کنفرانس مایکروسافت در سمپوزیوم Hot chips درباره Xbox one

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
72862424939951705014.jpg

بیست و پنجمین سمپوزیوم Hot chips امسال به رسم هر سال با نام HC25 برگزار میشه و مایکروسافت در این سمپوزیوم کنفرانسی داره که پیرامون چیپ به کار رفته در کنسول Xbox one هست. محل برگزاری این کنفرانس دانشگاه استنفرد هست و مایکروسافت به همراه AMD و اینتل در این کنفرانس که پیرامون SoC ها هست برنامه ای رو تحت عنوان XBOX One Silicon ارائه میده John Sell و Pat O’Connor از مایکروسافت برگزار کنندگان این کنفرانس هستن مدت این کنفرانس 1 ساعت و نیم هست و در اون به ترتیب AMD با موضوع Kabini APU SoC و مایکروسافت با موضوع XBOX One Silicon و اینتل با موضوع Clover Trail+ – Intel’s Next Atom SoC پیرامون آخرین تکنولوژیها در SoC صحبت میکنن.
این کنفرانس از این جهت جالبه که مدتی قبل کاربری در نئوگاف که لینک پروفایلش در Linkedin تایید میکنه که طراح GPU در AMD هست ادعا کرده که APU/dGPU رو در Xbox one تست میکرده هنوز مشخص نیست منظور این شخص از dGPU چی بوده به همین دلیل ممکنه در این کنفرانس مایکروسافت بخشی از مشخصات سخت افزاری Xbox one رو به صورت واضح تری تشریح کنه.

Beyond3D Forum - View Single Post - Xbox One (codename Durango) technical hardware investigation (news and rumours)

http://cn.linkedin.com/in/vinberlei

Hot Chips: A Symposium on High Performance Chips | Sponsored by the IEEE Technical Committee on Microprocessors and Microcomputers in Cooperation with ACM SIGARCH

@ Nima

با بقیه حرفات کاری ندارم ولی این تیکه:

دقیقا اینم یه نمونش:

ضمنا من منظورم حرف خاصی نبود که تو به خودت میگیری کلا منظورم اینه که سونی فنا فقط چیزی که روش نوشته باشه سونی رو قبول دارن.

بالاخره نفهمیدیم ، آقا نیما سونی فنه یا ایکس باکس فن ! ولی کلا سونی معرکه هست :d

@ Nima

با بقیه حرفات کاری ندارم ولی این تیکه:

دقیقا اینم یه نمونش:

ضمنا من منظورم حرف خاصی نبود که تو به خودت میگیری کلا منظورم اینه که سونی فنا فقط چیزی که روش نوشته باشه سونی رو قبول دارن.

این تیکه هیچ ربطی به حرف من نداره ، نه مغلطه کردم و نه از خودم داستان تولید کردم ! چه ربطی داره ؟!
تو وقتی پست منو نقل قول میکنی باید راجع به حرفهای من نظر بدی نه حرفهای بقیه یا کلا یه موضوع خیالی !
ضمنا مثلا یه فن مایکروسافت مگه کیو قبول داره که تو میگی فنهای سونی فقط سونی رو قبول دارن ؟ کلا نمیدوم این چه توهمیه که شما فکر میکنید فقط خودتون فنهای منطقی و باسواد و فهمیده ای هستید ! فعلا که با این قضیه 50 درصدی که راه انداختید و مانور دادن روی تکنولوژی های پنهانی و ... اوضاع منطقتون اصلا مناسب نیست که همتون از فنهای سونی ناله دارید ! کلا فقط شما خوبید ....

