمپوزیوم Hot chips امسال به رسم هر سال با نام HC25 برگزار میشه و مایکروسافت در این سمپوزیوم کنفرانسی داره که پیرامون چیپ به کار رفته در کنسول Xbox one هست. محل برگزاری این کنفرانس دانشگاه استنفرد هست و مایکروسافت به همراه AMD و اینتل در این کنفرانس که پیرامون SoC ها هست برنامه ای رو تحت عنوان XBOX One Silicon ارائه میده John Sell و Pat O’Connor از مایکروسافت برگزار کنندگان این کنفرانس هستن مدت این کنفرانس 1 ساعت و نیم هست و در اون به ترتیب AMD با موضوع Kabini APU SoC و مایکروسافت با موضوع XBOX One Silicon و اینتل با موضوع Clover Trail+ – Intel’s Next Atom SoC پیرامون آخرین تکنولوژیها در SoC صحبت میکنن.
این کنفرانس از این جهت جالبه که مدتی قبل کاربری در نئوگاف که لینک پروفایلش در Linkedin تایید میکنه که طراح GPU در AMD هست ادعا کرده که APU/dGPU رو در Xbox one تست میکرده هنوز مشخص نیست منظور این شخص از dGPU چی بوده به همین دلیل ممکنه در این کنفرانس مایکروسافت بخشی از مشخصات سخت افزاری Xbox one رو به صورت واضح تری تشریح کنه.

Beyond3D Forum - View Single Post - Xbox One (codename Durango) technical hardware investigation (news and rumours)

http://cn.linkedin.com/in/vinberlei

Hot Chips: A Symposium on High Performance Chips | Sponsored by the IEEE Technical Committee on Microprocessors and Microcomputers in Cooperation with ACM SIGARCH

ویرایش آخرم رو ندیدی :دی تو اولش اینو گفتی:

در ضمن اگه این 50% شده ابزار واسه مایکرو فن ها، ESRAM و 15 Processor و اینا هم شده ابزار واسه سونی فن ها، یه رابطه دو طرفه هست!

خیلی فرقشه ... الان چند تا سونی فن میتونی اسم ببری که بیاد راجع به این 50% حرفی بزنه یا انتظار داشته باشه این 50% اختلاف قدرت رو ببینه ؟!!! اما از اونطرف همین افرادی که اینجا دارن بحث میکنن ESRAM و ... از دهنشون نمیفته !!!
ضمن اینکه الان این 50% همونطور که گفتم یه ابزار شده که تحت هر شرایطی حق رو به خودشون بدن ... ولی مثلا اگه اوضاع بنفع MS باشه کسی نمیاد بگه خب شما مثلا ESRAM داشتید باید خیلی بیشتر از اینا اختلاف باشه !!

گفتم که، باید ببینیم تفاوت در چه حدی هست. اگه اختلافشون در حد همین مولتی پلتفرم های X360 و PS3 باشه که من مشکلی ندارم، بقیه رو نمی دونم
biggrin1.gif
راجع به اینکه میگی کار درستی هست یا نه، خب طرف میتونست راجع به Wii U هم هیچی نگه اصلا. من منظورم رو تفاوت آشکار هست، نه تفاوت اندک
biggrin1.gif
مثلا اگه BF4 رو 720P باشه و نسخه PS4 ـش هم 900P باشه، آره این میشه تفاوت زیاد. ولی اگه چهار تا تکسچر کم و زیاد باشه نمیشه تفاوت زیاد، از این نظر دارم میگم.

