درود و سلام بر دوستان عزیزم .
بچه ها یه کمکی میتونید به من کنید . حدود 10 سال یا بیشتر یه بازی دوبعدی و لی خیلی خوش ساخت با گرافیک زیبا بود که حالت استراتژیک بود که دو طرف مپ دوتا قصر یا برج یا قلعه بود که ما هر چند ثانیه با توجه به پول یا امتیازی که هر لحظه به ما میداد یه نیرو با انتخاب خودمون میزاشتیم تو نقشه که اون خودش میرفت جلو خودش هرکی جلوش بود رو میزد اون طرف مقابل عینن همین بود ولی خوب نوع نیرو هاش فرق داشت . بعد هم ما اون قلعه یا برجی که داشتیم هم میتونستیم نیرو هایی که میخوایم استفاده کنیم رو هم خونه هاش یا اتاق هاش رو روی هم میچیدیم . در ضمن یه منجنیق یا کمان بزرگی هم داشتیم که هر چند ثانیه شارژ میشد و پر تاب داشتیم . جادو هم میتونستیم استفاده کنیم. این یه بازی قشنگ داستانی محور بود .
چنتا شاخص دیگه بگم مثلا یه جا توی داستان چنتا خر پیدا میکنند و واز اون خر ها هم استفاده میکنند و یسری سر باز خر سوار به نیرو ها اضافه میشه . اینم بگم توی اول بازی با وایکنیگ ها مبارزه میکنند بعدش با هم در اخر با یسری از گروهشون دوست میشن خلاصه بازی قشنگیه . سبکش دو بعدیه .:-h^:)^^:)^
Castle storm

• Poker Face
Reactions: GameMasterr
سلام دوستان من یه بازی داشتم تقریبا ۱۵ سال پیش شاید کمتر استراتژی بود بعد ماشین جنگی و اینا بود بعد به این صورت بود که میچیدیم ماشین هارو بعد مثلا من چند تا حرکت داشتم کامپیوتر هم چند تا حرکت داشت همینا ازش یادمه چون خیلی بچه بودم .تورو خدا اگه میدونید بگید پیر شدم انقدر گشتم

سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید سالهاست دنبال یه بازیم که پیداش نمیکنم. یه بازی شوتر بود که یه dvd بود و میتونستی توش یه دوتا کشور رو انتخاب کنی یکش خودت یکیم دشمن و برای فتح یه نقطه که میشد پرچم، بجنگید، قبل ورود به بازیم نقطه ورود رو، رو مپ انتخاب میکردی

سلام دوستان من حدود ۷ ۸ سال پیش یه بازی کردم اسمشو نمیدونم ولی اینجوری بود که باید ماشین نقاشی میکردین که بتونین میوه حمل کنین و وقتی نقاشی میکردین باشی شروع میشد میوه ها از بالا توی ماشینتون میوفتاد و باید میوه هارو به مقصد برسونین ک نریزه
هرکی بتونه بگه مژدگانی هم میدم بهش🥲

• Smile
Reactions: MR.MARIO
سلام من دنبال دو تا بازی میگردم
1
یک پسری بود تو یک کاخ اسمانی بعد برای حرکت و حمله از ققنوس یا پرنده های بزرگ نارنجی استغاده میکرد
به توده های سیاهی حمله میکردسبکشم فک کنم انیمه ای بود
2
یه گلادیاتور هستیم
سنگ اژدها رو پیدا میکنیم و قابلیت تبدیل شدن پیدا میکنیم ولی به شهر حمله میشه و ما باید تا جادوگرا میتونن شهر رو نجات بدیم
اکثرا هم با زامبی ها میجنگیسبکشم رومی تور بوبعد توش یک هیولای دوقلو هم بود حرفای هم رو کامل میکردن
ممنون میشم کمک کنید