آخرین ویرایش:
بعضی ها یادشون رفته فن های سونی حتی به به خاطره قیافه کنسول گند می زدند به تمام تاپیک های مایکرو :-" اون وقت ما میشیم بد و بی منطق و از این چور حرفا. بیخیال بابا وان ضعیفه دیگه چرا حخودتون رو می کشین؟ :d

یعنی الان شما خودتون هم شک دارید نسبت به 50%و 70% و ... ؟!;;) دارید دست پیش میگیرید که پس نیوفتید آیا :)

ما آخر نفهمیدیم از یه طرف x1 رو در حد نسل فعلی میدونن ولی وقتی بازیاش با ps4 از نظر فریم و ریزلوشن برابر میشه ما میگیم پس اون 70% کو؟ میگن ما که نگفتیم 70% ضعیف تره سازنده ها گفتن :|

آخرین ویرایش:
این تیکه هیچ ربطی به حرف من نداره ، نه مغلطه کردم و نه از خودم داستان تولید کردم ! چه ربطی داره ؟!
تو وقتی پست منو نقل قول میکنی باید راجع به حرفهای من نظر بدی نه حرفهای بقیه یا کلا یه موضوع خیالی !
ضمنا مثلا یه فن مایکروسافت مگه کیو قبول داره که تو میگی فنهای سونی فقط سونی رو قبول دارن ؟ کلا نمیدوم این چه توهمیه که شما فکر میکنید فقط خودتون فنهای منطقی و باسواد و فهمیده ای هستید ! فعلا که با این قضیه 50 درصدی که راه انداختید و مانور دادن روی تکنولوژی های پنهانی و ... اوضاع منطقتون اصلا مناسب نیست که همتون از فنهای سونی ناله دارید ! کلا فقط شما خوبید ....

من نمیدونم فازت چیه و دنبال چی میگردی!!؟؟

این پستته:

Ok ... صبر میکنیم .... 1 ماه تا انتشار بازیها مونده همچنان منتظر یه ویدیو از WD یا BF4 یا ... که روی X1 اجرا شده باشه !

البته Gartall جان از سونی فنها مینالند ، این مدلی که شما راه انداختید که خیلی جالبتره ! شما خودتون رو در هر صورت برنده اعلام کردید از الان !

بازیها روی X1 بهتر باشن که خب مسلما برنده اید .

مساوی باشن ، بازم برنده اید ، چون قرار بوده 50% بهتر باشه ، X1 پیچیده ست و بعدا جلو میزنه ، لید پلتفرم PS4 بوده .

PS4 یکم بهتر باشه بازهم به دلایل بالا برنده اید .

PS4 خیلی بهتر باشه میشینید با کمک دکتر حساب میکنید مثلا در میاد 29 درصد ، در نیتجه بازهم برنده اید .

کلا بیخودی ما داریم خودمون رو ضایع میکنیم فقط چون در هر صورت حق با شماست :))

داری درباره کل مایکروفنا نظر میدی منم پستتو نقلو قول کردم در باره کل سونی فنا نظر دادم چون از نظر من کلا سونی فنا یه عادتی دارن که هر چیزی که سونی نمیسازه حتی اگر بهترین چیز دنیا باشه میگن به درد نمیخوره الان نمیدونم چیه این قضیه برات غیر قابل درکه که حرف داستان و مغلطه و توهم و علم فلسفه و منطق و... میاری وسط .
خلاصه من دیگه حال ندارم درباره این موضوع بحث کنم چون تو کلا یه آدمی هستی که این تخیلو داری که فقط حرف و منطق و برداشت خودت درسته ، همه هم باید درکت کنن! نمونشم تو پستات زیاده.

Nima
بی خیال دیگه :دی اولش که گفتی WD و BF4 بهتر هستن، بعدش که دیدی منابع خیلی معتبر نیستن داری میگی چرا ویدئو نداریم؟ چرا راه دور بریم، همین GTA V تمام ویدئوهایی که RockStar ازش منتشر کرد مربوط به نسخه PS3 بود ولی آیا نسخه X360 ـش مشکلی داشت؟ راجع به اینکه چرا ویدئو نداریم یکی تو Neogaf همین سوال رو پرسیده بود Albert Penello هم گفته بود از نظر من ممکنه دلیل این قضیه، این باشه که چون بازی ها واسه لانچ هستن، سازنده ترجیح میده رو یک پلتفرم تمرکز کنه (از نظر تبلیغات و این چیزها) وگرنه خیلی از این بازی ها تو نمایشگاه های مختلف روی Xbox One قابل بازی بودن.