خب اگه چیزی نمیگفت مثلا تو میرفتی Wii U میخریدی ؟! :d اصلا حرف زدن راجع به اختلاف Wii U تاثیری نداره چون خریداران این کنسول به تنها چیزی که اهمیت نمیدن همین مقایسه ی گرافیکیه ! راجع به اختلاف آشکار هم همون رزولوشن نکته ی خیلی بعیدی نیست که تو اسمشو میذاری اختلاف زیاد ! در همین نسل هم اختلاف رزولوشن کم نبود ...
بعد تو داری از دید خودت میگی و دنبال اختلاف کم یا برابر هستی ، کلا نکته ای که باعث شد من وارد این بحثها بشم حرفهای Gartall بود که کلا نظرش روی برتری X1 هست بدلیل خرجهای میلیاردی MS و ESRAM و Move Engine و DDR4 ( نمیدونم بالاخره اینو بیخیال شد یا هنوزم ممکنه MS بخواد سورپرایزمون کنه ) و ...

بعد جالبه شخص DieDie میاد میگه سونی فنها میگن هرچی سونی میسازه خوبه .... جالبه که همین شخص Gartall رسما و علنا عنوان کردن که تنها اگر X1 قویتر باشه منطقی هست و در غیر اینصورت منطقی نیست ! :))

بعد آخرش من میشم فن بی منطق زبون نفهم و خودشیفته ، حضرات میشن پروفسور منطقی !

آخرین ویرایش:
برمیگرده به لیدپلتفرم بازیهای نسل بعد که اگه بازم Xbone باشه بازم برتری های PS4 که ازش سخن گفته میشه خلاصه میشه فقط به چهارتا بازی انحصاری مثل این نسل!. هرچند مطمعناً بازم xbone انتخاب میشه.

یه خورده آف تاپیکا زیاد شده . آدم میاد ببینه خبری چیزی ، دستگیرش بشه . مباحث بی ربط زیادی می بینه . تا اواسط تاپیک خیلی خوب پیشرفت و Die Die هم به موقع آپدیت می کرد و ... الان دیگه تاپیک VS شده .

این بحث قدرت کنسولا دیگه خیلی داره لوس میشه .

اینجا یه عده اونقدر بابت این 50 درصد دست پیش گرفتن و بزرگش کردن که پس نیوفتن بعدا که کم کم ما خودمون هم باورمون شده که PS4 یه نسل از X1 جلوتره . بابا چی میخاین آخه :دی ؟ :دی به خدا 90 درصد ـه بحثای این 50 درصد رو خود ـه X فن ها دارن انجام میدن :دی

برمیگرده به لیدپلتفرم بازیهای نسل بعد که اگه بازم Xbone باشه بازم برتری های PS4 که ازش سخن گفته میشه خلاصه میشه فقط به چهارتا بازی انحصاری مثل این نسل!. هرچند مطمعناً بازم xbone انتخاب میشه.
الان جی تی ای لید پلتفرم داره اصلا؟ تازه اون بهانه پیچیده گی پلی3 بعداز7سال معنی نمیده !!

دوستان در اینکه قدرت Ps4 بیشتر هست شک نکنید چون این رو متخصصان گفتن ولی چون که قدرت ایکس وان کمتر هست به عنوان لید پلتفرم انتخاب میشه و بعدا ممکنه با توجه به قدرت بیشتر Ps4 بهینه سازی هایی در زمینه گرافیک صورت بگیره که دست سازنده ها هست و در حقیقت بازی های انحصاری از سخت افزار قوی Ps4 بهترین استفاده رو خواهند کرد.مثلا توی نسل قبلی کاملا مشخص بود که پردازنده Cell خیلی قوی تر از Xenon هست ولی به علت پیچیدگی زیادش دست بازی سازها بسته بود و 360 به عنوان لید پلتفرم استفاده میشد که این باعث میشد بازی ها روی PS3 اونجور که باید خوب نباشن

مثلا اون 15 تا پردازنده ظاهرا ربطی به پردازش بازیها نداره و بیشتر برای کارای Multitasking و ... کاربرد داره یا ESRAM هم یه بوستر هست برای جبران پهنای باند حافظه اصلی که واقعا هیچ دلیل منطقی وجود نداره که بگیم در نهایت میتونه از یک حافظه یکپارچه با پهنای باند بالا ( GDDR5 ) نتیجه بهتری بده ... GPU هم که طبق شواهد با اختلاف قابل توجهی بنفع PS4 هست ... CPU هم که جفتشون شبیه هم هستن و اگر کلاک PS4 همون 1.6 باشه خب در اینجا برتری با X1 هست ولی در نهایت خود تو از این شواهد و مشخصات چی برداشت میکنی ؟!

