فک کنم منظورت بازی prototypeسلام و خسته نباشید خدمت همه. میخواستم اگه میشه یه لطفی در حقم بکنید. من یه بازی رو قبلا بازی کردم الان هرچی میگردم چون اسمش رو یادم نیست پیدا نمیکنم ولی داستان بازی و توضیحاتشو بلدم . بازیه اینطوری بود که یه شخصیتی داشت که خودمون مثل gta روش کنترل داشتیم و داخل
یه شهری بود. شخصیته مثل خون آشاما بود. مثلا هر آدم یا شخصیتی رو که تو بازی میکشتی و میخوردی میتونستی به اون تبدیل شی.بعد اینکه از ساختمونا بالا میرفت هم چهار دستو پا و هم مثل دویدن بالا میرفت. هم میتونستی ماموریت انجام بدی و هم میشد برا خودت تو شهر بچرخی . تازه پلیس هم مثل gta داشت. ممنون میشم اگه برام پیداش کنین
سلام دنبال یه بازی میگردم که گیزی که ازش یادمه اینه:
اول بازی یه ماشین داریم که باید اونو با پول هایی که جمع میکردیم ارتقا میدادیم و زامبی هارو بین راهی که می اومدیم میکشتیم و له میکردیم و در آخر به یک پایگاه میرسیدیم و تو بازی می تونستیم ماشین هم بخریم لطفا اگر کسی چیزی میدونه بهم بگه
سلام من دنبال یه بازی هستم که تنها چیزی که ازش یادمه اینه:
اول بازی یه ماشین بهمون میداد که باید اونو با پول هایی که جمع میکردیم ارتقا میدادیم و زامبی هارو میکشتیم تا به پایگاه برسیم و میتونستیم و پول هایی که جمع میکردیم حتی ماشین بخرین اگر اسمش رو میدونید بگید با تشکر
شاید Earn to dieسلام دنبال یه بازی میگردم که گیزی که ازش یادمه اینه:
اول بازی یه ماشین داریم که باید اونو با پول هایی که جمع میکردیم ارتقا میدادیم و زامبی هارو بین راهی که می اومدیم میکشتیم و له میکردیم و در آخر به یک پایگاه میرسیدیم و تو بازی می تونستیم ماشین هم بخریم لطفا اگر کسی چیزی میدونه بهم بگه
اول بازی یه ماشین بهمون میداد که باید اونو با پول هایی که جمع میکردیم ارتقا میدادیم و زامبی هارو میکشتیم تا به پایگاه برسیم و میتونستیم و پول هایی که جمع میکردیم حتی ماشین بخرین اگر اسمش رو میدونید بگید با تشکر
سلام وقت دوستان بخیر کسی می دونه اسم سری بازی های عکسی که می فرستم چی هست و لینک دانلود اون رو داره؟
View attachment 338398
Will rock بازی محبوب بندهسلام بچه ها من یک بازی که حدودا ۱۰ سال پیش روی pc بازی کردم شوتر اول شخص بود که عکس پوستری که وارد بازی میشد یک غول بود که یک چشم داشت تو بازی هم میتونستی تفنگ داشته باشی هم شمشیر و.... بعد چیزی که ازش یادم میاد اینه که دشمنات اسکلیت بودن و گاو هایی که تبر داشتن و وقتی میکشتیشون چنتا میشدند، چنتا باس هم داشت که مثلا یه غول تک چشم بزرگ بود خلاصه که اگر کسی بازی به ایم شکل میشناسه بگه
بعید میدونم این باشه ولی total war shogun 2 شاید ؟سلام بچه ها
من حدود ۷ یا ۸ سال پیش یه بازی داشتم که اسمش یادم نیست ولی گیمپلیش این جوری بود :
بازی مرحله ای بود و یه حالت جنگ توی چین یا ژاپن بود فک کنم بعد ش می تونستی کاراکتر بگیری و اول بازی که میرفتی تو ی بازی یه صفحه شبیه به نقشه بود که توش مرحله ها مشخص بود و می تونستی برای هر جنگی که میری سه تا کارکتر برداری بازی حالت قلعه ای داشت و باید به قلعه ی دشمن ها حمله میکردی و میتونستی لشکر آموزش بدی و به قلعه ی دشمنت حمله کنی...... دشمن ها وقلعه ها شون دو تا یا سه تا یا نهایتا چهار تا بودن
ممنون که کمک میکنین خیلی ممنون
تو این سبک بازی زیاده باید سالش و پلتفرم ذکر میشد ولیسلام دنبال یه بازی میگردم که گیزی که ازش یادمه اینه:
سالش یکم فاصله داره ولی destroy all humansسلام یک بازی داشتم حدودا 2003 بود پس زمینه ورود هم نوشته بود همه جا با کمیاب انلاین و بعد سفینه فضایی که قسمت اول کره زمین رو نابود می کنن سفینه های قرمز بیگانه بعد سفینه های خودی رنگ ابی بودن زمین رو باز سازی می کنن و این کلی قسمت داشت لیزر و تیر های پلاسمایی پرتاب می کرد بازی زیبایی هست
Airfix dogfighter یا glider شایددوستان من 20 سال پیش یک بازی میکردم که یک هواپیما کوچیک بود داخل خونه پرواز میکردم و بقیه هواپیما ها روی می زدیم
سلام مجدد ممنون از پاسخگویی شما راستش منظورم تصاویر بازی های روی سی دی نبود لینک خود مجموعه بازی رو می خواستم که اسمش funny game hits و ناشر اون هم شرکت ویرایشگران نصر وصال هستشCooking dash اونی که گارسون هست و سینی دستشه
Neighbours from hell یا همون همسایه جهنمی
Will rock بازی محبوب بنده
بعید میدونم این باشه ولی total war shogun 2 شاید ؟
تو این سبک بازی زیاده باید سالش و پلتفرم ذکر میشد ولی
Clutch Armageddon riders
Blood drive
رو گوشی هم earn to die