آخرین ویرایش:
Nima
بی خیال دیگه :دی اولش که گفتی WD و BF4 بهتر هستن، بعدش که دیدی منابع خیلی معتبر نیستن داری میگی چرا ویدئو نداریم؟ چرا راه دور بریم، همین GTA V تمام ویدئوهایی که RockStar ازش منتشر کرد مربوط به نسخه PS3 بود ولی آیا نسخه X360 ـش مشکلی داشت؟ راجع به اینکه چرا ویدئو نداریم یکی تو Neogaf همین سوال رو پرسیده بود Albert Penello هم گفته بود از نظر من ممکنه دلیل این قضیه، این باشه که چون بازی ها واسه لانچ هستن، سازنده ترجیح میده رو یک پلتفرم تمرکز کنه (از نظر تبلیغات و این چیزها) وگرنه خیلی از این بازی ها تو نمایشگاه های مختلف روی Xbox One قابل بازی بودن.
بابا بیخیال اینها 7 ساله قبول ندارند ! میخوای الان چی را قبول کنند ؟

الان یکی از amd میاد یه همچین حرفی سر esram میزنه :
I would wager, that when the ESRAM is used effectively, the performance of the Xbox One's graphics subsystem will far an away outstrip any of those discrete parts you mention
ولی الان باز سونی فن میگه esram مگه میتونه gddr5 باشه :lol: کلا تمام متخصصین کمتر از سونی فن حالیشونه .

من نمیدونم فازت چیه و دنبال چی میگردی!!؟؟

این پستته:

داری درباره کل مایکروفنا نظر میدی منم پستتو نقلو قول کردم در باره کل سونی فنا نظر دادم چون از نظر من کلا سونی فنا یه عادتی دارن که هر چیزی که سونی نمیسازه حتی اگر بهترین چیز دنیا باشه میگن به درد نمیخوره الان نمیدونم چیه این قضیه برات غیر قابل درکه که حرف داستان و مغلطه و توهم و علم فلسفه و منطق و... میاری وسط .
خلاصه من دیگه حال ندارم درباره این موضوع بحث کنم چون تو کلا یه آدمی هستی که این تخیلو داری که فقط حرف و منطق و برداشت خودت درسته ، همه هم باید درکت کنن! نمونشم تو پستات زیاده.

این موضوعی که من گفتم رو یکی 2 نفر ادعا نکردن که من بخوام به اونا بگم رسما همتون دارید روی این 50 درصد مانور میدید ، از بی منطق ترین تا منطقی ترین دارن میگن 50 درصد .... ولی اینی که تو میگی رو دقیقا کی گفته ؟ مثلا من اومدم گفتم سونی اگه فلان چیز خوب بود میساخت ؟ یا گفتم مثلا الان MS کنسول داغون ساخته ؟ حرف من از اول سر تفاوت قدرت بود ، اونم نه 50 درصد و 60 درصد و 10 درصد و ... موضوع اینه که با توجه به شرایط موجود و سیاست هایی که تو این مدت دیدم بنظرم اوضاع سخت افزاری PS4 بهتره ، مثلا اون 15 تا پردازنده ظاهرا ربطی به پردازش بازیها نداره و بیشتر برای کارای Multitasking و ... کاربرد داره یا ESRAM هم یه بوستر هست برای جبران پهنای باند حافظه اصلی که واقعا هیچ دلیل منطقی وجود نداره که بگیم در نهایت میتونه از یک حافظه یکپارچه با پهنای باند بالا ( GDDR5 ) نتیجه بهتری بده ... GPU هم که طبق شواهد با اختلاف قابل توجهی بنفع PS4 هست ... CPU هم که جفتشون شبیه هم هستن و اگر کلاک PS4 همون 1.6 باشه خب در اینجا برتری با X1 هست ولی در نهایت خود تو از این شواهد و مشخصات چی برداشت میکنی ؟! تا حالا هیچ منبعی چه معتبر چه غیر معتبر نگفته X1 بهتره ولی در مورد PS4 حرف زدن ( که ظاهرا همشون سونی فن بودن یا پول گرفتن یا حالیشون نیست و .... ) ، ویدیوهای بازیهای Multiplatform روی PS4 بوده ...

