کنفرانس مایکروسافت در سمپوزیوم Hot chips درباره Xbox one

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
72862424939951705014.jpg

بیست و پنجمین سمپوزیوم Hot chips امسال به رسم هر سال با نام HC25 برگزار میشه و مایکروسافت در این سمپوزیوم کنفرانسی داره که پیرامون چیپ به کار رفته در کنسول Xbox one هست. محل برگزاری این کنفرانس دانشگاه استنفرد هست و مایکروسافت به همراه AMD و اینتل در این کنفرانس که پیرامون SoC ها هست برنامه ای رو تحت عنوان XBOX One Silicon ارائه میده John Sell و Pat O’Connor از مایکروسافت برگزار کنندگان این کنفرانس هستن مدت این کنفرانس 1 ساعت و نیم هست و در اون به ترتیب AMD با موضوع Kabini APU SoC و مایکروسافت با موضوع XBOX One Silicon و اینتل با موضوع Clover Trail+ – Intel’s Next Atom SoC پیرامون آخرین تکنولوژیها در SoC صحبت میکنن.
این کنفرانس از این جهت جالبه که مدتی قبل کاربری در نئوگاف که لینک پروفایلش در Linkedin تایید میکنه که طراح GPU در AMD هست ادعا کرده که APU/dGPU رو در Xbox one تست میکرده هنوز مشخص نیست منظور این شخص از dGPU چی بوده به همین دلیل ممکنه در این کنفرانس مایکروسافت بخشی از مشخصات سخت افزاری Xbox one رو به صورت واضح تری تشریح کنه.

Beyond3D Forum - View Single Post - Xbox One (codename Durango) technical hardware investigation (news and rumours)

http://cn.linkedin.com/in/vinberlei

Hot Chips: A Symposium on High Performance Chips | Sponsored by the IEEE Technical Committee on Microprocessors and Microcomputers in Cooperation with ACM SIGARCH

یعنی 50 درصد حتی توی رزلوشن هم تاثیری نذاشته؟ ای بابا پس این 50 درصد خفته کی می خواد خودشو نشون بده ؟ :( دارم کم کم نگرانش می شم :(

خیلی جالبین واقعا :دی وقتی داشت باورتون میشد که PS4 رزولوشن بالاتری داره گفتین اول نسله و کار با ابر کنسول XBone پیچیدس حالا که تایید شده فرقی ندارن از این جکا میگین :lol:
هرچند چیز عجیبی نیست شما همونا هستین که واسه کنسول همیشه آنلاین که بازی دست دوم ساپورت نمیکرد سینه میزدین !

خیلی جالبین واقعا :دی وقتی داشت باورتون میشد که PS4 رزولوشن بالاتری داره گفتین اول نسله و کار با ابر کنسول XBone پیچیدس حالا که تایید شده فرقی ندارن از این جکا میگین :lol:
هرچند چیز عجیبی نیست شما همونا هستین که واسه کنسول همیشه آنلاین که بازی دست دوم ساپورت نمیکرد سینه میزدین !
من یادم نمیاد چنین حرفی زده باشم :) مگه پیچیده بودن ایکس وان رو تکذیب کردم؟ :)
والا عجیب تر اینه که تا همین امسال به نظر بعضی از دوستان تفاوت قدرت کنسول رو بازی های انحصاری نشون می داد نمی دونم یهو چطور نمایش قدرت به بازی های مولتی شیفت شد :confused: کم مونده بود بعضی از دوستان از شدت شور و شعف بیان وسط تاپیک گوسفند قربونی کنن :lol:
حمایت از کنسولی که بازی دسته دوم ساپورت نمی کرد هم فکر کنم به خودمون مربوط میشه و به شما مربوط نیست :)
wait for it.... N GOD
Ok.