شواهد و مشخصاتی که شما داری دربارش صحبت میکنی خیلیاش منعکس کننده واقعیت نیست.

اولا علاوه بر اون 15 تا پردازنده 4 تا Command processor هم وجود داره که دوتاشون دستورات گرافیکی رو پردازش میکنن دوتاشون دستورات محاسباتی که دو برابر تعداد Command processor ها تو پردازنده های گرافیکی متعارف هستن.
15 تا پردازنده 8 تاش پردازنده صوتی هست که کار CPU رو offload میکنه خوب تا اینجا یعنی اینکه اون 8 تا پردازنده یک مقدار درصدی از کار CPU رو سبک میکنن حالا بین 5 تا 18 درصد در شرایط مختلف نظر کارشناسای سخت افزار هست که رقم کمی نیست همین حداقل درصد رو در هم نظر بگیریم که 5 درصد باشه خودش میتونه از ایجاد Bottleneck جلوگیری کنه.
4 تاپردازنده DME هستن که کارشون نقل و انتقال داده ها به موازات پردازنده هست چون کل رم باید آدرس دهی و مدیریت بشه ، خود مدیریت حافظه منابع زیادی از سیستم هدر میده مقدار این منابع مشخص نیست ولی موقع نقل و انتقال داده ها همیشه تعدادی از ISA های روی پردازنده مشغول مدیریت و کنترل و نقل و انتقال داده های روی حافظه میشن که میتونن در صورت آزاد موندن به عنوان منبع برای کارهای دیگه مورد استفاده قرار بگیرن پس این 4 تا DME تو بالا بردن راندمان تاثیر داره.
video encode, video decode , video compositor/resizer هم سه تا دیگه از پردازنده های کمکی هستن که بازم کار GPU رو offload میکنن میتونن تو سناریوهایی برای بازی تاثیر داشته باشن.
پس این 15 تا پردازنده برعکس تصور شما و اکثر سونی فنایی که این روزا تو نت میبینی و کلا نظرشون اینه که Xbox به درد نمیخوره حتی اگه ابر کامپیوتر باشه بی تاثیر نیستن.حالا اینکه مقدار تاثیرشون چقدر هست چیزی نیست که بشه با عدد بیان کرد و فعلا مایکروسافتم علاقه ای به اعلام یه درصد مشخص از تاثیر عملکرد اینها نشون نداده ولی گفته که تاثیر قابل توجهی دارن و حرفشونم غیر منطقی نیست.

eSRAM هم که قبلا در بارش با خودت زیاد بحث کردیم اگه حرفام منطقی بوده و راضی شدی که هیچی اگرم نه که بازم هیچی الانم بی تاثیره ، هر چند نقش eSRAM بالاتر از نقش یه آلترناتیو برای جبران پهنای بانده ولی کلا از حوصله و سطح بحث تو یه انجمن گیم خارجه در مورد صحبت بشه.

کلاک CPU و کلاک GPU هم که مشخصه خود همین بالا بردن کلاک تو بعضی پردازشها نقش بالایی داره مخصوصا وقتی پردازش موازی زیاد مطرح نیست بالا رفتن کلاک تاثیر مستقیم داره ... خلاصه حرفام :
بازم میگم قدرت خام رو نمیشه همیشه ملاک مقایسه قرار داد نمونه هم ازش زیاده طبق گفته یکی از مهندسای ارشد AMD تو سایت B3D وقتی داشتن GPU رو تو X one با کارت 7790 که یه کارت 1.8 ترافلاپسی هست مقایسه میکردن گفته که اگه از eSRAM تو X one درست استفاده بشه منابع گرافیکی X one منظورش فقط GPU نبوده خیلی واضح داره اسم از Subsystem میاره یعنی همون Data move engine ها و پردازنده های دستورات گرافیکی و محاسباتی به علاوه GPU با هم فاصله خیلی خیلی زیادی با یه کارت 1.8 ترافلاپسی داره.

