داداش دمت گرم خداییLegendary
اسمش نجات افریقا بود اینم عکسش . از سمت چپ ردیف پنجم سوتون ششمنه متاسفانه farm frenzy نیست محیطش بزرگ بود کل محیط توی یک صفحه جا نمیشد در ضمن حیوون ها دو تا نوار گرسنگی و تشنگی داشتن موسیقی بازی هم یکجورایی آفریقایی طور بود
گرافیک بازی هم سه بعدی بود اما پایین بود گرافیکش
و مهم تر از همه اینکه بازی عکس اصلیش گورخر بود و آیکونشم عکس یک گورخر بود
سلام وقت شما بخیر الان تو اینترنت چک کردم بازی gnomes در حقیقت همون BRAVE DWARVES: BACK FOR TREASURES هستش که دوستان عزیز تو صفحات قبل مطرح کرده بودند و بعد نصب اسم بازی همون gnomes می شه.سلام دوستان یه بازی هست اسمش تو کامپیوترم gnomes بود ولی هرچی که میگردم پیداش نمیکنم . بازی به صورت دو بعدیه و شخصیت هاش 2 تا کوتوله بودن که سلاح یکیشون تبر و یکیشونم یه جادوگر بود که ردای ابی تنش بود . بازی فانتزی و جالبی بود .
کنسلسلام به همگی
من یه بازی رو تو کامپیوتر بازی میکردم وقتی بچه بود سال 2010 اینا شایدم قبلتر
یه بازی بود که توش باید کیک میپختیم، یه باربی فک کنم داست که توش راه میرفت اینور اونور کارارو میکرد
کیکا شکلهای مختلفم داشتن قلبی بود مربع دایره
روی اون فری که کیک میپخت شکلای اینا بود که رو هرکدوم میزدی کیک اون شکلی میداد
سلام وقت شما بخیر سال نو شما مبارک بازی مدنظر شما احتمال خیلی بالا Alien Shooter هستش.سلام دوستان
من دنبال یه بازیم که حدود 10 سال پیش بازی میکردم که الان اسمشو فراموش کردم این بازی درباره یک مرد کچل بود که این مرد ابتدا یک هفت تیر با تیر بی نهایت داشت بعد این مرد باید ابتدا یه موجودات سبز رنگ که مثل قورباغه بودن را می کشت بعدش در مراحل بعدی موجودات بزرگتر میشدن که به رنگ های سبز زرد قرمز و آبی تبدی میشدن که آبی از همه قوی تر بود بعدش هم موجوداتی مثل ملخ میومدن که اونهارو میکشتیم دیگه چیزی یادم نیست اگر کسی اسم این بازی رو میدونه تروخدا به هم بگه ممنون
سال نو شما هم مبارک باشهسلام وقت شما بخیر سال نو شما مبارک بازی مدنظر شما احتمال خیلی بالا Alien Shooter هستش.