کنفرانس مایکروسافت در سمپوزیوم Hot chips درباره Xbox one

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
72862424939951705014.jpg

بیست و پنجمین سمپوزیوم Hot chips امسال به رسم هر سال با نام HC25 برگزار میشه و مایکروسافت در این سمپوزیوم کنفرانسی داره که پیرامون چیپ به کار رفته در کنسول Xbox one هست. محل برگزاری این کنفرانس دانشگاه استنفرد هست و مایکروسافت به همراه AMD و اینتل در این کنفرانس که پیرامون SoC ها هست برنامه ای رو تحت عنوان XBOX One Silicon ارائه میده John Sell و Pat O’Connor از مایکروسافت برگزار کنندگان این کنفرانس هستن مدت این کنفرانس 1 ساعت و نیم هست و در اون به ترتیب AMD با موضوع Kabini APU SoC و مایکروسافت با موضوع XBOX One Silicon و اینتل با موضوع Clover Trail+ – Intel’s Next Atom SoC پیرامون آخرین تکنولوژیها در SoC صحبت میکنن.
این کنفرانس از این جهت جالبه که مدتی قبل کاربری در نئوگاف که لینک پروفایلش در Linkedin تایید میکنه که طراح GPU در AMD هست ادعا کرده که APU/dGPU رو در Xbox one تست میکرده هنوز مشخص نیست منظور این شخص از dGPU چی بوده به همین دلیل ممکنه در این کنفرانس مایکروسافت بخشی از مشخصات سخت افزاری Xbox one رو به صورت واضح تری تشریح کنه.

Beyond3D Forum - View Single Post - Xbox One (codename Durango) technical hardware investigation (news and rumours)

http://cn.linkedin.com/in/vinberlei

Hot Chips: A Symposium on High Performance Chips | Sponsored by the IEEE Technical Committee on Microprocessors and Microcomputers in Cooperation with ACM SIGARCH

خب قرار بود صبر کنیم تا مقایسه بازیهای لانچ ببینیم واقعا جریان این ESRAM و 15 پردازنده اضافی و Infinite Power of Cloud و Move Engine و میلیاردها دلار هزینه MS چی میشه ... Watch Dog رو که گفتن PS4 بهتره و اینم فعلا دومیش : BF4

Xbox One Retail Version of Battlefield 4 Will Still Run at 720p, 60 FPS, EA Representative Confirms | DualShockers

البته بازهم صبر میکنیم :d

هر کی ندونه فکر میکنه رزولوشن PS4 بازی 4k هست!!!!!! خوبه رزولوشن بازی روی PS4 ـم 720pـه.

بعدشم این سایت dualshockers خیلی باحاله نوشته اندرسون تو تویتش تایید کرده رزولوشن بازی روی PS4 بالاتره:

but as confirmed by Frostbite Technical Director Johan Andersson on Twitter, it runs at a higher resolution in the PS4 developer environment and the final resolution will be apparent when the game will launch.

بعد تو تویت جان اندرسون که خود Dualshockers لینک گذاشته میری نوشته!!!

50304707092363204136.jpg

من نفهمیدم جریان این False چیه!؟ و اندرسون چیو گفته دروغه!

جریان واچ داگزم خوبه همون سایت گفته شایعه هست از قول یه نفری که با کسایی که به پروژه ارتباط دارن ارتباط داره!!!!!! (پیدا کنید پرتقال فروش را!)

sources were contacted with connections to the project.

Rumor: PlayStation 4 gets graphically definitive version of Watch_Dogs - Long Island Video Game Industry | Examiner.com

هر کی ندونه فکر میکنه رزولوشن PS4 بازی 4k هست!!!!!! خوبه رزولوشن بازی روی PS4 ـم 720pـه.

بعدشم این سایت dualshockers خیلی باحاله نوشته اندرسون تو تویتش تایید کرده رزولوشن بازی روی PS4 بالاتره:

50304707092363204136.jpg

جریان واچ داگزم خوبه همون سایت گفته شایعه هست از قول یه نفری که با کسایی که به پروژه ارتباط دارن ارتباط داره!!!!!! (پیدا کنید پرتقال فروش را!)