[/LEFT]

واقعا!! ، لامصب پول داد عیش بچه هارو مکدر کرد!
میگم مگه خبر نداری به قول EDGE مایکروسافت به بازی سازها رشوه داده تا تفاوتی بین کنسولها ایجاد نکنند ؟!
این تلاش سونی فنها تو کل جهان نمونه نداره ! بازی سازهایی که اسم ندارند و نمیخوان فاش بشن بازیسازهای جاپنی ! سایتهایی که به دروغ حرف میزنند و منابعشون از همون منبعی که عکسش را گذاشتی ! لول ! اصلا باند مافیای خارق العاده ای دارن ماشالا !
بالاخره سونی فن هرجا و همجا :bighug:

آخرین ویرایش:
Ok ... صبر میکنیم .... 1 ماه تا انتشار بازیها مونده همچنان منتظر یه ویدیو از WD یا BF4 یا ... که روی X1 اجرا شده باشه !

البته Gartall جان از سونی فنها مینالند ، این مدلی که شما راه انداختید که خیلی جالبتره ! شما خودتون رو در هر صورت برنده اعلام کردید از الان !

بازیها روی X1 بهتر باشن که خب مسلما برنده اید .

مساوی باشن ، بازم برنده اید ، چون قرار بوده 50% بهتر باشه ، X1 پیچیده ست و بعدا جلو میزنه ، لید پلتفرم PS4 بوده .

PS4 یکم بهتر باشه بازهم به دلایل بالا برنده اید .

PS4 خیلی بهتر باشه میشینید با کمک دکتر حساب میکنید مثلا در میاد 29 درصد ، در نیتجه بازهم برنده اید .

کلا بیخودی ما داریم خودمون رو ضایع میکنیم فقط چون در هر صورت حق با شماست :))

آخرین ویرایش:
Ok ... صبر میکنیم .... 1 ماه تا انتشار بازیها مونده همچنان منتظر یه ویدیو از WD یا BF4 یا ... که روی X1 اجرا شده باشه !
اینجا هم گفته احساس بازی دقیقا مثل PC و PS4 هست ، خب مسلمه قرار نیست با یه رزولوشن کلا بازی کنفیکون بشه که !

اینجا هم گفته احساس بازی دقیقا مثل PC و PS4 هست ، خب مسلمه قرار نیست با یه رزولوشن کلا بازی کنفیکون بشه که !

نکنه انتظار داشتی کلا نسخه X1 ی وجود نداشته باشه و مثلا از فردا قراره بسازنش ؟! من گفتم ما ندیدیم ، الان ویدیوهای این بازیها روی PS4 پُره توی یوتوب و ... ولی دریغ از یدونه ویدیوی Offscreen از X1 ! همه اون خوشگلایی هم که تو E3 نشون دادن از BF4 روی PC بود !

البته Gartall جان از سونی فنها مینالند ، این مدلی که شما راه انداختید که خیلی جالبتره ! شما خودتون رو در هر صورت برنده اعلام کردید از الان !

مساوی باشن ، بازم برنده اید ، چون قرار بوده 50% بهتر باشه ، X1 پیچیده ست و بعدا جلو میزنه ، لید پلتفرم PS4 بوده .

تا اینجا که گفتی دقیقا برنده ماییم ! مگه شک داری؟ ;;)

50 درصد را بدی معمولی ترین بازیساز حداقل میتونه چندین افکت اضافه توش به کار ببره ! پیچیدگی یک طرف ( که باز بازیساز حونتون گفتند !) و 50 درصد اختلاف هم یه طرف یعنی جاده باز برای تفاوت چشم گیر در همون مرحله اول !
البته سیاست های کثیف پشت پرده کار را خراب کرده و قراره تفاوت زیادی نباشه :(

نکنه انتظار داشتی کلا نسخه X1 ی وجود نداشته باشه و مثلا از فردا قراره بسازنش ؟! من گفتم ما ندیدیم ، الان ویدیوهای این بازیها روی PS4 پُره توی یوتوب و ... ولی دریغ از یدونه ویدیوی Offscreen از X1 ! همه اون خوشگلایی هم که تو E3 نشون دادن از BF4 روی PC بود !