خب الان من چی باید بگم ؟ با این شرایطی که گفتم رای دادن بنفع PS4 منطقی تره یا X1 ؟ الان مثلا من بی منطقم یا اونی که واسه خودش سیاست های پنهانی و قدرت نهفته ترسیم میکنه ؟ الان دقیقا کدوم حرف من غیرمنطقیه که خودم توهم دارم خیلی منطقیه ؟ شما لطف کن منو ارشاد کن .

Frobary

این موضوع ویدیو چیزی بوده که در این نسل ثابت شده ، در این نسل اکثر بازیهای Multiplatform روی 360 نمایش داشت و خب در نهایت هم 360 نسخه بهتر بود ( الان باز یکی که 2 روزه اینجا عضو شده میاد میگه خب خدا رو شکر به این موضوع اعتراف کردید !! ) همین GTA V هم در نهایت PS3 ش بهتر بود ، برو DF رو بخون ، ویدیوها و عکسهاش رو هم ببین ....
موضوع اینه که شما طبق همون 50درصدی که تو ذهنتونه دارید قضاوت میکنید ! منظور من اصلا به این معنی نیست که الان مثلا WD روی X1 مشکل داره یا داغونه یا ... اگه اختلافی باشه در حد همون رزولوشن یا فریم ریت یا کمی تکسچر *****ینگه . ولی با توجه به شواهدی که گفتم نسخه برتر PS4 هست حالا هر چند کم و ناچیز باشه اختلاف .

Gartall

اینها دقیقا چیو 7 ساله قبول ندارن ؟! میشه توضیح بدی ؟ حتما توضیح بده ...

آخرین ویرایش:
این موضوع ویدیو چیزی بوده که در این نسل ثابت شده ، در این نسل اکثر بازیهای Multiplatform روی 360 نمایش داشت و خب در نهایت هم 360 نسخه بهتر بود ( الان باز یکی که 2 روزه اینجا عضو شده میاد میگه خب خدا رو شکر به این موضوع اعتراف کردید !! ) همین GTA V هم در نهایت PS3 ش بهتر بود ، برو DF رو بخون ، ویدیوها و عکسهاش رو هم ببین ....
موضوع اینه که شما طبق همون 50درصدی که تو ذهنتونه دارید قضاوت میکنید ! منظور من اصلا به این معنی نیست که الان مثلا WD روی X1 مشکل داره یا داغونه یا ... اگه اختلافی باشه در حد همون رزولوشن یا فریم ریت یا کمی تکسچر *****ینگه . ولی با توجه به شواهدی که گفتم نسخه برتر PS4 هست حالا هر چند کم و ناچیز باشه اختلاف .
من اصلا فکر نمیکنم PS4 قدرت خیلی بیشتری نسبت به Xbox One داشته باشه، ولی خب کامنت های شما (حالا نه صرفا شخص تو) اینجوری نشون میده که واقعا تفاوت زیاده. البته نمیخوام رو این 50% مانور بدم، ولی اگه واقعا اختلاف زیاد باشه یکی مثل کارگردان Watch Dogs میاد اینقدر واضح نظرش رو میگه، روابط نینتندو و یوبی سافت هم فکر کنم خوب باشه کلا :دی
Wii U version of the game is closer to current-gen than next-gen
Ubisoft revealed Watch Dogs Wii U is between current and next-gen graphics | Wii U

حالا اگه در نهایت تفاوت در حد همین GTA V باشه که به نظر من اصلا تفاوت خاصی به حساب نمیاد، حالا اگه رزولوشن بالاتر باشه و فریم ریت یکیش 60 باشه اون یکی 30 و اینا اون موقع تفاوت زیاد وجود داره :دی بعدش تو کامنت اولت اینجوری نمیشد برداشت کرد که منظورت حرف فعلیت بوده :دی

