Cooking dash اونی که گارسون هست و سینی دستشه
Neighbours from hell یا همون همسایه جهنمی

Will rock بازی محبوب بنده :D

بعید می‌دونم این باشه ولی total war shogun 2 شاید ؟

تو این سبک بازی زیاده باید سالش و پلتفرم ذکر میشد ولی
Clutch Armageddon riders
Blood drive
رو گوشی هم earn to die
سلام مجدد ممنون از پاسخگویی شما راستش منظورم تصاویر بازی های روی سی دی نبود لینک خود مجموعه بازی رو می خواستم که اسمش funny game hits و ناشر اون هم شرکت ویرایشگران نصر وصال هستش

با سلام خدمت دوستان من بچه که بودم والا یه بازی بود سبک شوتر بود ایکونش یه ستاره شیطانی بود 4 تا مرحله داشت که شامل شب بود جهنم بود صبح و یه کارخونه اگه درست بگم. خیلی دنبالشم یه تبر هم داشت اطلاعات بیشتر هم بخوام بگم یه سری کله ها بودن به دیوار چسبیده بودن میرفتی سمتشون اتیش میومد بیرون ازشون خیلی بازی حقی بود حیف که اسمش یادم رفته و برای ویندوز ایکس پی بود اگه میشه کمکم کنید برگردم به اون دوران

با سلام خدمت دوستان من بچه که بودم والا یه بازی بود سبک شوتر بود ایکونش یه ستاره شیطانی بود 4 تا مرحله داشت که شامل شب بود جهنم بود صبح و یه کارخونه اگه درست بگم. خیلی دنبالشم یه تبر هم داشت اطلاعات بیشتر هم بخوام بگم یه سری کله ها بودن به دیوار چسبیده بودن میرفتی سمتشون اتیش میومد بیرون ازشون خیلی بازی حقی بود حیف که اسمش یادم رفته و برای ویندوز ایکس پی بود اگه میشه کمکم کنید برگردم به اون دوران

یه بازی بود ۱۵ سال پیش تقریبا که پوسترش یک غول تک چشم بود و بازی اکشن بود و شوتری بود و یک سری هیولا و اسکلیت و غول های تک چشم را باید می کشتی حالت دانجن هم داشت کسی میشناسه؟
will rock

سلام راستش دنبال یه بازی میگردم 7 / 8 سال پیش با سیدی ریخته بودم بازی از نظر گرافیکی شبیه بود تقریبا به revolt و rc cars یه ماشین کنترلی بود که بر خلاف این دو بازی سبک ریسینگ نبود و مرحله ای بود . جنگل و کوه و غار و زیر دریا و پارکینگ و اینا داشت . باید مدال طلا و نقره و برنزو میگرفتی و همچنین یه قابلیت هایی مثل برگشتن و پرش بلند و سرعت هم باید پیدا میکردی و میگرفتی . اگه کسی میدونه بگه ممنون

سلام کسی اسم این بازیو میدونه برا کامپیوتره یه سفینه فضایی بود که پایین صفحه قرار داشت و رو به جلو حرکت می‌کرد و بقیه سفینه ها از بالای صفحه میومدن چند تا سلاح مختلف داشت و پایان هر مرحله میرفت به یک ایستگاه فضایی که ارتقا بده خودشو

سلام دوستان خیلی مخلصم
من ۸ سال پیش یه بازی رو کامپیوتر میکردم
راجع به تیکه های گمشده بود
کارکترش یه پسره بود تو مایه های تن تن
یه کیف داشت که چتر بهش وصل بود
بعد تو زمان سفر می‌کرد گذشته و آینده نشون میداد سوپر معمایی بود
هرکی اسمشو بگه مژدگانی داره 😂

.