I would wager, that when the ESRAM is used effectively, the performance of the Xbox One's graphics subsystem will far an away outstrip any of those discrete parts you mention

شواهد و مشخصاتی که شما داری دربارش صحبت میکنی خیلیاش منعکس کننده واقعیت نیست.

اولا علاوه بر اون 15 تا پردازنده 4 تا Command processor هم وجود داره که دوتاشون دستورات گرافیکی رو پردازش میکنن دوتاشون دستورات محاسباتی که دو برابر تعداد Command processor ها تو پردازنده های گرافیکی متعارف هستن.
15 تا پردازنده 8 تاش پردازنده صوتی هست که کار CPU رو offload میکنه خوب تا اینجا یعنی اینکه اون 8 تا پردازنده یک مقدار درصدی از کار CPU رو سبک میکنن حالا بین 5 تا 18 درصد در شرایط مختلف نظر کارشناسای سخت افزار هست که رقم کمی نیست همین حداقل درصد رو در هم نظر بگیریم که 5 درصد باشه خودش میتونه از ایجاد Bottleneck جلوگیری کنه.
4 تاپردازنده DME هستن که کارشون نقل و انتقال داده ها به موازات پردازنده هست چون کل رم باید آدرس دهی و مدیریت بشه ، خود مدیریت حافظه منابع زیادی از سیستم هدر میده مقدار این منابع مشخص نیست ولی موقع نقل و انتقال داده ها همیشه تعدادی از ISA های روی پردازنده مشغول مدیریت و کنترل و نقل و انتقال داده های روی حافظه میشن که میتونن در صورت آزاد موندن به عنوان منبع برای کارهای دیگه مورد استفاده قرار بگیرن پس این 4 تا DME تو بالا بردن راندمان تاثیر داره.
video encode, video decode , video compositor/resizer هم سه تا دیگه از پردازنده های کمکی هستن که بازم کار GPU رو offload میکنن میتونن تو سناریوهایی برای بازی تاثیر داشته باشن.
پس این 15 تا پردازنده برعکس تصور شما و اکثر سونی فنایی که این روزا تو نت میبینی و کلا نظرشون اینه که Xbox به درد نمیخوره حتی اگه ابر کامپیوتر باشه بی تاثیر نیستن.حالا اینکه مقدار تاثیرشون چقدر هست چیزی نیست که بشه با عدد بیان کرد و فعلا مایکروسافتم علاقه ای به اعلام یه درصد مشخص از تاثیر عملکرد اینها نشون نداده ولی گفته که تاثیر قابل توجهی دارن و حرفشونم غیر منطقی نیست.

eSRAM هم که قبلا در بارش با خودت زیاد بحث کردیم اگه حرفام منطقی بوده و راضی شدی که هیچی اگرم نه که بازم هیچی الانم بی تاثیره ، هر چند نقش eSRAM بالاتر از نقش یه آلترناتیو برای جبران پهنای بانده ولی کلا از حوصله و سطح بحث تو یه انجمن گیم خارجه در مورد صحبت بشه.

کلاک CPU و کلاک GPU هم که مشخصه خود همین بالا بردن کلاک تو بعضی پردازشها نقش بالایی داره مخصوصا وقتی پردازش موازی زیاد مطرح نیست بالا رفتن کلاک تاثیر مستقیم داره ... خلاصه حرفام :
بازم میگم قدرت خام رو نمیشه همیشه ملاک مقایسه قرار داد نمونه هم ازش زیاده طبق گفته یکی از مهندسای ارشد AMD تو سایت B3D وقتی داشتن GPU رو تو X one با کارت 7790 که یه کارت 1.8 ترافلاپسی هست مقایسه میکردن گفته که اگه از eSRAM تو X one درست استفاده بشه منابع گرافیکی X one منظورش فقط GPU نبوده خیلی واضح داره اسم از Subsystem میاره یعنی همون Data move engine ها و پردازنده های دستورات گرافیکی و محاسباتی به علاوه GPU با هم فاصله خیلی خیلی زیادی با یه کارت 1.8 ترافلاپسی داره.

