کنفرانس مایکروسافت در سمپوزیوم Hot chips درباره Xbox one

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
72862424939951705014.jpg

بیست و پنجمین سمپوزیوم Hot chips امسال به رسم هر سال با نام HC25 برگزار میشه و مایکروسافت در این سمپوزیوم کنفرانسی داره که پیرامون چیپ به کار رفته در کنسول Xbox one هست. محل برگزاری این کنفرانس دانشگاه استنفرد هست و مایکروسافت به همراه AMD و اینتل در این کنفرانس که پیرامون SoC ها هست برنامه ای رو تحت عنوان XBOX One Silicon ارائه میده John Sell و Pat O’Connor از مایکروسافت برگزار کنندگان این کنفرانس هستن مدت این کنفرانس 1 ساعت و نیم هست و در اون به ترتیب AMD با موضوع Kabini APU SoC و مایکروسافت با موضوع XBOX One Silicon و اینتل با موضوع Clover Trail+ – Intel’s Next Atom SoC پیرامون آخرین تکنولوژیها در SoC صحبت میکنن.
این کنفرانس از این جهت جالبه که مدتی قبل کاربری در نئوگاف که لینک پروفایلش در Linkedin تایید میکنه که طراح GPU در AMD هست ادعا کرده که APU/dGPU رو در Xbox one تست میکرده هنوز مشخص نیست منظور این شخص از dGPU چی بوده به همین دلیل ممکنه در این کنفرانس مایکروسافت بخشی از مشخصات سخت افزاری Xbox one رو به صورت واضح تری تشریح کنه.

Beyond3D Forum - View Single Post - Xbox One (codename Durango) technical hardware investigation (news and rumours)

http://cn.linkedin.com/in/vinberlei

Hot Chips: A Symposium on High Performance Chips | Sponsored by the IEEE Technical Committee on Microprocessors and Microcomputers in Cooperation with ACM SIGARCH

سایت IMO.com خوبه ؟

والا یه نسل همین DF شده بود منبع و معیار مقایسه بازیها و فنهای 360 میپرستیدنش ، حالا یدونه بازی پیدا شده که بنفع 360 نیست از DF نذارم ؟! خیلی واضح و روشن توضیح داده ، هم عکس گذاشته هم فیلم و .... شما برو ببین اون برتری PS3 در تکسچر و جزییات بیشتر به چشم میاد یا اون 2 فریمی که 360 بیشتر داره و بقول Gartall کاملا از لحاظ تکنیکی برتره !!!!!

ضمنا حوصله ندارم تو این بلبشو بیام GTA هم مقایسه کنم ...

خوب لینک همون DF رو بذار . ضمن اینکه من اصلا فن 360 نیستم ! کنسولهای سونی رو هم خیلی بیشتر از مایکرو قبول دارم !

راستی اقا نیما این سایت http://imo.com/ رو خودت باز کردی !؟ یهنگاه بنداز ! اصلا ساتی وجود نداره انگار ! اینم عکسش

69696847275766565043.jpg

آخرین ویرایش:
نه تو که بغیر از مسخره کردن و تز دادن کار دیگه ای بلد نیستی سطح پست هات خیلی بالاس و ارزشمندی.

اگه حرفی برای گفتن داری میتونی موادبانه بگیش و منتظر جواب باشی، در غیر اینصورت اگه میخوای لمپن بازی دربیاری و چرت و پرت بگی خواهشا پست های منو نقل قول نکن! من ذره ای ارزش برای این مدل پست ها قایل نیستم. خیلی راحت بشین جلوی آینه با خودت مذاکره کن که مطمئن باشی سطح نظرات طرف مقابلت در اندازه خودته. میتونی برای ایجاد تنوع و رفع خستگی هرچند دقیقه یکبار یه آفرین و براوو هم بگی که بیشتر لذت ببری.