آقا سلام خسته نباشید من حدود ۷ یا۸ سال پیش یدونه بازی اکشن اول شخص تویه لپ تاب بازی می‌کردم که داستان مرحله اول تویه فرودگاه بود تو یدونه دشمن را به دوربین گرفته بودی و بهش نگاه میکردی یارت میره از پشت گردنشو میشکونه و بهت میگه بیا تو آروم آروم میری جلوی با رفیقت از در پایین هواپیما میرید تویه
هواپیما بعد کنترل دست تو میشه یدونه جای تاریک مثل انباری نردبان هس میری بالا و وقتی رفیقت در را باز میکنه بهش با شاتگان شلیک میشه میمیره و تو تنهای مرحله را بیش میری بقیش یادم نمیاد فکر کنم هواپیما میخواد بترکه تو میپری مرحله دوم شما میرید یدونه ساختمون بلند با ۴ نفر مثل یگان ها تو در را باز می‌کنی و یک جای مثل بار هس درگیر میشد این به این شکل به سمت پایین ساختمان میرید تا کاراش دیگش را نمیدونم ممنون میشم راهنمای کنین

آخرین ویرایش:
.

آقا سلام خسته نباشید من حدود ۷ یا۸ سال پیش یدونه بازی اکشن اول شخص تویه لپ تاب بازی می‌کردم که داستان مرحله اول تویه فرودگاه بود تو یدونه دشمن را به دوربین گرفته بودی و بهش نگاه میکردی یارت میره از پشت گردنشو میشکونه و بهت میگه بیا تو آروم آروم میری جلوی با رفیقت از در پایین هواپیما میرید تویه
هواپیما بعد کنترل دست تو میشه یدونه جای تاریک مثل انباری نردبان هس میری بالا و وقتی رفیقت در را باز میکنه بهش با شاتگان شلیک میشه میمیره و تو تنهای مرحله را بیش میری بقیش یادم نمیاد فکر کنم هواپیما میخواد بترکه تو میپری مرحله دوم شما میرید یدونه ساختمون بلند با ۴ نفر مثل یگان ها تو در را باز می‌کنی و یک جای مثل بار هس درگیر میشد این به این شکل به سمت پایین ساختمان میرید تا کاراش دیگش را نمیدونم ممنون میشم راهنمای کنین
یدونه کمکی میشه کنید

سلام
بازی که من دنبالشم تقریبا 7 & 8 سال پیش بازیش کردم و تنها چیزی که یادم میاد اینه که یه بازی شوتر اول شخص داستانی بود شبیه سری های کالاف دیوتی و لوگوی بازی هم یه سرباز با ماسک قرمز بود

هواپیما بعد کنترل دست تو میشه یدونه جای تاریک مثل انباری نردبان هس میری بالا و وقتی رفیقت در را باز میکنه بهش با شاتگان شلیک میشه میمیره و تو تنهای مرحله را بیش میری بقیش یادم نمیاد فکر کنم هواپیما میخواد بترکه تو میپری مرحله دوم شما میرید یدونه ساختمون بلند با هواپیما طناب میرید پایین با ۴ نفر مثل یگان ها تو در را باز می‌کنی و یک جای مثل بار هس درگیر میشد این به این شکل به سمت پایین ساختمان میرید تا کاراش دیگش را نمیدونم ممنون میشم راهنمای کنین

سلام دوستان دنبال یه بازی میگردم که یه چیزایی مثل ربات بودن ربات که نه تو هوا میچرخیدم یه تیغهی چرخان هم زیرشون بود که با اون حریفاشو میزدو با هم میجنگیدن همدیگرو میزدن تصویرشم تقریبا تاریک بود یکی از مراحلشم با یه عقرب میجنگید ماله خیلی سال پیشه اگه کسی میدونه چیه بگه خیلی دنبالشم