شما سطح اطلاعاتت خیلی بالاست ... من در حد سواد و اطلاعات خودم به این نتیجه رسیدم که سخت افزار PS4 بهتره و بهتر نتیجه میگیره حالا میخواد 2 درصد باشه یا 50 درصد ... شما هم با این تخصصی که داری بصورت 0 یا 1 مشخص کن اوضوع به سود کدوم کنسوله ؟ X1 یا PS4 ؟

شما ها این 50% رو از همون اول چماغ کردین هی می کوبین تو سر ما ، هرچی هم دلیل میاریم قبول نمی کنید ما هم مجبوریم بگیم منتظر باشین بازی ها بیان و این 50% قدرت رو ببینیم ولی شما چون به این 50% شَک دارین دوست ندارین صبر کنید تا اختلاف رو ببینید.

الان من تو رو کجای دلم بذارم ؟ :-s

آخرین ویرایش:
خیلی فرقشه ... الان چند تا سونی فن میتونی اسم ببری که بیاد راجع به این 50% حرفی بزنه یا انتظار داشته باشه این 50% اختلاف قدرت رو ببینه ؟!!! اما از اونطرف همین افرادی که اینجا دارن بحث میکنن ESRAM و ... از دهنشون نمیفته !!!
ضمن اینکه الان این 50% همونطور که گفتم یه ابزار شده که تحت هر شرایطی حق رو به خودشون بدن ... ولی مثلا اگه اوضاع بنفع MS باشه کسی نمیاد بگه خب شما مثلا ESRAM داشتید باید خیلی بیشتر از اینا اختلاف باشه !!

شما ها این 50% رو از همون اول چماغ کردین هی می کوبین تو سر ما ، هرچی هم دلیل میاریم قبول نمی کنید ما هم مجبوریم بگیم منتظر باشین بازی ها بیان و این 50% قدرت رو ببینیم ولی شما چون به این 50% شَک دارین دوست ندارین صبر کنید تا اختلاف رو ببینید.

شما سطح اطلاعاتت خیلی بالاست ... من در حد سواد و اطلاعات خودم به این نتیجه رسیدم که سخت افزار PS4 بهتره و بهتر نتیجه میگیره حالا میخواد 2 درصد باشه یا 50 درصد ... شما هم با این تخصصی که داری بصورت 0 یا 1 مشخص کن اوضوع به سود کدوم کنسوله ؟ X1 یا PS4 ؟

مسئله فقط سواد نیست یکم عقل و منطقم نیازه. قضیه 0 و 1 ـی نیست خیلی پیچیده تر از این حرفاس واسه اینکه با مثال ماشین بهتر میشه معنی حرفو توضیح داد ازش استفاده میکنم شاید یه ماشین شتاب بهتر داشته باشه یه ماشین اسب بخار بالاتر یه ماشین هندلینگ بهتر اگه قرار باشه بگن هر ماشینی که اسب بخار بالاتر داره 100% برندس پس اصلا چرا مسابقه برگزار میکنن.
بازی ساختن مثل یه جادس که یه تیکش آسفالته کفیه یه تیکش آسفالت پیچ داره یه تیکشم خاکیه ماشینی برنده میشه که راننده بهتر داشته باشه شاید تو کفی شتاب مهم باشه ولی تو پیچ هندلینگ مهمتره ... Xbox one کنسول قوی ایه تو بعضی قاکتورا از PS4 ضعیفتره ولی تو خیلی فاکتورها هم خیلی هوشمندانه و قوی تر طراحی شده فقط زمان مشخص میکنه.