پ.ن: اینم عین قضیه فشرده سازی DME و آمارهایی هست که لینکس رو میدی. چیزی نگو که در نهایت مجبور میشی مثل سری های قبل پست هات رو پاک کنی.
دیگه کسی که روزی 5 بار یه سری جملات تکراری رو تو تاپیک های مختلف کپی/پیست میکنه بهتره حرف از پست های ارزشمند نزنه.
به اندازه ای سطح پست هات پایین اومده و چیزهای مسخره میگی که اگه نمیشناختمت فکر میکردم یه کاربر 15 ساله اینا رو نوشته:دی اینم که نقل قول میکنم به خاطر قبلا ـه که دو تا پست درست حسابی میدادی و ارزش خوندن داشت، وگرنه اگه پست های من رو دیده باشی میدونی که من جواب هر پستی رو نمیدم و با هر کسی نمیشینم بحث کنم، چون وقت و اعصابم رو از سر راه نیوردم.
خلاصه اینکه به خاطر حفظ اعتبار خودت گفتم، اگه دوست نداری که خُب در راه جدیدی که اتخاذ کردی برات آرزوی موفقیت میکنم>:d

به نظر من فریم ریت بیشتر و سایه های نرم تر و ابجکت بیشتر , بیشتر به چشم میاد . گیف بالایی را یه نگاه بنداز به جون خودم دروغ نیست
:)

تو یه مقاله رو میخونی و اگه آخرش خلاف نظر تو چیزی گفته باشه نظر شخصی خودت رو قبول میکنی؟

تو DF که منبع شما برای اثبات برتری مولتی ها بوده و همیشه بهش رجوع میکردی (و ماهم قبولش داریم) در مورد GTA V گفته نسخه PS3 به وضوح برتری های انکار ناپذیر داره. صراحتا گفته تکسچرها تو PS3 شفاف و واضح هستن اما تو 360 بلر شدن و یه سری المان های متریک دیگه که PS3 بهتره و فقط برای 360 گفته خیلی کم فریم ریت بهتره "The 360 does command a minor advantage in frame-rate". حالا شما چون بضررتون هست مقاله رو میخونید ولی در نهایت نظر شخصی خودتون رو قبول دارید که برتری فنی کاملا با 360 هست!

همین یه مورد کلا بحث رو شفاف میکنه! منبعی که خودت بهش رجوع میکنی میگه برتری انکار ناپذیر با PS3 هست اما تو میگی نه نظر شخصی من اینه که برتری فنی کاملا با 360 هست. X1 هم همینطور. هرکی هرچی بگه در نهایت نظر شخصی تو اینه که برتری کاملا با X1 هست!

Dreadlord

بله متاسفانه من در سطح شما نیستم. شما خیلی نردی، خیلی خفنی، خیلی هورایی، اصلا خدایی، دیگه سخیفی پست های منو به عظمت و بزرگی خودت ببخش و برای اینکه اذیت نشی اصلا نخونشون. چه اصراریه بیای پست های بی ارزش رو بخونی؟ نخون آقا جان نخون! چه اصراریه؟ والا بخدا!

راستی اقا نیما این سایت
http://imo.com/
رو خودت باز کردی !؟ یهنگاه بنداز ! اصلا ساتی وجود نداره انگار ! اینم عکسش

IMO یعنی in my opinion اما یه بابایی یه مدت فکر میکرد سایته و مارو ارجاع میداد به ایشون. شوخی کرد نیما. شما جدی نگیر.

خدمت اون دوست عزیزی که عقیده داره همه بازیای PS4 روی سخت افزار PS4 اجرا میشن:

17052527728970260354.jpg

As well from what I played all the Xbox One games were running on a Xbox One but from what I played on PlayStation 4 only Knack was running on a PlayStation 4. And the PlayStation 4s (PCs) kept crashing and needed a reboot (Assassin’s Creed IV, Killzone I seen crash once but Need For Speed kept crashing all day). Laughable.

Games Inbox: PS4 crash controversy, Eurogamer Expo, and Dark Souls ladders | Metro News

خوب لینک همون DF رو بذار . ضمن اینکه من اصلا فن 360 نیستم ! کنسولهای سونی رو هم خیلی بیشتر از مایکرو قبول دارم !

راستی اقا نیما این سایت www.imo.com رو خودت باز کردی !؟ یهنگاه بنداز ! اصلا ساتی وجود نداره انگار ! اینم عکسش

بنده هم نظرم به نظر IMO نزدیک تره :دی

به عنوان کسی که 5 ماه تمام پستاش تو تاپیکای عمومی مسخره بازی و gif و ... هست خیلی اعتماد به نفس میخاد که بیای در مورد سطح پستای بقیه و اعتبار و ... نظر بده !

