البته تیرکمان گردنبند و لباس هم داشتی ماهیگیری هم میکردی روستا کتابخونه فروشگاه و یه جور فروشگاه که آیتم مثل کرم میفروخت داشت و یه پل هم بود که وقتی بهش میرسیدی باید میرفتی از نمیدونم نجار یا همون آهنگر چوب میگرفتی تعمید میکردی اونور پل هم هیولا های روح مانند عقرب و مار بود 😢😢

سلام من یه بازی موبایل تو سال ۱۳۹۷ میکردم اسمش خاطرم نیست ولی تو زمینه RPGافلاین بود اولش تو یه روستا اسپان میشدی تو بازی شما اول شمشیر زنگ زدتو میدادی آهنگر و برات درستش می‌کرد بعد اگه شب بود میرفتی مسافر خونه و صبح بیدار میشدی وقتی از روستا میرفتی بیرون دو هیولا سطح پایین یعنی خوک و زنبور رو میکشتی که شاخ د نیش میدادن وبعد مردای درختی و پروانه ها که گمونم گرده و شاخه میداد و... بعد برمیگشتی شهر و میفروختیشون و سلاح های مختلف مثل شمشیر و تبر و سپر میخریدی و غذا شما میتونستی جادو هایی مثل رعد و آتیش و‌... انجام بدی و ارتقاشون بدی و با یه کلید به سراغ یه غار زیر آب که توش یه هشت‌پا بود بری لطفا اگه کسی دارتش یا اسمش رو میدونه بگه ممنون خیلی وقته دنبالشم🙏🙏🙏

سلام من یه بازی موبایل تو سال ۱۳۹۷ میکردم اسمش خاطرم نیست ولی تو زمینه RPGافلاین بود اولش تو یه روستا اسپان میشدی تو بازی شما اول شمشیر زنگ زدتو میدادی آهنگر و برات درستش می‌کرد بعد اگه شب بود میرفتی مسافر خونه و صبح بیدار میشدی وقتی از روستا میرفتی بیرون دو هیولا سطح پایین یعنی گراز و زنبور رو میکشتی که شاخ د نیش میدادن وبعد مردای درختی و پروانه ها که گمونم گرده و شاخه میداد و... بعد برمیگشتی شهر و میفروختیشون و سلاح های مختلف مثل شمشیر و تبر و سپر میخریدی و غذا شما میتونستی جادو هایی مثل رعد و آتیش و‌... انجام بدی و ارتقاشون بدی و با یه کلید به سراغ یه غار زیر آب که توش یه هشت‌پا بود بری لطفا اگه کسی دارتش یا اسمش رو میدونه بگه ممنون خیلی وقته دنبالشم

سلام دوستان یه بازی ژانر وسترن بود تو کنسول سگا جنسیس سبک شوتر ریلی ( نمونه ساده تر virtua cop ) ، هر چی میگردم پیداش نمیکنم ما بهش میگفتیم وسترن نقطه ای :))

سلام دوستان من دنبال یه بازی اندروید قدیمی میگردم تقریبا ۱۳ سال پیش بازی میکردم دوتا برادر بودن که تو یک قلعه بودن دیوار های قلعه رو میشکوندن و با کلید های طلایی در هارو باز میکردن تقریبا لباس هاشون تم مصری داشتن اگه کسی اسمشو میدونه ممنون میشم پاسخ بده

سلام من حدود ده سال پیش توی کامپیوتر یه بازی داشتم سبک ترسناک و معمایی بود، اینجوری بود که اول وارد یه کلبه متروکه میشدی بعد باید معماهای اونجا رو حل میکردی مثلا میرفتی زیر زمین فیوزا رو درست میکردی تا برق بیاد و میرفتی تو انباری یه. چیزایی رو پیدا میکرد و ازشون استفاده میکردی، بعد میرفت جنگل تا بره یه مکان دیگه یهو یه گربه وحشی از لونه در میومد میپرید رو صفحه، بعد میرفت اسکله و رمز گاو صندوق اسکله رو باید پیدا میکرد، آخر سرم میرفت قبرستون متروکه و وارد سردخونه. که میشد از دست یه مرده فرار میکرد، بعد که میومد سوار ماشین بشه و بره باید سیم ماشینشو که مرده جابجا کرده بود توی یه مدت زمان تعیین شده درست میکرد تا فرار کنه و آخرم فرار میکرد.
یادمه لوگو یا آرم گیمش یه آتیش نارنجی بود
لطفا اگه کسی میدونه بگه چون خیلییی زیاد دنبالشم

سلام دوستان .....یه بازی بود چند سال پیش بازی میکردم دقیقا مثل بازی mount and blade بود با این تفاوت ک توی دنیای مدرن بود و جنگ و درگیریاش با اسلحه بود ممن.ن میشم کمک کنین خیلی دنبالش میگردم

