کمک در بازی silent hill : homecoming

يا الله
دوستان سلام و همگي خسته نباشيد
ما هم به مشكل خورديم و عضو شديم دست به دامنه شما :cheesygri
اقا سايلنت هيل يه قسمتي داره كه توي خونه هستن بعد يه عده ادم ميان و مادره الكس رو ميگيرن و خونه يه جورايي شبيه جهنم ميشه
اگر اشتباه نكنم اون قسمته بازي چهار تا معما داره براي باز كردنه دره اصلي . من سه تا رو حل كردم
اخري يك ساعت هست توي اتاقه الكس و برادرش طبقه ي دوم
از اونجائيكه من فهميدم ساعت بايد روي 2 و 6 دقيقه تنظيم بشه تا معما تا حدودي حل بشه .
من اين كارو كردم نشد . بعد رفتم توي سايت ها و بلاگ هاي مختلف دنباله مسئله كه همه جا زده بودن ساعت تنظيم بشه روي 2 و 6 دقيقه حل ميشه . اما نميشه گويا :biggrin1:
اگر اطلاعاتي داريد ممنون ميشم ازتون كه بهم بديد :blushing:
يا علي.
علما راجع به این سوال دو نظر دارن:
1- 2:06
2- 11:38
پ.ن:شما اول عقربه کوچک(ساعت) را تنظیم کنین و بعد عقربه بزرگ(دقیقه) را بچرخونین

باید بری تو یه اتاقی یه تیکه از عکس پرتو x رو پیدا کنی و بزاریش کنار او تیکه دیگه تو اتاق بقل جایی که رمز می خواد تا قسمت دیگه رمز پیدا بشه

يا الله
دوستان سلام و همگي خسته نباشيد
ما هم به مشكل خورديم و عضو شديم دست به دامنه شما :cheesygri
اقا سايلنت هيل يه قسمتي داره كه توي خونه هستن بعد يه عده ادم ميان و مادره الكس رو ميگيرن و خونه يه جورايي شبيه جهنم ميشه
اگر اشتباه نكنم اون قسمته بازي چهار تا معما داره براي باز كردنه دره اصلي . من سه تا رو حل كردم
اخري يك ساعت هست توي اتاقه الكس و برادرش طبقه ي دوم
از اونجائيكه من فهميدم ساعت بايد روي 2 و 6 دقيقه تنظيم بشه تا معما تا حدودي حل بشه .
من اين كارو كردم نشد . بعد رفتم توي سايت ها و بلاگ هاي مختلف دنباله مسئله كه همه جا زده بودن ساعت تنظيم بشه روي 2 و 6 دقيقه حل ميشه . اما نميشه گويا :biggrin1:
اگر اطلاعاتي داريد ممنون ميشم ازتون كه بهم بديد :blushing:
يا علي
شما باید روی ساعت 2:6 تنظیم کنی ولی عقربه های ساعت بر عکسه . یعنی باید ته عقربه کوچیکه رو 2 و ته عقربه بزرگه رو 6 باشه ...
یه راه راحت تر هم هست . موس رو اینقدر این ور اون ور کن تا وقتی عقربه کوچیکه زرد شد شما روی 2 کلیک کن ( ساعت 8 رو نشون میده ) و دوباره این ور اون ور کن تا وقتی عقربه بزرگه زرد شد روی 6 دقیقه کلیک کن.

سلام.من که هر کاری کردم این ساعت رد نشد.این راه حلهایی هم که گفتین نشد. واقعا چه جوری ردش کردین؟؟؟؟من سیو مرحله ساعت رو همین پایین گذاشتم لطفا ساعت رو تنظیم کنید و همونجا سیو کنید.یا اگه خودتون سیو بعد از اینجا رو دارید واسم بزارید....

