سلام بچه ها . من دنبال یه بازی هستم ولی اسمشو یادم نیست اول بازی اینطوری بود که باید با اسنایپر یه اقایی رو که از ماشین پیاده میشه می کشتی بعد یه دری پشتت باز میشد می تونستی بری طبقه پایین بعد چند تا مرد با لباس سفید و تفنگ بهت حمله می کردن باید می کشتیشون ایکون بازی یه اسنایپر تو پس زمینه سبز بود

سلام دوستان من ۶ سال پیش یه بازی دو بعدی داشتم که یک سفینه فضایی بود ارتقا هم میشد دادش اون سفینه تو هوا می‌تونستیم حرکتش بدیم و حیوانات و آدم هارو به خودمون جذب کنیم برای گوشی هم بود خیلی دنبالشم باهاش خاطره دارم

دو تا شخصیت هستن که توی یه بازی فانتزی هستن و اردک ها ازشون یک چیزی رو می‌دزدن و این دو نفر با نانچیکو میرن توی یک ماجراجویی و کلی مرحله طی میکنن که با اردک ها هم میجنگن و بالاخره چیزی که ازشون دزدیده شده بود رو پس میگیرن و این بازی دو نفره ماجراجویی آنلاین هست
شخصیت هاش تقریبا مکزیکی بود و نوع خود بازی تقریبا مکعبی بودن شخصیت ها و مکانش و اینکه بازی کاملا فانتزی بود و قدیمی بود

سلام و خسته نباشید خدمت همه. میخواستم اگه میشه یه لطفی در حقم بکنید. من یه بازی رو قبلا بازی کردم الان هرچی میگردم چون اسمش رو یادم نیست پیدا نمیکنم ولی داستان بازی و توضیحاتشو بلدم . بازیه اینطوری بود که یه شخصیتی داشت که خودمون مثل gta روش کنترل داشتیم و داخل
یه شهری بود. شخصیته مثل خون آشاما بود. مثلا هر آدم یا شخصیتی رو که تو بازی میکشتی و میخوردی میتونستی به اون تبدیل شی.بعد اینکه از ساختمونا بالا میرفت هم چهار دستو پا و هم مثل دویدن بالا میرفت. هم میتونستی ماموریت انجام بدی و هم میشد برا خودت تو شهر بچرخی . تازه پلیس هم مثل gta داشت. ممنون میشم اگه برام پیداش کنین

سلام و خسته نباشید خدمت همه. میخواستم اگه میشه یه لطفی در حقم بکنید. من یه بازی رو قبلا بازی کردم الان هرچی میگردم چون اسمش رو یادم نیست پیدا نمیکنم ولی داستان بازی و توضیحاتشو بلدم . بازیه اینطوری بود که یه شخصیتی داشت که خودمون مثل gta روش کنترل داشتیم و داخل
یه شهری بود. شخصیته مثل خون آشاما بود. مثلا هر آدم یا شخصیتی رو که تو بازی میکشتی و میخوردی میتونستی به اون تبدیل شی.بعد اینکه از ساختمونا بالا میرفت هم چهار دستو پا و هم مثل دویدن بالا میرفت. هم میتونستی ماموریت انجام بدی و هم میشد برا خودت تو شهر بچرخی . تازه پلیس هم مثل gta داشت. ممنون میشم اگه برام پیداش کنین
فک کنم منظورت بازی prototype

• Like
Reactions: paybrig23
سلام دنبال یه بازی میگردم که گیزی که ازش یادمه اینه:
اول بازی یه ماشین داریم که باید اونو با پول هایی که جمع میکردیم ارتقا میدادیم و زامبی هارو بین راهی که می اومدیم میکشتیم و له میکردیم و در آخر به یک پایگاه میرسیدیم و تو بازی می تونستیم ماشین هم بخریم لطفا اگر کسی چیزی میدونه بهم بگه

سلام من دنبال یه بازی هستم که تنها چیزی که ازش یادمه اینه:
اول بازی یه ماشین بهمون میداد که باید اونو با پول هایی که جمع میکردیم ارتقا میدادیم و زامبی هارو میکشتیم تا به پایگاه برسیم و میتونستیم و پول هایی که جمع میکردیم حتی ماشین بخرین اگر اسمش رو میدونید بگید با تشکر🙏🏻

آخرین ویرایش:
اول بازی یه ماشین داریم که باید اونو با پول هایی که جمع میکردیم ارتقا میدادیم و زامبی هارو بین راهی که می اومدیم میکشتیم و له میکردیم و در آخر به یک پایگاه میرسیدیم و تو بازی می تونستیم ماشین هم بخریم لطفا اگر کسی چیزی میدونه بهم بگه