سلام دوستان بازی رو دنبالشم برای ۸ سال پیش که بچه بودم بازیش کردم برای کامپیوتر بود و که سوم شخصه یادمه آیکون بازی اژدهای قرمز رنگی بود وقتی وارد بازی می شدی از اول چهار مدل کارکتر بود باید انتخاب می کردی یکی اسای جادویی داشته اون یکی هم شمشیر بزرگ و اون یکی تیر کمون داشت یادمه که وارد بازی می شدیم تنها با دشمنات که صورت اسکلی داشتن و با زره و زنجیر روی کله هاشون و شمشیر هاشون هم مثل داس های کشاورزی بود و اون ها رو می کشتی یک غول ظاهر می شد بعد از تمام کردن مرحله چند تا یار می گرفتی وبعد دوباره یه مرحله رو می گذروندی و یکی از یار هات کشته می شد
محیط بازی قدمی حالت بود و سوم شخص و می تونستی شخصیت خودت و یا یار هات رو برای بازی انتخاب کنی و همچنین می تونستی گفت وگو های بازی رو خودت انتخاب کنی که چهار تا جمله می یومد گرافیکش هم خوب بود قدیمی نیست بازی نهایت ساختش فکر کنم برای ۱۰ یا ۱۱ سال پیش باشه
کسی اگه می دونه بگه لطفا ممنون می شم ازش

سلام من یه بازی موبایل تو سال ۱۳۹۷ میکردم اسمش خاطرم نیست ولی تو زمینه RPGافلاین بود اولش تو یه روستا اسپان میشدی تو بازی شما اول شمشیر زنگ زدتو میدادی آهنگر و برات درستش می‌کرد بعد اگه شب بود میرفتی مسافر خونه و صبح بیدار میشدی وقتی از روستا میرفتی بیرون دو هیولا سطح پایین یعنی خوک و زنبور رو میکشتی که شاخ د نیش میدادن وبعد مردای درختی و پروانه ها که گمونم گرده و شاخه میداد و... بعد برمیگشتی شهر و میفروختیشون و سلاح های مختلف مثل شمشیر و تبر و سپر میخریدی و غذا شما میتونستی جادو هایی مثل رعد و آتیش و‌... انجام بدی و ارتقاشون بدی و با یه کلید به سراغ یه غار زیر آب که توش یه هشت‌پا بود بری لطفا اگه کسی دارتش یا اسمش رو میدونه بگه ممنون خیلی وقته دنبالشم🙏🙏🙏
سلام دوست عزیز من هم دنبال این بازی هستم اگر میشه اسمش رو پیدا کردی به من هم بگو

سلام بچه ها من یک بازی که حدودا ۱۰ سال پیش روی pc بازی کردم شوتر اول شخص بود که عکس پوستری که وارد بازی می‌شد یک غول بود که یک چشم داشت تو بازی هم می‌تونستی تفنگ داشته باشی هم شمشیر و.... بعد چیزی که ازش یادم میاد اینه که دشمنات اسکلیت بودن و گاو هایی که تبر داشتن و وقتی میکشتیشون چنتا می‌شدند، چنتا باس هم داشت که مثلا یه غول ت‌ک چشم بزرگ بود خلاصه که اگر کسی بازی به ایم شکل میشناسه بگه

سلام یک بازی داشتم حدودا 2003 بود پس زمینه ورود هم نوشته بود همه جا با کمیاب انلاین و بعد سفینه فضایی که قسمت اول کره زمین رو نابود می کنن سفینه های قرمز بیگانه بعد سفینه های خودی رنگ ابی بودن زمین رو باز سازی می کنن و این کلی قسمت داشت لیزر و تیر های پلاسمایی پرتاب می کرد بازی زیبایی هست

یه بازی بود ۱۵ سال پیش تقریبا که پوسترش یک غول تک چشم بود و بازی اکشن بود و شوتری بود و یک سری هیولا و اسکلیت و غول های تک چشم را باید می کشتی حالت دانجن هم داشت کسی میشناسه؟

سلام بچه ها
من حدود ۷ یا ۸ سال پیش یه بازی داشتم که اسمش یادم نیست ولی گیمپلیش این جوری بود :
بازی مرحله ای بود و یه حالت جنگ توی چین یا ژاپن بود فک کنم بعد ش می تونستی کاراکتر بگیری و اول بازی که میرفتی تو ی بازی یه صفحه شبیه به نقشه بود که توش مرحله ها مشخص بود و می تونستی برای هر جنگی که میری سه تا کارکتر برداری بازی حالت قلعه ای داشت و باید به قلعه ی دشمن ها حمله میکردی و میتونستی لشکر آموزش بدی و به قلعه ی دشمنت حمله کنی...... دشمن ها وقلعه ها شون دو تا یا سه تا یا نهایتا چهار تا بودن
ممنون که کمک میکنین خیلی ممنون

• Like
Reactions: Yasinzari12
من یه بازی رو کامپیوترم داشتم، خیلی سال پیش
بازیش اینجوری بود که یه حباب های رنگی با قیافه های کیوت و گوگولی تو یه کادر مربعی چیده شده بودن، بعد سنگا میومدن تو بازی، باید با وصل کردن حبابا بهم، یه حباب بزرگتر درست میکردی و میزدی تو سر سنگا تا نابود بشن، فک میکنم اینجوری بود که اگه نمیتونستی سنگارو نابود کنی، میرفتن پایین، بعد میرفتن تو یه مخزنی که برای حبابا بود
خیلی وقته دنبالشم، ممنون میشم کمک کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or