http://www.plunder.com/-download-b2ab84b9.htm

رفتم . من روي PC بازي ميكنم . ميرم جلوي تابلوي X RAY ولي اون تيكه ديگرو نميزاره ! بايد چه كليدي بزني ؟ كليك چپ موس ميزنم ميره رو Examin
اون اتاقي كه توش يه تيكه از اون عكسا هستش كه روي تابلوي نوراني هستش كه روش 3 تا عدد نوشته كه هيچي
از اون اتاق ميري تو اون دالانه كه پر از جنازه هستش كه همه در ها به جز يك در بازه
داخل اون در ميشي و بعد ميري اونور اتاق اونجا كه يه پنجره شكسته و ميپري اونور
اون عكسي كه روي اون يكي تابلو نور هست رو برميداري و بر ميگردي اونجايي كه عكس اولي بود
ميري جولولي اون تابلو اولي و دكمه Q رو ميزني كه ايتم هاي بدست امده مياد
بالاي اون ايتم جون يا همون بالاي صفحه عكس كه برداشتي هستش روي اون كليك كن
و بعد رمز رو بردار و وارد كن همين
____________________________________________________________________________________________________________________________________
حالا من
اومدم تو شهر اينجام
ميرم تو خونه و بعد طبقه بالا و ايتم هاي تو اتاق Jahs و او چراق قوه رو برداشتم و بعدش ميرم تو مضطرا و اون نوار رو بر ميدارم و اون اصله رو از مادرم ميگيرم و ميرم انباري اون ايتم كه روي جنراتور هست رو بر ميدارم و بعد ميرم جلوي درب اتاق پدر Alex و دمورو ميبينم و .....
بعد ميرم اينجاو با اون خانوم(اسمش يادم رفت)ولي ديگه هيچ ايتمي نيست كه بردارم
تو اين مكان نقشه نيست؟
بعد ميرم اينجا كه مطب دكتر هستش ولي درش قفله و ديگر هيچ
ديگه نميدونم چه كنم:(
لطفا كمكم كنيد

اون اتاقي كه توش يه تيكه از اون عكسا هستش كه روي تابلوي نوراني هستش كه روش 3 تا عدد نوشته كه هيچي
از اون اتاق ميري تو اون دالانه كه پر از جنازه هستش كه همه در ها به جز يك در بازه
داخل اون در ميشي و بعد ميري اونور اتاق اونجا كه يه پنجره شكسته و ميپري اونور
اون عكسي كه روي اون يكي تابلو نور هست رو برميداري و بر ميگردي اونجايي كه عكس اولي بود
ميري جولولي اون تابلو اولي و دكمه Q رو ميزني كه ايتم هاي بدست امده مياد
بالاي اون ايتم جون يا همون بالاي صفحه عكس كه برداشتي هستش روي اون كليك كن
و بعد رمز رو بردار و وارد كن همين
____________________________________________________________________________________________________________________________________
حالا من
اومدم تو شهر اينجام
ميرم تو خونه و بعد طبقه بالا و ايتم هاي تو اتاق Jahs و او چراق قوه رو برداشتم و بعدش ميرم تو مضطرا و اون نوار رو بر ميدارم و اون اصله رو از مادرم ميگيرم و ميرم انباري اون ايتم كه روي جنراتور هست رو بر ميدارم و بعد ميرم جلوي درب اتاق پدر Alex و دمورو ميبينم و .....
بعد ميرم اينجاو با اون خانوم(اسمش يادم رفت)ولي ديگه هيچ ايتمي نيست كه بردارم
تو اين مكان نقشه نيست؟
بعد ميرم اينجا كه مطب دكتر هستش ولي درش قفله و ديگر هيچ
ديگه نميدونم چه كنم:(
لطفا كمكم كنيد

برو تو حیاط و با اون کنترل که از روی موتور آب برداشتی در پارکینگ رو باز کن و .......

سلام دوستان گرامي من تو بازي گير كردم اونجايي كه دونباله دكتر فيت ميري تو دفترش و بعد پاكسازي محل و كشتن دشمنان يك كليد به نام Smal key پيدا ميكني و ديگه نميدونم كجا برم تو خونه نميره اگر راهنمايي كنيد ممنون ميشم با تشكر ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or