کنفرانس مایکروسافت در سمپوزیوم Hot chips درباره Xbox one

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
72862424939951705014.jpg

بیست و پنجمین سمپوزیوم Hot chips امسال به رسم هر سال با نام HC25 برگزار میشه و مایکروسافت در این سمپوزیوم کنفرانسی داره که پیرامون چیپ به کار رفته در کنسول Xbox one هست. محل برگزاری این کنفرانس دانشگاه استنفرد هست و مایکروسافت به همراه AMD و اینتل در این کنفرانس که پیرامون SoC ها هست برنامه ای رو تحت عنوان XBOX One Silicon ارائه میده John Sell و Pat O’Connor از مایکروسافت برگزار کنندگان این کنفرانس هستن مدت این کنفرانس 1 ساعت و نیم هست و در اون به ترتیب AMD با موضوع Kabini APU SoC و مایکروسافت با موضوع XBOX One Silicon و اینتل با موضوع Clover Trail+ – Intel’s Next Atom SoC پیرامون آخرین تکنولوژیها در SoC صحبت میکنن.
این کنفرانس از این جهت جالبه که مدتی قبل کاربری در نئوگاف که لینک پروفایلش در Linkedin تایید میکنه که طراح GPU در AMD هست ادعا کرده که APU/dGPU رو در Xbox one تست میکرده هنوز مشخص نیست منظور این شخص از dGPU چی بوده به همین دلیل ممکنه در این کنفرانس مایکروسافت بخشی از مشخصات سخت افزاری Xbox one رو به صورت واضح تری تشریح کنه.

Beyond3D Forum - View Single Post - Xbox One (codename Durango) technical hardware investigation (news and rumours)

http://cn.linkedin.com/in/vinberlei

Hot Chips: A Symposium on High Performance Chips | Sponsored by the IEEE Technical Committee on Microprocessors and Microcomputers in Cooperation with ACM SIGARCH

همین GTA V هم در نهایت PS3 ش بهتر بود ، برو DF رو بخون ، ویدیوها و عکسهاش رو هم ببین ....
میشه توضیح بدی چه طوری رو PS3 بهتره !؟ لینکی ، تصویری ، یه چی بذار ما کاملا ان قضیه رو درک کنیم ! حالا DF هم نباشه بهتره .

موضوع اینه که شما طبق همون 50درصدی که تو ذهنتونه دارید قضاوت میکنید !
ابن 50% هم که شما بهش گیر دادی طبق اعداد و ارقام اولیه حاصل شده ! 4 تا ضرب و جمع ساده هست بخدا که باعث شده این نتیجه 50% حاصل بشه ! به قول شما قدرت پنهانشه که ییهو دیدی تو یه بازی خودشو نشون داد :d

- - -ویرایش - - -

خوب فرخ جان فرمایشات شما صحیح، این قدرت بیشتر و برتری سخت افزاری رو که در عمل خواهیم دید؟:دی

به سلامتی موج دوم بازیها شاید :d

وسط بحث ـتون ، میگم اگه این قضیه "پیچیده بودن کار با X1" صحت داشته باشه ، دیگه رسماً دژاووی معکوس نسل قبل رو شاهد هستیم ! :دی

نسل قبل :
سونی به خاطر موفقیت PS2 کلی با خودش حال کرده بود و سیــاست های اشتباهی برای PS3 اتخاذ کرد که مدت ها طول کشید تا از شرشون خلاص بشه.
قیمت PS3 بین 100 تا 300 دلار از 360 گرون تر بود.
هر روز یه عبارت قلمبه سلمبه یا عدد خاص از طرف سونی ارائه میشد.

این نسل :
مایکروسافت به خاطر موفقیت 360 تصمیم های اشتباهی گرفت که البته سریع به فکر برطرف کردن اون ها افتاد.
قیمت X1 صد دلار گرون تر از PS4 هست.
انواع اعداد و ارقام و عبارات خفن رو داریم از مایکروسافت و بازیسازهاش میشنویم. (البته سونی هم هنوز از این چیزا خوشش میاد ، ولی مایکروسافت این نسل جلو زده ! :دی)

فقط همین پیچیده بودن سخت افزار مونده که دیگه کاملاً خاطرات PS3 رو زنده کنه ! :دی

برای کل حرفهای باقی مونده دوباره این را بخون فکر کنم هنوز ندیدی سخن amd یدونه esram ببین چه شدت تاثیری داره !

