سلام دوستان
دنبال یه بازی میگردم که بین سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۰ بود اگه اشتباه نکنم .برای pc
سبک بازی یه جورایی شبیه کانتر ،میشه گفت .
که لباس کاملا فضایی دارید یعنی مثل ربات . و گروه قرمز و آبی باهم مبارزه میکنن .
تانک و ماشین هم فکر میکنم داشته بودش.
کامل یادم نیست ولی فضای بازی مثل مریخ بود یا رنگ خاکش قرمز و قهوه‌ای رنگی بود یه جورایی .
اگه کسی اسمش رو می‌دونه ممنون میشم راهنمایی کنه .
ممنون❤️

سلام دوستان من دنبال یه بازی فایتینگ برای ps1 میگردم که متاسفانه خیلی جزئیات ازش یادم نیست فقط میدونم که شبیه تیکن بود و یادم میاد زمین تمرینش یه جایی بود که کف شطرنجی سیاه-سبز داشت و یکی از کاراکتر هاش یه شوالیه بود که لباس زرهی داشت و یادم میاد که اگه گزینه ی رندوم رو میزدی برای انتخاب کاراکتر ها تو مواقع بسیار خاصی یک کاراکتر مخفی انتخاب میشد که شبیه دیو بود. لطفا اگه میدونید بگید با تشکر

سلام
بچه که بودم یه بازی کامپیوتری بود که ما یه تفنگ داشتیم و باید موجودات عجیب غریبی رو می کشتیم یادمه مثلا رنگ بعضیا شون سبز بود و اینکه یادمه اونایی که رنگ شون آبی بود دیر میمیردن و اگه اشتباه نکنم لوگوی بازی حرف T روش بود
بعد یه مرحله بود که با رگبار باید اون موجودات و میکشتیم . کسی میدونه کدوم بازی و میگم؟

سلام
بچه که بودم یه بازی کامپیوتری بود که ما یه تفنگ داشتیم و باید موجودات عجیب غریبی رو می کشتیم یادمه مثلا رنگ بعضیا شون سبز بود و اینکه یادمه اونایی که رنگ شون آبی بود دیر میمیردن و اگه اشتباه نکنم لوگوی بازی حرف T روش بود
بعد یه مرحله بود که با رگبار باید اون موجودات و میکشتیم . کسی میدونه کدوم بازی و میگم؟
سلام شاید بازی مدنظرتون Alien Shooter باشه

سلام دوستان نمیدونم کسی این بازی که میگم رو یادش میاد یا نه ولی یک بازی مال اندروید بود شاید 6 سال پیش توی بازار و گوگل پلی و اینا بود شخصیت اصلیش یک عینک آفتابی داشت و یک اسلحه دستش بود با لباس سفید سبکش شبیه جی تی ای بود ولی مرحله ای بود یعنی جهان باز بود ولی جهان بازش به درد نمیخورد و فقط نقشه رو پر کرده بودن و در اصل مرحله ای بود تو بازار فک کنم اسمش جی تی ای در تهران یا یک همچین چیزی بود کسی اگه اسمشو میدونه بگه لطفا

سلام من حدودا ۱۳ ۱۴ روی کامپیوتر سال پیش یه بازی استراتژی قدیمی بازی میکردم یه چیزی تو مایه های جنگ های صلیبی یا age of mythology بود با این تفاوت که ربات توش بودو این داستانا مثلا یه ربات هایی توش بود جزو نیرو هاش مث عنکبوت بود ولی رباتی بودن کلا یچی تو مایه های مثلا انسان ها علیه ربات ها یا چنین چیزی بود ولی استراتژی خیلی دنبال اسمش گشتم پیداش نکردم
بخوام بیشتر فکر کنم مثلا یه ربات های دیگه ای هم جزو نیرو هاش بودن لنگ دراز بودن یه چشمشون از اون یکیش گنده تر بود
😂 میدونم سخته با این اوضاع پیدا کردنش ولی کسی اگع اسمش میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه

