کمک در بازی silent hill : homecoming

اقا یه سوال داشتم اونجا که بازی تموم میشه یه سری نوشته مییاد بعدش دوباره مییاد تو منوی بازی چکار کنم
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

سلام.
من یه جای الکی گیر کردم. میدونم باید چی کار کنم اما نمیشه.
تو فاضلاب که Alex و Elle یه شیر فلکه قرمز هست . اون رو باید بچرخونم اما نمیشه !!!!! تا x رو میزنم و میگیرتش میگه x رو سریع بزن اما نمیشه و میپره ؟ !!!! چرا ؟:confused:
یکی جواب نمیده ؟

آخرین ویرایش:
آقا من همون اول اول بازی گیر کردم، رمز در کجاست!؟!؟!؟! نصفش گم شده...

من خیلی وقت پیش این بازی رو کردم برا همینم دقیق یادم نیست، ولی یادمه که باید جلوتر وارد یه در بشی و یه شیشه اونجاس شیشه رو میشکنی و رمز دوم رو اونجا برمیداری و میبری میزاری رو همون کنار رمز اول عدد معلوم میشه.

این هم راهنمای کاملا فارسی و قدم به قدم بازیه Silent Hill: Homecoming

دانلود از Rapidshare
دانلود از Easy share

کلیه حقوق مادی و معنوی این راهنما ماله نشریه دنیای بازی است.
سلام و خسته نباشید...
دوست عزیز لینک هایی که محبت کردی برا من مشکل دارن راهنمای دیگه ای وجود نداره؟!
اگه به زبان فارسی نیست ENG هم باشه طوری نیست.
ممنون

آقا با عرض معذرت من تو مرحله خونه آلکس سه تا از چراغ هارو روشن کردم ولی هر کاری میکنم قسمت ساعتش درست نمیشه 20 بار تا حالا ساعت رو روی 2.06 دقیقه تنظیم کردم ولی هیچ اتفاقی نمیافته کمکم کنید لطفا

آقا با عرض معذرت من تو مرحله خونه آلکس سه تا از چراغ هارو روشن کردم ولی هر کاری میکنم قسمت ساعتش درست نمیشه 20 بار تا حالا ساعت رو روی 2.06 دقیقه تنظیم کردم ولی هیچ اتفاقی نمیافته کمکم کنید لطفا
دوست عزیز من خودم با 2:06 رد کردم ولی شما این ساعت را هم امتحان کن
1- 2:06
2- 11:38
پ.ن:شما اول عقربه کوچک(ساعت) را تنظیم کنین و بعد عقربه بزرگ(دقیقه) را بچرخونین

من الان توی هتل هستم و در طبقات انتهایی راه برای جلو رفتن هست ولی این جونورهایی که شبیه عقرب هستن و چنگال های بزرگی دارن مهلت بازی کردن نمی دون اصلا خون هم تو بازی کم داریم هر کدوم از اینهارو هم بخوایم بکشیم نصف خونمون میره . راهی نداره خون اضافه ای بگیریم رمزی بزنیم کار کنیم ؟:biggrin1:

من الان توی هتل هستم و در طبقات انتهایی راه برای جلو رفتن هست ولی این جونورهایی که شبیه عقرب هستن و چنگال های بزرگی دارن مهلت بازی کردن نمی دون اصلا خون هم تو بازی کم داریم هر کدوم از اینهارو هم بخوایم بکشیم نصف خونمون میره . راهی نداره خون اضافه ای بگیریم رمزی بزنیم کار کنیم ؟:biggrin1:
بهترین راه برای کشتن این موجودات استفاده از Pipe(لوله بلند) و یا تبر هستش.
والا چیت نداره این بازی
پ.ن:سعی کنین از فن Dodge (جاخالی) استفاده کنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or