سلام
بین ۶ تا ۹ سال پیش یه بازی کردم اول شخص هم شمشیر داشت هم تفنگ هم قدرت جادویی کا فکنم بادست چپش انجام میداد
اول داستانشم اینجوری بود که من از قایق پیاده می شدم به دختر بچه میومد طرفم بعد میرفتیم پیش مادرش که فکنم ملکه بود بعدش چندتا شمشیر به دست میومدن یکیشون با همون قدرتش از چند متری منو بلند می کرد و فقط باید تماشا میکردم اونا ملکه ر کشتن و اون دخترو بردن وبعد شخصت داستا بی هوش می شد
چند ماه بعد از تموم کردنش تو مجله بایت روزنامه خوراسان خوندم که قسمت ۲ هم ساخته شده
انرژی بازیم از یه کپسولایی شبیه باتری تامین مشد کا با یه مایع ابی رنگه پر میشد
باقدرتش که تو دستش بود می تونستی از دیوار بالا بری یعنی وقتی رو دیوار مگرفتی یه فلش ابی رو دیوار میومد
یه دستش معمولا شمشیر بود اونیکی دیگه تپانچه یا یه تیرکمون کلتی یا همون قدرت

جادیی متونستی اتخاب کنی
اگه کسی اسمشو مدونست بگه که خیلی وقت دنبالشم دمتون گرم
دیشنرد

سلام دوستان یدونه بازی بود حدود 10 ، 15 سال پیش بازی میکردم خیلی خفن بود واسم . اسمش یچیزی تو مایه های مسابقات آمریکایی بود ولی اینو سرچ میکنم چیزی نمیاره . اینجوری بود که یدونه ماشین بودیم ما به شکل سوم شخص بعد مراحل مختلفی داشت و انواع سلاح توی خیابون بود از روشون رد میشدی ورشون می‌داشتی و یه گاراژ هم بود واسه تعمیر شدن وقتی ماشینتو خراب میکردی می‌رفتی توش در میومدی درست می‌شدی . مثلا یکی از مراحل سختش یادمه که 2 تا جیپ جنگی میکردن دنبالت باید نابودشون میکردی و اینا . و راستی اگر اشتباه نکنم بعضی از مراحلشم میتونستی نقش آدم داشته باشی و راه بری . و نکته آخرم اینکه نودیتی زیاد داشت یادمه . ینی کلا یه وایب بزرگسال میداد . دیگه هرچی یادم بود گفتم یکی کمک کنه پیداش کنم این لعنتیو . شده خوره ی مغزم

سلام دوستان یدونه بازی بود حدود 10 ، 15 سال پیش بازی میکردم خیلی خفن بود واسم . اسمش یچیزی تو مایه های مسابقات آمریکایی بود ولی اینو سرچ میکنم چیزی نمیاره . اینجوری بود که یدونه ماشین بودیم ما به شکل سوم شخص بعد مراحل مختلفی داشت و انواع سلاح توی خیابون بود از روشون رد میشدی ورشون می‌داشتی و یه گاراژ هم بود واسه تعمیر شدن وقتی ماشینتو خراب میکردی می‌رفتی توش در میومدی درست می‌شدی . مثلا یکی از مراحل سختش یادمه که 2 تا جیپ جنگی میکردن دنبالت باید نابودشون میکردی و اینا . و راستی اگر اشتباه نکنم بعضی از مراحلشم میتونستی نقش آدم داشته باشی و راه بری . و نکته آخرم اینکه نودیتی زیاد داشت یادمه . ینی کلا یه وایب بزرگسال میداد . دیگه هرچی یادم بود گفتم یکی کمک کنه پیداش کنم این لعنتیو . شده خوره ی مغزم
شبیه driver san francisco هست به جز بخش بزرگسال که میگی این بازی نداره.

