سلام وقت شما بخیر بازی مدنظر شما قاعدتا باید bud redhead باشهسلام و وقت بخیر
من به دنبال یه بازی هستم که حدود ۱۰ سال پیش با سیستم اکس پی بازی کردم.
اول که میخواستیم وارد بازی بشیم یه داستان از بازی رو توی چند صفحه نمایش میداد. درواقع درمورد پسری بود که عشقش رو توی پارک دزدیده بودند و اون باید دنبالش میرفت.
این بازی به سبک پلتفورم و دو بعدیه
چند فضا مثل جنگل ، فضای باستانی و قلعه داشت و شخصیت بازی درحال پرش و دویدن بود بعد که به آخر بازی میرسید یه دروازه انتقال داشت که با رفتن داخل اون به مرحله بعد میرفت
اگر کسی این بازی رو میشناسه لطفا بهم بگه ممنون میشم
Freedom Fightersسلام. من خیلی وقت هست دارم دنبال یه بازی میگردم
داستان بازی راجع به جنگ جهانی (اول یا دوم یادم نمیاد) بود، فک کنم پرچم شوروی و آمریکا رو خیلی میدیدم توی بازی
اولش اینجوری شروع میشد که شخصیت اصلی داستان داخل یه خونه بود و به شهرش حمله هوایی شد و اون باید راه خروج از خونه رو پیدا میکرد، حتی یادمه یه تیکه روی پشت بوم هم میرفت.
بعدش دیگه بازی میرفت توی جنگ و چاهای مختلف، ولی همه جنگا داخل شهر بود. خیلی هم شلوغ نبود بازی
داخلش یه سری جاهای زیرزمینی میرفت، حتی یادمه چند تا یار داشتی که اگه هرکدوم زخمی میشد باید میرفتی کمکش و میتونستی با کاراکتر اونا هم بازی کنی. داخل بازی از کوکتل مولوتف هم زیاد استفاده میکرد
لطفا اگه کسی میدونه بهم بگه. خیلی دوست دارم پیداش کنم
سلام من خودم خیلی دنبال این بازی بودم اسمش Brave Dwarves Back For هستببخشید من دنبال یه بازی کامپیوتری قدیمی میگردم که قبلا بازی کرده بودم ولی اصلا نمیتونم پیداش کنم بازی اولین شخصیتی که در اختیارمون میزاشت یه معدن چی بود که لباس قرمز پوشیده بود و به عنوان حمله مخصوص کلنگ پرت میکرد بعد شخصیت دومی که میشد انتخاب کرد یه جادوگری بود که آبی پوشیده بود بعد حمله خاصش این بود که انرژی آبی پرت میکرد بعد فکر کنم حمله هاشون رو انتخاب هم میتونستیم بکنیم یعنی چندتا حمله خاص داشتن کارکترا. بعد اینا تو هر لول دنبال سه تا کلید بودن تا درو وا کنن برن لول بعدی یه کلید نقره ای یه کلید برنز و یه کلید طلا بعد boss level شون این جوری بود که اون غول سگ جونا میدوییدن این ور اونور باید هم بهشون شلیک میکردی هم ازشون در میرفتی تا بهشون نخوری فکر کنم تیرهاشون هم تموم شد شخصیتها بازی ۲ بعدی بود و گرافیک ساده ای داشت فکر کنم حدود سال ۲۰۱۱ اینا بود که داشتمش
world of gooسلام دوستان خوبین
من تقریبا چن سال پیش یه بازی داشتم بر اساس تعادل بود بازی . توپای مشکی بودن بهم میچسبوندی تعادل یه پل رو نگه میداشتی مثلا . خودشم برا پلتفرم پی سی بود. تم تایره داشت کلا و یه مود ملایم داشت هنگام بازی کردن
اسمشو هرچی میکنم یادم نمیاد میتونین بهم بگین اسمش چیه لطفا ؟؟
دمت گررررمعشقیworld of goo