مگه کسی میگه ESRAM بده؟ مشکل اینه که ما هرچی میگیم تو دو تا لینک میاری که فلانی گفته ESRAM خوبه! خوب در این شکی نیست! اگه ESRAM نبود که X1 رسما میرفت قاتی باقالیا! چون RAM ایشون انفدر نسبت به PS4 ضعیف تره که تا دو سه سال دیگه کاملا از دور خارج میشه و کامل از PS4 عقب میفته! ESRAM خیلی خوبه و میتونه ضعف های رم کنسول رو پوشش بده اما معجزه که نمیکنه! تو از سخت افزار X1 انتظار معجزه داری همش! مثل افسانه ای که برای DME ساخته بودی! فرخ جان بپذیر که DDR3 تکنولوژی منسوخی هست که تا دو سال دیگه اصلا از بازار محو میشه، ESRAM فقط برای پوشش این ضعف جدی هست نه اجرای فرامین حضرت موسی جهت شکافتن آب دریا یا تبدیل عصا به مار!

مایکروسافت از سونی رو دست خورد! مجبور شد بخاطر کنفرانس ییهویی سونی تو اسفند سال گذشته با عجله کنسولش رو رونمایی کنه و وقتی که سونی دیقه 90 امد رمش رو کرد 8 گیگ کامل آچ مز شد. تو این مدت هم تمام تلاشش رو کرده که اختلافش با PS4 رو به حداقل برسونه. همین الان تو ترد بقلی مدیر سونی انگلستان گفته بازیسازها میگن PS4 مثل رویا میمنونه، خوب اینا که دیگه از همه چیز مطلعن، چرا یکیشون نمیگه ESRAM شاهکاره و X1 برتره و ...؟ جواب این سوال رو بده!

به سلامتی موج دوم بازیها شاید :d​

پس یعنی مثلا گرافیک Halo‌ای که 343 داره میسازه باید 100٪ بهتر از بازی جدید ND یا SM باشه دیگه!:دی ببینیم و تعریف کنیم!:دی

همین GTA V هم در نهایت PS3 ش بهتر بود ، برو DF رو بخون ، ویدیوها و عکسهاش رو هم ببین ....

این پست را تازه دیدم !
یادم میاد تو تایپک انالیز aw داشتی میگفتی دیجیتال فدراسیون ! نمیدونم شاید اشتباه میکنم ! بعد df خودش از لحاظ کیفیت بصری گفته بهتره که اونم مطمئن حرف نزده اخر مطلبش گفته اگه انتخاب شما باشه با هیچ چیزی کاری ندارم اخر مطلبش اونه و بعد قشنگ برتری های تکنیکی با 360 بوده فریم ریت یکی از عوامل تکنیکی که باعث خیلی چیزها میشه از طرفی سایه های نرم تر روی 360 مخصوصا روی محیطهای بسته .
از طرفی نمیدونم بقیه سایتها را دیدی ؟ من عکس این مطلب را میبینم که 360 بهتر از لحاظ بصری ! بعد این عکس هم که زیر گذاشتم فکته میتونم خودم یا خودت یه نومنه برداری کنی ! که باز یکی از برتری ها نسخه 360 ابجکت بیشتر که خودش خیلی مهمه ! الان من نمیدونم چطور میشه نتیجه گرفت نسخه ps3 بهتر بوده ؟!

ewskqq1vi3mxus5yzh.gif

مگه کسی میگه ESRAM بده؟ مشکل اینه که ما هرچی میگیم تو دو تا لینک میاری که فلانی گفته ESRAM خوبه! خوب در این شکی نیست! اگه ESRAM نبود که X1 رسما میرفت قاتی باقالیا! چون RAM ایشون انفدر نسبت به PS4 ضعیف تره که تا دو سه سال دیگه کاملا از دور خارج میشه و کامل از PS4 عقب میفته! ESRAM خیلی خوبه و میتونه ضعف های رم کنسول رو پوشش بده اما معجزه که نمیکنه! تو از سخت افزار X1 انتظار معجزه داری همش! مثل افسانه ای که برای DME ساخته بودی! فرخ جان بپذیر که DDR3 تکنولوژی منسوخی هست که تا دو سال دیگه اصلا از بازار محو میشه، ESRAM فقط برای پوشش این ضعف جدی هست نه اجرای فرامین حضرت موسی جهت شکافتن آب دریا یا تبدیل عصا به مار!

