ممنون از تلاشت، ولی این نیست چون این بازی نمیتونی سوار تانک و وسایل دیگه بشی بازی که میگم دقیقا شبیه اینه توی یه نقشه هستی میجنگی تا پایگاه حریف رو بگیری و نابود کنی و زمانی که میمردی از اسمون با چتر می افتادی پایگاه خودت دوباره البته اگه طرف انسان ها بودی اما اگه طرف فضایی ها (رباتها) بودی مسقیم بدون چتر توی پایگاهت می افتادی خودت انتخاب میکردی کدوم طرف باشی اول بازی انتخاب میکنی انسان باشی یا ربات بعد میرفتی میجنگیدی تا نقشه رو تصاحب کنی تا پایگاهشون رو بگیری اون موقع که رفتم بازی رو بخرم سر برگش عکس یه ربات بود که دو دستش اصلحه بود بعد توی بازی میتونستی سوار تانک و جت بشی اگه دشمن رو میکشتی مثلا ۵ بار و نمیمردی از وسایلی مثل تیربار و بمب اتم میتونستی استفاده کنی وسایل نقلیه تانک داشت جت داشت اها از نقشه نمیتونستی بیرون بری دور مانیتور قرمز میشد اگه بیشتر میرفتی میمردی دوبار از اسمون به پایگاه خودت فرستاده میشدی تیم رباتها رباتهای واقعی بودن ولی بزرگ نبودن یه خورده از انسان ها بزرگتر بودن از نظر قد و هیکل ،هر کس اون شخصیت رو که انتخاب میکرد همون رو میبرد باهاش میجنگید مثل همین بازی ولی از بالا نشون داده نمیشد کل بازی شخصیتی که انتخاب کردی باهاش میرفتی میجنگیدی
رفیق کاور و نوع اسپاونو گفتی دوزاریم افتاد. Enemy Territory: Quake Wars نبود؟

سلام بچه ها من یه بازی قبلا میکردم مثل اساسینس کریت بود روی گوشی ولی آدمش فک کنم لباسش سیاه بود فک کنم
بعد اینه یه جاهایی بود دیوار بود باید میپریدی و سرباز هارو میکشتی بعد مثلا یادمه آویزون هم می‌شد از دیوار

سلام بچه ها خواهشن یه بازی بود نبرد قلعه به قلعه مرحله ای بود تموم هم میشد یه بار تموم کردمش ادماش یکم پیشرفته بودن مثل گلادیاتور کوچیک بود وقتی می‌رسی به قلعه حریف که افلاینه خود خونه خودکار جلوش یه چیزی داشت میزد یاراتو لوگو بازیم یه گلادیاتور بود که بالا تنه نیم رخ داشت و یه شمشیری هم دستش بود عالی نمیدونم شاید تغییر کرده لوگوش ولی قبلاً همین بود خواهشن میدونین بگین

سلام دوستان یه بازی قدیمی ۲d که یه سربازی بود می تونستی با پرت کردن یه چیزایی دشمن رو از خودت کنی بعد میامدن پشت سرت و هر ویژگی‌ داشتن از تو می‌شد مثلا نحوه تیر زدن و اینا .
و یه جاهایی خاصی خون می خریدی
حتی روبات و زیر دریایی از خودت می کردی.
فکر می‌کنم توی سی دی گل های بهشت ۱ بود . ولی بازم می گم فکر کنم مطمئن نیستم .

سلام دوستان
من برای پیدا کردن اسم یه بازی کامپیوتری کمک میخواستم
این بازی راجب یک مردی هست که توی یک جزیره با سگش گیر افتاده و ما باید با پیدا کردن یکسری وسایل به اون کمک کنیم یه کشتی بسازه تا از اون فرار کنه
اگه کسی اسمشو میدونه بگه ممنون میشم

سلام دوستان دنبال یه بازی هستم. قدیمی و استراتژی و کشور گشایی. توی این بازی ۵ تا کشور که یکیش ایرانی ها هستن با رنگ بنفش و بقیه کشور ها که یکی از کشور ها روم با رنگ ابی توی این بازی بجز شاه بقیه افراد مثل مهره هستن و مهره علامت پرچم اون کشور داره و وقتی به یه مهره دیگه حمله میکنی میبرتت به یه صفحه دیگه که توش جورچین و نوبتی هر نوبت بدون زمان و اینم بگم سربازای بازی هر کدوم یه علامت دارن در جورچین و وقتی اون جورچین سه تاش کنار هم قرار بگیره میشکنن و یه نوار زیر عکس هر سرباز اون پر میشه و میتونن حمله کنن و هر سربازم یه جون و یه دمیجی داره و حرکت مهره ها هم مثل شطرنج یعنی تو یک نوبت فقط یه بار حرکت میکنه. توش از قایقم استفاده میشه و قایقاهم میتونن به هم دیکه حمله کنن.

درود و سلام بر دوستان عزیزم .
بچه ها یه کمکی میتونید به من کنید . حدود 10 سال یا بیشتر یه بازی دوبعدی و لی خیلی خوش ساخت با گرافیک زیبا بود که حالت استراتژیک بود که دو طرف مپ دوتا قصر یا برج یا قلعه بود که ما هر چند ثانیه با توجه به پول یا امتیازی که هر لحظه به ما میداد یه نیرو با انتخاب خودمون میزاشتیم تو نقشه که اون خودش میرفت جلو خودش هرکی جلوش بود رو میزد اون طرف مقابل عینن همین بود ولی خوب نوع نیرو هاش فرق داشت . بعد هم ما اون قلعه یا برجی که داشتیم هم میتونستیم نیرو هایی که میخوایم استفاده کنیم رو هم خونه هاش یا اتاق هاش رو روی هم میچیدیم . در ضمن یه منجنیق یا کمان بزرگی هم داشتیم که هر چند ثانیه شارژ میشد و پر تاب داشتیم . جادو هم میتونستیم استفاده کنیم. این یه بازی قشنگ داستانی محور بود .
چنتا شاخص دیگه بگم مثلا یه جا توی داستان چنتا خر پیدا میکنند و واز اون خر ها هم استفاده میکنند و یسری سر باز خر سوار به نیرو ها اضافه میشه . اینم بگم توی اول بازی با وایکنیگ ها مبارزه میکنند بعدش با هم در اخر با یسری از گروهشون دوست میشن خلاصه بازی قشنگیه . سبکش دو بعدیه .:-h^:)^^:)^
Castle storm

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or