Attachments

• ayRoxpFzQYA9kPiez69CS5.jpg
    ayRoxpFzQYA9kPiez69CS5.jpg
    236.1 KB · مشاهده: 11
آخرین ویرایش:
میخوره driver san francisco باشه ببین این عکسو همچین فضایی داشت؟
View attachment 322254
فضا که اره ولی گرافیکش خیلی سیب زمینی تر از این بود . کامل هرچی یادم بود نوشتم توی پست اول . حتی 3 نوع سلاحشو یادمه یکیش دوتا موشک میچسبید دو طرف ماشین روی درا و پرتاب میکردی یکیش تیربار بود یکیشم خیلی جالب بود دو طرف ماشینت داغ میشد و ماشینای نزدیکو منفجر میکرد

سلام
بنده دنبال این بازی خیلی وقته میگردم بازی pes 6 که صفحه اول بازی تصویر علی دایی در قرعه کشی جام جهانی ۲۰۱۰ هست
ترکیب تیم ها هم میلاد میداوودی درون استقلال هست بازی واسه لوح زرین نیکان هست و اون گوشه بیلبورد نوشته سال نو آوری و شکوفایی
این بازی رو هرچقدر گشتم تو نت پیدا نکردم اگر کسی لینک دانلود داره ممنون میشم بفرسته

Attachments

• IMG_20231215_211011_844.jpg
    IMG_20231215_211011_844.jpg
    126.7 KB · مشاهده: 7
  • Smile
Reactions: ALI PUNKER
درود و سلام بر دوستان عزیزم .
بچه ها یه کمکی میتونید به من کنید . حدود 10 سال یا بیشتر یه بازی دوبعدی و لی خیلی خوش ساخت با گرافیک زیبا بود که حالت استراتژیک بود که دو طرف مپ دوتا قصر یا برج یا قلعه بود که ما هر چند ثانیه با توجه به پول یا امتیازی که هر لحظه به ما میداد یه نیرو با انتخاب خودمون میزاشتیم تو نقشه که اون خودش میرفت جلو خودش هرکی جلوش بود رو میزد اون طرف مقابل عینن همین بود ولی خوب نوع نیرو هاش فرق داشت . بعد هم ما اون قلعه یا برجی که داشتیم هم میتونستیم نیرو هایی که میخوایم استفاده کنیم رو هم خونه هاش یا اتاق هاش رو روی هم میچیدیم . در ضمن یه منجنیق یا کمان بزرگی هم داشتیم که هر چند ثانیه شارژ میشد و پر تاب داشتیم . جادو هم میتونستیم استفاده کنیم. این یه بازی قشنگ داستانی محور بود .
چنتا شاخص دیگه بگم مثلا یه جا توی داستان چنتا خر پیدا میکنند و واز اون خر ها هم استفاده میکنند و یسری سر باز خر سوار به نیرو ها اضافه میشه . اینم بگم توی اول بازی با وایکنیگ ها مبارزه میکنند بعدش با هم در اخر با یسری از گروهشون دوست میشن خلاصه بازی قشنگیه . سبکش دو بعدیه .:-h^:)^^:)^
Castle storm

سلام یه بازی بود چن سال پیش بازی میکردم برای اندروید بود هرچقدر میگردم پیداش نمیکنم
یه پسری بود ک وارد خونه ی پیرزن میشد بعد با یه سری کارا باید از خونه اون پیرزن میومد بیرون
مثلا گربشو میکشت یا خونه پیرزنو بهم میریخت آخرشم خود پیرزنو میکشت ترسناک هم نبود حالت فکری اینا داشت

سلام دنبال یه بازی میگردم مال پی سی بود ده دوازده سال پیش شوتر اول شخص بود ولی نه تو مایه های کال اف که هیجانی پیش بره. اسلحه هاش دوربینای باحالی ام داشت بیشتر مامورتاش دو نفره بود یکیش یادم میاد تو برف و کوهستان با اسنوبرد میومدن رسیدن به یه کلبه دوتا دشمنو ساکت کردن و بعد ادامه ماموریت. لباسا استتار تو برف داشتن و یکیشون یه اسلحه اسنایپر بزرگ با دوربین پیشرفته داشت. با این مشخصات کسی چیزی یادش میاد؟ خیلی دنبالش گشتم لطفا بگین.