مایکروسافت از سونی رو دست خورد! مجبور شد بخاطر کنفرانس ییهویی سونی تو اسفند سال گذشته با عجله کنسولش رو رونمایی کنه و وقتی که سونی دیقه 90 امد رمش رو کرد 8 گیگ کامل آچ مز شد. تو این مدت هم تمام تلاشش رو کرده که اختلافش با PS4 رو به حداقل برسونه. همین الان تو ترد بقلی مدیر سونی انگلستان گفته بازیسازها میگن PS4 مثل رویا میمنونه، خوب اینا که دیگه از همه چیز مطلعن، چرا یکیشون نمیگه ESRAM شاهکاره و X1 برتره و ...؟ جواب این سوال رو بده!

ddr3 همون قدر منسوخ هست که gddr5 منسوخ شده سال تولیدشون هر دو شون ماله خیلی وقته ! مایکروسافت در عوض یه تکنولوژِی خیلی خیلی جدید داره بنام esram هنوز سخت افزاری روش ندیده ! الان مایکرو کور بوده و ندیده تکنولوزی فوق خفن gddr5 هست ؟! برو یکم مقاله ها را همین سایت گفته شده ببین دلایل انتخاب مایکرو ddr3 همراه esram چی بوده البته نه اون دلایلی که سونی فن ها میگن !
خیلی جالبه مایکرو با اینکه gddr5 بوده انتخاب اشتباه کرده بعد اومده با esram مشکلش را کمتر کرده :lol: این هست منطق شما سونی فنها !
این را دوباره بخون هی بخون شاید بالاخره ..........!هر پستی بدی این را تکرار میکنم !
I would wager, that when the ESRAM is used effectively, the performance of the Xbox One's graphics subsystem will far an away outstrip any of those discrete parts you mention
بقیه حرفهات تخیلات خودت هست ! تو فکر مایکرو داره دست پنجه نرم میکنه تا بهش برسه به قول خودت بازیه انحصاری هنوز تو کفه ryse بمونید اینده را خدا کریمه ! ;;)

آخرین ویرایش:
میگم اگه این قضیه "پیچیده بودن کار با X1" صحت داشته باشه ، دیگه رسماً دژاووی معکوس نسل قبل رو شاهد هستیم !
:biggrin1:

دقیقا نکته جالبی هست! هم مایکرو و هم نینتندو این نسل رو با یه غرور کاغذب شروع کردن و به شکر خوردم افتادن!

مایکرو خیلی داره شبیه به سونی سال 2006 عمل میکنه! تاکید روی کنسولی که فقط سرگرمی نباشه و صغیر و کبیر ان رو بخرن (حتی برای فیلم و سریال دیدن)، سخت افزار عجیب و غریب و حتی اندازه کنسول!:دی X1 از نظر ابعاد کذاییش هم عین PS3 میمونه! حالا شاید اندازه مهم نباشه اما یکی از بزرگترین شعارهای تبلیغاتی X360 توی آمریکا این بود که 360 کنسول کوچیکی هست که میتونه بهترین هدیه برای کریسمس باشه! یعنی مایکرو حتی از جمع و جور بودن 360 هم استفاده تبلیغاتی میکرد! حالا همه چیز برعکس شده!

این قضیه پیچیده بودن سخت افزار هم بعید نیست وجود داشته باشه! تو مصاحبه یکی از بازیسازها خونده بودم دقیقا همچین مقایسه ای میکرد و میگفت توی PS4 راحت میشه از پهنای باند رم استفاده کرد و ان رو بین CPU و GPU شیر کرد اما برای انجام همین کار باید یه کار اضافی با ESRAM انجام داد. حالا قطعا به شدت به PS3 و معماری عجیب و غریب Cell نخواهد بود اما بالاخره کار با رفیق فرخ (ESRAM) قطعا نیاز به برنامه نویسی اضافه و کشتی گرفتن داره!

تو فکر مایکرو داره دست پمجه نرم میکنه تا بهش برسه به قول خودت بازیه انحصاری هنوز تو کفه ryse بمونید اینده را خدا کریمه !
این جمله ها رو اعضای جدیدی که از june 2013 به بعد عضو شدن هم نمیگن ! بعد میگی همه منو فرخ خطاب میکنن و احترام نمیزارن و ... .