این بحثم دیگه نخ نما و لوس و بی معنی شده یه جورایی تکرار مکرراته من تا موقع اومدن بازیا دیگه نظری درباره مقایسه دوتا کنسول ندارم این تاپیکم اگر خبری درباره مشخصات Xone شد آپدیتش میکنم.

اینها دقیقا چیو 7 ساله قبول ندارن ؟! میشه توضیح بدی ؟ حتما توضیح بده ...
7 ساله بازی های مولتی حداقل 80 درصدش چه کم و چه زیاد رو 360 بهتره و قبول ندارید و به بیسواد بودن سازنده ها انداختید جان کارمک شد بیسواد ( بزرگترین ترولر جان کارمک بدون هیچ شکی خود سونی فنهاست ) کرایتک شد بیسواد و بلد نیست ! تا اپیک و........ گفتند یا نگفتند ؟!
50 درصد gpu قویتره ؟! کنسول در عمل قویتره ؟! اعداد ارقام تئوری بدرد نمیخوره اگرم بدرد بخوره اینجا بحث gpu مطرح هست چرا نمیخوای قبول کنی مایکرو کنار پردازنده های اصلیش چیپهای اضافه داره و خیلی به کار میاد ؟! شما اینجا بگو کلا dme ها esram و پردازنده های اضافه رو cpu سوار شدند کشک هستند و از طرفی چیپهای صوتی که باز کار cpu را سبک میکنه تا این حد که مایکرو تو خود کینکت پردازندش را قرار داده که کوچکترین دخالتی نباشه و در نهایت یه کنسول فوق العاده بالانس و قوی و شما بگو اینها کشک هستند ما اینجا همه چیز را قبول کنیم !
خیلی سخته انالیز کردن این قضیه ؟! به خدا خیلی راحته قبول کردنش !

بعد دوستمون مهدی هم مطلبش را گذاشت و من یاداوری میکنم ;;)
I would wager, that when the ESRAM is used effectively, the performance of the Xbox One's graphics subsystem will far an away outstrip any of those discrete parts you mention

amd هم اشتباه گفته ؟! عزیزم این چیزها خیلی منطقیه که وقتی مایکرو یه همچین کنسولی میسازه یکم زمان میبره که بازیساز بتونه اشنایی باهاش داشته باشه .

مشکلی داری برو با اونایی که این مشکل رو درست کردن صحبت کن .... از این 80 درصدی که میگی خیلیاش رو من خودم اولین نفری بودم که مقایسه ش رو میذاشتم . ضمنا عصبانی میشی سعی کن روی جمله بندی و نوشته هات تاثیر نذاره .

والا مشکل من تعصب کورکورانه خیلی از ps فنهاست ! چون من بارها بین بزرگترین فنهای xbox دیدم قشنگ میان بزرگترین بازیهاشون را انتقاد میکنند یعنی خیلیهاش ! ولی این عمل تو ps فنها به ندرت میشه دید خیلی کم ! همین الانش برو ببین ryse چطوری مورد انتفاد گیم پلیش قرار میگیره ولی اگه این بازی ماله سونی بود میشد خدای گیم پلی !

آخرین ویرایش:
7 ساله بازی های مولتی حداقل 80 درصدش چه کم و چه زیاد رو 360 بهتره و قبول ندارید و به بیسواد بودن سازنده ها انداختید جان کارمک شد بیسواد ( بزرگترین ترولر جان کارمک بدون هیچ شکی خود سونی فنهاست ) کرایتک شد بیسواد و بلد نیست ! تا اپیک و........ گفتند یا نگفتند ؟!

مشکلی داری برو با اونایی که این مشکل رو درست کردن صحبت کن .... از این 80 درصدی که میگی خیلیاش رو من خودم اولین نفری بودم که مقایسه ش رو میذاشتم . ضمنا عصبانی میشی سعی کن روی جمله بندی و نوشته هات تاثیر نذاره .