Rumor: PlayStation 4 gets graphically definitive version of Watch_Dogs - Long Island Video Game Industry | Examiner.com

پیشنهاد میکنم یه تاپیکی راجب این خبر بزنید چند روزی سرگرم بشیم :d

50304707092363204136.jpg

^^ داره میگه تویت JackFrags در مورد رزولوشن BF4 روی PS4 اشتباهه (تاپیکش یادت هست ؟) . یعنی بازی روی PS4 با رزولوشن بالاتری از 720p اجرا میشه . در ادامه هم اشاره کرده که سایت ژاپنی Gamespark که توی Eurogamer Expo بتلفیلد 4 رو روی X1 تجربه کرده میگه رزولوشن بازی 720p و تکسچر های و نورپردازی ضعیفتری داره نسبت به نسخه PC و احتمالا PS4 (از اونجایی که در آخر اشاره میکنه تجربه بازی روی X1 احساس یکسانی داره با PS4 و PC).

اینکه پردازنده X one با چیزای متعارفی که ما میشناسیم نمیشه قیاس کرد اصلا یه امر خیلی واضحه مثلا یکی تو فروم B3D داشته Xone GPU رو با HD7790 که یه کارت 1.8 ترافلاپسی هست مقایسه میکرده Dave baumann از AMD بهش جواب داده:

I would wager, that when the ESRAM is used effectively, the performance of the Xbox One's graphics subsystem will far an away outstrip any of those discrete parts you mention.

Beyond3D Forum - View Single Post - Xbox One (codename Durango) technical hardware investigation (news and rumours)

- - -ویرایش - - -

پیشنهاد میکنم یه تاپیکی راجب این خبر بزنید چند روزی سرگرم بشیم :d

شما به اندازه کافی با نتایجی که از ارتباط RISC و CISC پردازنده با مقدار رم سیستم گرفتی موجبات سرگرمی اهل فن رو فراهم کردی تو این شرایط ما تاپیک بزنیم میره تو باقالیا!!!

اینکه پردازنده X one با چیزای متعارفی که ما میشناسیم نمیشه قیاس کرد اصلا یه امر خیلی واضحه مثلا یکی تو فروم B3D داشته Xone GPU رو با HD7790 که یه کارت 1.8 ترافلاپسی هست مقایسه میکرده Dave baumann از AMD بهش جواب داده:

- - -ویرایش - - -

شما به اندازه کافی با نتایجی که از ارتباط RISC و CISC پردازنده با مقدار رم سیستم گرفتی موجبات سرگرمی اهل فن رو فراهم کردی تو این شرایط ما تاپیک بزنیم میره تو باقالیا!!!

far an away outstrip any of those discrete parts you mention

این اقای Dave baumann چیکاره هست تو AMD ؟ ولی خوشم میاد شرط بسته که اگر ، تازه اگر از ESRAM به طور موثر استفاده بشه اخلاف خیلی زیادی به وجود میاد ! حالا اینکه چه جوری یا چه کسی بخواد به طور موثر ازش استفاده کنه از اون چیزایی هست که باید با کلی ازمون خطا بهش رسید !

^^ داره میگه تویت JackFrags در مورد رزولوشن BF4 روی PS4 اشتباهه (تاپیکش یادت هست ؟) . یعنی بازی روی PS4 با رزولوشن بالاتری از 720p اجرا میشه . در ادامه هم اشاره کرده که سایت ژاپنی Gamespark که توی Eurogamer Expo بتلفیلد 4 رو روی X1 تجربه کرده میگه رزولوشن بازی 720p و تکسچر های و نورپردازی ضعیفتری داره نسبت به نسخه PC و احتمالا PS4 (از اونجایی که در آخر اشاره میکنه تجربه بازی روی X1 احساس یکسانی داره با PS4 و PC).

اتفاقا من به خاطر همون تویت JackFrags میگم جلوی همون کلمه False تویت JackFrags رو برو نگاه کن JackFrags گفته :

To clarify: BF4 running at a higher resolution than 720p in the PS4 dev environment. Final resolution when the game is optimised at launch!

