کنفرانس مایکروسافت در سمپوزیوم Hot chips درباره Xbox one

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
72862424939951705014.jpg

بیست و پنجمین سمپوزیوم Hot chips امسال به رسم هر سال با نام HC25 برگزار میشه و مایکروسافت در این سمپوزیوم کنفرانسی داره که پیرامون چیپ به کار رفته در کنسول Xbox one هست. محل برگزاری این کنفرانس دانشگاه استنفرد هست و مایکروسافت به همراه AMD و اینتل در این کنفرانس که پیرامون SoC ها هست برنامه ای رو تحت عنوان XBOX One Silicon ارائه میده John Sell و Pat O’Connor از مایکروسافت برگزار کنندگان این کنفرانس هستن مدت این کنفرانس 1 ساعت و نیم هست و در اون به ترتیب AMD با موضوع Kabini APU SoC و مایکروسافت با موضوع XBOX One Silicon و اینتل با موضوع Clover Trail+ – Intel’s Next Atom SoC پیرامون آخرین تکنولوژیها در SoC صحبت میکنن.
این کنفرانس از این جهت جالبه که مدتی قبل کاربری در نئوگاف که لینک پروفایلش در Linkedin تایید میکنه که طراح GPU در AMD هست ادعا کرده که APU/dGPU رو در Xbox one تست میکرده هنوز مشخص نیست منظور این شخص از dGPU چی بوده به همین دلیل ممکنه در این کنفرانس مایکروسافت بخشی از مشخصات سخت افزاری Xbox one رو به صورت واضح تری تشریح کنه.

Beyond3D Forum - View Single Post - Xbox One (codename Durango) technical hardware investigation (news and rumours)

http://cn.linkedin.com/in/vinberlei

Hot Chips: A Symposium on High Performance Chips | Sponsored by the IEEE Technical Committee on Microprocessors and Microcomputers in Cooperation with ACM SIGARCH

چیزایی که تو کنفرانس AMD نمایش دادن و میشه مستقیم و غیر مستقیم ربطشون داد به X one اینا بود:
کارتهای جدید با قابلیتهای DX 11.2 سازگاری دارن مثل X one
پردازنده صوتی با قابلیت "برنامه نویسی شدن به صورت کامل" که درون GPU های جدید AMD قرار گرفته شبیه پردازنده صوتی ای هست که X one داخل SoC استفاده میکنه.
API جدید که طبق تایید AMD شبیه به درایور Xone هست و با HLSL دایرکت ایکس سازگاری داره.
دموی رابی رو که تک دموی کارتهای جدید AMD هست با آخرین انجین کرایتک ساخته بودن که داره باهاش بازی اختصاصی برای X one ساخته میشه.

کلا من حدس میزنم (نظر شخصی) عمق همکاری AMD و مایکروسافت خیلی بالاتر از این حرفها هست ولی ظاهرا یه جورایی دو طرف زیاد تمایل ندارن وارد جزئیات بشن مثلا این چیپ صوتی قابل برنامه نویسی میتونه باعث بشه وقتی کینکت یا دستگاههایی شبیه کینکت به PC متصل باشه فرمانهای صوتی رو سریعتر از CPU آنالیز کنه ولی مایکروسافت احتمالا نمیخواد روابطش با اینتل و nVidia تحت تاثیر قرار بگیره و یه جورایی اونا برداشت کنن که پلفترم PC به خاطر روابط مایکرو و AMD در حال تبدیل شدن به یه پلتفرم اختصاصی هست.

آخرین ویرایش:
خوب این API رو برای پی سی طراحی کردن تا بتونن از پی سی هم مثل کنسولا درست استفاده کنن,کاری هم به مایکروسافت نداره.
فقط چیپ صداش یکی بود :دی
تا بتونن از پی سی هم مثل کنسولا درست استفاده کنن,کاری هم به مایکروسافت نداره.
کاری هم به مایکروسافت نداره.
بیچ پلیز:d
Based on what we know thus far, we believe Mantle is the Xbox One’s low level API brought to the PC.

AnandTech Portal | Understanding AMD’s Mantle: A Low-Level Graphics API For

بیچ پلیز:d
Based on what we know thus far, we believe Mantle is the Xbox One’s low level API brought to the PC.

AnandTech Portal | Understanding AMD’s Mantle: A Low-Level Graphics API For

نوشته We Believe :دی نگفته که حتما همونه :دی

منم به یه چیز دیگه بیلیو دارم :دی

ربطی نداره,API رو بیارن رو پی سی ,چه ربطی به وان داره؟:دی
این معرفی مربوط به PC بود نمیدونم چرا میخواین ربطش بدین به وان :دی هیچ تاثیری توی قدرت وان نداره این چیزا.