سلام دوستان ، من حدود یکی دو سال پیش یه بازی روی موبایل تجربه میکردم ، بازی زامبی محور بود ، دوربینش تاپ داون (از بالا به پایین) بود ، و گرافیک واقعی (غیر کارتونی و غیر پیکسلی) داشت ، تم رنگ بندی بازی هم خنثی و تیره بود به جر چندتا چیز که بعدا میگم ، همچنین گیم پلی بازی امتیازی بود ینی هرچی بیشتر زنده میموندی بیشتر امتیاز میگرفتی و بازی فاقد داستان و کات سین بود
بازی شبیه عناوینی مانند Vampire Survival ، Bratoto ، 20 Minutes Till Dawn و... بود با این تفاوت که یه سیستم اپگرید اسکیلز خفن داشت که مهارت ها هم همیشه ماندگار بودن و مثل عناوینی که گفتم محدود به هر دست بازی کردن نبودن ، و بر خلاف عناوین بالا حدف گیری توسط خودتون انجام میشد (شاید حالت اتومات قابل فهال کردن هم داشت نمیدونم!) حالا میرسیم به داخل بازی ، بازی چندتا مپ داشت (فک کنم) تمام مپ ها بزرگ و محیط های شهری بودن و جنگل یا داخل ساختمان نبودن ، درضمن ماشین هایی داخل بازی بودن که اگه بهشون تیر اندازی میکردین منفجر میشدن و به زامبی هارو میکشتن و اگه نزدیکشون بودین دمیج میدیدین و قبل از انفجار دزگیرشون روشن میشد بعد بازی خیلی تنوع گان داشت و یه آمایی تو بازی بودن ، اونایی که دایره قرمز زیر پاشون بود هم به شما هم به زامبی ها تیر میزدن و اونایی که دایره آبی دورشون بود فقط به زامبی ها تیر میزدن و نزدیک شما میموندن (اگه بهشون تیر میزدین اونام دایرشون قرمز میشد)
بعد یه سلاحی تو بازی بود شبیه شعله افکن که شعلش آبی بود و زامبی هارو فیریز میکرد و نور این شعله افکن و دایره زیر پای اون آدما که گفتم جزو معدود رنگ های نئونی داخل بازی بود ، اول که بازی رو استارت میکردین فقط کلت داشتین ولی مهارتی وجود داشت که با خرید اون شما میتونستید بازی رو با یوزی شروع کنید ، درضمن قبل از استارت میتونستید مپ بازی و شب یا روز بودن و... انتخواب کنید ، اینا تمام چیزی بود که از بازی یادمه ، هرچی تو گوگل اپ استور و گوگل پلی گشتم بازی رو پیدا نکردم ، اصلا نمیدونم بازی مخصوص موبایل بود یا پورت شده بود اگه اسم بازی رو میدونید خواهش میکنم به آیدی تلگرام FarbodVeper12 پیام بدین یا اگه نمیتونین همینجا بگین ، این بازی رو بخاطر بالانس خوب و محتوا و جزئیات خیلی زیاد و گرافیک خوبش ، در عین حال سادگی بی نظیرش خیلی دوست داشتم و یکی از بهترین بازی های عمرم بود (به عنوان یه گیمر موبایلی و پلی استیشن) اگه میدونید خواهش میکنم بگید خیلی ممنونتون میشم.

یه بازی قدیما توی ویندوز 7 پلی میدادم اینجوری بود که شبیه دارک سولز بود و همین طور شبیه رزیدنت اویل با فرق که دتخل بازی باید یه سری گوریل بودن باید میکشتی تا به باس فایت ها میرسیدی حتی باس فایت هاش رو هم یادمه پارکور داشت مثل اساسین کرید باید میپریدی برای پیدا کردن راه یکی از باس فایت ها خرچنگ گنده ای بود یکی دیگه یه دونه زن بود همین قدر یادمه

یه بازی قدیما توی ویندوز 7 پلی میدادم اینجوری بود که شبیه دارک سولز بود و همین طور شبیه رزیدنت اویل با فرق که دتخل بازی باید یه سری گوریل بودن باید میکشتی تا به باس فایت ها میرسیدی حتی باس فایت هاش رو هم یادمه پارکور داشت مثل اساسین کرید باید میپریدی برای پیدا کردن راه یکی از باس فایت ها خرچنگ گنده ای بود یکی دیگه یه دونه زن بود همین قدر یادمه

سلام دوستان دنبال یه بازی روی موبایل میگردم قبلا بازی می‌کردم جریانش اینجوری بود که یه آدمکایی بودن توی دو گروه با کلاه های سبز و آبی با ابزار های مختلف مثل نارنجک آر پی جی و... با هم می‌جنگیدند که ما همیشه کلاه سبزا بودیم توی مپ های مختلف که معروف ترین مپ هم یه قبرستون بود بازی حالت تک نفره و دو نفره داشت اگه آشنا بود براتون بگید اطلاعات بیشتر بگم مرسی