- - -ویرایش - - -

این اقای Dave baumann چیکاره هست تو AMD ؟ ولی خوشم میاد شرط بسته که اگر ، تازه اگر از ESRAM به طور موثر استفاده بشه اخلاف خیلی زیادی به وجود میاد ! حالا اینکه چه جوری یا چه کسی بخواد به طور موثر ازش استفاده کنه از اون چیزایی هست که باید با کلی ازمون خطا بهش رسید !

دقیق نمیدونم چیکارس ولی اینقدر کتو کلفت :d هست که سایت Guru3d باهاش مصاحبه زیاد میکنه مثلا این یکی از مصاحبه هاش با Guru3d هست:

http://www.guru3d.com/articles_pages/an_interview_with_ati_dave_baumann,1.html

- - -ویرایش - - -

بی جنبه :d
بدم اومد ازت:d

درکت میکنم اشکال نداره این همه زحمت کشیدی مغز ابگوشت کنی راجب x1 اخرش اینطوری پس داد جواب x1 واقعا ناراحتی داره.
اشکال نداره درست میشه .خدا کریمه.
بگرد چند تا نقل قول دیگه پیدا کن از کارشناسای سخت افزار راجبx1 شاید فرجی شد:d

چه جالب دقیقا همون بحثی که این نسل خودتون مسخره میکردید راجع به پیچیده بودن PS3 و اژدهای درون و ... الان برعکس شده ؟! :)) بعد واقعا زشته این حرکت که بخواید بگید یه ذره بهتر بودن فایده نداره ، باید 50 درصد بهتر باشه !! خیلی افت داره واستون ... حالا هرطور راحتید ... ولی این 50 درصد نه ادعای سونی بوده و نه ادعای فنهای سونی ... چیزی بوده که یه سری از Developer ها گفتن .
ضمنا والا تو یکی که اصلا نباید روی این موضوع مانور بدی چون خودت پرچمدار بحث قویتر بودن MS و استفاده از تکنولوژی های میلیاردی و فرابشری بودی ...
نه اشتباه نکن منو اصلا به کاربرای اژدهای درون ربط نده :) من بهت قول میدم اگه تا 6و7 ماه نهایتا پیچیدگی x1 جواب نداد قبول میکنم ps4 برتره از الان بوکمارک کن ! چون حرفی میزنم منطقیه ساختار x1 پیچیدست هم از لحاظ ساختار cpu به خاطر پردازنده های مخصوص و dme ها و.......بالاخره زمان میبره بازیساز بتونه همون اول اونم تو عناوین لانچ ازش بهینه استفاده کنه و اینکه گفتم خود مایکرو حتی اون کرایتک را در نظر بگیری درایور نهایی دستشون نبوده . مسئله ps3 خیلی اشکارتر هست 1 سال و 2 و 3 4 و 5 سال تا کی ؟! من میگم حداکثر 6و7 ماه و میتونی بوکمارک کنی و از طرفی راه خیلی ساده رفتم اگه ببینم یه ادم درست حسابی که تو این زمینه تخصص کافی داره یعنی سر رشته گرافیک مثله جان کارمک بیاد بگه ps4 بهتره من همون لحظه میام تو تاپیک اعلام میکنم قبوله ! حله ؟! از این بهتر ؟!

در ادامه هم اشاره کرده که سایت ژاپنی Gamespark که توی Eurogamer Expo بتلفیلد 4 رو روی X1 تجربه کرده .

به به سایت ژاپنی ! :bighug:

بی جنبه :d
بدم اومد ازت:d

درکت میکنم اشکال نداره این همه زحمت کشیدی مغز ابگوشت کنی راجب x1 اخرش اینطوری پس داد جواب x1 واقعا ناراحتی داره.
اشکال نداره درست میشه .خدا کریمه.
بگرد چند تا نقل قول دیگه پیدا کن از کارشناسای سخت افزار راجبx1 شاید فرجی شد:d

هرکی ندونه فکر میکنه صحبت از 8030 تو بازی سنتر نقل و قول کردم! خوبه یارو از AMD اومده گفته...