مال نمایشگاه یورگیمره
Battlefield 4 running on XBOX ONE at Eurogamer Expo. New Map - YouTube

اون منبع معتبری که تست کرده گفته دقیقا عین هم بودن,حرفشو قبول داری؟:d

PS4 خیلی بهتر باشه میشینید با کمک دکتر حساب میکنید مثلا در میاد 29 درصد ، در نیتجه بازهم برنده اید .
کلا بیخودی ما داریم خودمون رو ضایع میکنیم فقط چون در هر صورت حق با شماست
:))
اون پستی که قبل دادم و پاک شد دقیقا استدلال سونی فنها بود:dای کاش نقل قولش میکردی که Sarcamــش معلوم بشه:d
اون تیکه ی قرمز هم تشریح حس و حال من بود تو این نسل:d

این یه تیکه رو میشه واضح تشریح بفرمائید ؟!
:d
با کجاش اشکال داری بگو تا توضیح بدم؟:-/

کلا بیخودی ما داریم خودمون رو ضایع میکنیم فقط چون در هر صورت حق با شماست :))

حالا خوبه ما دنبال یه راه حل منطقی میگردیم واسه فن بازیمون از نظر شماها که X one هیچ وقت از PS4 بهتر نمیشه میدونی چرا؟ چون اگه بهتر بود سونی میساختش!

شیلترش کردن:d
62087077479745967807.png

حالا خوبه ما دنبال یه راه حل منطقی میگردیم واسه فن بازیمون از نظر شماها که X one هیچ وقت از PS4 بهتر نمیشه میدونی چرا؟ چون اگه بهتر بود سونی میساختش!
از نظر شماها که X one هیچ وقت از PS4 بهتر نمیشه میدونی چرا؟ چون اگه بهتر بود سونی میساختش!
چون اگه بهتر بود سونی میساختش!
47126316993710528022.jpg

قدرت یک کنسول یک حث هست استفاده از این قدرت یک بحث دیگه مثلا روی PS3 بیشتر سازنده های که تونستن از قدرت این کنسول استفاده کنن ND بود که اونم بعد از دو سه سال تونست این قدرت بدست بیاره و خیلی از سازنده های دیگه نتونستن از این قدرت استفاده کنن پس اول باید ببینیم چه سازنده ای میتونه از قدرت کنسول های نسل بعد به طور کامل استفاده کنه که یکم زمان می خوایم اما این زمان قطعا برای سونی و PS4 خیلی کوتاه هست و می تونیم انتظار داشته باشیم که به خاطر معماری ساده رو روان این کنسول خیلی سریع به این مهم دست پیدا کنیم اما این قضیه در مورد XBOX ONE زیاد صدق نمی کنه و به خاطر معماری پیچیده ای که داره قطعا یکم زمان بیشتری نیاز هست.

در کل به نظر خودم اختلاف هر دو کنسول پایین هست و من این اعتقاد رو دارم که در آینده شاید PS4 از لحاظ جزئیات گرافیکی قوی تر ظاهر بشه و XBOX ONE از لحاظ فریم و محیط بزرگتر..

مغلطه کردن و فرافکنی توهمی جهت شیرین بازی و خوشمزه شدن رو همه بلدن ، از بی سوژه بودن واسه خودتون سوژه درست نکن ... 1000 بار گفتم سونی اگه در زمینه ای ضعف داشته باشه نمیاد خودش با زبون خودش اون موضوع رو راجع بهش حرف بزنه ، چه سونی چه هر شرکت دیگه ای ، این یه قانونه در تبلیغات . حالا باز اگه درک این مضوع ساده واست خیلی سخته و یا دلت میخواد این حرف رو یه جوری طبق تمایلات خودت ازش برداشت کنی مهم نیست ، ولی این حرکات در بحث کردن نمونه بارز کم آوردنه ، چون داری واسه خودت یه داستان خیالی میبافی که حال کنی باهاش .

@ Nima

با بقیه حرفات کاری ندارم ولی این تیکه:
مغلطه کردن و فرافکنی توهمی جهت شیرین بازی و خوشمزه شدن رو همه بلدن

دقیقا اینم یه نمونش:
آخه دهن ما رو سرویس کردن ! :d حالا قبلا بینشون دکتر مهندس نداشتن الان که یه فوق تخصص هم بهشون اضافه شده :d

ضمنا من منظورم حرف خاصی نبود که تو به خودت میگیری کلا منظورم اینه که سونی فنا فقط چیزی که روش نوشته باشه سونی رو قبول دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or