نوشته We Believe :دی نگفته که حتما همونه :دی

منم به یه چیز دیگه بیلیو دارم :دی

ربطی نداره,API رو بیارن رو پی سی ,چه ربطی به وان داره؟:دی
این معرفی مربوط به PC بود نمیدونم چرا میخواین ربطش بدین به وان :دی هیچ تاثیری توی قدرت وان نداره این چیزا.
اصلا اینجا کسی به قدرت وان کاری نداره!! منظور اینه که این تکنولوژی ای که به تازگی وارد دنیای pc شده اولین بار تو دنیای کنسول ها هم این تکنولوژی رو Xone در دست داره

خب قرار بود صبر کنیم تا مقایسه بازیهای لانچ ببینیم واقعا جریان این ESRAM و 15 پردازنده اضافی و Infinite Power of Cloud و Move Engine و میلیاردها دلار هزینه MS چی میشه ... Watch Dog رو که گفتن PS4 بهتره و اینم فعلا دومیش : BF4

http://www.dualshockers.com/2013/09...un-at-720p-60-fps-ea-representative-confirms/

البته بازهم صبر میکنیم :d

خب قرار بود صبر کنیم تا مقایسه بازیهای لانچ ببینیم واقعا جریان این ESRAM و 15 پردازنده اضافی و Infinite Power of Cloud و Move Engine و میلیاردها دلار هزینه MS چی میشه ... Watch Dog رو که گفتن PS4 بهتره و اینم فعلا دومیش : BF4

Xbox One Retail Version of Battlefield 4 Will Still Run at 720p, 60 FPS, EA Representative Confirms | DualShockers

?
He concludes by saying that despite the flaws mentioned above he did not feel dissatisfied after standing in line for an hour to play ten minutes, and the feel of the game is exactly the same as the PC and PS4 version, so it’ll definitely be a “must buy” for those considering to buy the console.

آخرین ویرایش:

Xbox One Retail Version of Battlefield 4 Will Still Run at 720p, 60 FPS, EA Representative Confirms | DualShockers

بله ما صبر میکنیم ! ولی چندین بار گفتم که بازیهای مولتی هرچند خیلی چیزها را مشخص میکنه ولی بازیهای لانچ اولیه نمیتونه همه چیز را ثابت کنه چون خودت هم فکر کنم قبول داری که ساختار x1 پچیده تر و یکم زمان میبره تا بازیسازها همون اول بتونن از تمام پتانسیلش استفاده کنند و خود مایکرو هم گفته ما نتونسته بودیم درایور نهایی را تحویل بازی سازها بدیم .
در حقیقت من منتظر اون 50 یا حداقل 30 درصد قدرت بیشتر هستم چون اگه با این پچیدگی x1 و 50 درصد قویتر بودن بخواد ps4 یکم ازش بهتر باشه که خیلی ناجور میشه :)

بله ما صبر میکنیم ! ولی چندین بار گفتم که بازیهای مولتی هرچند خیلی چیزها را مشخص میکنه ولی بازیهای لانچ اولیه نمیتونه همه چیز را ثابت کنه چون خودت هم فکر کنم قبول داری که ساختار x1 پچیده تر و یکم زمان میبره تا بازیسازها همون اول بتونن از تمام پتانسیلش استفاده کنند و خود مایکرو هم گفته ما نتونسته بودیم درایور نهایی را تحویل بازی سازها بدیم .
در حقیقت من منتظر اون 50 یا حداقل 30 درصد قدرت بیشتر هستم چون اگه با این پچیدگی x1 و 50 درصد قویتر بودن بخواد ps4 یکم ازش بهتر باشه که خیلی ناجور میشه :)

چه جالب دقیقا همون بحثی که این نسل خودتون مسخره میکردید راجع به پیچیده بودن PS3 و اژدهای درون و ... الان برعکس شده ؟! :)) بعد واقعا زشته این حرکت که بخواید بگید یه ذره بهتر بودن فایده نداره ، باید 50 درصد بهتر باشه !! خیلی افت داره واستون ... حالا هرطور راحتید ... ولی این 50 درصد نه ادعای سونی بوده و نه ادعای فنهای سونی ... چیزی بوده که یه سری از Developer ها گفتن .
ضمنا والا تو یکی که اصلا نباید روی این موضوع مانور بدی چون خودت پرچمدار بحث قویتر بودن MS و استفاده از تکنولوژی های میلیاردی و فرابشری بودی ...

?
He concludes by saying that despite the flaws mentioned above he did not feel dissatisfied after standing in line for an hour to play ten minutes, and the feel of the game is exactly the same as the PC and PS4 version, so it’ll definitely be a “must buy” for those considering to buy the console.

بالاش هم بخون ، گفته PS4 بالاتر از 720 خواهد بود و X1 همون 720 ه ... بعد اینجا هم گفته احساس بازی دقیقا مثل PC و PS4 هست ، خب مسلمه قرار نیست با یه رزولوشن کلا بازی کنفیکون بشه که !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or