سلام دوستان دنبال یه بازی روی موبایل میگردم قبلا بازی می‌کردم جریانش اینجوری بود که یه آدمکایی بودن توی دو گروه با کلاه های سبز و آبی با ابزار های مختلف مثل نارنجک آر پی جی و... با هم می‌جنگیدند که ما همیشه کلاه سبزا بودیم توی مپ های مختلف که معروف ترین مپ هم یه قبرستون بود بازی حالت تک نفره و دو نفره داشت اگه آشنا بود براتون بگید اطلاعات بیشتر بگم مرسی

سلام درود بر شما من چند سال پیش وقتی کوچیک بودم یه بازی می کردم بازی زامبی کشی بود روی گوشی بود اون بازی شخصیت اصلی یه دختر با موهای صورتی بود مرحله ای بود وقتی هم بازی رو شروع می کردی هلیکوپتر میومد تو یه از هلیکوپتر پیاده می شدی روی یه زمین مربعی یا دایره ای بعد صفحه تو از بالا بود

تو شهر زامبی می کشتی تو صحرا زامبی می کشتی

وقتی می خواستی وارد بازی شی بعد اینکه بازی میومد بالا یه دختری رو نشون میداد که تو یه تشت چوبی از اینا که تو سیرک هست پریده تو اون و وقتی سرش رو بالا آورده زامبی ها جلوشن مرحله اول رو که شروع می کردی همین چیزای که گفتم رو می برای ویدیو شروع بازی می آورد بالا از اون جای که یادمه داستان خاصی نداشت فقط هی زامبی می کشتی و می‌رفتی مرحله بعد من فقط همین‌رو یادمه چیز بیشتری یادم نیست فکر کنم بازی رو بین شیش تا ده سال پیش بود

سلام درود بر شما من چند سال پیش وقتی کوچیک بودم یه بازی می کردم بازی زامبی کشی بود روی گوشی بود اون بازی شخصیت اصلی یه دختر با موهای صورتی بود مرحله ای بود وقتی هم بازی رو شروع می کردی هلیکوپتر میومد تو یه از هلیکوپتر پیاده می شدی روی یه زمین مربعی یا دایره ای بعد صفحه تو از بالا بود

تو شهر زامبی می کشتی تو صحرا زامبی می کشتی

وقتی می خواستی وارد بازی شی بعد اینکه بازی میومد بالا یه دختری رو نشون میداد که تو یه تشت چوبی از اینا که تو سیرک هست پریده تو اون و وقتی سرش رو بالا آورده زامبی ها جلوشن مرحله اول رو که شروع می کردی همین چیزای که گفتم رو می برای ویدیو شروع بازی می آورد بالا از اون جای که یادمه داستان خاصی نداشت فقط هی زامبی می کشتی و می‌رفتی مرحله بعد من فقط همین‌رو یادمه چیز بیشتری یادم نیست فکر کنم بازی رو بین شیش تا ده سال پیش بود

سلام خدمت دوستان عزیز اقا من دنبال یه بازی موبایلی بودم عکس بازی یه کشتی چرخ دار بود که از روبرو گرفته شده بود و داخل ترافیک بود،موضوع بازی هم این بود که اول ادم انتخاب میکردیم هم ادم های امروزی رو داشت و هم ادم هایی مثل وایکینگ ها بعد که انتخاب میکردیم میرفتیم مپ های مختلف داشت و تو هر مپ میتونستیم با هم دیگه یجور بنجگیم تو یه مپ با پتک همدیگرو میزدیم،تو یه مپ با برف میزدیم تو سر همدیگه و... خلاصه اینکه بازی قابلیت دونفره و تک نفره و فکر کنم بیشتر هم داشت ولی اینجوری بود که تو یه گوشی بازی میشد و صفحه گوشی تقسیم میشد

سلام خدمت دوستان اقا من یه بازی موبایلی داشتم که عکسش یه کشتی بود تو ترافیک که از روبرو عکس گرفته شده بود و میتونستیم با دوستامون شخصیت انتخاب کنیم و دونفره یا تک نفره هم میشد و باید همدیگه رو میزدیم یدونه مپ داشت روی کشتی با پتک میزدیم همدیگرو و یه مپ بود رو یه تخته وسط دریا باید با بیل میزدیم تو سر هم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or