سلام دوستان
دنبال یه بازی میگردم که بین سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۰ بود اگه اشتباه نکنم .برای pc
سبک بازی یه جورایی شبیه کانتر ،میشه گفت .
که لباس کاملا فضایی دارید یعنی مثل ربات . و گروه قرمز و آبی باهم مبارزه میکنن .
تانک و ماشین هم فکر میکنم داشته بودش.
کامل یادم نیست ولی فضای بازی مثل مریخ بود یا رنگ خاکش قرمز و قهوه‌ای رنگی بود یه جورایی .
اگه کسی اسمش رو می‌دونه ممنون میشم راهنمایی کنه .
ممنون❤️
شاید منظورت half life بوده یه سرچ بزن ببین خودشه یا نع

• Like
Reactions: mkh-n71
سلام دوستان نمیدونم کسی این بازی که میگم رو یادش میاد یا نه ولی یک بازی مال اندروید بود شاید 6 سال پیش توی بازار و گوگل پلی و اینا بود شخصیت اصلیش یک عینک آفتابی داشت و یک اسلحه دستش بود با لباس سفید سبکش شبیه جی تی ای بود ولی مرحله ای بود یعنی جهان باز بود ولی جهان بازش به درد نمیخورد و فقط نقشه رو پر کرده بودن و در اصل مرحله ای بود تو بازار فک کنم اسمش جی تی ای در تهران یا یک همچین چیزی بود کسی اگه اسمشو میدونه بگه لطفا
نسخهٔ اصلیش نیست ولی خودشه
«‏تهران-110» در مایکت: دانلود بازی تهران-110 برای اندروید | مایکت

سلام
من یه بازی رو حدود 6 سال پیش میکردم توی گوشی بود
حدود 100 یا 80 تا مرحله داشت اگ اشتباه نکنم
یه ماجرایی داشت
یه پسره بود که موهای زرد چتری داشت چشماشم پیدا نبود هیچ وخ... این مرحله رو جلو می‌برد... اولا فقط از دست شاه ظالم به مردم شهر کمک می‌کرد بعد تو مراحل بالاتر از دختر شاه خوشش میاد بعد یکی به شاه و قصرش حمله میکنه و پسره میاد شاه و دخترش رو نجات میده تو مرحله آخرم اون هشت پا که چند تا چشم داشت رو نابود میکنه
هیچی از اسمش یادم نمیاد... فارسی ننوشته بود

سلام
من یه بازی رو حدود 6 سال پیش میکردم توی گوشی بود
حدود 100 یا 80 تا مرحله داشت اگ اشتباه نکنم
یه ماجرایی داشت
یه پسره بود که موهای زرد چتری داشت چشماشم پیدا نبود هیچ وخ... این مرحله رو جلو می‌برد... اولا فقط از دست شاه ظالم به مردم شهر کمک می‌کرد بعد تو مراحل بالاتر از دختر شاه خوشش میاد بعد یکی به شاه و قصرش حمله میکنه و پسره میاد شاه و دخترش رو نجات میده تو مرحله آخرم اون هشت پا که چند تا چشم داشت رو نابود میکنه
هیچی از اسمش یادم نمیاد... فارسی ننوشته بود
بازی Tiny Thief از استودیو rovio خیلی بازی خوبی بود

سلام من دنبال یه بازی قدیمی میگردم تقریبا 8 سال پیش خیلی گشتم نبود ، بازیش تانکی بود 4 نفره بود میتونستیم رنگ تانک رو انتخاب کنیم بعد 4 نفره بازی کنیم هر چند راندی که بخوایم بازی کنیم حداکثر 9 راند بازی میکردیم آخرش امتیاز هرکس بیشتر بود میبرد زمین های مختلف هم داشت زیاد نبود یه شهر بود و جنگل بود با درخت و جاهای دیگه که یادم نیست میشد بعد هر راند تیر های مختلف خرید گرون ترینش یه موشک زرد پرت میکرد که یه گودال بزرگ بعد منفجر شدنش درست میشد ، ولی میتونستی چیزی نخری عادی شلیک کنی ، یا یه منور با تانکت پرت میکردی اونجا هواپیما میومد ، تیر میزد ، یا آتیش میریخت پایین ، دقت تیر اندازیش خیلی زیاد بود جریان باد و نصف باک بنزین واسه شروع لوگوی بازی هم یه تانک بود رنگش قرمز بود گرافیک خیلی آنچنانی نداشت ، من خیلی گشتم پیدا نکردم ، لطفاً کمکککککک کنید ممنونم ازشما