50 درصد gpu قویتره ؟! کنسول در عمل قویتره ؟! اعداد ارقام تئوری بدرد نمیخوره اگرم بدرد بخوره اینجا بحث gpu مطرح هست چرا نمیخوای قبول کنی مایکرو کنار پردازنده های اصلیش چیپهای اضافه داره و خیلی به کار میاد ؟! شما اینجا بگو کلا dme ها esram و پردازنده های اضافه رو cpu سوار شدند همگی کشک هستند ما اینجا همه چیز را قبول کنیم !

فرخ تخصص تو رو هوا حرف زدنه! این 80٪ یا حتی بیشتر رو از کجا آوردی؟ اوایل نسل اینجوری بود که انم رفع شد تموم شد رفت پی کارش. دیگه بازی های مولتی مدت هاست هیچ فرق محسوسی با هم ندارن و گیمرها اصلا متوجه انها نمیشن. بازی های انحصاری هم که همیشه تمام توان یه کنسول رو به چالش میکشن اثبات کردن برتری با کی بوده و 360 هیچ وقت چیزی نداشته که بتونه با PS3 رقابت کنه. شماها فقط دلتون رو به این خش کردید که مثلا Bayonetta رو PS3 افت فریم داشت و بر بود و ... یا بازی های دیگه که اوایل نسل میومدن!

الانم داری باز همین رویه رو هوا حرف زدن رو پیش میگیری. همینجوری یه DME و ESRAM رو گرفتی دستت با نسبت دادن قدرت های اساطیری به انها سعی داری بگی X1 قوی تره و هرکی غیر از این بگه اخمخه و نمیفهمه. جالب اینه این برتری رو هم غیر از خودت و دوستان کسی درک نمیکنه و ما هرچی مقاله و مصاحبه با بازیسازها میبینم درباری بهتر بودن PS4 هست. لازم به ذکر هست که با فلسفه شماها هرکسی که از PS4 تعریف میکنه جیره خور سونی هست و یا چیزی از گیم سر در نمیاره و هنور به عظمت ESRAM و DME پی نبرده. من نمیدونم هزینه های میلیاردی مایکروسافت برای طراحی ESRAM چه ربطی به برتری X1 میتونه داشته باشه!

حالا جالب انگیز ترین قسمت ماجرا اینه که اگه ما بیاییم بگیم خوب فرخ شما راست میگی و X1 بهتر و برتر هست، خوب به امید اهورا این برتری رو کی مبینیم میفرمایی که هیچ وقت، چون بهتر بودن بازی ها به کدنویسی مربوطه!

صحبت های خود AMD (که طراح جفت کنسول هاست)، مقالات تحلیلی، صحبت های بازی سازها، همه و همه درباری بهتر بودن PS4 هست. حالا کار ندارم این بهتر بودن روی کاغذ 1 درصده یا 50 درصد یا 500درصد، اما همه دارن از قوی و راحت بودن سخت افزار PS4 صحبت میکنن. با خیال راحت هم میتونیم منتظر باشیم بهترین گرافیک های کنسولی رو توی بازی های فرست پارتی خود سونی ببینیم. تموم شد رفت! باقیش باد هواست! اگه فرمایشات شما درست باشه ما باید در عمل شاهدش باشیم در غیر اینصورت حرف های شما عزیزان هم توجیحات صد من یه غازه!

فرخ تخصص تو رو هوا حرف زدنه! این 80٪ یا حتی بیشتر رو از کجا آوردی؟ اوایل نسل اینجوری بود که انم رفع شد تموم شد رفت پی کارش. دیگه بازی های مولتی مدت هاست هیچ فرق محسوسی با هم ندارن و گیمرها اصلا متوجه انها نمیشن. بازی های انحصاری هم که همیشه تمام توان یه کنسول رو به چالش میکشن اثبات کردن برتری با کی بوده و 360 هیچ وقت چیزی نداشته که بتونه با PS3 رقابت کنه. شماها فقط دلتون رو به این خش کردید که مثلا Bayonetta رو PS3 افت فریم داشت و بر بود و ... یا بازی های دیگه که اوایل نسل میومدن!