آخرین ویرایش:
من اصلا فکر نمیکنم PS4 قدرت خیلی بیشتری نسبت به Xbox One داشته باشه، ولی خب کامنت های شما (حالا نه صرفا شخص تو) اینجوری نشون میده که واقعا تفاوت زیاده. البته نمیخوام رو این 50% مانور بدم، ولی اگه واقعا اختلاف زیاد باشه یکی مثل کارگردان Watch Dogs میاد اینقدر واضح نظرش رو میگه، روابط نینتندو و یوبی سافت هم فکر کنم خوب باشه کلا :دی

Ubisoft revealed Watch Dogs Wii U is between current and next-gen graphics | Wii U

خب لطف کن وقتی خطاب به من چیزی رو میگی راجع به حرفها و نظرهای من حرف بزن چون بخدا نه من وکیل کسی هستم نه مسئول ستاد سونی فنها . با این حال این 50% بیشتر از اینکه فنهای PS4 بخوان راجع بهش حرفی بزنن ، یه ابزار شده برای MS فنها که باهاش بازی کنن ...
این نسل چند تا بازی بود که کم یا زیاد روی 360 بهتر بود ؟! چندتاشون قبل از انتشار اومدن گفتن نسخه فلان بهتره که الان انتظار داری بیان رسما همه جا اعلام کنن برتری با فلان کنسوله ؟! اصلا این کار از لحاظ حرفه ای و تجاری بنظرت درسته ؟ Wii U هم قضیه اش مشخصه ، مسلما کسی انتظار نداره Wii U با اون مشخصات سخت افزاری بتونه با PS4 و X1 رقابت کنه یا حتی بهش نزدیک بشه .

آخرین ویرایش:
خب لطف کن وقتی خطاب به من چیزی رو میگی راجع به حرفها و نظرهای من حرف بزن چون بخدا نه من وکیل کسی هستم نه مسئول ستاد سونی فنها . با این حال این 50% بیشتر از اینکه فنهای PS4 بخوان راجع بهش حرفی بزنن ، یه ابزار شده برای MS فنها که باهاش بازی کنن ...
ویرایش آخرم رو ندیدی :دی تو اولش اینو گفتی:
Ok ... صبر میکنیم .... 1 ماه تا انتشار بازیها مونده همچنان منتظر یه ویدیو از WD یا BF4 یا ... که روی X1 اجرا شده باشه !
من اینو که دیدم این برداشت رو کردم که منظورت اینه نسخه X1 بازی داغونه و مشکل داره که چیزی ازش نشون نمیدن. بعد حرفت رو واضح تر گفتی که منم توضیح دادم :دی در ضمن اگه این 50% شده ابزار واسه مایکرو فن ها، ESRAM و 15 Processor و اینا هم شده ابزار واسه سونی فن ها، یه رابطه دو طرفه هست!
این نسل چند تا بازی بود که کم یا زیاد روی 360 بهتر بود ؟! چندتاشون قبل از انتشار اومدن گفتن نسخه فلان بهتره که الان انتظار داری بیان رسما همه جا اعلام کنن برتری با فلان کنسوله ؟! اصلا این کار از لحاظ حرفه ای و تجاری بنظرت درسته ؟ Wii U هم قضیه اش مشخصه ، مسلما کسی انتظار نداره Wii U با اون مشخصات سخت افزاری بتونه با PS4 و X1 رقابت کنه یا حتی بهش نزدیک بشه .
گفتم که، باید ببینیم تفاوت در چه حدی هست. اگه اختلافشون در حد همین مولتی پلتفرم های X360 و PS3 باشه که من مشکلی ندارم، بقیه رو نمی دونم :دی راجع به اینکه میگی کار درستی هست یا نه، خب طرف میتونست راجع به Wii U هم هیچی نگه اصلا. من منظورم رو تفاوت آشکار هست، نه تفاوت اندک :دی مثلا اگه BF4 رو 720P باشه و نسخه PS4 ـش هم 900P باشه، آره این میشه تفاوت زیاد. ولی اگه چهار تا تکسچر کم و زیاد باشه نمیشه تفاوت زیاد، از این نظر دارم میگم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or