سلام من دنبال یه بازی قدیمی میگردم تقریبا 8 سال پیش خیلی گشتم نبود ، بازیش تانکی بود 4 نفره بود میتونستیم رنگ تانک رو انتخاب کنیم بعد 4 نفره بازی کنیم هر چند راندی که بخوایم بازی کنیم حداکثر 9 راند بازی میکردیم آخرش امتیاز هرکس بیشتر بود میبرد زمین های مختلف هم داشت زیاد نبود یه شهر بود و جنگل بود با درخت و جاهای دیگه که یادم نیست میشد بعد هر راند تیر های مختلف خرید گرون ترینش یه موشک زرد پرت میکرد که یه گودال بزرگ بعد منفجر شدنش درست میشد ، ولی میتونستی چیزی نخری عادی شلیک کنی ، یا یه منور با تانکت پرت میکردی اونجا هواپیما میومد ، تیر میزد ، یا آتیش میریخت پایین ، دقت تیر اندازیش خیلی زیاد بود جریان باد و نصف باک بنزین واسه شروع لوگوی بازی هم یه تانک بود رنگش قرمز بود گرافیک خیلی آنچنانی نداشت ، من خیلی گشتم پیدا نکردم ، لطفاً کمکککککک کنید ممنونم ازشما
واسه گوشی بود اینم بگم

سلام من یه بازی موبایل تو سال ۱۳۹۷ میکردم اسمش خاطرم نیست ولی تو زمینه RPGافلاین بود اولش تو یه روستا اسپان میشدی تو بازی شما اول شمشیر زنگ زدتو میدادی آهنگر و برات درستش می‌کرد بعد اگه شب بود میرفتی مسافر خونه و صبح بیدار میشدی وقتی از روستا میرفتی بیرون دو هیولا سطح پایین یعنی خوک و زنبور رو میکشتی که شاخ د نیش میدادن وبعد مردای درختی و پروانه ها که گمونم گرده و شاخه میداد و... بعد برمیگشتی شهر و میفروختیشون و سلاح های مختلف مثل شمشیر و تبر و سپر میخریدی و غذا شما میتونستی جادو هایی مثل رعد و آتیش و‌... انجام بدی و ارتقاشون بدی و با یه کلید به سراغ یه غار زیر آب که توش یه هشت‌پا بود بری لطفا اگه کسی دارتش یا اسمش رو میدونه بگه ممنون خیلی وقته دنبالشم🙏🙏🙏

سلام من یه بازی موبایل تو سال ۱۳۹۷ میکردم اسمش خاطرم نیست ولی تو زمینه RPGافلاین بود اولش تو یه روستا اسپان میشدی تو بازی شما اول شمشیر زنگ زدتو میدادی آهنگر و برات درستش می‌کرد بعد اگه شب بود میرفتی مسافر خونه و صبح بیدار میشدی وقتی از روستا میرفتی بیرون دو هیولا سطح پایین یعنی خوک و زنبور رو میکشتی که شاخ د نیش میدادن وبعد مردای درختی و پروانه ها که گمونم گرده و شاخه میداد و... بعد برمیگشتی شهر و میفروختیشون و سلاح های مختلف مثل شمشیر و تبر و سپر میخریدی و غذا شما میتونستی جادو هایی مثل رعد و آتیش و‌... انجام بدی و ارتقاشون بدی و با یه کلید به سراغ یه غار زیر آب که توش یه هشت‌پا بود بری لطفا اگه کسی دارتش یا اسمش رو میدونه بگه ممنون خیلی وقته دنبالشم🙏🙏🙏
البته تیرکمان گردنبند و لباس هم داشتی ماهیگیری هم میکردی روستا کتابخونه فروشگاه و یه جور فروشگاه که آیتم مثل کرم میفروخت داشت و یه پل هم بود که وقتی بهش میرسیدی باید میرفتی از نمیدونم نجار یا همون آهنگر چوب میگرفتی تعمید میکردی اونور پل هم هیولا های روح مانند عقرب و مار بود 😢😢

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or