الانم داری باز همین رویه رو هوا حرف زدن رو پیش میگیری. همینجوری یه DME و ESRAM رو گرفتی دستت با نسبت دادن قدرت های اساطیری به انها سعی داری بگی X1 قوی تره و هرکی غیر از این بگه اخمخه و نمیفهمه. جالب اینه این برتری رو هم غیر از خودت و دوستان کسی درک نمیکنه و ما هرچی مقاله و مصاحبه با بازیسازها میبینم درباری بهتر بودن PS4 هست. لازم به ذکر هست که با فلسفه شماها هرکسی که از PS4 تعریف میکنه جیره خور سونی هست و یا چیزی از گیم سر در نمیاره و هنور به عظمت ESRAM و DME پی نبرده. من نمیدونم هزینه های میلیاردی مایکروسافت برای طراحی ESRAM چه ربطی به برتری X1 میتونه داشته باشه!

حالا جالب انگیز ترین قسمت ماجرا اینه که اگه ما بیاییم بگیم خوب فرخ شما راست میگی و X1 بهتر و برتر هست، خوب به امید اهورا این برتری رو کی مبینیم میفرمایی که هیچ وقت، چون بهتر بودن بازی ها به کدنویسی مربوطه!

صحبت های خود AMD (که طراح جفت کنسول هاست)، مقالات تحلیلی، صحبت های بازی سازها، همه و همه درباری بهتر بودن PS4 هست. حالا کار ندارم این بهتر بودن روی کاغذ 1 درصده یا 50 درصد یا 500درصد، اما همه دارن از قوی و راحت بودن سخت افزار PS4 صحبت میکنن. با خیال راحت هم میتونیم منتظر باشیم بهترین گرافیک های کنسولی رو توی بازی های فرست پارتی خود سونی ببینیم. تموم شد رفت! باقیش باد هواست! اگه فرمایشات شما درست باشه ما باید در عمل شاهدش باشیم در غیر اینصورت حرف های شما عزیزان هم توجیحات صد من یه غازه!

آره تخصص تو هم زیر زمین حرف زدنه ! چون حداقل من رو هوا میتونم چیزی ببینم ولی اون زیرزمین چیزی نیست ببینی ;;)
شما برو بازهای مولتی پلتفورم را امار بگیر ( حالا نیای چندتا استثنا از ps3 بیاری که بگی روش بهتر بودند !) حتی تفاوت کم ! بگو کدومش بهتر بوده ؟! مثال زدم بزرگترین انجین سازها بازیشون روی 360 بهتر بوده این خودش کلی حرفه ! بعد خیلی از بازیهای مطرح هم هم همینطور بوده .
بعد مایکرو هیچ وقت چیزی نداشته از ps3 بهتر باشه ؟! حتما halo4 حکم کشک داشته بعد سریه گیرز هم همینطور ؟! سریه بازی forza که هیچی . شما بیا فکتورهای برتریه بازیهای سونی را بزار جلو بازیهای 360- از لحاظ تکنیکی ببینیم چی داره که 360 نداره ؟ همین اخری halo4 یه بازی با محیطهای بزرگ یه sandbox کلی افکتهای گوناگون که تو بازیهای خطی هم نمیشه دید! چیزی را ثابت نمیکنه ؟!

برای کل حرفهای باقی مونده دوباره این را بخون فکر کنم هنوز ندیدی سخن amd یدونه esram ببین چه شدت تاثیری داره !
اگه ندیدی باز دوباره تو پست بعد نشون بدم ؟! حالا تو باز بیا بگو پردازنده ها و ....کشک ! خودت هم میدونی که خیلی زیاد تاثیر دارند ولی خب رو گردنته نمیخوای قبول کنی ;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or