سلام دوستان
من حدود ده سال پیش یک بازی شوتر دو بعدی روی اندروید داشتم که به این صورت بود که یک مرده به سمت جلو و عقب حرکت می کرد و به دشمنا تیر میزد و همچنین یک آمپولی داشت که قوی میزد بزرگتر و قوی تر میشد هرچقدر فکر کردم و گشتم اسمش رو پیدا نکردم

سلام رفقا من خیلی وقته دارم دنبال یک بازی می گردم هر کاری می کنم پیداش نمی کنم
اینطوری بگم که بازی برای کامپیوتر بود آیکونش عکس گورخر بود البته سیستم مورد نیاز کمی هم داشت چون من اون موقع داشتم با سیستم رم 2 بازیش می کردم
اول بازی هم توی یک محیط نسبتا بزرگ بودی
هر مرحله با مرحله دیگه محیطش فرق داشت
مرحله اولش فقط یک حیوون داشت که گورخر بود هر مرحله که تموم میشد یک حیوون بهش اضافه می شد طوری شد که آخر بازی حیوون هایی مثل شیر تمساح فیل زرافه فلامینگو کفتار کرکس و خرگوش هم بودن
حالا در مورد گیم پلی بازی بگم براتون
بازی یک مینی مپ داشت و اینطوری بود که تو میتونستی روی گورخر کلیک کنی و کنترل گورخر رو داشته باشی و از دست شیر فرار کنی یا روی شیر کلیک کنی و شیر بشی و بری دنبال گورخر
در ابتدای هر مرحله میگفت از این حیوون ها اندازه یک مقدار مشخص تولید کنید و فقط در صورتی مرحله تمام میشد که از همون حیوون ها تولید میکردی حیوون ها هم یا با جفت گیری (عین ماینکرافت ) تولید می شدن یا یک روش دیگه هم میشد حیوون تولید کرد اون روش این بود که داخل صفحه اصلی بازی یک کادر بود که 6 تا گل داشت و تعداد این گل ها از 6 تا بیشتر نمیشد و تو میتونستی از این گل ها استفاده کنی و حیوون ایجاد کنی
هر حیوون هم تعداد گل های خاصی رو لازم داشت مثلا گورخر و شیر 2 تا گل برای تولید می خواستن اما زرافه و فیل 3 تا
تعداد گل ها هم اگر از 6 کمتر بود بعد هر چند ثانیه خودکار یکی بهش اضافه میشد
علاوه بر اون کادر گل یک کادر الماس هم بود که چند تا الماس داشت و اینطوری بود که با الماس مثلا میتونستی یک گودال خشک رو کاری کنی بالای اون گودال که یک ابر بیاد و شروع کنه به باریدن و گودال پر از آب بشه یا میتونستی با اون الماس ها درخت ایجاد کنی
در مورد حیوون ها هم بگم که هم یک نوار تشنگی داشتن هم یک نوار گرسنگی
نوار تشنگی که معلومه با آب خوردن پر میشه اما نوار گرسنگی داخل گیاه خوار ها با خوردن علف یا خوردن برگ درخت ها پر میشد اما توی گوشتخوار ها باید یک حیوون دیگه رو شکار می کردن و گوشتش رو میخوردن تا نوار گرسنگی پر بشه
اگر هرکدوم از نوار ها هم خالی میشد حیوون می مرد
دوستان اگر اسم این بازی به ذهنتون رسید حتما بگید من خیلی وقته دنبالش می گردم هر کاری می کنم پیدا نمیشه یک بار دیگه هم همینجا پیام دادم کسی جواب نداد این سری توضیحات رو بیشتر کردم امیدوارم که اسم این بازی پیدا بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or