اول بازی یه ماشین بهمون میداد که باید اونو با پول هایی که جمع میکردیم ارتقا میدادیم و زامبی هارو میکشتیم تا به پایگاه برسیم و میتونستیم و پول هایی که جمع میکردیم حتی ماشین بخرین اگر اسمش رو میدونید بگید با تشکر🙏🏻

روی چه پلتفرم بازی میکردی؟
موبایل یا پی سی

سلام دوستان یه بازی قلعه ای قدیمی رو میخواستم پیدا کنیم که جنگجوا چهار قلعه بودن که میتونستن باهم هم صلح کنن که یه شخصیت اصلی اون یه تیر انداز با موهای دراز ابی بود و بالاترین شخصیت اون یه شیطان بود ممنون میشم اگه اسمشو میدونید بگید😭

سلام
یه بازی کامپیوتری بود چندسال پیش بازی کردم، که اولش پسره تو خونه بود پیش پیرمرده بعد رفت بیرون توی روستا انگار، بعد از یه جاده رفت یه جا که حالت کوه داشت پله پله گرگا پایین اونجا بودن این باید از گرگا فرار میکرد می‌رفت اون سمت و از پله پله ها می‌رفت بالا و وارد اونجا میشد، توی کوه، یه چیزی بود با اونم باید می‌جنگید پشت سنگای دور غار قایم میشد، اونکه باهاش می‌جنگید بچه هم داشت انگار کلا یه چیزایی پرت میشد این سمت، یه همچین چیزایی یادمه اگه اسم بازیو بگین ممنون میشم

شاید Earn to die

سلام وقت دوستان بخیر کسی می دونه اسم سری بازی های عکسی که می فرستم چی هست و لینک دانلود اون رو داره؟

View attachment 338398

Cooking dash اونی که گارسون هست و سینی دستشه
Neighbours from hell یا همون همسایه جهنمی

سلام بچه ها من یک بازی که حدودا ۱۰ سال پیش روی pc بازی کردم شوتر اول شخص بود که عکس پوستری که وارد بازی می‌شد یک غول بود که یک چشم داشت تو بازی هم می‌تونستی تفنگ داشته باشی هم شمشیر و.... بعد چیزی که ازش یادم میاد اینه که دشمنات اسکلیت بودن و گاو هایی که تبر داشتن و وقتی میکشتیشون چنتا می‌شدند، چنتا باس هم داشت که مثلا یه غول ت‌ک چشم بزرگ بود خلاصه که اگر کسی بازی به ایم شکل میشناسه بگه
Will rock بازی محبوب بنده :D

سلام بچه ها
من حدود ۷ یا ۸ سال پیش یه بازی داشتم که اسمش یادم نیست ولی گیمپلیش این جوری بود :
بازی مرحله ای بود و یه حالت جنگ توی چین یا ژاپن بود فک کنم بعد ش می تونستی کاراکتر بگیری و اول بازی که میرفتی تو ی بازی یه صفحه شبیه به نقشه بود که توش مرحله ها مشخص بود و می تونستی برای هر جنگی که میری سه تا کارکتر برداری بازی حالت قلعه ای داشت و باید به قلعه ی دشمن ها حمله میکردی و میتونستی لشکر آموزش بدی و به قلعه ی دشمنت حمله کنی...... دشمن ها وقلعه ها شون دو تا یا سه تا یا نهایتا چهار تا بودن
ممنون که کمک میکنین خیلی ممنون
بعید می‌دونم این باشه ولی total war shogun 2 شاید ؟

تو این سبک بازی زیاده باید سالش و پلتفرم ذکر میشد ولی
Clutch Armageddon riders
Blood drive
رو گوشی هم earn to die

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MR.MARIO
سلام یک بازی داشتم حدودا 2003 بود پس زمینه ورود هم نوشته بود همه جا با کمیاب انلاین و بعد سفینه فضایی که قسمت اول کره زمین رو نابود می کنن سفینه های قرمز بیگانه بعد سفینه های خودی رنگ ابی بودن زمین رو باز سازی می کنن و این کلی قسمت داشت لیزر و تیر های پلاسمایی پرتاب می کرد بازی زیبایی هست
سالش یکم فاصله داره ولی destroy all humans

سلام
یه بازی بود قبلا که واست جعبه میومد و وقتی جعبه رو باز میکردی بز های کوچیکی بیر‌ون میومد و اونا رو پرورش می‌دادیم
لطفا اگه کسی میدونه زود تر اسمشو بگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or