- - -ویرایش - - -

Battlefield 4 PlayStation 4 gameplay videos from TGS 2013
تو سایت bf4central.com گفته شده که بتل فیلد 4 در ps4 با رزولوشن 900p و در x1 با رزولوشن 720p اجرا میشه...
XB1 = 1280x720x60 = 55.2 million pixels per second
PS4 = 1600x900x60 = 86.4 million pixels per second
تو اون منبع نوشته:
The PS4 version reportedly runs at 900p (upscaled to 1080p) at 60 frames per second.

تو کجا تایید کردن رزولوشن PS4 روی 900p هست!؟

Remedy:bighug: :دی

DieDie@
عزیز دل گفتم گفته شده بر اساس گزارش 900p هست..
Battlefield 4 PlayStation 4 gameplay videos from TGS 2013
منتظر میمونیم و در نهایت متوجه میشیم کدوم قوی تره، البته فعلا" بر اساس گفته ها نسخه ps4 بهتره.
همچین از xbox 1 دفاع میکنی انگار با یه موجود زنده طرف هستی:)

اوکی شما گفتی گزارش شده منم قبول کردم میخوام بدونم چه کسی تایید کرده؟ جایی تستش کردن؟ سازنده بازی گفته؟... بعدشم من از Xone دفاع نمیکنم از حقیقت دفاع میکنم فکر نمیکنم مشکلی باشه. اگه PS4 اومد این بازی رو تو نسخه نهایی 900p اجرا کرد و زد Xone رو ترکوند شما مطمئن باش اولین کسی که تاپیکشو میزنه منم.

نه اشتباه نکن منو اصلا به کاربرای اژدهای درون ربط نده :) من بهت قول میدم اگه تا 6و7 ماه نهایتا پیچیدگی x1 جواب نداد قبول میکنم ps4 برتره از الان بوکمارک کن ! چون حرفی میزنم منطقیه ساختار x1 پیچیدست هم از لحاظ ساختار cpu به خاطر پردازنده های مخصوص و dme ها و.......بالاخره زمان میبره بازیساز بتونه همون اول اونم تو عناوین لانچ ازش بهینه استفاده کنه و اینکه گفتم خود مایکرو حتی اون کرایتک را در نظر بگیری درایور نهایی دستشون نبوده . مسئله ps3 خیلی اشکارتر هست 1 سال و 2 و 3 4 و 5 سال تا کی ؟! من میگم حداکثر 6و7 ماه و میتونی بوکمارک کنی و از طرفی راه خیلی ساده رفتم اگه ببینم یه ادم درست حسابی که تو این زمینه تخصص کافی داره یعنی سر رشته گرافیک مثله جان کارمک بیاد بگه ps4 بهتره من همون لحظه میام تو تاپیک اعلام میکنم قبوله ! حله ؟! از این بهتر ؟!

کارمک فعالیتش در زمینه گیم کم شده,حالا حالاها منتظرش نباش. :(

کارمک فعالیتش در زمینه گیم کم شده,حالا حالاها منتظرش نباش. :(
لول :دی فقط این را بخون شاید حال کردی ؟!:دی
John Carmack: Doom 4 will support Partially Resident Textures (Tiled Resources)

John Carmack has said that he will implement Partially Resident Textures in Doom 4. Both the PlayStation 4 and Xbox One support this technology via hardware.

This technology is expected to feature in most next gen engines, which is a biggy, taking into account most game designers will be more familiar with AMD tech now, and it will help to improve the performance of AMD cards on the PC, so it's good for both the consoles and the PC.

Some of the advantages of the technology is that texture Sizes can be up to 32 TB
icon_eek.gif
now, that fast small pools of RAM like the 32MB of eSram of the Xbox One can store up to 6GB worth of textures alone
( http://www.giantbomb.com/forums/xbox-one-8450/x1-esram-dx-11-2-from-32mb-to-6gb-worth-of-texture-1448545/ ), and can be defined as some ultra high resolution streaming technology for the PS4 and Xbox One.

This means massive textures without the use of massive amounts of memory, which is going to help both consoles tremendously in the long run.

ب

@ID_AA_Carmack Are you going to add support in Rage for the 7970's hardware PRT Mega texturing anytime soon?

@david20player 7970 hardware virtual textures are limited to 32k, so it requires layout changes to avoid tex crossing. Doom will support

John Carmack: Doom 4 will support Partially Resident Textures (Tiled Resources) - Beyond3D Forum

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or