خدمت اون دوست عزیزی که عقیده داره همه بازیای PS4 روی سخت افزار PS4 اجرا میشن:

17052527728970260354.jpg

Games Inbox: PS4 crash controversy, Eurogamer Expo, and Dark Souls ladders | Metro News

3 روز پیش به نمایشگاه یود که توش هم x1 بود و هم ps4..هردورو از نزدیک دیدم و بازی کردم ....تنها بازیهای ac و knack رو ps4 اجرا میشدن و بقیه همشون pc بودن با دسته ps4. از اون طرف ryse و forza رو x1 اجرا می شدن. (در کل شوک های دسته x1 خیلی خوب بود..ار اون طرف تاچپد ds4 باید جالب باشه)

بعضیا جوری رفتار میکنن انگار ما اینجا نماینده های فروش X1 ــیم داریم داستان های علمی تخیلی از eSRAM و DME و پردازنده های گرافیکی در مورد وان میسازیم تا مخاطب رو گول بزنیم :d

3 روز پیش به نمایشگاه یود که توش هم x1 بود و هم ps4..هردورو از نزدیک دیدم و بازی کردم ....تنها بازیهای ac و knack رو ps4 اجرا میشدن و بقیه همشون pc بودن با دسته ps4. از اون طرف ryse و forza رو x1 اجرا می شدن. (در کل شوک های دسته x1 خیلی خوب بود..ار اون طرف تاچپد ds4 باید جالب باشه)

02838611766755497862.jpg

02838611766755497862.jpg
این عکس برای کدوم نمایشگاه بوده ؟! احیانا ؟!
3 روز پیش کی هست ؟!
E3 بود و فکر کنم KI روش اجرا میشد! DR3 و Forza5 و Ryse روی Devkit بودن !
توی Gamescom همه بازیها روی وان بودن به جز BF4 که توی غرفه EA بود :d
باهوش خودم میدونم :دی سوال کنایه ای بود .

آخرین ویرایش:
این عکس برای کدوم نمایشگاه بوده ؟! احیانا ؟!
E3 بود و فکر کنم KI روش اجرا میشد! DR3 و Forza5 و Ryse روی Devkit بودن !
توی Gamescom همه بازیها روی وان بودن به جز BF4 که توی غرفه EA بود :d

باهوش خودم میدونم
biggrin1.gif
سوال کنایه ای بود .
داشتم به در میگفتم که دیوار بشنوه این عکسو هی نگیره زیر بقلش بره تاپیکای مختلف:d

آخرین ویرایش:
واقعا که طرف اومده میگه 3روز پیش تست کردم هرو عالی هستن(حالا چون سونی فن ها فکر میکنن کنسولشون باید بزنه ماکرو رو خاک کنه ) میان عکس ماله 1ماه یا 2ماه پیش رو میزارن.:|

واقعا که طرف اومده میگه 3روز پیش تست کردم هرو عالی هستن(حالا چون سونی فن ها فکر میکنن کنسولشون باید بزنه ماکرو رو خاک کنه ) میان عکس ماله 1ماه یا 2ماه پیش رو میزارن.:|
این جمله بلد شده رو توی پست ایشون به ما نشون بده . ( پست ایشون :3 روز پیش به نمایشگاه یود که توش هم x1 بود و هم ps4..هردورو از نزدیک دیدم و بازی کردم ....تنها بازیهای ac و knack رو ps4 اجرا میشدن و بقیه همشون pc بودن با دسته ps4. از اون طرف ryse و forza رو x1 اجرا می شدن. (در کل شوک های دسته x1 خیلی خوب بود..ار اون طرف تاچپد ds4 باید جالب باشه)
یا اینکه رو هوا چیزی ننویس لطفا :|

02838611766755497862.jpg

می خوای چیرو ثابت کنی؟؟!؟!؟!!؟! من دروغ می گم!!!!!

اینم سایت اصلی نمایشگاه:

GAMES13

اینم فی*س ب**ک:
https://www.facebook.com/thegamesme

تا چند وقت دیگه ممکنه که عکسارو آپ کنن.....ولی تو fb زده :

https://www.facebook.com/photo.php?...16735.131846070195090&type=1&relevant_count=1

شمام به جای اینکه سریع بدون اطلاع الکی پست بدی . بخوای دیگرونو ضایع کنی...یه کم فکر کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or