کمک در بازی silent hill : homecoming

مشکل

سلام من در سایلند هیل 5در اول بازی گیر می کنم بدین صورت که وقتی ان پسر را می بیندبعد از ان هیچ کاغذی را نمی خواند فقط دارو را برمیدارد و هرچی دکمه ماوس را میزنم برنمی دارد
بازی که در اختیار من است در یک dvd وتوسط شرکت تکین بازی نما و مدرن تهیه شده است.

Help

آقا اونجا هست که مامانشو می کشه بعد دوره آخر زمان میشه دوباره:cheesygri
بعد میره تو یه اتاق که یه چیزی از وسط میاد بیرون سه طرفش سنگ هایی هست که روش شکلای مختلف داره و می چرخه یه طرفشم دستمون گیر می کنه توش، باید چطوری تنظیم بشن؟؟؟:confused:

آقا اونجا هست که مامانشو می کشه بعد دوره آخر زمان میشه دوباره:cheesygri
بعد میره تو یه اتاق که یه چیزی از وسط میاد بیرون سه طرفش سنگ هایی هست که روش شکلای مختلف داره و می چرخه یه طرفشم دستمون گیر می کنه توش، باید چطوری تنظیم بشن؟؟؟:confused:
ببین دقیق یادم نیستش ولی فکر کنم یکش باید تابوت باشه یک دیگه باید شمشیر باشه و اونکی هم باید خالی می بودش. حله؟

دوست عزیز احتمالا یه اشتباه کوچیکی می کنی که درست نمی شه .
اگر روبه روی سوراخ واستی دست چپت شمشیره ، دست راستت خالیه و پشت سوراخ تابوت هستش . بعدشم دستتو بکن تو سوراخه تا انجام بشه .
البته من قبلا یه جور دیگه هم زدم عمل کرد که یادمه اسب توش بود ولی خوب این مدل بالاییه همیشه عمل می کنه

باید یکم سر به سرش بزاری و از پشت بهش ضربه بزنی ( با تبر بهتره ) .بهد بپری رو سرش و خودش دیگه باقی کارا رو می کنه ( دستش رو می کشه و اونم می می ره :cheesygri

موقه ی برخورد با غولها (بخصوص) استفاده به موقع از کلید douge و بعدشم زدن ضربه ی متقابل بلافاصله بعد از استفاده از douge کار غول مربوطه رو سریعتر می سازه :smile: در ضمن امیدوارم قبل از رسیدن به این یکی اونجا که مادره رو باید انتخاب کنی که خودت بکشی یا با زجر بمیره خودت بکشیش که در آخر بتونی پایان خوب رو ببینی ;)

سلام دوستان.
من یه مشکل دارم جایی که مادر رو می دزدند و خونه میشه جهنم باید چهارتا معما رو حل کنی من حل میکنم به جز اون مدال ها مدال ها رو از کجا پیدا کنم یکیش تو اتاق زیر شیروانی روی میز هست کنار لباس .
ممنون میشم جوابمو بدید(اگه اشکالی نداره ترجیحا تو پروفایلم):biggrin1:

سلام دوستان.
من یه مشکل دارم جایی که مادر رو می دزدند و خونه میشه جهنم باید چهارتا معما رو حل کنی من حل میکنم به جز اون مدال ها مدال ها رو از کجا پیدا کنم یکیش تو اتاق زیر شیروانی روی میز هست کنار لباس .
ممنون میشم جوابمو بدید(اگه اشکالی نداره ترجیحا تو پروفایلم):biggrin1:

یکیش روی میزه!یکیش همون زیرشیروونی روی یه مالت نصب شده!(باید خب بگردی!)واسه ی آخریشم باید برگردی توی اتاقی که در ورودی به شیروونی رو داشت اونجا یه میزه که وقتی هلش بدی اخرین مدالو زیرش پیدا میکنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or