Don't Do This To Yourself and Dont Make me to Answer My Blacklist :|

آخرین ویرایش:
من خیال بافم یا تو که میگی DME نه گیگ رو فشرده میکنه میشه 16 مگ؟!
یه اشتباهی کردیم ولی زیاد هم صورت مسئله عوض نشده چون همون dx11.2 میتونه 6 گیگ را اون کار انجام بده بعد اینکه تو وقتی به این تعجب کنی پس به حرف کارمک که پست جدیدش در مورد تکسچرهای doom4 چی میگی ؟! من فکر کنم اینجا esram و همین DME به شدت به کار کارمک بیان !

دقیقا نکته جالبی هست! هم مایکرو و هم نینتندو این نسل رو با یه غرور کاغذب شروع کردن و به شکر خوردم افتادن!
همین حرفهای سونی فنهاست که باعث بروز خیلی مشکلات میشه ؟ مطمئن باش پیچیدگی 360 فرق داره با PS3 مایکروسافت اونقدر احمق نیست که بیاد همچین اشتباهی بکنه مطمئن باش این پیچیدگی خیلی سریعتر جواب میده .
الان من نمیدونم هنوز نسل شروع نشده و تا اینجا هم که استارت بازیهای X1 بهتر بوده چطوری مایکرو به شکر خوردن افتاده ؟!

کار با ESRAM همون کار با EDRAM روی 360 هست این نسل که بازیسازها فوق العاده راحت بودند باهاش ! پیچیدگی X1 سر ESRAM نیست بقیه موارد هست که خب نیاز به شمارش نیست .

آخرین ویرایش:
وسط بحث ـتون ، میگم اگه این قضیه "پیچیده بودن کار با X1" صحت داشته باشه ، دیگه رسماً دژاووی معکوس نسل قبل رو شاهد هستیم ! :دی

نسل قبل :
سونی به خاطر موفقیت PS2 کلی با خودش حال کرده بود و سیــاست های اشتباهی برای PS3 اتخاذ کرد که مدت ها طول کشید تا از شرشون خلاص بشه.
قیمت PS3 بین 100 تا 300 دلار از 360 گرون تر بود.
هر روز یه عبارت قلمبه سلمبه یا عدد خاص از طرف سونی ارائه میشد.

این نسل :
مایکروسافت به خاطر موفقیت 360 تصمیم های اشتباهی گرفت که البته سریع به فکر برطرف کردن اون ها افتاد.
قیمت X1 صد دلار گرون تر از PS4 هست.
انواع اعداد و ارقام و عبارات خفن رو داریم از مایکروسافت و بازیسازهاش میشنویم. (البته سونی هم هنوز از این چیزا خوشش میاد ، ولی مایکروسافت این نسل جلو زده ! :دی)

فقط همین پیچیده بودن سخت افزار مونده که دیگه کاملاً خاطرات PS3 رو زنده کنه ! :دی
اصلا سخت افزار Xbox One پیچیده نیست.
DF با معمارهای کنسول مصاحبه کامل کرده.
Digital Foundry vs. the Xbox One architects • Articles • Eurogamer.net

ESRAM مدل پیشرفته تر و بهتر eDRAM ـه که تو 360 استفاده شده بود. 8 سال کسی با eDRAM مشکل نداشت، پس با ESRAM هم مشکلی نخواهند داشت.
توضیح هم داده اون 15 تا پردازنده اتفاقا برای راحت تر کردن کار سازندست، نه سخت کردنش. ظاهرا یکی دو تا شبیه اینا تو 360 هم بوده و مورد استفاده هم قرار میگرفته.
کلا هیچ چیز پیچیده ای نداره این کنسول و این 50% رو خدا بخواد تو همین لانچ میبینیم:دی

[/COLOR][/INDENT][/COLOR][/RIGHT]
067e06c2ca1b7c8e1.gif

سطح پست هات در حد خسته تنها نزول کرده:دی موقع تایپ کردن اینا جداً چیزی مصرف میکنی؟:-/ :دی

میشه توضیح بدی چه طوری رو PS3 بهتره !؟ لینکی ، تصویری ، یه چی بذار ما کاملا ان قضیه رو درک کنیم ! حالا DF هم نباشه بهتره .

سایت IMO.com خوبه ؟

والا یه نسل همین DF شده بود منبع و معیار مقایسه بازیها و فنهای 360 میپرستیدنش ، حالا یدونه بازی پیدا شده که بنفع 360 نیست از DF نذارم ؟! خیلی واضح و روشن توضیح داده ، هم عکس گذاشته هم فیلم و .... شما برو ببین اون برتری PS3 در تکسچر و جزییات بیشتر به چشم میاد یا اون 2 فریمی که 360 بیشتر داره و بقول Gartall کاملا از لحاظ تکنیکی برتره !!!!!

ضمنا حوصله ندارم تو این بلبشو بیام GTA هم مقایسه کنم ...

سطح پست هات در حد خسته تنها نزول کرده
:biggrin1:
موقع تایپ کردن اینا جداً چیزی مصرف میکنی؟
:-/

نه تو که بغیر از مسخره کردن و تز دادن کار دیگه ای بلد نیستی سطح پست هات خیلی بالاس و ارزشمندی.

اگه حرفی برای گفتن داری میتونی موادبانه بگیش و منتظر جواب باشی، در غیر اینصورت اگه میخوای لمپن بازی دربیاری و چرت و پرت بگی خواهشا پست های منو نقل قول نکن! من ذره ای ارزش برای این مدل پست ها قایل نیستم. خیلی راحت بشین جلوی آینه با خودت مذاکره کن که مطمئن باشی سطح نظرات طرف مقابلت در اندازه خودته. میتونی برای ایجاد تنوع و رفع خستگی هرچند دقیقه یکبار یه آفرین و براوو هم بگی که بیشتر لذت ببری.

پ.ن: اینم عین قضیه فشرده سازی DME و آمارهایی هست که لینکس رو میدی. چیزی نگو که در نهایت مجبور میشی مثل سری های قبل پست هات رو پاک کنی.

من که تو عکس زیر تفاوتی بین 2 رزولوشن 1920X1080 و 1600X900 ( که فکر کنم رزولوشن کنسول های ایننسل اعلام شده ! ) نمیبینم ! البته شایدم تکذیب شده و من خبر ندارم و به 720 تقلیل پیدا کرده ! به هر حال تو تصاویر زیر تفاوتی وجود نداره ! من که نتونستم چیزی تشخیص بدم !

900p_000.png

1080p_000.png

سایت IMO.com خوبه ؟

والا یه نسل همین DF شده بود منبع و معیار مقایسه بازیها و فنهای 360 میپرستیدنش ، حالا یدونه بازی پیدا شده که بنفع 360 نیست از DF نذارم ؟! خیلی واضح و روشن توضیح داده ، هم عکس گذاشته هم فیلم و .... شما برو ببین اون برتری PS3 در تکسچر و جزییات بیشتر به چشم میاد یا اون 2 فریمی که 360 بیشتر داره و بقول Gartall کاملا از لحاظ تکنیکی برتره !!!!!

ضمنا حوصله ندارم تو این بلبشو بیام GTA هم مقایسه کنم ...
به نظر من فریم ریت بیشتر و سایه های نرم تر و ابجکت بیشتر , بیشتر به چشم میاد . گیف بالایی را یه نگاه بنداز به جون خودم دروغ نیست :) از لحاظ فنی کاملا برتری با نسخه 360 هست :) بعد اینکه gta اونقدر عظیم هست که نشه مقایسه دقیق کرد تو سایتهای دیگه از جمله cvg برو ویدئو مقایسش را حتما یه نگاه بنداز .
من که تو عکس زیر تفاوتی بین 2 رزولوشن 1920X1080 و 1600X900 ( که فکر کنم رزولوشن کنسول های ایننسل اعلام شده ! ) نمیبینم ! البته شایدم تکذیب شده و من خبر ندارم و به 720 تقلیل پیدا کرده ! به هر حال تو تصاویر زیر تفاوتی وجود نداره ! من که نتونستم چیزی تشخیص بدم !

خود جوات یرلی که سوال پرسیدند اگه این بازی روی ps4 بود رزولوشن 1080 میشد ؟!گفته خیر . گفته این تصمیم خود شرکت بوده و مشکل تکنیکی وجود نداشته چون به گفته خودشون 900*1080 تفاوت محسوس با رزولیشن 1080 نداره و این امر باعث شد ما از این فرصت استفاده کنیم و روی تکنیک های دیگه برای کیفیت بصری بهتر انجام بدیم . که نتیجه کار کاملا به نفع بازی شده .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or